narava
|
evo, ajm bek! pregled je bil super! uf, kaksno olajsanje! nogice, rokice, srcek je bil, d best filing gledat nekaj kar raste v tebi! Se mi zdi, da se dosedaj sploh nisem zavedala same nosecnosti..sedaj pa..moj Bog, je mogoce, da mi je to bitjece, ki sem ga videla samo na snezenem ekranu, tako pomembno?? No, da ne nakladam, mislim, da vse veste o kaksem obcutku govorim hehe, ga je mal pobozala, da nama kao pomaha, ampak je ajal, tko da mami vec srece prihodnjic aja, se nekaj. UZ je pokazal, da je plodek 8t2d (se pravi 1 teden manj kot bi moglo bit glede na zadnjo M), kar sem tudi pricakovala, saj je zadnja M trajala kar 14 dni?! Tko, da se vse za 1 teden zamakne, torej sem jaz dejansko junijcica, ampak bom kar pri majcicah ostala, mi je tukaj prijetno mogoce se pa odloci prej ven prit in bom majcica tudi dejansko no, za sedaj sem pomirjena..odstevamo dneve do NS! aja, najlepsa hvala za poz. misli in zelje, za vse lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|