|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
23.10.2007 21:45:43   
til
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena taka "policajska" iz službeuser posted image
smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijouser posted image user posted image user posted image  jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.10.2007 21:46:42   
til
Jupi tole bo Petarda jutri vesela!!!!!!!!! NOVA STRAN PO VEČ KOT DVEH MESECIH SE MI ZDI.Tako da Petarda to mi je pa oproščeno kajne?user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.10.2007 21:48:01   
ada2
user posted image user posted image user posted image  til za novo stran!

a da jih naklamfamo enih 5?

bodo jutri ziher vse mislile, da je ena nosečauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.10.2007 21:48:22   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvamiuser posted image . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazaluser posted image user posted image user posted image ...mene je občudoval, on pa ni želel packatuser posted image ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesemuser posted image ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zrakuuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal user posted image  čist nič ni bilo zraven popackanouser posted image

To sem še hotela komentirat.
Pri nas ni variante da bi risal samo po papirju. Pa v bistvu ga risanje niti ne zanima. Bolj je zanimivo če delama "išo" iz kock ali pa mu berem knjigico. Zdaj je zanimiva tista iz dnevnika o treh prašičkih. In cel dan razglablja o tem kako je volk grdi da je pujsekom odpihnil hišo in da so pujseki leni,....

Aja, pa kitaro sem mu kupila. In potem smo vsi že user posted image  ker ta ljuba kitara nima gumba off.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.10.2007 21:49:53   
Naty_ka

A da bi za nazaj vse not spravljale?user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.10.2007 21:50:31   
ada2

A da bi za nazaj vse not spravljale?user posted image

kot v starih časihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.10.2007 21:51:08   
Urša
Urša, kaj v notranje gorice se boš vozila še celo šolsko leto

Letos sem na matični šoli, na Brezovici...do januarja imam pogodbo. Upam, da najdem kaj tukaj na tem koncu.
N&J pa samo norita po stanovanju, jima res dogaja!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Danes smo imeli končno cepljenje. Jaka tehta 14,2 kg. Me je skor kap! Zdej sta z Niko manj kot 1 kg narazen.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.10.2007 21:54:31   
Naty_ka
Urša, se ti je kaj sanjalo ko si prvič prespala v novem stanovanju? Pravijo da se tisto potem uresniči...user posted image

Držim pesti za službo oz. da se bo do januarja kaj našlo.user posted image
Meni se bo počasi doma začelo mešati...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 23.10.2007 21:55:15 >

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.10.2007 21:56:18   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Urša, kaj v notranje gorice se boš vozila še celo šolsko leto

Letos sem na matični šoli, na Brezovici...do januarja imam pogodbo. Upam, da najdem kaj tukaj na tem koncu.
N&J pa samo norita po stanovanju, jima res dogaja!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Danes smo imeli končno cepljenje. Jaka tehta 14,2 kg. Me je skor kap! Zdej sta z Niko manj kot 1 kg narazen.

user posted image user posted image user posted image  za Jakca. Koliko cm pa ima višine?
Jaz bi tudi morala našega malo premerit. Mislim da se počasi bližamo 95 ali pa 96 cm in tehtamo tudi tu nekje okrog 14 kg.

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.10.2007 21:57:19   
Naty_ka

Jaz grem....

Lahko noč....

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.10.2007 22:00:45   
ada2

Jaz grem....

Lahko noč....

ej smo rekle 5 strani, kam zdaj greš?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.10.2007 22:02:23   
ada2
evo, malo za lušte po poletjuuser posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.10.2007 22:02:50   
Urša
Urša, se ti je kaj sanjalo ko si prvič prespala v novem stanovanju?

Nič se ne spomnim. Samo vem, da sem spala tako dobro kot že dolgo ne, skratka voda je fantastična!user posted image  Denar za posteljo sem šparala 5 let, zdej jo pa imam, pa nimam umivalnika v kopalnici, tako da si kar v banji roke umivamo!user posted image user posted image user posted image  Čakam na naslednjo plačo!
85 cm ima, ni pri najvišjih, samo po teži pa je malo nad zgornjo mejno krivuljo.user posted image  Pa se še spomnim, kako sva se morala prvi mesec hodit tehtat.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.10.2007 22:03:51   
Urša
95 ali pa 96 cm

user posted image user posted image user posted image  Kar na košarko ga že zdaj vpiši!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.10.2007 22:07:46   
ada2
vidiš, moram jaz tudi meter vzet v roke, stehtala sem ga pa ravno včeraj - 12, 5kg

višina pa.....če gledam po cotah, mu je treba hlače 92 malo gor zavihat, 86 so pa glih za glihuser posted image , torej bi rekla eni 89cmuser posted image

no, bomo jutri videli, ko bomo meriliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.10.2007 22:09:05   
ada2
kaj zdaj čveke, spite?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.10.2007 22:11:16   
ada2
se vidi, da smo mi prejšnjo noč kar dobro spali in da sem se že čisto privadila temu, da je bil spanec moten, ko se mi danes nič ne dremauser posted image user posted image

al bi bilo boljše, da grem spat, če bo noč spet kašljastauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.10.2007 22:15:47   
ada2
kaj boste pa otrokom za rojstne dneve dale?

pa ali je katera že kaj za božička razmišljala?

mene že ful daje božičomanijauser posted image user posted image user posted image  že gledam kaj bi kdo lahko dobiluser posted image

pol si pa na hipe grem sama sebi na živce, ko se tak raznežimuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.10.2007 22:19:16   
ada2
a zdaj bom pa sama s sabo tu govorila?user posted image

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/Thumbs.db"> - kaj naj bi to bil za en smeško

v tabeli je pa v 14 vrsti zadnji, zraven tistega, ki zardeva.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.10.2007 22:25:32   
ada2

user posted image

zbudite se novembrke in pridite čvekat....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.10.2007 22:26:34   
ada2
user posted image

a še ne bo nova stranuser posted image
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.10.2007 22:29:52   
ada2
user posted image

bom očitno mogla iti spat brez nove strani

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.10.2007 22:31:24   
ada2
samo potem bo pa ena slučajno nekaj malega napisala pa bo nova stran, kot po murphyjevem zakonu.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.10.2007 22:33:21   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvamiuser posted image . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazaluser posted image user posted image user posted image ...mene je občudoval, on pa ni želel packatuser posted image ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesemuser posted image ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zrakuuser posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal user posted image  čist nič ni bilo zraven popackanouser posted image

To sem še hotela komentirat.
Pri nas ni variante da bi risal samo po papirju. Pa v bistvu ga risanje niti ne zanima. Bolj je zanimivo če delama "išo" iz kock ali pa mu berem knjigico. Zdaj je zanimiva tista iz dnevnika o treh prašičkih. In cel dan razglablja o tem kako je volk grdi da je pujsekom odpihnil hišo in da so pujseki leni,....

Aja, pa kitaro sem mu kupila. In potem smo vsi že user posted image  ker ta ljuba kitara nima gumba off.user posted image

ja, meni je z voščenko porisal po kavčuuser posted image , ampak je tudi popucaluser posted image  vsaj improvizoriš spucaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.10.2007 22:35:58   
ada2
Meni se bo počasi doma začelo mešati...

te jaz najamem, da mi boš stranke rihtala, pa mizo nosila, pa okoli vozilauser posted image user posted image user posted image , če mi uspe varianta s SP-jemuser posted image

no, v ponedeljek imam sestanek, tako da držite pesti, da mi uspeuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?