|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
22.10.2007 11:08:19   
martita
Pozdravljene, punce!

Po dolgem času se tudi jaz javljam...ne, nisem še ušla v Rim, čeprav ne bi imela nič proti. user posted image Mal sem bila lena za pisanje, mal sem bla zasedena, za vikend pa sem bila na sončni Primorski, tako da danes mal lažje prenašam to turobno vreme. Bom pa doma in poskusila malo polikat ali pa posesat.

Pri meni se kaj posebnega ne dogaja...seveda težje hodim, ker me dol tišči, pa moram zato večkrat na WC, občasno mam te "predmenstrualne" krčke, sicer pa se meni  zdi, da se tamali nikamor ne mudi. Tud ona se je malo umirila in ni več takih akrobacij v trebuhu, vendar je še vedno tolk živahna, da me ne skrbi. Do sedaj sem imela 2x CTG. Na prvem je celo zaznal en popadek user posted image user posted image , ki ga pa jaz nisem čutila, na zadnjem pa ni bilo posebnosti. G me je tudi pregledala in ugotovila, da imam že mal skrajšan MV, v četrtek sem bila odprta za en prstuser posted image user posted image user posted image . V četrtek imam ponovno pregled in upam, da mi bo naredila tudi UZ, da preveri kako je s plodovnico.

Punce, a še ktera potihem upa na vpliv petkove polne lune? Jaz mam rok 5.11. in se mi zdi ideja o porodu vedno ljubša....jaz sem že tako nevčakana, da me niti poroda ni več strah. user posted image Sej ko bo začelo dogajat, se bom hitro premislila, ampak za enkrat je tako. Tudi torbo za v P sem že pripravila...

Čez vikend sem šla še v par trgovinc mal pogledat za oblekce, ker sem ugotovila, da imam št. 56 samo ene 3 stvari, ostalo vse 62...pa še to sem nabavila v HMju, kjer so številkice že tako mal večje...user posted image No, pol sem kupila še dvojne plišaste hlačke 56, bom pa šla iskat še dva bombažna pajacka. Če bo pa prav panika, bom poslala user posted image po nakupih. Sem pa nabavla bundico - pajacka za iz P, ker mi je to vreme mal sumljivo...da ne bo res že kakega snega...moj user posted image je bil priden in je že šel gume zamenjat...ko sva se za vikend peljala na Primorsko je med Logatcem in Postojno že snežilo!!

A je še ktera naročila tisti baby vac za čiščenje noska? Meni je kolegica rekla, da je super, pa sem ga kar naročila. Pri vseh rečeh, ki sem jih dosedaj kupila in se bodo mogoče celo izkazale za neuporabne, se teh 11 eur ne bo poznalo. user posted image Nas, ki smo prvič user posted image res ni težko prepričat...user posted image user posted image

Nič, zaenkrat toliko od mene....čeprav sem sigurno še kaj pozabila napisat...

Vsem user posted image želim mirne živčke in user posted image za preglede, mamicam pa veliko cartanja.
Žirafa, žal mi je za Sofijo....user posted image

Pozdravček,
martitauser posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.10.2007 11:21:26   
Laubica
Hojla Martita-tudi jaz sem si kupila tisto pumpico za nosek -ker pri prvem vem kak problem je bil ta grozen žnoder ven dobit pri takem malčkuZdaj pa letim v službo lp

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.10.2007 11:22:19   
Tanayya29
Punce, v petek je polna luna....a vas je že kej strah???

ne...mam še 2,5 tedna..upam,da name ne bo vplivala,nikoli ni..no, nikoli pa ne veš....

jolli in martita lepo,da sra še z nami....user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.10.2007 11:28:58   
tintin
Hoj, ja meni vsi težijo s to polno lunouser posted image in jaz pravim, da name pa ziher ne bo vplivala in naj dajo mir. Čeprav bi bilo čisto možno, ker imam po UZ glede na detetovo velikost PDP 28.10., to je pa že kar kmalu.user posted image No bomo videli, če že pride zaradi polne lune, potem upam vsaj, da porodnišnice ne bodo prepolne...
Kar se tiče BabyVac -sem naročila ja, za vsak slučajuser posted image
Lp vsem!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.10.2007 11:32:25   
naraščaj
Oj,
martita, jaz sem tut naročla ono pumpico od rije, ravno moj user posted image  prejle nakazal, tak da čakam na dostavo. Tut men se zdi, da zan bit to koristna zadeva, čeprav upam, da je ne bom preveč rabla.

Ja polna luna. Ponavadi name nima vpliva, bolj na dragega, čeprav odkrito povedano bi pa kr šla. Men se že tak carta. SAj bo prišel ta naš dan D.

Neposredna povezava do sporočila: 280
22.10.2007 11:38:09   
potepinka
Dober dan!

Drage punce držite pesti jaz grem h G sem jo klicala da našuser posted image ,ga zelo slabo čutim že 2 dni,gibi so takšni kot v začetku.Je rekla da naj pridem in da bo naredila CTG.Se javim ko pridem nazaj

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.10.2007 11:39:17   
scubadiver
Naraščaj moji plani tudi še počivajo, ampak saj imam od Ajtak dovoljenje. Tako da čekiram RR, odigrala sem že eno rundo spletnega taroka, zdej pa razmišljam a štartam še eno igro al se lotim kakšnega dela in raje potem med pavzo še malo tarokiram.
Jolly in Martita me veseli da sta še z nami.
Name polna luna po mojem ne bo vplivala. Jaz sem bolj kandidatka za naslednjo, ki bo 2 dni za mojim PDP. Tale je še mal prekmalu.
Uno pumpico od Rije sem jaz tudi naročila in jo imam že doma Upam pa, da je ne bo treba prav pogosto uporabljat.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.10.2007 11:40:13   
scubadiver
Potepinka, Nayya, Tantra držim pesti. Pa še za kakšno če sem katero ki ima danes pregled izpustila

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.10.2007 11:42:10   
naraščaj
potepinka, držim pesti, da je vse ok. javi se.user posted image user posted image user posted image

jaz p sem si ravno skuhala malinovčaj - prvič. user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk vi tega sranja popijete na da?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.10.2007 11:43:48   
tintin
Potepinka, držim pesti, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.10.2007 11:48:22   
barika
naraščaj, men je pa tale malinov čaj dober...no ne, da bi ga zdej oboževala, ampak okus mi ni neki user posted image , tak za sprot...aja, a si mogoče kdaj pila ursi čaj (vedno zeleni gornik al neki takega) no tist je šele user posted image user posted image user posted image , tak kot da bi nekdo one medicinske rokavice not praluser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.10.2007 11:55:57   
Tanayya29
tak kot da bi nekdo one medicinske rokavice not pral

user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz pa ne najdem mobitela..vso bajto sm v luft vrgla...???prej sm še klicala,morm pogledat,če mi je vn padu,k sm šla s psomuser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.10.2007 12:02:10   
sonchek
....tudi mi smo nabavili uno pumpico za nosek...upam da mi bo prov prišla..

..no me je včeri Ajtak čist zdražla s uno slikco trebuščka..sem se šla kr takoj poslikat....ampak moj je resnično fuuuuulll manjši...
no, upam da bo zato tudi strij manj user posted image user posted image user posted image
evo prilagam...user posted image user posted image
user posted image

user posted image

no zdej grem pa v štacuno...pa tooookkk sneži...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 288
22.10.2007 12:04:33   
sonchek
Luna...NEEEEEEEEEE!!! mi bomo kr na nasljednjo počakali..user posted image user posted image user posted image

Potepinka...DRŽIM PESTI....in dobro opravi....pa SREČNO!!!!!!!!!

no, zdej špa res grem..če ne bom dons NIČ nardila...
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.10.2007 12:08:07   
martita
...sneži?

Kje pa si doma, sonchek?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.10.2007 12:18:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
luna name vpliva tako, da ne morem dobro spati.
Da bi šla pa rodit, to pa ne verjemem. Čeprav bi mi že kar pasalo.

Sem pa danes dobro spala. Bilo me je pa prav strah iti spat, da se ne bi  ponovila prejšnja noč. Tudi včeraj mi je cel dan otrdeval trebuh in so bile prisozne bolečine.
Danes je pa čisto nekaj drugega. Samo user posted image  čutim zelo poredko.
Očitno počiva, bo po meni. Imam pa v sredo zopet CTG in UZ, tako, da bom zopet malo pomirjena.

user posted image  držim pesti, za vse, ki imate danes preglede.

Mislim, da se bo ta teden začelo dogajati tudi med novembrkami, vsaj tistimi, ki imajo/mo PDP v začetku.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.10.2007 12:25:35   
scubadiver
No sem se odločila prej da ne grem še eno rundo taroka ampak raje kaj najprej naredim In sem se spravila čistit pečico kot najbolj BLJAK delo ki sem ga imela v planu za danes. Sem zadnjič kupila v ta namen Cilit Bang razmaščevalec. In morm rečt da je pa to prvo čistilo nad katerim sem res prijetno presenečena. Iz šipe od pečice je una zažgana mast začela takoj tečt dol in sem samo pobrisala s cunjo in je šlo takoj vse dol. Mislim kaj takega. nič ni bilo treba drgnit. In tudi rešetka iz pečice je bila skoraj brez drkgnjena čista. Sem kr v šoku. In ne, nisem plačana od njih za reklamo user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.10.2007 12:28:37   
tintin
Uh, jaz sem pa zdajle izvedela žalostno novico...moji šefici je umrl mož, zaradi zapleta po povsem rutinski operaciji...in je ostala sama s tremi otroci.....žalostnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
22.10.2007 12:30:14   
naraščaj
Scubadiver, a prideš še k men? Men je to tut tak gadno delo. Bljak.

Neposredna povezava do sporočila: 294
22.10.2007 12:41:40   
scubadiver
ojejej Tintin to je pa res žalostno. Boga gospa user posted image

Naraščaj ena pečica na dan je čist dovolj svinarije user posted image  Ti pa pošljem cilit bang user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.10.2007 13:02:20   
naraščaj
no, če res sam dela pol pa kr.user posted image user posted image user posted image

Del mojih opravil (vrata, štoki in ena omara iz spalnice) je opravljenih. Zdaj pa moram počakat na user posted image , da pride domov in mi da ven iz shrambe še ostale omere, da jih spucam in zložim nazaj stavri. Je shramba kr oska, da jaz ne morem not, ker mava se nabasan notr. ja se vidi, da sem bolj šroka. se večkrat mal zakajlam, ko grem not kaj iskat.

tintin to je pa res hudo. Pa kaj je to zadnje čase.

Neposredna povezava do sporočila: 296
22.10.2007 13:14:35   
manca
Dobro jutro vsem skupajuser posted image

No, jaz sem zjutraj potem ko je mož odšel v službo šla nazaj v posteljo in spala vse do 12:20. Sem imela namreč ponoči spet izpade zarad zgage, dvakrat sem morala it na veliko potrebo in celo bruhat. Potem sem šla nazaj spat, ko pa sem šla kasneje na wc se mi je pa vrtelo v glavi. Še zdajle sem malo čudna in upam da bo kmalu bolje.

Grem zdele še cunje obesit, potem pa skuhat kosilo.

lp, manca

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.10.2007 13:15:00   
barika
tintin, tole je pa hudo... pa samo navadna rutinska operacijauser posted image user posted image

tale november je zaklet, jaz vam rečem...sami problemi vsepovsod...pa kr neke žalosten zadeve se dogajajo..
jaz upam,da bojo naše pikice zdrave, pa da bomo me zdržale.... to bomo pa itaq, ker smo močne babnceuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.10.2007 13:16:17   
manca
še eno vprašanje: nekaj dni imam doma bonsai, pa ne vem kako skrbeti zanj...ga je treba vsakodnevno zalivati in razpršiti tudi vodo po listkih?   No, če katera ve odgovor bi bila zelo hvaležna zanj, drugače bom šla pa še po netu brskat kaj piše.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.10.2007 13:23:08   
scubadiver
Manca vse kar ti lahko rečem je: srečno z bonasjem. Jaz ti nasvetov ne bom delila ker so bonsai zelo delikatne rastline, odvisno tudi od tega katerega imaš. Mislim katero drevo. Jaz in brat sva jih hotela vzgajati pa nama je zelo hitro vse crknilo.

Sem pa zdele mal brskala po materinski. In sem potegnila ven tudi izvide od obeh CTG-jev zadnjič ko so me spravili v tako paniko. ok zgornja črta je ortokov srčni utrip spodnji pa naj bi bili popadki????
ker potem je meni kazalo zadnjič tudi popadke in to predvsem prvič. Imam dvakrat krivuljo do 80. Al se motim in to ni to????

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 22.10.2007 13:24:44 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?