rogljicek
|
Reya je pa ratala neverjetno trmasta, če ne doseže nekaj kar si ona zamisli se histerično dere. To je tudi npr. s papirjem. Full ga rada mečka in seveda kot vse ostalo tudi to nese v usta, posledica je namočen papir in ji potem kaj ostane v ustih. Nikakor ji ne morem dat časopisa, ampak samo bel papir, če ga že nosi v usta. Sem probala tudi knjigico mal približat...je ne zanima barvasto sadje, ampak so pa platnice dobrega okusa Sem bla danes pri frizerju. Na koncu sem šla k svoji frizerki, vendar sem mela v glavi kaj hočem in moram priznat, da sem zelo, zelo prijetno presenečena. Full me je dobro zrihtala. Malo rdečih pramen, ki niso na vrhu glave, vendar le rdeča plast las pod plastjo moje naravne barve. tako mi ne bo treba skrbet zaradi narastka. U glavnem, fajn, pa ne drago. Pa še profesionalni likalnik za lase mi bo zrihtala. Fajn je tale bejba. Mi je moj dragi pisal, zgleda, da še ne bova šli tako kmalu v Nemčijo-1x decembra. Tolk mi je že dost, da nismo skupaj. Za znort. Pa nič ni fino, da sem za vse sama. Sej, zdej se moram pohvalit, da mi je mami full v pomoč, pa sestra tudi popazi, če je treba, pa ati, itak! Samo vseen, treba je prosit, DEz je pa oče. Ah, zgleda kot nikol končana zgodba. Sita sem že vsega. Pa rada bi se že ustalila, ne pa takole, nikjer nimam mesta. Malo tu, malo tam. Ah, sej bo bolš, enkrat! Majči, če Lana spi cele noči, ne še poskušat z gosto hrano. Ti daš joško ven in zdravo. GH je pa treba čistit, pa lupit, pa rezat,...kuhat, pa posodo prat. Ah, kup enga dela. Je pa res, da je luštno gledat malčke, kako so navdušeni in, ko odpirajo usta, pa potem so vsi umazanai okrog ust. Ah ni kej, res nam polepšajo dan, ne glede na to kaj delajo. Moja sestrična je noseča 5 tednov Mi je danes povedala. Ampak je že na bolniški. Je mela krče, pa začela krvavet. Prva (ne njena) ginekologinja ji je rekla, da je šlo naprej, potem drug dan njena je pa na ultrazvoku videla srček. Jaz upam, da je vse u redu. Komaj čakam videt spet eno nosečko.
|