Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:37:06
|
|
|
|
ada2
|
ja nič no, grem ajčkat prepustim kateri drugi, da novo stran odpere (ah, sem dobra )
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 23.10.2007 22:38:33
|
|
|
|
ada2
|
jupi! no, pa lahko noč!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:06:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ste pa bile pridne včeraj. Meni niti slučajno ni bilo do računalnika. drugače pa, za drugič - 92. Saj nisi brez ostala Oz. Adam. Sem si kar mislila, da bo 92 OK. Drugače pa bi bubi ponosil. Dobiš po pošti, zdaj bi pa še tvoj naslov rabila, ker so vsi vaši naslovi na ZS šli nekam skupaj z mojim starim nickom Spanje v svoji postelji? JA, če gre mamica k njemu Drugače pa pač v mamini
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:13:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa postal je taaaaaaaaaaaaaak cartljivec da je hudo. Mi govori kako ga moram pobožat in kdaj se moram stiskat k njemu... bubi reče: cartaj me Pa: lahko božaš kar seveda pomeni moraš božat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:18:40
|
|
|
|
*bubi*
|
kaj boste pa otrokom za rojstne dneve dale? pa ali je katera že kaj za božička razmišljala? Čakam, da začne Toys z akcijami. Lani so imeli takoj po 1. novembru že miklavževo ponudbo Saj sem povedala, kako sem tisto glasbeno mizico, ki stane zdaj 40€, za 4,5€ dobila? Aja, saj ste razbrale odgovor.... igrače
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:20:35
|
|
|
|
*bubi*
|
no, v ponedeljek imam sestanek, tako da držite pesti, da mi uspe To pa res držim pesti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:23:19
|
|
|
|
petarda
|
bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča Ta prva stvar, ki sem jo pomislila, ko sem videla število strani
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:27:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jutro A vam povem kaj se je meni danes ponoči dogajalo? Ob pol štirih me je kar naenkrat nekdo začel božat po obrazu. Pogledam na desno stran postelje in vidim da Gregor spi in da ni on. Potem pa obrnem glavo na levo in kaj vidim. Moj mali falotek kleči zraven mene na postelji in me boža. Hotel me je zbuditi in mi povedati da je SAM prilezel iz petleka in prišel k nama.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:35:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča Ta prva stvar, ki sem jo pomislila, ko sem videla število strani Ja, petarda, saj počasi bo čas da nas razsvetliš s kakšno takšno novico...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:36:29
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* no, v ponedeljek imam sestanek, tako da držite pesti, da mi uspe To pa res držim pesti Kako že pravijo: zlomi si nogo... Itak da ti držimo pesti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:37:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj boste pa otrokom za rojstne dneve dale? pa ali je katera že kaj za božička razmišljala? Čakam, da začne Toys z akcijami. Lani so imeli takoj po 1. novembru že miklavževo ponudbo Saj sem povedala, kako sem tisto glasbeno mizico, ki stane zdaj 40€, za 4,5€ dobila? Aja, saj ste razbrale odgovor.... igrače Bubi, a bi ti imela kakšno spremljevalko zraven v Toys-a?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:39:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Npo, zdaj pa zopet sama sebi tu nekaj razlagam...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 8:44:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
Nič, grem si pesmice ki mi jih je poslaa Nina ven printat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:02:26
|
|
|
|
amy26
|
Naty, lepo te je spet mal brati
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:06:08
|
|
|
|
amy26
|
Danes smo imeli končno cepljenje. Jaka tehta 14,2 kg. Me je skor kap! Zdej sta z Niko manj kot 1 kg narazen. sem šla še mal nazaj prebrati in ne morem mimo teže, Urša Jaka je pa med težjimi 14,2kg naš jih nima več kot 12kg, je pa kar visok ga bo treba danes mal zmeriti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:20:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Naty, lepo te je spet mal brati
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:50:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Naty, lepo te je spet mal brati Je rekla mal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:55:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Naty, lepo te je spet mal brati Je rekla mal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 9:55:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 10:40:46
|
|
|
|
ada2
|
evo, midva sva pri P opravila je rekla, da bomo preiskave za astmo odložili, ker je še premali, da bi sodeloval, pa tudi ni več tako hud kašelj, in verjetno niti ni astma. bomo dali času čas, da bo pokazal drugače pa se mu je zdaj res kašelj prelevil v produktivnega in je danes zjutraj izkašljeval, ponoči pa ni nič kašljal, in smo spali od pol 9 zvečer pa do 7.12 zjutraj, ko je ati ugotovil, da že 12 munit zamujamo s sirupom in smo ga na hitro zbudili. ful sem vesela, da se boljša stanje. seveda Singulair ostaja, še 5 dni, potem pa......bomo vidli grem zdaj dol na kavo, ko je soseda prišla, pol vam pa moram še eno misel iz včerajšnjega predavanja v službi povedat
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 11:07:25
|
|
|
|
ada2
|
noooo, imeli smo predavanje na temo medgeneracijski odnosi in glavna in edina stvar, ki si jo je bilo treba zapomnit je, da na vsako grajo, ki jo nekomu izrečemo moramo najti pet pozitivnih stvari, oz. pet pohval. pa najprej je treba pohvalit, šele potem pograjat in misel, s katero smo zaključili predavanje: Ne glej oči, usta čelo, v srce globoko le poglej, če temno je - molči, kar svetlega je le povej!
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 11:09:20
|
|
|
|
ada2
|
Saj nisi brez ostala Oz. Adam. Sem si kar mislila, da bo 92 OK. Drugače pa bi bubi ponosil. Dobiš po pošti, zdaj bi pa še tvoj naslov rabila, ker so vsi vaši naslovi na ZS šli nekam skupaj z mojim starim nickom hvala bubi
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 11:16:40
|
|
|
|
ada2
|
Bubi, a bi ti imela kakšno spremljevalko zraven v Toys-a? IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj boste pa otrokom za rojstne dneve dale? pa ali je katera že kaj za božička razmišljala? Čakam, da začne Toys z akcijami. Lani so imeli takoj po 1. novembru že miklavževo ponudbo Saj sem povedala, kako sem tisto glasbeno mizico, ki stane zdaj 40€, za 4,5€ dobila? Aja, saj ste razbrale odgovor.... igrače Bubi, a bi ti imela kakšno spremljevalko zraven v Toys-a? še mene
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 13:10:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Oki doki, gremo skupaj v Toysa. Samo pol se bojim, da sploh ven ne pridemo Malo bo treba še počakat, itak so njihovi aktualni prospekti na netu objavljeni. Pa večinoma so akcije v smislu 2 artikla iz serije, 3. zastonj ali pa 2 artikla, cenejši 50% off Tak da je boljše, če nas več skupaj kupuje
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 24.10.2007 13:12:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda bodo jutri ziher vse mislile, da je ena noseča Ta prva stvar, ki sem jo pomislila, ko sem videla število strani Ja, petarda, saj počasi bo čas da nas razsvetliš s kakšno takšno novico... Se podpišem. ŽE od avgtusta čakam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?