|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.10.2007 10:09:38   
petrazg
user posted image user posted image user posted image Čestitke za vse majčke in majčice.... user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.10.2007 10:10:03   
ancka1
Evo mene tejč, se javljam. Ti jutri takoj zjutraj sporočim (ali pa kar danes zvečer), ker ne vem ali bom šla z malim k zdravniku ali ne. Sem klicala pediatra in mi je rekel, da naj danes še počakam, če pa tudi danes ne bo bolje, pa se jutri prideva pokazat. Je pa rekel, da so to tipični znaki za zobke (kakanje, izguba apetita,...) Ker vročine res nima.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.10.2007 10:10:42   
petrazg
Še to... Felicia gledam tv, pa sem se spomnila nate... Družinski dvoboj namreč...

Kdaj boš pa pri Zmagecu?

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.10.2007 11:00:13   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Jutrooo, jaz že likam...
Kaj na RR? Meni se spet kup nabira. Mogoče bo frčafela kaj zlikalauser posted image .

Imam kaos za magisterij, cel kup papirjev pa nič časa. Cel dan sem sama, mami na šolanju, možek v službi.. katja ne spi.. Smo morali bolj zgodaj Vesno v vrtec dostavit, ker gredo nek avto gledatuser posted image In mi je čist ritem porušlo, pa Katjo sem morala iz postelje vreč, pa še štecuna je bila zaprta, tako da gremo zdaj spet ven...

Sem slabo štartala, še vzgojiteljici zatežila, če ne morejo bolj pozno.. In mi je rekla, ja kaj pa ko bo služba? Mislim, pa kaj njo briga kdaj jaz vstajam? Že tako ne spim ponoči, Katja pa med 7-8 spi, danes pa ven ob 7h!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.10.2007 12:26:32   
kaya2007
se malo javljam po dolgem času user posted image
putka, kje si pa našla to punco za pospravljanje? jaz tudi eno iščem, imam že tak kaos doma user posted image  in ja, uboga junior, si kaj govorila z njo? imam občutek, da jih nima ravno veliko ob sebi...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.10.2007 12:32:46   
Putka
Z junior sem se tukaj na RR našla, ko sem napisla da iščem nekoga. In je zdaj res ne upam klicat pa spraševat, če misli kaj pospravljat. Tako da sem zopet brez gospodinje. Vsaj začasno.

Punce, danes sem pa vrgla kuro+zelenjavo v pečico. Mal sem meso po indijsko marinirala, ker mi je drugače kura že malo dolgočasna. Česen+ingver+kurkuma+jogrut ala tandoori. Vas enkrat povabim, demonstracija masaže +  indijska.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.10.2007 14:41:00   
tejč
No, jaz sem pa iz Kranja.user posted image  Ančka, sem misla danes...
Upam, da ni bil tisti zgrešen klic tvoj, ker nisem imela več baterij na telefonu in nisem potem nazaj klicala, prej pa nisem slišala, tako sva čebljali s kolegico...Fino je blo in Maša pridna in pokakana.user posted image

Zdaj pa letimn po Ajšo-aja, Putka, v Jeloo sem dobila čisto iste škorenjčke, samo manjša cifra.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.10.2007 15:07:13   
ancka1
Jao, tejč, meni je en dan sfalil očitno. user posted image  user posted image  user posted image  Plus, da sem danes čisto koma, ker sem celo noč dežurala. Mi je pa žal, da sem te zamudila res!!! Upam, da bo še prilika.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.10.2007 15:12:18   
felicia
Ojla!¨

Putka- hvala ker mi ni treba prat hlač!user posted image  Pa lepo da si se zmenila z "gostjo".

Drugač sem mela jaz tudi ponoči kar malo žurke vstajala na dve uri pa dudo dajala pa hranla pa mlek zlivala stran pa pizdila itd. Zdej pa mulo spi ker ve da mu bom ko se zbudi poturila zelenjavo za jest! Sicer je že probal mal pirejčka ampak zelo malo pa se mi zdi da mu je bil zelo všeč!

Včeraj zvečer sem si pa kopel privoščila z 31 kapljicami od JUsta- fantastično! Pol pa direkt v postlo sem mislila da se bom kej več naspala- ja itak!

Vsekakor upam da bo danes bolje! Sicer pa mali ni hotel v posteljci zaspat ampak sem ga dala v voziček pa po garaži gor pa dol in zdej spi že dve uri?!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.10.2007 15:30:05   
felicia
aja še to Indy a bi te lahko prosila, če bi mi lahko slike, ki jih je posnela tvoja mama na plavanju poslala na mejl misli tiste na katerih je moja mala žabica Uroš? Če lahko? Ti pošljem na zs moj mail.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.10.2007 16:21:35   
felicia
a gre katera danes v city park? jaz grem neke slike dvignit pa če bo še katera za gremo lahko na kafe?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.10.2007 17:27:55   
felicia
nič ne bo mi tudi ne gremo

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.10.2007 17:38:34   
BAMBINA_
Felicia, zakaj pa ravno z 31 kapljicami user posted image . To je tako kot avtobusni vozni red. Prihodi in odhodi so npr. 10.03, 11.26, 15.43 user posted image ampak to je čisto resno... no vsaj pri Izletniku.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.10.2007 17:59:52   
kaya2007
putka, ta recept se pa full dobro sliši, edino jogurt bi zamenjala s čem drugim, ker ga ne maram...kje pa dobiš vse te začimbe, na trgu verjetno, ne?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.10.2007 18:18:58   
kaya2007
Felicia, zakaj pa ravno z 31 kapljicami

sej jih ni tok v bajo dala, tako se jim reče user posted image  user posted image  user posted image  moja tašča ima tudi neke take kapljice, se mi zdi da ravno tako 31 in pravi da pomagajo za vse...ampak vseeno ves čas neki jamra, tako da...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.10.2007 18:33:07   
Eca
Hej!

Jaz poznam te kapljice in so res ok. Mi jih je pred kratkim zmanjkalo, pa nimam več dobavitelja - če katera ve za koga, se priporočam. Kapljice so pa od Just-a. Zadnjič sem videla v eni lekarni neko podobno zadevo, tudi je pisalo kapljice 31, pa ne vem če sedaj to zadevo že prodajajo v lekarniuser posted image Bom se morala do "stare" lekarne sprehodit in vprašat.

Pri nas nič novega.....zato grem. Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.10.2007 18:41:25   
tejč
Eca, jaz mam eno fajn punco iz VELENJA, ki mi dobavlja Just izdelke. Olje 31 je super! Pa materina dušica tudi.
Ti dam kontakt jutri.
Zdejle šibam se zrihtat-tamali sta popedenani, Ajša gleda Nodija, tati bo delal na PC za K.......user posted image  Hofer, jaz pa šibam na vodno aerobiko. Zihr bom čist kap.user posted image user posted image

Anči, pa drugič!

čau do 22.00

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.10.2007 18:55:05   
Putka
Eca, v lekarni nimajo Justovih kapljic 31, ene druge. Pa Timijanova krema je res super za prehlade, Vesno na debelo po prsih namažem, da lažje dihauser posted image .

Jaz sem dans čist outuser posted image A je pritisk? Jutri imamo spet zgodnjo, uz kolkov že ta drugič za kontrolo, potem pa še do mentorce za magisterij šibam. Držite pesti, da bo dobre volje, pri njej je vse od dneva odvisnouser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.10.2007 18:59:24   
indy
Oj.
Jst prov na hitro preden me ven vrže.
Vprašanje?????user posted image
Kupila sem riževo kašico od bebi-ja. Zdaj pa ne vem kako se to meša.Piše da 130ml mleka + 70ml vode +2 žlici riževe kašice.
Zdaj pa ne vem ker uporabljam mleko novolac.A potem v že narejeno meko dodam še toliko vode?Pomoje a ne? Nisem čist prepričana pa bi rada nasvet iz prakse.
Kaj več se pa jutri tipkamo, šibam na sestanek s fajmoštrom.
Pa pa.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.10.2007 19:05:11   
Putka
Jaz imam od Milupe, pa piše kravje mleko in voda 1:1. Če uporabljaš adaptirano pa ni treba vode. Jaz kar 100ml Novalaca naredim, 2 žlici kašice vmešam in potem ven pljuvauser posted image
Je pa danes ene 2 žlički kuhanega korenčka (vem, ni po Montiju) pojedla. Bo jutri oranžen kakec, hehe.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.10.2007 19:53:16   
Putka
Tiste, ki se rade potapljate, si lahko tukaj (www.alor-divers.com) pogledate, kje ima moja prijateljica s faksa potapljaški resort. In letos januarja je rodila punčko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.10.2007 20:09:38   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Felicia, zakaj pa ravno z 31 kapljicami

sej jih ni tok v bajo dala, tako se jim reče user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

user posted image OK, zdaj štekam, prej sem se po kepi čohala, pa zakaj hudiča si jih je pa ravno 31 nakapljala v vodo. user posted image user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.10.2007 21:06:43   
BAMBINA_
Jaz pa čakam, da moj pride, ker se ne morem iti stuširati. Mi je v baby phonu baterija šla user posted image
A ni nobene za čvek? Felicia?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.10.2007 21:33:04   
rogljicek
Putka, tale resort je pa od sile! Kaj ona je hodila s tabo na faks, spoznala Indonezijca, se poročila in začela s potaplaškim biznisom? Al je šla tja na potovanje, se zaljubila v kraj ali moškega in ostala tam,...Jaz sem tud že včasih razmišljala, da bi kam tko šla in zares uživala življenje, brez vsakdanjih stresov. Ko sem bla v Afriki sem spoznala nekega Francoza, ki je mel na otoku en čoln in je vozil turiste lovit ribe in se potapljat. Zaslužil je več kot dovolj in zelo lagodno živel. Umislil si je eno mlado lepo domačinko itd. Ah ne vem, če sem jaz pripravljena celo življenje viset za računalnikom. Ful pogrešam razgibanost in naravo v mojem poklicu.

Bambina, kaj nikoli ne pustiš malčka samega? No ja, bi te razumela, če ga ne!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.10.2007 21:39:20   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Bambina, kaj nikoli ne pustiš malčka samega? No ja, bi te razumela, če ga ne!

Ne, čisto brez nadzora si ga še vedno ne upam pustiti. Zdaj pa sploh, ko smo ukinili teofilin. Ampak zaenkrat je vse ok. Hvala bogecu user posted image user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.