|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
24.10.2007 16:37:14   
manca
Oh ja, že 35 potem pa ne vem kaj naj ti svetujem. Ker pri mojemu božanje zelo pomaga in spi potem čist mirno naprej...še dobro da sem enkrat slučajno do tega prišla sredi noči, drugače bi vsako noč poslušala žaganjeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.10.2007 16:59:44   
Anonimen
Najprej čestitke Nemrak za Žano in hiter porod.

Zelo mi je hudo, ker Žirafini Sofiji ni uspelouser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela pregled popadkov ni, odprta 1 cm, do konc tedna moram še biti 2 v 1, potem pa lahko rodim. Upam da še ne, ker mam še par stvari za uredit.

Gruška, drži se jutri, ko imaš pregled, če pa greš v  Rim pa srečno
zdaj pa grem, se beremo

aja statistika 36 2/7  110 cm   +16 kg

(odgovor članu manca)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
24.10.2007 17:01:28   
Tanayya29
živjo!

no,jaz sem danes pridna pa sem full pospravljala...ampak,mene potem fulll boli križ in se komaj premikam...

dajica jaz sem ravno prej hotla napisat,da te pogrešam na rr-ju,no lepo da si se vrnila.

scubadiver glede staršev...jaz sem imela prej full krizo prav glede tega..sem kar jokala..očeta itak nimam več,mami pa je daleč..in sem ji potem hitro poslala en tak jokavi mail,in mi je tako lepo nazaj odpisala,da sem spet padla v jok...
tudi glede poroda mi je tako lepo napisala,sem sedaj prav pomirjena...

moj lubi je že cel teden doma,in se imava full fino,sedaj mi gre še v BC po une nalepke,men se pa tko ne da zraven,me tok križ boli..
v soboto pa nastopi v novi službi,pa bo imel full fajn pogoje,..mislim,boljši delovni čas,pa manj bo delal...pa šef kuhinje bouser posted image user posted image ..sem full vesela,da se je tko izteklo.

nič šibam mal pred tv...sj boljš,da ne povem kaj gledam(beverly hills)

aja moji tedni 37 4/7...mere sem že sporočila..verjetno mam spet kakšno kilo več,saj sem ravnokar zmazala cele piškote(jaffa)..mater,a bo že konc tega....user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.10.2007 18:09:57   
gruška
Nayya, mene tud mimgrede premamijo Jaffa..... če ti je v tolažbo, nisi edina user posted image

Sliva10, ti kar drž pesti jutr, moj kar nekaj planira, da bom šla jutri po pregledu kar rodit....... ti sporočim .......

Scubadiver, mi je moj možek naročil, da te pohvalim.......user posted image  ne veš zakaj, a ne? Zadnjič si pisala, da si pečico sčistila s Cilit bangom in sem jaz "dobila idejo", da bi pa steklo od kamina s tem probala očistit, ker drugače ne gre z ničemer, sva že cel doktorat naredila o tem............ In včeraj sva se lotila in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se sija ko strela ......... Je prav rekel, povej ti tvoji novembrki, da je carica.........

Jaz sem bila pa danes pridna, sem polikala skoraj vse (razen par T-shirtov od mojga, jih bom zvečer), pospravljeno tko imam (da se mal pohvalim), tko da res samo čakam, da grem v Rim, čeprav pred soboto kar ne bi šla......

Moj tud smrči ..........  Pa če spi na trebuhu, boku, hrbtu al pa stoje user posted image ............. Pa nič ne pomaga, če tleskam z jezikom, ga rukam al pa božam....

Pridne bodite, pa držte pesti jutri..............

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.10.2007 18:30:38   
naraščaj
Ojla, sem nazaj iz pregleda.

Vmes sva bla še na kosilu v CE, pol je prišla še mami z načakoma, ker jih zopet pazi, saj je setra v šoli (mal pozno, pa vendar)

Pregled: zopet sam merla trebuh in pretipala, poslušala srček, urin BP, kontrolo čez 14 dni, takrat predviden CTG, če ne bom prej kam šla. Je pa rekla, da vso to mojo šoikanje in krči ter otrdevanje je pač priprava na porod. Skratka šlo je ekspres, pa še čakala nisem niti 10min. Se je pa danes G ful čvekalo, me je kr sprašvala če je že vse perajt,itd.

Statistika; danes začela 37t, obseg 98 ter + 12kg.

Zdaj pa grem zlagat cote v omaro, saj jo je user posted image  že postavil na svoje mesto. On pa montira zaklučne letve. Skratka tut men se nč ne da, pa vendar bi mogla it.

se pol še kaj oglasim

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.10.2007 18:45:31   
Dajica
nayya-lepo, da si me pogresila tukaj. user posted image Ves, tudi mene premamijo Jaffa, tko da nic se ne sekiraj, nisi sama, se vec nas je takih user posted image . Jaz sem se pa ravnokar najedla kostanja, pa se cokoladni puding povrhu. To bo moj user posted image vesel zvecer, ko pride, bom pokala da bo kar veselje. hahaha...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.10.2007 18:52:28   
nicolina
Me ni nekaj časa gor, pa imam tri strani za prebrat. user posted image

No , jaz sem tudi danes zapravljala v Tušu, sem kupila brisačko in visečo mrežo za plenice ali stvari shranjevat, meni se zdi super. user posted image  Pol sem bila še v Pikapolonici in sem kupila še zimskega  pajacka oz. vrečo, tako da ni potrebno posebej nogice dajat. Pa še take fajn rokavičke ima zraven prišite. Se mi ni zdela draga, je bla 22 EUR.

Kako je zdej s temi kapljicami, katere se boljše? Kaj ste vi oz. boste nabavle?

Moje mere 34T 6D  100 cm  +12 kg

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.10.2007 18:57:21   
sonchek
Hoj...no pa je že tema....
...danes sem imela sodelavko na obisku in sva čvekali in čvekali..tko da dost nisem dons naredila...no pa se ne bom s tem hvalila...user posted image
...upam da nisva bova dežja priklicali...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
no,jaz sem danes pridna pa sem full pospravljala...ampak,mene potem fulll boli križ in se komaj premikam...

Nayya28...jaz sem že v celi nosečnosti problem s križem...sploh če malo preveč delam...in na začetku sem G. spraševala pa je rekla da je to čist normalno, čeprav se jaz zvečer niti obrnit nisem mogla na kavču...
No, pa saj bo tudi ta tegoba kmalu zginila...še slab mesec..

No, zdej pa grem mal pred tv...lep večer...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.10.2007 19:00:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Kako je zdej s temi kapljicami, katere se boljše? Kaj ste vi oz. boste nabavle?

Mi imamo po priporočilu prijateljice Antiflat iz avstrije...upam da jih ne bo potrebno uporabiti...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.10.2007 19:28:17   
Ilije
Ojla čvekice!

Ste vse pred TV pobegnale al kako?

Jaz sem pripravljena za spat, čeprav se mi je ob vašem naštevanju sladkarij zaluštalo neki sladkega. Ne vem če si ne bom šla pudinga kuhat al pa kakšen jogurt z medom uničit.

Kapljice pa jaz še ne bom sedaj kupovala, jih pri prvi sploh nisem rabila, upam da bo tudi sedaj tako.

Me pa zanima neki glede tistih košaric za plenice iz Tuša. Glede na to, da ste jih kr precej kupovale, mi jo lahko ena zmeri, da vidim, če mi paše k previjalni pod poličko?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.10.2007 19:34:17   
ajtak
ajtak                 124 cm            +13kg
scubadiver        119 cm         +12,5kg     35t6d
nicolina               97 cm            +11kg
tintin                 103 cm            +10kg     38t5d
nayya28           104 cm            +16kg
Špelka              111 cm            +14kg
TANTRA             109 cm            +14kg     37t6d
Mamathea        118 cm            +15kg
potepinka          114cm              +8kg     38t
sliva10              110 cm            +13kg
sonček5            109 cm             + 6kg
jooly                    94 cm         +12,5kg
nemrak                 98cm              +7kg 
Ilje                     132 cm            +20kg   37t5d
gruška               111 cm            +15kg   38t1d
martita               102 cm           +13 kg
barika                 116cm            +15kg
ninocka              116 cm            +13kg   38t1d
naraščaj               99cm             +11kg
bella469              99 cm             +12kg
mamuška           132 cm           +NIČkg
Dajica                   98cm             +10kg  35t1d
manca                108cm             +11kg
kanarka                98cm             +11kg
že 35                  112cm             +15kg

buba1131           112cm             +12kg

Takle mislim, da sem popravila vse, ki ste javile nove podatke... Jaz sem bila se na zadnji uri MS, smo meli predavanje psihologinje- pa zakaj ni nobena napisala, da je to tak brez zveze??? Res skoda tiste ure in pol, ki sem jo tam zabila!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.10.2007 19:40:10   
scubadiver
Gruška me zelo veseli da sta zadovoljna s cilitom. In hvala tvojmu za pohvale user posted image  in za idejo da ga lahko uporabim tud za šipo od kamina. Mislim da se sama ne bi spomnila, pa je tud čist črna. Sva se tud namatrala že z vsemi možnimi sredstvi. Sem zadovoljna da je vsaj eno čistilo približno učinkovito tud doma in ne samo v reklami.

Nayya tud jaz mam totalne probleme s križem. Mogoče je to povezano kej tud s skoliozo? Jah al pa samo s dodatno kilažo in drugačno težo. Težko stojim in s tem tud težko kej dolgo delam. Kar pa tiče padca cukra je pa pr meni tud noro. Skos se neki bašem zdele zadnjih 10 dni.

Ravnokar sem prejela TOP NOVICO.- Na pot prihaja prvi škorpijonček user posted image
SMS:
Jaz sem ZE35. Sem v porodniscnici, javim ko bom resena

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.10.2007 19:42:34   
scubadiver
Ajtak, jaz sem psihologa kar prešpricala. SE mi je zdelo da je škoda časa. Vidim da se nisem motila.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.10.2007 19:45:13   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Jaz sem pa že mislila, da bo danes zatišje. Upam, da naš prvi škorpijonček ne bo preveč namatral mamice. Držim pesti ze35, da bo vse dobro!user posted image  

hmmm... tole s cilitom bom pa tud jst sprobala. Kakšno čistilo pa uporabljate za kuhinjske ploščice?

Neposredna povezava do sporočila: 539
24.10.2007 19:46:49   
scubadiver
Še en SMS od ZE35:

Ob 16.30 sem zacela krvaveti in popadki so se zaceli na 12 minut. Ob 18h sem bila sprejeta. Odprta sem 2 cm in imam na 3 minute popadke. Z mozem sva v dnevnem prostoru kjer on gleda dnevnik.  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.10.2007 19:48:34   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

hmmm... tole s cilitom bom pa tud jst sprobala. Kakšno čistilo pa uporabljate za kuhinjske ploščice?

Jaz zdaj tud tega - Cilit razmaščevalec. TO je ta ki ga tako hvalim da boste mislile da sem plačana od njega user posted image . In tud te ploščice niso bile še nikoli tko čiste kot so zdej.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.10.2007 19:49:27   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Ravnokar sem prejela TOP NOVICO.- Na pot prihaja prvi škorpijonček user posted image
SMS:

no pa bodo danes predihavale s že 35!!!
Čim lažji porod in Veliko sreče (k v današnjih časih očitno to najbolj potrebujemo pri porodih)...da bi se čim prej crkljali....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 542
24.10.2007 19:50:42   
nicolina
Ajtak, mene si pozabla user posted image .

Ilije, dolžina te košarice je približno 70 cm, ker ima zgoraj še en tak"haklček" za obesit. Jaz jo bom dala zraven poličke, da mi bo visela. Imam tudi poličko nad previjalno.

user posted image user posted image user posted image  ŽE 35 , stiskamo pesti, da bo čimprej gotova.

Zdej se je začelo, po moje bo šla kar vsak dan ena, ali pa celo več. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 543
24.10.2007 19:54:44   
potepinka
O kak fajn drži se že 35 in za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.10.2007 19:57:30   
Dajica
že 35- veliko srece pri porodu, drzi se!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.10.2007 19:59:57   
Dajica
Pismo, sej je ŽE35 se priblizno 4 ure nazaj tukaj na forumu pisala, zdej pa kr v porodnisnici in akcija. Hudooo...... user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.10.2007 20:11:40   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Ilije, dolžina te košarice je približno 70 cm, ker ima zgoraj še en tak"haklček" za obesit. Jaz jo bom dala zraven poličke, da mi bo visela. Imam tudi poličko nad previjalno.

Zdej se je začelo, po moje bo šla kar vsak dan ena, ali pa celo več. user posted image  

Hvala nicolina za mere.

Glede tistega drugega, da bo šla vsak dan ena ali celo več... sem potem tud sama kaj kmalu na vrsti, glede na vse prehitevanje že čez kakšen teden. Ampak jaz bi res rada še počakala, ker me je postalo nenormalno strah in si sploh ne znam poiskati vzroka za to: mogoče vse te grozne zgodbe iz P, slaba telesna kondicija in ne vem kaj šeuser posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.10.2007 20:14:55   
ninocka
Dejmo že 35 user posted image user posted image user posted image user posted image
matr, pa sej res ne bo nobena novemberka ostala user posted image user posted image user posted image
Najbolj mi je pa všeč v njenem SMSu, da mož dnevnik gleda user posted image user posted image user posted image

Jst sem pol tud šla mal polikat in pospravit, me pa skoz neki v ledvicah špika (verjetno mam rahle popadke). Sem to mojmu omenila, pa je dobil oči kot sova, sem ga čist prestrašla. Še ko sem šla na WC, je reku, da naj pazim, da ne bom na školjki rodila user posted image user posted image user posted image Joj, joj, moški user posted image

nayya in vse ostale ljubiteljice jaffa keksov - moj je tud cist nor na njih, jih je dobil za  30 RD 30 škatel. Imava jih približno še tam okrog 20 - jst jih pa ne jem user posted image user posted image Polna omara sladkega, k men tud pod razno ne sede...user posted image
Si grem bananin frape narest, se mi ga je ful zluštalo...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.10.2007 20:55:26   
tintin
Opa, a zdej boste pa kar prehitevale (to leti na že35)user posted image nič, v vrsto se postavit...
Vsekakor držim pesti za že35! Da bo čimprej vsega konec.user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.10.2007 20:59:37   
gruška
DIHAJ ŽE35, DIHAJ, DIHAJ, ......... KMALU BO ZUNAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?