Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 13:54:02
|
|
|
|
petarda
|
itak so njihovi aktualni prospekti na netu objavljeni. dobr...pol mi boš pa takrat dala link, pa si bom še jaz kaj izbrala, pa mi boste ve prinesle
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 13:54:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča Ta prva stvar, ki sem jo pomislila, ko sem videla število strani Ja, petarda, saj počasi bo čas da nas razsvetliš s kakšno takšno novico... Se podpišem. ŽE od avgtusta čakam zdaj mal pavze....začnemo julija
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 18:15:16
|
|
|
|
tincci
|
Hanka je pa že dobila darilo za rojstni dan in sicer 120litrski akvarij z ostrižniki si ga je njen oči vse življenje želel pa tud njej je ful všeč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 18:51:40
|
|
|
|
*bubi*
|
zdaj mal pavze....začnemo julija Kaj ne bomo skupaj srečke ?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 19:03:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Hanka je pa že dobila darilo za rojstni dan in sicer 120litrski akvarij z ostrižniki si ga je njen oči vse življenje želel pa tud njej je ful všeč Ja, pri nas se tudi mami rada igra z Duplo kockami
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 19:10:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Eno vprašanje. Če mi kdo nakaže denar na moj račun iz tujine, a rabi še kakšno drugo števlko ali je številka računa dovolj? Petarda?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 19:44:27
|
|
|
|
tincci
|
Dost je številka računa.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:12:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča Ta prva stvar, ki sem jo pomislila, ko sem videla število strani enako
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:15:17
|
|
|
|
til
|
Naš je imel že junija mal več kot 13kg pol si pa predstavlite kak dečko je že zdaj velik pa je tudi okrog 94 sem že zadnjič napisala cela mama .
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:15:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Dost je številka računa. Pa seveda moji podatki. Tincci, je to 100 %? Sem na čveku vprašala isto, pa so mi odgovorile drugače.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:16:25
|
|
|
|
til
|
Jaz vsako noč nekaj sanjam ko pa smo se preselili pa je bila čista tema nobenih sanj. No bolš to kot da bi se mi sanjalo kaj groznega
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:16:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi dobro da si omenila, da se popusti v Toysu začnejo že po 1. novembru, ker sem ravno jutri gor hotela letet malo zapravljat (do novega leta imam še 2 r.d. "tujih" otrok, pa seveda Tininega, potem pa ne bi bilo slabo že malo na Dedka Mraza začet mislit....). No zdaj bom počakala in šla po praznikih. Drugače sem pa sklenila, da bo jutri imel dopust tudi Anže, v petek pa Tina, tako da se bom lahko z vsakim posebaj celo dopoldne cartala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:17:14
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: tincci Dost je številka računa. Pa seveda moji podatki. Tincci, je to 100 %? Sem na čveku vprašala isto, pa so mi odgovorile drugače. tudi jaz mislem da rabiš samo to
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:17:36
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj mal pavze....začnemo julija Kaj ne bomo skupaj srečke ? Mogoče pa bova mi2. Zdaj počakam, da bo mimo, ker me je danes obiskala, potem pa veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:18:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj pa je meni počil film. Sergeja sem 45 min. držala za roko in ni hotel zaspati. Ko pa odidem iz sobe pa histeričen jok. Zdaj sem pa ga pustila pa mi je ČISTO VSEENO, če se bo drl celo noč!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka ipika ga daje da mu gre kar na bruhanje. Uh, kak sem besna...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:18:08
|
|
|
|
til
|
Drugače sem pa sklenila, da bo jutri imel dopust tudi Anže, v petek pa Tina, tako da se bom lahko z vsakim posebaj celo dopoldne cartala To je pa res lepo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:20:30
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* zdaj mal pavze....začnemo julija Kaj ne bomo skupaj srečke ? Mogoče pa bova mi2. Zdaj počakam, da bo mimo, ker me je danes obiskala, potem pa veselo na delo. Madonca kok ste pa to resno vzele Mi bomo začeli delati pa 10.12.2009
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:25:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dost je številka računa. Pa seveda moji podatki. Jaz tudi mislim, da bi to moralo zadostovati. Pred TRR vpišeš še SI56. No vsaj nakazila iz Slo v Avstrijo potekajo na enak (podoben) način.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:25:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa je meni počil film. saj bo boljš
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:36:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pred TRR vpišeš še SI56. No vsaj nakazila iz Slo v Avstrijo potekajo na enak (podoben) način. Tega nisem napisla. Gre pa se za tisto zadevo, ko so mi v Avstriji ruknili avto in čakam da mi sedaj nakažejo denar. Zdaj pa vprašanje če mi bo vedla nakazat če nima tega SI56
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:37:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj pa je meni počil film. saj bo boljš Tako čist odkrito povedano: v tem trenutku v to močno dvomim...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:46:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj pa vprašanje če mi bo vedla nakazat če nima tega SI56 Upam, da bo Petarda vedela kaj več . Pojma nimam, ta SI56 je zdaj na naših plačilnih nalogih itak predtiskan, na bančnih karticah pa napisan, če je le ta novejša. Mislim, da bi nakazilo mogla tud brez tega dobit.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:48:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Upam, da bo banka/pošta zavrnila nakazilo, če ne bo imela dovolj podatkov za "varno" transakcijo in predvidevam, da te bo dolžnik kontaktiral
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:52:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Eno vprašanje. Če mi kdo nakaže denar na moj račun iz tujine, a rabi še kakšno drugo števlko ali je številka računa dovolj? Petarda? Potrebuje celotno IBAN številko...torej SI56in cela številka računa, ki jo imaš napisano na kartici.... Razen IBANA potrebuje še vsaj SWIFT kodo banke, zaželjeno je tudi ime in naslov.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 20:56:57
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj pa vprašanje če mi bo vedla nakazat če nima tega SI56 Sem šla šele zdaj do konca brat...SI56 pomeni šifro države...če ve od kod si, bo na banki to povedala in bodo verjetno vedeli šifro, za SWIFT pa že dvomim ....pri nas nakazila brez SWIFTA zavrnemo ...Pa jo pokliči in ji povej SWIFT
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?