Putka
|
Eca, tudi Katja je ta mesec ful malo zrasla (+1cm, +480g), pa tako lepo smo jedli na morju . Je šla energija drugam. Je pa te dni zgleda pogruntala, da spušča glasove ker "kašlja", vriska in podobno. Pa ko sva domov prišle s plavanja, se je na glas krohotala ene pol ure . In potem pridno zaspala, da je šla mami na aerobiko. Petrinja, se ti en dan pridružim na latino, mogoče v sredo. Ker sem šla danes na step**, kar pomeni najtežja stopnja in koreografija Ni čudno, da sem na škrge dihala. Ampak zmogla . Sugar, jaz sem dohtarci povedala, da katja že cel teden smrka in jo je vseeno cepila. Problem je pri sveži okužbi, torej dan, dva. Potem pa je zgleda ok, tudi reakcije ni imela nobene, razen zatrdlinico par dni. Felicia, hvala za gate. Dobiš oprane, ti spet ne bo treba. Berem zadnjih 50 sporočil, pa je bilo nekaj o prometni nesreči. No, sem bila čisto v šoku, ko sem prvi post prebrala. Namreč ta mamica (junior) je tista, ki je prejšnji teden prvič pri meni pospravljala! In sva se za ta teden menili, njej pa je v soboto mož umrl . No, k bolj prijetnim stvarem. Sem se danes z našo "gostjo" lepo zmenila. Nič nisem bila tečna, mimogrede sem jo povprašala, kaj in kako misli. No, se je takoj strinjala, da mi pomaga pospravljat. In povedala, da jo je nek prijatelj povabil, da gresta skupaj v najem. Se je preselil iz Srbije, tam ima pa še punco. In če ne bo težav s punco, bo kmalu šla. Pa še, da je mislila že spomadi iti, pa si ni službe našla na svojem koncu. Tako da išče. A poznate koga, ki rabi pravnico na Štajerskem/Koroškem koncu? Torej, uspešen dan.
|