Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 21:54:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, pa lahko noč... + nova stran...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 22:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Planet tuš? bi bil čisto OK jaz grem tudi.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 22:25:07
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč! Saj jaz tudi grem počasi.....čeprav še nisem nič zaspana, ker sva s podgurko do zdaj pisali eno prošnjo za njeno zaposlitev in sem se čist preveč nasmejala ....ja, težko je to, ko mora človk sam sebe hvalit. Petardito pa HVALA BOGU zaspi brez problema....umit zobe, posteljica...in potem pojemo ladjica po morju plava....dokler ni umirjenega dihanja ...včasih 5 minut, včasih 15. Danes ga prvič po enem tednu ne bomo budili zaradi antibiotika in me prav zanima do kdaj bo spal v svoji posteljici. Vaši so pa res sami velikani! ....petardito je pa ful majhen ....pa drgač se mi ne zdi suhec, samo ko je pa zraven kakega vrstnika pol pa je razlika opazna....je pa vzpodbudno to, da se mu je zadnja dva dni povečal apetit ...SKOZ bi nekaj jedel . Včeraj je imel za večerjo pol žemljice in dve hrenovki in je VSE pojedel , danes pa poln krožnik gresa .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 22:52:16
|
|
|
|
til
|
Včeraj je imel za večerjo pol žemljice in dve hrenovki in je VSE pojedel Pa ti temu ploskaš . Ne sej se hecam ampak full mi je smešno ker smo mi tudi včeraj imeli za večerjo hrenovke in je pojedel pazite to: 2,5 hrenovke in celo žemljo. No sej to ni vsak dan tako ampak včeraja je pa še mene presenetil. Se zelo nerada ponavljam ampak resnično cela mama
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 22:53:00
|
|
|
|
til
|
Pa lahko noč če me nobena ne mara
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 7:08:54
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro ne spim že od 2.00, Elo podojila takrat, pol pa nikakor zaspat, tako da sem čist povožena
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 7:29:23
|
|
|
|
Urša
|
Izpolnjujem otroški dodatek. Če kateri prav pride link, da ne bo potrebno v knjigarno hodit... http://www.csd-lj-siska.si/pdf/otroski_dodatek2007.pdf
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 8:01:29
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za link ...danes pa res moram tudi jaz to izpolnit Dobro jutro! Za Amy ...kakšne misli so se ti pa podile po glavi, da nisi mogla zaspat?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 8:08:05
|
|
|
|
*ANA*
|
Ahoj punce in vaše . Saj vas redno berem, samo pisat se mi lih akj dosti ne da . Za vse ki ste bolančkani pa da se hitro pozdravite. A se vaši sončki kaj trmajo? Mi se že kak teden tako trmamo(pa ne te ne druge hlače niso dobre?)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 8:45:44
|
|
|
|
Urša
|
A se vaši sončki kaj trmajo? Pa še kako! Čedalje bolj! Včasih se mi zdi čisto neobvladljiv. Danes imam selitveni dopust in sta otroka doma-moram rečt, da sta tako aktivna, samo stikata naokrog. Pregledala sta že vse knjigice, za katere se v prejšnjem domu niti zmenila nista. Me prav zanima koliko časa bo trajalo to! Imamo pa že stalno prebivališče urejeno, jupi, tako da smo zdaj Savinjčani!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:01:11
|
|
|
|
petarda
|
Kaj kupiti tašči za 50 let? ideje dobrodošle Mogoče kakšna fotoknjigica Aleksa in Ele ...čist tko kot majhna pozornost....Pa mogoče kak bon zraven za kako masažo...če je tak tip
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:22:22
|
|
|
|
ada2
|
....Pa mogoče kak bon zraven za kako masažo..
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:30:12
|
|
|
|
ada2
|
no, dobro jutro! spali smo celo noč, brez prekinitev. zdaj sicer ne vem, ali Adam res ni kašljal, ali pa ga jaz enostavno nisem čula, ker takoj, ko sem se ulegla v posteljo sem že trdno spala grlo me sicer še precej boli, glasa pa skoraj nimam (ne vem kako bo do sobote, če bom lahko sploh sodelovala na pevski reviji ), ampak že vednost, da sem 3 dni fraj , mi daje novih moči. do nedelje pa menda že bo toliko dobro, da bom lahko šla nazaj delat.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:30:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ....Pa mogoče kak bon zraven za kako masažo.. dobiš s popustom Drugače tudi mi za take okrogle obletnice zberemo denar od povabljenih (če kdo izrazi željo, da sam kupi darilo, tudi prav) in kupimo bon v turistični agenciji. Potem pa slavljenec sam aranžma izbere. Z Anžetom se danes prav lepo zabavava, no zdaj z sestavljata tank iz Legic, potem gremo pa ven na sončka. Je pa Tina zjutraj v vrtcu jokala, ko je Anže odšel z mano domov ... ..ja itak je bila fovš, pa ni hotela razumeti, da jutri bo pa ona doma.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:32:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
A se vaši sončki kaj trmajo? ne sprašuj. Čeprav lahko rečem, da se pri nas razmere že malo umirjajo, ker je že spoznala, da s tem nič ne doseže.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 9:33:35
|
|
|
|
ada2
|
til pa ima novi avatar ej, til, a veš, da si bila edina novembrka, ki mi je odgovorila na tisti mail - če želite vedeti več? sram naj bo ostale
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 11:04:06
|
|
|
|
Urša
|
Kaj se izpolnjuje na predzadnji strani za otroški dodatek? A postiš prazno-se to nanaša na preživnine? A dohodke pa skupaj sešteješ ali za vsakega posebej pišeš na svoj list?
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 13:54:09
|
|
|
|
til
|
Urša na predzadnjem listu se vpisujejo tvoji podatki v prvi stolpec in moževi v drugi stolpec poglej na dohodnino za leto 2006 in tam imaš vse potrebne podatke ki jih rabiš za otroški dodatek. poglej po številkah npr. plače nadomestila in drugi prejemki št. 1101,1102,1103 pa mislem da je regres 1109 vpišeš skupaj iste št. imaš tudi na dohodnini tako da samo prepišeš. Pa pišeš samo ali € ali SIT sam zraven zneska ki ga vpišeš vpiši v kateri valuti si pisala zneske.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 13:58:03
|
|
|
|
petarda
|
jaz pa ful mešam til in ado zdajle ...pa se mi sploh ne zdita podobna avatarja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 13:58:45
|
|
|
|
til
|
Aja pa še to vse ostale za kar nimaš podatko pa narediš poševno črto /. Jaz sem včeraj oddala in sem hotla da bi se denar nakazal kar na Tilnov račun saj sem itak pooblaščena pa mi je rekla da ne smem, ker jih revizorji opozarjajo da mora biti vpisan račun vlagatelja. Men pa ni jasno ko je otrok doma ima večjo doklado kot takrat ko gre v vrtec . pa saj takrat več zapraviš kot pa ko je doma. No opozorila me je zato, ker gre Tilen septembra v vrtec in bom prikrajšana še za 20% otroškega dodatka.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 13:59:38
|
|
|
|
til
|
sram naj bo ostale Res je sram naj vas bo
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 14:01:18
|
|
|
|
til
|
jaz pa ful mešam til in ado zdajle ...pa se mi sploh ne zdita podobna avatarja Ja obe imamo bolj žive barve. Sam da boš rekla da sta si zdaj Tilen in Adam podobna
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 14:02:13
|
|
|
|
til
|
Amy tole ti sicer ne bo v veliko pomoč ampak vseeno
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 14:03:11
|
|
|
|
til
|
Zdej bom pa še malo sama s sabo počvekala dokler se ne ..................
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 25.10.2007 14:03:24
|
|
|
|
til
|
odpre....................
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?