Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:45:43
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a sem vam že povedala, da bomo imeli zaključek skupaj s policijo? pa še ena taka "policajska" iz službe smo zadnjič iskali sponzorje za srečelov, ki smo ga imeli v domu in vprašajo kam še nismo šli vprašat za dobitke, pa ena reče: na policijo jo vsi čudno pogledamo in šefica pravi: ja kaj pa bi oni lahko dali za dobitek? ona pa: oprostitev treh prekrškov!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:46:42
|
|
|
|
til
|
Jupi tole bo Petarda jutri vesela!!!!!!!!! NOVA STRAN PO VEČ KOT DVEH MESECIH SE MI ZDI.Tako da Petarda to mi je pa oproščeno kajne?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:48:01
|
|
|
|
ada2
|
til za novo stran! a da jih naklamfamo enih 5? bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:48:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvami . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazal ...mene je občudoval, on pa ni želel packat ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesem ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zraku ... Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal čist nič ni bilo zraven popackano To sem še hotela komentirat. Pri nas ni variante da bi risal samo po papirju. Pa v bistvu ga risanje niti ne zanima. Bolj je zanimivo če delama "išo" iz kock ali pa mu berem knjigico. Zdaj je zanimiva tista iz dnevnika o treh prašičkih. In cel dan razglablja o tem kako je volk grdi da je pujsekom odpihnil hišo in da so pujseki leni,.... Aja, pa kitaro sem mu kupila. In potem smo vsi že ker ta ljuba kitara nima gumba off.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:49:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 til za novo stran! a da jih naklamfamo enih 5? bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča A da bi za nazaj vse not spravljale?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:50:31
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 til za novo stran! a da jih naklamfamo enih 5? bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča A da bi za nazaj vse not spravljale? kot v starih časih
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:51:08
|
|
|
|
Urša
|
Urša, kaj v notranje gorice se boš vozila še celo šolsko leto Letos sem na matični šoli, na Brezovici...do januarja imam pogodbo. Upam, da najdem kaj tukaj na tem koncu. N&J pa samo norita po stanovanju, jima res dogaja! Danes smo imeli končno cepljenje. Jaka tehta 14,2 kg. Me je skor kap! Zdej sta z Niko manj kot 1 kg narazen.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:54:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
Urša, se ti je kaj sanjalo ko si prvič prespala v novem stanovanju? Pravijo da se tisto potem uresniči... Držim pesti za službo oz. da se bo do januarja kaj našlo. Meni se bo počasi doma začelo mešati...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 23.10.2007 21:55:15 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:56:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Urša, kaj v notranje gorice se boš vozila še celo šolsko leto Letos sem na matični šoli, na Brezovici...do januarja imam pogodbo. Upam, da najdem kaj tukaj na tem koncu. N&J pa samo norita po stanovanju, jima res dogaja! Danes smo imeli končno cepljenje. Jaka tehta 14,2 kg. Me je skor kap! Zdej sta z Niko manj kot 1 kg narazen. za Jakca. Koliko cm pa ima višine? Jaz bi tudi morala našega malo premerit. Mislim da se počasi bližamo 95 ali pa 96 cm in tehtamo tudi tu nekje okrog 14 kg.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 21:57:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz grem.... Lahko noč....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:00:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz grem.... Lahko noč.... ej smo rekle 5 strani, kam zdaj greš?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:02:23
|
|
|
|
ada2
|
evo, malo za lušte po poletju
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:02:50
|
|
|
|
Urša
|
Urša, se ti je kaj sanjalo ko si prvič prespala v novem stanovanju? Nič se ne spomnim. Samo vem, da sem spala tako dobro kot že dolgo ne, skratka voda je fantastična! Denar za posteljo sem šparala 5 let, zdej jo pa imam, pa nimam umivalnika v kopalnici, tako da si kar v banji roke umivamo! Čakam na naslednjo plačo! 85 cm ima, ni pri najvišjih, samo po teži pa je malo nad zgornjo mejno krivuljo. Pa se še spomnim, kako sva se morala prvi mesec hodit tehtat.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:03:51
|
|
|
|
Urša
|
95 ali pa 96 cm Kar na košarko ga že zdaj vpiši!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:07:46
|
|
|
|
ada2
|
vidiš, moram jaz tudi meter vzet v roke, stehtala sem ga pa ravno včeraj - 12, 5kg višina pa.....če gledam po cotah, mu je treba hlače 92 malo gor zavihat, 86 so pa glih za glih , torej bi rekla eni 89cm no, bomo jutri videli, ko bomo merili
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:09:05
|
|
|
|
ada2
|
kaj zdaj čveke, spite?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:11:16
|
|
|
|
ada2
|
se vidi, da smo mi prejšnjo noč kar dobro spali in da sem se že čisto privadila temu, da je bil spanec moten, ko se mi danes nič ne drema al bi bilo boljše, da grem spat, če bo noč spet kašljasta
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:15:47
|
|
|
|
ada2
|
kaj boste pa otrokom za rojstne dneve dale? pa ali je katera že kaj za božička razmišljala? mene že ful daje božičomanija že gledam kaj bi kdo lahko dobil pol si pa na hipe grem sama sebi na živce, ko se tak raznežim
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:19:16
|
|
|
|
ada2
|
a zdaj bom pa sama s sabo tu govorila? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/Thumbs.db"> - kaj naj bi to bil za en smeško v tabeli je pa v 14 vrsti zadnji, zraven tistega, ki zardeva.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:25:32
|
|
|
|
ada2
|
zbudite se novembrke in pridite čvekat....
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:26:34
|
|
|
|
ada2
|
a še ne bo nova stran
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:29:52
|
|
|
|
ada2
|
bom očitno mogla iti spat brez nove strani
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:31:24
|
|
|
|
ada2
|
samo potem bo pa ena slučajno nekaj malega napisala pa bo nova stran, kot po murphyjevem zakonu.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:33:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Midva s petarditom sva bila tudi ful pridna in sva risala s prstnimi barvami . Ampak ni šans, da bi si gospodič slučaaaajno rokice umazal ...mene je občudoval, on pa ni želel packat ....pol sem mu dala pa čopič v roke....no to je bila pa čist druga pesem ....narisal mi je ladjico, pa sonček, pa ribo, pa ptička je letala po zraku, pa žaba je letala po zraku ... Mi je bilo pa ful zanimivo to, da sem mu rekla, da dovolim samo po risalnem listu risat in je ubogal čist nič ni bilo zraven popackano To sem še hotela komentirat. Pri nas ni variante da bi risal samo po papirju. Pa v bistvu ga risanje niti ne zanima. Bolj je zanimivo če delama "išo" iz kock ali pa mu berem knjigico. Zdaj je zanimiva tista iz dnevnika o treh prašičkih. In cel dan razglablja o tem kako je volk grdi da je pujsekom odpihnil hišo in da so pujseki leni,.... Aja, pa kitaro sem mu kupila. In potem smo vsi že ker ta ljuba kitara nima gumba off. ja, meni je z voščenko porisal po kavču , ampak je tudi popucal vsaj improvizoriš spucal
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:35:58
|
|
|
|
ada2
|
Meni se bo počasi doma začelo mešati... te jaz najamem, da mi boš stranke rihtala, pa mizo nosila, pa okoli vozila , če mi uspe varianta s SP-jem no, v ponedeljek imam sestanek, tako da držite pesti, da mi uspe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?