|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
22.10.2007 10:55:02   
Majchi
Čestitke mali Alini!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.10.2007 10:55:46   
Majchi
Rogljiček, prideš spet na kavico v Atlantis?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.10.2007 11:17:14   
Putka
Najdla kopalke. je bilo treba malo pospravit.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.10.2007 11:25:15   
Cappy96
Punce, uživajte na plavanju in kavici!

Men ful iz nosa teče in grlo me boli, pa ne bi rada, da kdo kej pokasira od mene. Lana je zaenkrat ok, samo majčkeno se sliši, da nosek ni čist. Sem tole dobr pokasirala od mojga, k je mel za vikend 39 vročine.

Alini pa vse najboljše user posted image !

Putka, user posted image  za seznam!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.10.2007 17:02:00   
Putka
Tejč, dobila škornje. So pa imeli še dva para, št.30 in 25. Se te je prodajalka spomnila, ko sem rekla, da je prijateljica prej kupila en par. Pa še ene luštne nizke čevlje Primo ala Dr.Martens v Tomas Sportu sem za 20€ dobila. Tudi 30 in so Vesni vsaj 2 številki prevelikiuser posted image . Bo morala z mano zamenjat. Jutri če bo čas.

Pa rjavo žametno kiklco sem nazadnje v HM dobila za 9,90€, drugje ali kratke hlače ali čudne barve. Pa še enkrat dražje, Okaidi ali S'Oliver po 25€.

No, sva se s Katjo še fajn potepali, očka pa je doma Vesno čuval. In čez pol ure grem na aerobiko, bo spet obe imeluser posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.10.2007 17:41:22   
s u g a r
haj punce

mi mamo KARANTENO -  v četrtek po našem srečanju sm se dobla z eno punco k je mal šmrkala - zdej šmrkamo vsi trije, Vall tudi ampak je že ful bolši, no pa sta zdej oba posodla še men mal to pa je k skupi pančamo, ker je bil bubikan.

No sem le uspela t.r. vstati od mrtvih user posted image  mi ni znesl delat, moja dva rihtat pa še po netu skakat. sori. No zdej sem rekla da mam 3 dni na off vse razen mojih dveh.
Smešno danes ko je že skorej vsega konc se je tašča ponudla da če kej rabmo. Halo - kokoš. No in prnesla segedin al kaj je že to - uglavnem jz zelja ne jem, kot da ne ve. Pač muha iz otroštva, bi lahko rekle get over it, ampak žal. Določenih stvari se pač ne da. Če probaš in ti ni kul - ti ni kul ampak probal si.

Plaval spet nismo, v petek pa je cepljenje jaz pa skeptična ali ja ali bolje še kak teden ne, da se mali mišek pozdravi.
Ka pravte?

Pridem nazaj mali se mi ful zvira, pišem stoje, sej si predstavlate...

papa for now

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.10.2007 18:17:29   
Eca
Hej!

Sugar - pri nas se pediater glede na počutje in tvoj opis počutja otroka opredeli, če bo cepljen ali ne. Jaz bi na tvojem mestu peljala Valla tja, pa naj pediater odloči kako in kaj. Sicer pa je to odvisno tudi od pediatra - eni komplicirajo, eni ne.

Mi smo bili danes komaj 2. cepljeni. Naše mere: 7900g in 70 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image /pri 5,5mesecih.  Mislim....v enem mesecu in pol je zrastel za 1cm in se zredil za 500g. Prej pa vsak mesec po 5cm in 1kg. Zgleda, da se je rast pri nas končno ustavila.

Naš Dorian je pogrunatal, da ko je lačen je treba rečt ma-ma- mam.... potem se mama in hrana takoj servira. Nisem sigurna ampak mislim, da ve kdo je mama in me pokliče, ko se mu zaželi moja družba.

A vaši miškoti in miške tudi povejo kaj podobnega?

Moram it, delo kliče.....poln stroj perila za obesit in počasi kopanje večjega.....

Ata se nam je javil iz Kanade, da je ok, tak da mirno spimouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.10.2007 20:12:32   
Putka
Eca, tudi Katja je ta mesec ful malo zrasla (+1cm, +480g), pa tako lepo smo jedli na morjuuser posted image . Je šla energija drugam. Je pa te dni zgleda pogruntala, da spušča glasove ker "kašlja", vriska in podobno. Pa ko sva domov prišle s plavanja, se je na glas krohotala ene pol ureuser posted image . In potem pridno zaspala, da je šla mami na aerobiko.

Petrinja, se ti en dan pridružim na latino, mogoče v sredo. Ker sem šla danes na step**, kar pomeni najtežja stopnja in koreografijauser posted image Ni čudno, da sem na škrge dihala. Ampak zmoglauser posted image .

Sugar, jaz sem dohtarci povedala, da katja že cel teden smrka in jo je vseeno cepila. Problem je pri sveži okužbi, torej dan, dva. Potem pa je zgleda ok, tudi reakcije ni imela nobene, razen zatrdlinico par dni.

Felicia, hvala za gate. Dobiš oprane, ti spet ne bo treba.

Berem zadnjih 50 sporočil, pa je bilo nekaj o prometni nesreči. No, sem bila čisto v šoku, ko sem prvi post prebrala. Namreč ta mamica (junior) je tista, ki je prejšnji teden prvič pri meni pospravljala! In sva se za ta teden menili, njej pa je v soboto mož umrluser posted image .

No, k bolj prijetnim stvarem. Sem se danes z našo "gostjo" lepo zmenila. Nič nisem bila tečna, mimogrede sem jo povprašala, kaj in kako misli. No, se je takoj strinjala, da mi pomaga pospravljat. In povedala, da jo je nek prijatelj povabil, da gresta skupaj v najem. Se je preselil iz Srbije, tam ima pa še punco. In če ne bo težav s punco, bo kmalu šla.
Pa še, da je mislila že spomadi iti, pa si ni službe našla na svojem koncu. Tako da išče. A poznate koga, ki rabi pravnico na Štajerskem/Koroškem koncu?

Torej, uspešen dan.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.10.2007 21:16:44   
Majchi
Bravo Putka za pogovor z vašo gostjo! Jaz bi ji vseen še časovni limit postavla. Za vsak slučaj, da si ne bi še 11 mesecev časa vzelauser posted image .

Cappy, plavanje danes teden odpade zaradi praznikov oz. počitnic. Torej se vidimo čez 14 dni. Sam tok, da ti ne bomo pozabile povedat.
Upam, da se cajtaš in da jo bo Lana dobr odnesla.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.10.2007 21:45:11   
BAMBINA_
Čer,
user posted image user posted image čestitke Urošu (malo z zamudo user posted image ) in lepotički Alini!
Ančka ti pa le pokliči pediatra! Mogoče je samo kakšna faza, ampak, bolje, da da ga malo pregledajo. Saj bo vse ok, boš videla. Aja, pa čestitke Tevžu za krst. A je kaj jokal? Mi2 se greva pa ravno ta petek dogovarjat za datum. Cotke sem mu pa že kupila; belo srajčko, metuljček in črno-bel brezrokavnik. Joooj, se kar nisem mogla premagat, da ne kupim, ko sem jih videla. Kak bo frajerski user posted image
Cappy, user posted image da se čimprej pocajtaš. Hm, mene se tudi nekaj loteva... grlo zatečeno, vročična... upam, da je samo prehodno.
Eca JAAA, Griša že tudi s soglasniki eksperimentira in mu uspe že ma-ma reči. Sem 1. mislila, da se mi samo dozdeva, ampak zdaj je že večkrat ponovil.. user posted image user posted image user posted image
Putka fajn, da sta se upseli z gostjo tako lepo dogovoriti. user posted image user posted image
Petrazg si še vedno pridna? Delaš? Daj se malo na net še oglasi. Pa okoli Ce še kaj zaideš?
Juniorka le objavi kakšno fotko svojega razgleda. Predvidevam, da mora biti lep, kajne?

Sicer pa... Griša je danes bil v RA. Zdravnica pravi, da sicer vse dela kar je za 5-mesečnika pričakovati, ampak, res malce ritko spodriva, pa nazaj se zateguje, kadar je na boku. Rekla je, da ni nobene krize, da pa kakšen obisk na NFT ne bo škodil... Gremo naslednji ponedeljek. Danes me je bilo kar groza, kako ga bodo mučili, pa je bila tako luuuštna zdravnica. Mali se ves čas smejal in pridno sodeloval. Sem vprašala, kako je z obračanjem, pa je rekla: "Saj je šele 5 mesecev star, še ima dosti časa." Oki doki, me je malo skrbelo že.

Nočko user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.10.2007 21:58:49   
rogljicek
Bambina, kaj pa je NFT? Kako ritko spodriva in se nazaj zateguje?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.10.2007 22:07:51   
BAMBINA_
Nevrofizioterapija. A veš, ko je npr. v sedečem položaju, ritko nekako dviguje, spodriva, ne vem, težko opišem. Pa, kadar je v bočnem položaju, glavco ful nazaj da, tak, nekako v oblik črke S. To pa baje zato, ker ga zaradi refluksa moramo veliko pokonci nositi in ima trebušne mešice bolj razvite, kot hrbtne.

Aja, pa še naše današnje mere: 65 cm, 7 kg (z bodijem in pleničko).

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.10.2007 22:11:56   
lex
Dober večer! Končno sta zaspalauser posted image user posted image . Se kar pozna, če ne moreta ven. Vsega skupaj sta bila toliko zunaj, da je Aleks prišel domov iz vrtca (cca 100m), pa še potem so bile bolj risanke na sporedu.
Jaz sem se odločila, da Alini ne kupim več NIČ za oblečt. Sem dobila cotke od bratrančeve hčkerkice in ima nabito previjalno, tako da sem mogla par stvar od Aleksa ven zmetat. Mam urejanje omar namreč - poletno ven, zimso not in na koncu sem ugotovila da mam še samo 2 puloverja, tamala pa polno omaro user posted image . Tak da naslednjič okupiram oddelke samo zase.

Lepo se imejte - nočko
Alina se vam zahvaljuje za čestitkeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.10.2007 22:16:09   
rogljicek
Bambina, sem te zato spraševala, ker mislim, da prav enake stvari Reya dela. Samo nisem mislila, da bi blo potrebno kam it. A ne spodrivajo rite, ker se hocejo na nogice postavit. Namrec, Reya zacne spodrivat rito takrat, ko je malo prej zacutila nogice. Nazaj pa gleda, kadar je kaj zanimivega v tistem koncu. Ne vem no, je to res tako narobe?!??!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.10.2007 22:33:28   
BAMBINA_
Lex, jaz sem pa ravno Racmanke prodala in je zdaj spet nekaj prostora... najbrž za kakšne nove cotke user posted image , pa itaw, da jih ne potrebuje.
Rogljiček, odvisno kako to počne. Griša npr. ko ga nekaj zadaj zanima, da glavco povsem, ampak res povsem (tako, da se z glavo dotika hrbta) nazaj, trebušček naprej, pa spet ritko nazaj... najlažje ti opišem tako, da je takrat v obliki črke S. Pa tisto spodmikanje ritke tudi ni ql... npr. če ga dvignem iz ležečaga v sedeč položaj, mu včasih uspe, včasih pa ritko nekak dvigne, pa glavco da nazaj, da glava ne gre v liniji s telesom. Četudi Reya dela tako, ni panike.. vsaj tako je meni danes rekla zdravnica. Samo vseeno je bolje, da gremo na NFT.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.10.2007 22:46:37   
rogljicek
Jo, pa te naši malčki nas skoz neki strašijo. No ja, priznam, da tud jaz sama včasih mal preveč paničarim. Več vemo, več beremo, slabš je. Saj ne vem, je bolš bit neveden al kakouser posted image  Bambina, hvala za odgovore.

Zdej se pa jaz pridružim naši drnjohici. Nočko punce.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.10.2007 22:57:11   
tejč
Madona, meni pa časa zmanjkuje, bejbe...Sploh vas ne dohitevam v branju.
Ej, Putka, jaz sem pa vzela prevelke škorenjčke za Ajšo in sem nesla nazajuser posted image  in niso meli NIČ pametnega več, vse so razgrabli!user posted image Sam še une 40 in več EUR...
JUtri bom pogledala v Jello, menda majo isto firmo tam...
Bravo za dogovor z vašo gostjo.

Cappy, pozdravi se!

Bambina, a veš, da je Maša pa 65 cm in 7500 g?NI velike razlike...

Sugar, ejjejejejej, zdej pa dost prehlada, no!

A PRIDE KERA JUTRI OB 13.00 NA KAVICO V KRANJ K "SOSEDU"? Obvezno sporočite, če bo kera za, mogoče pa rogljiček ali ančka ali... JAz sem zmenjena ob 11.00 s kolegico, pol se pa loh dobimo. Sporočite mi jutri zjutraj.

Jaz sem se pa postrigla dons, sam pobarvala me pa ni in zdej sem naročena v četrtek za barvanje dopoldne. Uf, pa še v sredo peljem moji 2 stričt se...Sej bomo cel teden pr frizerjuuser posted image .

Laaaaaaačna sem. Grem spat!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.10.2007 6:52:49   
tejč
Jutrooo, jaz že likam...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.10.2007 7:41:08   
nky 23
o smo pa res pridni. meni se pa tako ne da spravit za likalnik, rajši kar kavico pijem in se s tamalim ukvarjam, ki je že ob pol sedmih vstal. pa nekaj je začel pokašljevat in kihat, vročine pa na srečo ni.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.10.2007 7:51:25   
petrinja
oooooooooooo dobro jutro!!!!

mi smo že od petih budni( spet ), sam se pol neki časaelam da ga ne slišim, pol ko pa začne res nergat, pa hop ga popokam, in se malo umaknem v dnevno sobo, da pustimo očija še malo spat( madoniš sem prijazna, ne?user posted image ) . bo pa zato tamali čez kakšno uro že tok siten, ker bo zaspan, pa pol itak sledi 20 minutni počitek, v tem času pa tudi jaz še ne uspem kaj preveč zadremat in malo nadoknadit, ah pa kaj čmo, bo pa pr drugemu bolje, neuser posted image ?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.10.2007 7:55:07   
nky 23
tudi pri nas se skos tolažimo da bo bolje.
imama pa podoben način, umik v dnevno, da atiji ajajo.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.10.2007 8:31:54   
Majchi
Dobro jutro!

Jaz pa sploh ne vem, kaj delaž že eno uro in pol. Lana se je ob 7ih zbudila, sem jo dojila, zraven nje ležala, da bi nazaj zaspala. Potem sem skor jaz nazaj zaspala in sem rajš vstala in šla ven, ona ima pa še vedno učke odprteuser posted image . Hudiček je na mrtvo zaspan, ampak se čist vedno bori do zadnjega.
Tko. Men je vmes uspel samo sebe zrihtat+zajtrk in to je to. Speglano imam vse, moram se pa vržt na kopalnico in na stopniščeuser posted image . Sesala po stanovanju bom pa potem, ko bo Lana budna.

Tejč, jaz sem tud ob 11ih pri sosedu zmenjena, ampak v Domžalahuser posted image . Lepo se imejte!

IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Je pa te dni zgleda pogruntala, da spušča glasove ker "kašlja", vriska in podobno.

Putka, Lana tud kašlja. Sem že razmišljala včeraj, a naj sploh grem na plavanje al ne. Ampak se mi res zdi, da se dela, ker ji je zanimivo. Ne vem pišuka, kaj pa, če se motimuser posted image ? A bi blo vseen boljš se it pokazat? Drugače je čisto normalna (razpoloženje, dojenje, igra, vriskanje,...). Hm...

Bambina, naša Lana mora zdele tudi imet nekje mal pod 7 kg. V začetku oktobra je imela 6300 g, ampak že 69 cmuser posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.10.2007 8:44:59   
tejč
Nobena se ne javi za kranjsko srečanje.user posted image
Pol pa nič. Bom pa mal bluzila...user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.10.2007 9:45:24   
lex
Naš pa take štime zdaj spušča, kot da bi bla 50 let stara bica, ne pa 5 mesecev. Včeraj je odkrila, kako je zanimv papir in posledica: papir povsoduser posted image user posted image . nič se je naveličala postelje.
čav
aja k sosedu pa mene ne bo, ker mam najbližjega 25km dalečuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
23.10.2007 10:08:23   
petrazg
Ojla babuške...

Mi smo trenutno pridni in pančamo (skoraj po prisili), drugače pa se pri nas ne dogaja nič pretresljivo novega. Mali je navihan in vedno bolj se mi zdi, da že kar zna svojo voljo uveljavljat... naju ima že skoraj čisto naštudirana. Lumpek mali... user posted image ...

V petek smo imeli RA in so končno ugotovili, da Anže pač ni nedonošenček in da se čisto normalno razvija. Ampak na preglede vsak mesec moramo pa še vseeno, ker je tako napisal pediater v porodnišnici...user posted image ampak nič zato. Naš mali ima že 73 cm in malo ceć kot 9 kg in res ne vem kam to pelje... Sigurno bo velik...Pa nogico ima 20-21...user posted image ... že kar vidim kako bomo čevlje iskali čez nekaj let... Amapak zdravnica je pa rekla, da je ćisto ok z njegovo težo user posted image , ker je tolk velik, pa da je dovolj oz. preveč gibčen...user posted image

Cappy pozdravi se čimprej....

Bambina... naslednji teden bomo pa sigurno kaj v Celju, te pokličem...

Majchi... hvala...

Zdaj pa malo pospravit...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.