TANTRA
|
Dobro jutro, sem mislila že zjutraj poslati eno slastno kavico, saj sem imela budnico z sušilcem za perilo ob 6h...Namreč malo gledamo na cenejši tok in sva zjutraj zalaufala sušilec in pomivalni stroj...Glede na to, da so bile jopice od punc z zadrgo, je ful ropotalo, da ni bilo nič s spancem.. No, sem že spila nescafe, se naročila v ponedeljek zjutraj na pregled v patološko v porodnišnici, seveda če bo zdržali do ponedeljka, ....Danes sem točno 38 t. Vidim, pa da se je kar na hitro dogajalo z že35....Sem kar pobuljila....Skratka čestitke in čim več ckrljanja in uživanja z Timonom. Jooly, no, jaz sem Mengšanka in grem rodit v Ljubljansko porodnišnico. Kljub vsem pripetljajem je najbolj usposobljena bolnica v Sloveniji. Včeraj sem gledala poročila in so za Postojno rekli, da ne ustreza standardom in da niso dovolj usposobljeni. No, prepričana sem, da so bolnice na obrobju bolj prijazne do mamic in otročkov, saj tudi nimajo takega navala. In verjamem, da se večina lahko brez problemov odloči, če nosečnost poteka normalno ...Saj je namreč porod tudi nekaj naravnega...V primeru zapletov je pa druga scena....Takrat pa vse pošiljajo v Ljubljano... Tako, če ne zakrvavim več, bo naravni porod, sicer cr.. In ker sem tako nekako v zraku lahko samo molim, da bo vse ok... Je pa bilo včeraj objavljeno, da je bilo najmanj smrti med 1990-1996...In če pomislim, sem obe hčerki rodila v tem obdobju in je bilo marsikaj bolje in drugače. Predvsem pa niso tako dolgo čakali po roku za sprožitev. Mislim, da je to podaljševanje še najbolj vprašljivo.... Kljub vsemu, za vse nas želim, da bo vse čimhitreje minilo in brez zapletov. Da se bomo čez dober mesec načvekale o problemih naših Jaz pa si grem oprat lase, pa depilirat...Se moram bolj pogosto urejat, ker nikoli ne vem, kdaj bomo spet tekli.... Za kosilo pa bom pripravila žrebičkove zrezke, hitre skutine štruklje z gresom, skleda solate.. Pravijo, da ima konjsko meso veliko železa... Lepo se imejte in glede na to, da se kar dogajajo presenečenja, katera bo danes na vrsti????
|