gruška
|
Nayya, mene tud mimgrede premamijo Jaffa..... če ti je v tolažbo, nisi edina Sliva10, ti kar drž pesti jutr, moj kar nekaj planira, da bom šla jutri po pregledu kar rodit....... ti sporočim ....... Scubadiver, mi je moj možek naročil, da te pohvalim....... ne veš zakaj, a ne? Zadnjič si pisala, da si pečico sčistila s Cilit bangom in sem jaz "dobila idejo", da bi pa steklo od kamina s tem probala očistit, ker drugače ne gre z ničemer, sva že cel doktorat naredila o tem............ In včeraj sva se lotila in , se sija ko strela ......... Je prav rekel, povej ti tvoji novembrki, da je carica......... Jaz sem bila pa danes pridna, sem polikala skoraj vse (razen par T-shirtov od mojga, jih bom zvečer), pospravljeno tko imam (da se mal pohvalim), tko da res samo čakam, da grem v Rim, čeprav pred soboto kar ne bi šla...... Moj tud smrči .......... Pa če spi na trebuhu, boku, hrbtu al pa stoje ............. Pa nič ne pomaga, če tleskam z jezikom, ga rukam al pa božam.... Pridne bodite, pa držte pesti jutri..............