|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
24.10.2007 21:08:42   
gruška
Ja, Scubadiver, res je dobr tale Cilit.... ne vem če sem z istim čistla kot ti (zelen pokrovček je), pa sem ful našpricala, ker je bla tud čist črna šipa, pol je pa moj z "želetko za steklokeramično" zdrsal dol in je blo v 5 minutah čisto kot novo.... Dobr, da se še o čem pogovarjamo, ne samo o nosečnosti in user posted image  ....... user posted image  ..... Da še kaj novga zvemo, a ne?

Zdej grem pa majce od mojga likat, pol pa spat.......

Sem se nasmejala zdele, čeprav u bistvu ni blo smešn..... En kolega je prišel po mojga, gresta na pijačo, pa je prišel za ene 15 min. še mene pozdravt.... in zdej sta se hotla odpeljat in njegovga avta ni blo na našem dvorišču...... je bil pa na cesti, ker je pozabil ročno zategnit in je šel avto sam v rikverc ene 25 metrov in se ustavil na sredi ceste (pravokotno na cesto), tko da če je hotu kdo mim, ni mogu..... user posted image  Jao.......................

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.10.2007 21:44:16   
naraščaj
Dajmo že35. Držim pesti, da bo user posted image  kmalu s tabo. user posted image user posted image user posted image

Ajtak mene si še pozabla dodat na osvežen seznam. Ti ponovno prepišem, da ne boš iskala

Statistika; danes začela 37t, obseg 98 ter + 12kg.  user posted image user posted image

No, punce pa sem bla vsaj mal pridna. Vse cote od user posted image  in tudi njegove srajce sem spravla nazaj v omaro (tega je zeeellllooo veliko). Večino sem zložla (kratek rokav). Za jutr mi tako ostanejo moje stvari. V dnevni se je kr plac naredil. Upam, da jutr sestaviva še poslo in končno spiva kot dva normala ne pa kot klošarja (v dnevni jogi na vrh razstegnjene sedežne). Pol ba bo počas na vrsti tut kotiček za user posted image . komi čakam.
Me pa spet čaka kup pranja, saj semkr nekaj stvari zmetala za pranje, ker so se ful pomečkale in umazale.

Men je svakinja danes šla iskat kr te kapljivžce od Koroških lekarn - jih baje ful pohvalijo. Upam, da jih pa sploh ne bom rabla.

Šibam pod tuš.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.10.2007 21:59:50   
Alina_alin
Že 35,  držim pesti, da gre hitro in čimlažje ali  si že rešena in že cartaš? Prva novembrka - MB iz RR, če se ne motim...user posted image
Tudi jaz sem v jaffa keks klubu. user posted image user posted image
Moja statistika: 118 cm , +20kg , 38 t+1

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.10.2007 22:03:59   
ninocka
Gruška, zdej sem se do solz namejala temu tvojmu kolegu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem, kaj mi je danes, ampak me večina stvari, ki jih preberem na RR, spravi v tak smeh, da se kr ne morem in ne morem nehat smejat user posted image user posted image user posted image
Pol me pa ful trebuh boli...mogoče sem pa zato mela rahle popadke user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.10.2007 22:21:18   
gruška
NINOCKA, SMEH JE POL ZDRAVJA, TI SE KAR SMEJ ................ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.10.2007 22:50:17   
jooly
ze35... že stiskamo pesti. Timonček, bodi priden fantek in pohiti, da se mami ne matra preveč user posted image  Čeprov - samo 2 cm odprta in popadki na 3 minute ne obetajo nič kaj lahke noči user posted image

pritisk... dons sem bla spet na CTG-ju in mam precej visok pritisk (148/96), tko da je reku, da si ga morm redno mert in če mi slučajno naraste nad 150/100 morm takoj nazaj oziroma če bo kakšen problem čez vikend v porodnišnico.

gruška... ti se mi pa kr nekak držiš user posted image  A si trebuh že z gumico gor držiš, glede na to, kje si ga mela že 2 tedna nazaj user posted image

ninocka... a ti maš v pondelk samo pregled al že prov naroč CR???

Postojna / Ljubljana... spet sem v dvomih... pa sploh ne zarad tragedije par dni nazaj (mogoče mal podzavestno), ampak moja sestra pri ginekologu (in nekdaj babca v lj.porodnišnici) me vsakič ko sem tam prepričuje, kako je v drugo fino rodit, da je to en dva tri fertik, da se ne splača tja vozit... zgleda da bom mogla eno tabelco narest pa spisat pluse in minuse. Oziroma se bom odločila, ko bom tik pred tem. user posted image  ne vem, res ne vem user posted image

Ljubljana              ZA                    imela bi svojo babco
                                                   po km precej bližje domu (sem iz Domžal)
                                                   bolj izpopolnjena nujna medicinska pomoč v primeru zapletov

Postojna              ZA                   EA
                                                  osebje na oddelku bolj "znosno"
                                                  če hočeš ti vzamejo čez noč dete da si spočiješ
                                                  otroka previjajo in rihtajo sestre
                                                  5 dni hospitalizacije (v Lj samo 3 dni -  meni je bilo prvič premalo)

no dejmo punce, zdej pa dejmo tole na vago user posted image . Vsak predlog je dobrodošel!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.10.2007 22:51:21   
nicolina
Ja, gruška to z avtom je bla res fora user posted image , seveda smeh je pol zdravja tako kot pravi Ninočka.

Lahko noč in lepo spite...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.10.2007 22:51:28   
gruška

Sem ugotovila, da še nikoli nisem bila toliko noseča ....... Vse tri sem prej rodila ... Čez dobro uro bo samo še 12 dni do PDP......... Nočko!!!!!!!!!!

user posted image

ŽE 35, ti pa pridno dihaj in pritiskaj ....... Dajmo, še malo .............. Mislim nate........................................ user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.10.2007 22:58:44   
gruška
user posted image  Ej, Jooly, vidiš, da sem še sama presenečena... Samo še 12 dni? user posted image  Jutri imam pregled, pa bomo vidl...... Še predlog zate: baje je res drugi porod najbolj "predvidljiv", hitrejši od prvega ...... na oddelku so pa pri nas odpeljali otročka mamici, ki je imela povišan pritisk brez problema, u bistvu so jo sami vprašali, če ji ga odpeljejo čez noč, da se bo spočila ......... Jaz bi šla (in grem) v Lj. ......

Zdaj grem pa res spat .....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.10.2007 23:07:21   
naraščaj
No punce, jaz grem v meževo deželo. Mirno nočko vsem.

Že35upam, da že cartaš user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.10.2007 23:22:56   
Dajica
Joj punce, sem vam kar mal fous, nekatere mate samo se 12 dni do pdp, jaz jih imam se 34. Uff, malce vec kot se en mesec. Pa sej bo tud moj dan d prisel na vrsto, mu ne uidem. user posted image

Lahko nocko vsem, že35 zate pa se vedno drzim pesti, da bo vse vredu in s cim manj napora!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.10.2007 23:28:16   
scubadiver
Od ŽE35 še nič novega tako da se očitno še matra. Ne gre tko z lahkoto kot pri naraščaj.

Gruška, tud jest mam ta Cilit z zeleno šprico. Bom jutr sprobala kamin po vajinem receptu. Tale kolega pa je en model. Še dobr da je šel samo 25 m bolj dol user posted image

Jolly jaz ti težko svetujem glede na to, da je prva nosečnost in da ne vem ravno kaj me čaka. Bodo mogle izkušene punce pomagat.

Grem pa jest tudi počasi v mižale da vam bom lahko skuhala kavico zjutraj. Predvidevam da bom spet prva user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.10.2007 23:56:25   
scubadiver
Evo samo da se odjavim da grem spat SMS od ŽE35:

Danes 24.10 je v 2 urah na svet prijokal TIMON 3640 g in 52,2 cm

Draga naša ŽE35 je pomagalo da smo mislile nate user posted image user posted image  Iskrene čestitke tebi, Timonu in srečnemu očku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
25.10.2007 6:39:01   
tintin
Čestitke našemu prvemu škorpijončkuuser posted image user posted image
Bravo že35 - to je bilo pa hitrouser posted image
No, jaz sem že pokonci in ne, ne gremo še v Rim. Ponoči me je sicer malo štihalo v nožnici, sicer pa vse mirno... Samo spat ne morem.
Razlog 1: vse me boli. Predvsem kolki in hrbet.
Razlog 2: noro me srbi lasišče in že celo noč komaj čakam, da si operem lase z novim šamponom za suho lasišče, ker to je pa že too much.
Razlog 3: lakota, že od 4h mi je krulilo po želodcu kot noro...sem že pojedla malo grisolinota.
Lepo bodite, pa ne hitite preveč preko vrsteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 564
25.10.2007 6:59:25   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  BRAVO TIMON, user posted image user posted image user posted image  BRAVO MAMICA user posted image user posted image user posted image , kolk je to lepo slišat, vsem skupaj čestitke user posted image user posted image user posted image !

Pa dobro jutro, ena user posted image  za vse, jaz pa letim v službo, še štirikrat, pol sem pa tud jaz rešena (službe)!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.10.2007 7:10:13   
nicolina
Dobro jutro, še jaz vam skuham eno kavico.  user posted image

Sem tudi zelo slabo spala in sem že pokonci. Verjetno name že vpliva polna luna. user posted image

Čestitke ŽE35 In Timonu, zdaj pa veliko cartanja. user posted image user posted image user posted image

Punce, mene zanima, kje dobite takšne lepe slikice, ki jih prilepite tu gor, sem že kar parkrat iskala, pa nič ne najdem. user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.10.2007 7:56:08   
Nana Liza
že35- iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Kako velik fant!

Ja začelo se je, vsak dan bo kakšna postala nova mamica.user posted image Še mal, pa bo november.

Debeluška30- verjamem, da se ti je tole ful vleklo, jest imam tudi konec nov. rok, samo sem imela kar veliko dopusta prihranjenega. Še drug teden, srečno!

Ninočka-ful imaš pozno priprave na CR. Če ti bodo potem sprožili porod CR, e potem to super. Men so rekli, da naj grem v 37. tednu.

Naša ta mala je se je zbudila danes že ob 5h zjutraj. user posted image Še sreča, da je danes  moj možek vstal, sem bila še čist koma tako zgodaj. Joj bo zanimivo, ko bosta se potem 2 zbujala tako zgodaj. Vsak s svojimi zahtevami. user posted image

Glede rož -  manj jih zalivam, lepše cvetijo. user posted image Imam pa enih 5 orhidej in trenutno vse izgledajo kot en kup botanike, ampak ko zaženejo liste in steblo ter nato cvetove, so pa tako lepe. user posted image Mogoče za orhideje pomaga, da si nabaviš kakšen lepši cvetlični lonček za čase, ko izgledajo res obupno. user posted image

Komaj se že premikam in se počutim ravno nasprotno  od tega slona user posted image   .  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.10.2007 8:17:50   
scubadiver
Dobro jutro punce user posted image
Debeluška hvala ti za kavico. Sem si jo avnokar postregla in je odlična. jaz sem SPET kot že precej časa spala slabo. Ves čas se zbujam , ne morem se naštimat vse me boli in potem seveda ko se zbudim ful casa traja da zaspim nazaj in zgubim polovico noči. Ah ja.. se bom vsaj navadila funkcionirat z manj spanja za potem ko bo user posted image

Sem pa dobila SMS od barike. Očitno noče da jo razlglasimo za pogrešano in javlja:
Jutro, se vedno sem 2 v 1. a na zalost s pokvarjenim modemom :(. A je kakšna nova mamica razen Nemrak? LP Barika

Nicolina jaz odtipkam v google kar želim in označim samo slike. REcimo baby boy al pa kaj takega in mi vrze slikce. Potem pa samo copy paste in to je to ....

Nana Liza jaz se zbujam tudi brez vaše tamale ob 5h in te čist razumem kako je hudo. Upam da bosta potem oba pridno spančkala da te ne bosta zbujala. Se pa tud jest počutim kot en nasedli kit. Grozota. Kar komaj čakam da pride moj čas in da odložim tale nahrbtnik user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.10.2007 8:30:55   
ajtak
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        119 cm         +12,5kg     35t6d
nicolina             100 cm            +12kg     34t6d
tintin                 103 cm            +10kg     38t5d
nayya28           104 cm            +16kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             109 cm            +14kg     37t6d
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          114cm              +8kg     38t
sliva10              110 cm            +16kg     36t2d
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 98cm              +7kg    user posted image
Ilje                     132 cm            +20kg   37t5d
gruška               111 cm            +15kg   38t1d
martita               102 cm           +13 kg
barika                 116cm            +15kg
ninocka              116 cm            +13kg   38t1d
naraščaj               98cm             +12kg   36t
bella469              99 cm             +12kg
mamuška           132 cm           +NIČkg   user posted image
Dajica                   98cm             +10kg  35t1d
manca                108cm             +11kg
kanarka                98cm             +11kg
že 35                  112cm             +15kg   user posted image
buba1131           112cm             +12kg
Alina_alin            118cm             +20kg  38t1d

Dobro jutro vsem skupaj!! Prosim pomagajte mi, ce je slucajno se katera s seznama ze rodila, da to oznacim...

Draga ZE35 tebi, mozu in sineku pa iskrene cestitke, tudi vi ste bili expresni!!! V 2h urah bi pa js tud rodila.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.10.2007 8:39:02   
TANTRA
Dobro jutro,

sem mislila že zjutraj poslati eno slastno kavico, saj sem imela budnico z sušilcem za perilo  ob 6h...Namreč malo gledamo na cenejši tok in sva zjutraj zalaufala sušilec in pomivalni stroj...Glede na to, da so bile jopice od punc z zadrgo, je ful ropotalo, da ni bilo nič s spancem..user posted image
No, sem že spila nescafe, se naročila v ponedeljek zjutraj  na pregled v patološko v porodnišnici, seveda če bo zdržali do  ponedeljka, user posted image ....Danes sem točno 38 t.
Vidim, pa da se je kar na hitro dogajalo z že35....Sem kar pobuljila....Skratka čestitke in čim več ckrljanja in uživanja z Timonom.

Jooly, no, jaz sem Mengšanka in grem rodit v Ljubljansko porodnišnico. Kljub vsem pripetljajem je najbolj usposobljena bolnica v Sloveniji. Včeraj sem gledala poročila in so za Postojno rekli, da ne ustreza standardom in da niso dovolj usposobljeni.
No, prepričana sem, da so bolnice na obrobju bolj prijazne do mamic in otročkov, saj tudi nimajo takega navala. In verjamem, da se večina lahko brez problemov odloči, če nosečnost poteka normalno ...Saj je namreč porod tudi nekaj naravnega...V primeru zapletov je pa druga scena....Takrat pa vse pošiljajo v Ljubljano...
Tako, če ne zakrvavim več, bo naravni porod, sicer cr.. In ker sem tako nekako v zraku lahko samo molim, da bo vse ok...
Je pa bilo včeraj objavljeno, da je bilo najmanj smrti med 1990-1996...In če pomislim, sem obe hčerki rodila v tem obdobju in je bilo marsikaj bolje in drugače.
Predvsem pa niso tako dolgo čakali po roku za sprožitev.
Mislim, da je to podaljševanje še najbolj vprašljivo....user posted image

Kljub vsemu, za vse nas želim, da bo vse čimhitreje minilo in brez zapletov. Da se bomo čez dober mesec načvekale o problemih naših user posted image user posted image

Jaz pa si grem oprat lase, pa depilirat...Se moram bolj pogosto urejat, ker nikoli ne vem, kdaj bomo spet tekli....user posted image
Za kosilo pa bom pripravila žrebičkove zrezke, hitre skutine štruklje z gresom, skleda solate.. Pravijo, da ima konjsko meso veliko železa...user posted image

Lepo se imejte in  glede na to, da se kar dogajajo presenečenja, katera bo danes na vrsti????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
25.10.2007 8:43:27   
Ilije
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
gruška... ti se mi pa kr nekak držiš user posted image  A si trebuh že z gumico gor držiš, glede na to, kje si ga mela že 2 tedna nazaj user posted image

Hvala jooly, res je lepo jutro začeti s smehom user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Danes 24.10 je v 2 urah na svet prijokal TIMON 3640 g in 52,2 cm

waw... sam tole gre pa res ekspresno hitro. Samo dve urce in imamo prvega škorpijončka. ISKRENE ČESTITKE ŽE 35, ZA TIMONA PA EN KOŠ VESELJA!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.10.2007 9:12:56   
TANTRA
Ravnokar sem prebrala današnji polet in evo vam sveži vic:::

Na ekskurziji si razred ogleduje velike cerkvene orgle. Učiteljica vpraša: No,
Janezek, pa nam ti povej, zakaj imajo orgle v cerkvi bele in črne tipke?
Janezek nekaj časa premišljuje in potem pametno odgovori:
Bele so za poroko, črne pa za pogreb.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.10.2007 9:19:25   
Alina_alin
Ojla!
Čestitke Že 35 za Timona user posted image user posted image Me veseli, da ni trajalo predolgo.

Nana liza, tudi naša je bila danes auf že ob 5.45 in potem nič več spanja. Se ponavlja že par dni. Se pa isto sprašujem, kako bo pestro z dvema. Včeraj smo bili na obisku pri enih prijateljih, ko imajo par - 1,5 leto, 4 leta. In je bilo videti res pestro.user posted image

Drugače pa jaz tudi za danes še tudi nisem prostovoljka user posted image .
Je pa res lep datum 25.10. Mi je všeč. No, samo meni še ni za it.

Sem pa danes že pripravila posteljico - oblekla posteljnino- tako da imamo že sedaj res vse pripravljeno: mamina potovalka za v P, obleke za odhod domov za user posted image , darilce prvorojenke za user posted image (sva šle zadnjič skupaj kupit pliš sončka z melodijo). Darilo user posted image za prvorojenko pa upam, da danes dobi mož v Toysu. Sem mu naročila CD player. Ker naša bi skoz menjavala sama cd-je v najinem playerju, pa mi ni najbolj všeč.  v slo nikjer ni za dobit takega mini otroškega cd playerja. Če ne bo dobil, pa imamo tudi že varianto B za darilo.

Sem pa ful iskala tisto podlogo za user posted image - "trikotnik" (jaz pravim tak tisti stvari user posted image , ko user posted image položiš not med tisti "trikotnik" oz taka pena, da ostane na boku (ni treba podlagat z dekico ipd). Smo kupili pri prvorojenki in sem ga po hiši iskala ko nora - se mi maščuje, kaj sem pa pospravila tako, da sem pozabila kam.
Takrat so nam to ful predlagali v materinski šoli. Evo, sem šla gledat: Baby sleep - piše na škatli.

Vreme še vedno user posted image tak da mi niti za na sprehod ni za it. Prava zima zima ( (še) nebela).

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.10.2007 9:20:54   
martita
Jutro še od mene!

Spala sem fantastično, kot vse zadnje dni. Saj ne da bi se pritoževala, ampak tega res ne razumem. Še pred mesecem sem se zbujala vsa polomljena in sem ful težko spala zaradi vseh bolečin, ki jih ve zdaj omenjate....no, zdej so magično izginile, posledično pa spim kot en polhek! user posted image Upam, da se mi ne bo maščevalo, ker sem se zdej tako izkašljala....user posted image

Čestitke prvemu škorpijončku! Bravo že 35user posted image , bravo Timonuser posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Jaz mam danes pregled...upam, da ne bom spet tolk čakala...zadnje dva tedna moram 2 uri in več čepet v čakalnici, preden pridem na vrsto! Pol pa preden opravim pregled, CTG...traja...no, upam, da mi bo danes naredila tud kak UZ, ker že kak mesec nismo nič pomerli moje user posted image ...mal me zanima kaj lahko pričakujem....Včeraj je tud mene cel dan tiščalo dol, pa prebava se je pospešila, majhne krčke sem imela....mogoče pa pridem tud jaz kmalu na vrsto!

O mojih rožicah raje ne bi...prej al slej vse končajo v taščinem zdravilišču, kjer po hitrem postopku čudežno okrevajo...še ko gre tašča na dopust in jaz skrbim za njene rožice, se jim to po par dneh pozna...user posted image Trenutno mam doma tri kaktuse, ki se prav dobro držijo že nerazumljivo dolgo in eno "pisarniško" rožo, ki se je tud izkazala za zelo trpežno. Orhideji pravkar odpadajo cvetovi, tako da bo kmalu čas za premestitev v zdravilišče v spodnje nadstropje. user posted image

Tako, lep dan vam želim, če pa ma namen ktera pobegnit v Rim, SREČNO!user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.10.2007 9:30:45   
naraščaj
Dobro jutro. Šibam na kavico vas pol preberem.

Iskrene čewstitek ŽE35 ob rojstvu tako krepkega sinka user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Od ŽE35 še nič novega tako da se očitno še matra. Ne gre tko z lahkoto kot pri naraščaj.

Jaz še nisem rodila, mamaše 20 dni!!!!!! Bi pa že šla. user posted image user posted image user posted image
Verjetn si mislila nemrak..

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?