martita
|
Pozdravljene, punce! Po dolgem času se tudi jaz javljam...ne, nisem še ušla v Rim, čeprav ne bi imela nič proti. Mal sem bila lena za pisanje, mal sem bla zasedena, za vikend pa sem bila na sončni Primorski, tako da danes mal lažje prenašam to turobno vreme. Bom pa doma in poskusila malo polikat ali pa posesat. Pri meni se kaj posebnega ne dogaja...seveda težje hodim, ker me dol tišči, pa moram zato večkrat na WC, občasno mam te "predmenstrualne" krčke, sicer pa se meni zdi, da se tamali nikamor ne mudi. Tud ona se je malo umirila in ni več takih akrobacij v trebuhu, vendar je še vedno tolk živahna, da me ne skrbi. Do sedaj sem imela 2x CTG. Na prvem je celo zaznal en popadek , ki ga pa jaz nisem čutila, na zadnjem pa ni bilo posebnosti. G me je tudi pregledala in ugotovila, da imam že mal skrajšan MV, v četrtek sem bila odprta za en prst . V četrtek imam ponovno pregled in upam, da mi bo naredila tudi UZ, da preveri kako je s plodovnico. Punce, a še ktera potihem upa na vpliv petkove polne lune? Jaz mam rok 5.11. in se mi zdi ideja o porodu vedno ljubša....jaz sem že tako nevčakana, da me niti poroda ni več strah. Sej ko bo začelo dogajat, se bom hitro premislila, ampak za enkrat je tako. Tudi torbo za v P sem že pripravila... Čez vikend sem šla še v par trgovinc mal pogledat za oblekce, ker sem ugotovila, da imam št. 56 samo ene 3 stvari, ostalo vse 62...pa še to sem nabavila v HMju, kjer so številkice že tako mal večje... No, pol sem kupila še dvojne plišaste hlačke 56, bom pa šla iskat še dva bombažna pajacka. Če bo pa prav panika, bom poslala po nakupih. Sem pa nabavla bundico - pajacka za iz P, ker mi je to vreme mal sumljivo...da ne bo res že kakega snega...moj je bil priden in je že šel gume zamenjat...ko sva se za vikend peljala na Primorsko je med Logatcem in Postojno že snežilo!! A je še ktera naročila tisti baby vac za čiščenje noska? Meni je kolegica rekla, da je super, pa sem ga kar naročila. Pri vseh rečeh, ki sem jih dosedaj kupila in se bodo mogoče celo izkazale za neuporabne, se teh 11 eur ne bo poznalo. Nas, ki smo prvič res ni težko prepričat... Nič, zaenkrat toliko od mene....čeprav sem sigurno še kaj pozabila napisat... Vsem želim mirne živčke in za preglede, mamicam pa veliko cartanja. Žirafa, žal mi je za Sofijo.... Pozdravček, martita
|