|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
22.10.2007 13:31:43   
maks
Živjo!

Jaz sem tudi danes imela pregled in ctg. Sem pa danes prav srečna, ker prejšnji pregled, ki sem ga imela v čet. nisem bila ravno; nekaj naj bi bilo v zvezi z trombocidi, nekje na meji in je dala kri na nadalnje preiskave in če bi kaj resnega bilo , bi me še isti dan poklicala, pa k sreči ni bilo, tako, da je vse ok! Me je pa vseeno potrlo, ker pač nisem pričakovala, da bi kaj bilo narobe, ko je bilo do zdaj vse ok. Pa še teža se mi je zdela malo, cirka 2600, saj vem da na koncu full pridobijo in še res je, ker danes smo že na 2800 oz 2900 in dolgi 49! Pa gin. je omenila polno luno konec tedna in je rekla, mogoče se pa že v čet ali v pet vidimo. Sam name tko ne vpliva, tako da ne dam veliko na to. No, naslednji ctg imam v pon. , če prej ne rodimuser posted image .
Glede prebave je pa tko, da pri meni so se pogosti obiski wc-ja začeli že en mesec prej, pa sem še tle, čeprav sem takrat takoj šla brati kako je glede prebave in je res, da je to lahko eden od znakov, se pravi driska oz. prenehanje zaprtosti. Je pa zanimivo, da pa sedaj, ko sem res pri koncu, se je pa prebava polenila!
Skratka pri nas že komaj čakamo user posted image !
Za žirafo: želim vam vse najboljše, veliko moči, da to premagate, verjamem, da je zelo težko in hudo.....skratka ne bom izgubljala besed, ker je tako težko najti prave...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
22.10.2007 13:56:39   
nicolina
Joj, punce, a res lahko polna luna vpliva? Mene je kar malo strah, jaz bi rajši počakala na ta drugo user posted image , glede na to, da imam rok konec novembra.

Jooly in martita, lepo da ste še z nami. user posted image
Jaz sem tud danes bolj zanič, kr neke krče imam po trebuhu, nič se mi ne da. Grem dokončat kosilo, potem pa malo zalegnit.

Vse, ki imate preglede, vam držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 302
22.10.2007 14:00:27   
barika
Mojo "žogo" si lahko pogledate v albumu...
da vas ne bo kap troflauser posted image user posted image , pa če kera rabi kakšno strijo, ni problema, podarimuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 303
22.10.2007 14:09:17   
scubadiver
Barika prav lep trebušček in ful lušna sobica user posted image  Strije pa kar obdrži, jest se itak bojim da bo kakšna prišla k meni brez tega da jih pošlješ. Zaenkrat imam kar srečo. Sam me je strah ker jih imam nekaj že od rejenja in se bojim da kljub temu, da se pridno mažem da kakšna pride...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
22.10.2007 14:25:55   
DEBELUŠKA30
Sonchek, lep trebušček ni kaj!!!
Barika, si ti vprašala, da pod tvojim srčkom nista mogoče dvauser posted image user posted image ?user posted image ! Imaš prav tako zelo lep trebuh, pa še tako zelooooo velik, glej da te luna ne odnese v Rim...
Ta teden pa jaz stavim na Tintin, da bo prva med nami user posted image !
Nicolina, mi ki smo pa na "repu" novembra, bomo morale pa še mal počakat...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 305
22.10.2007 14:31:15   
barika
debeluška...sem 100% da je sam eden...al pa če se še kje kdo skrivauser posted image
pa moj obseg je samo 114cm,,, pa zadnjič mi je sestra v bolnici rekla da imam tak lep majhen trebuhuser posted image ...sem jo vprašala če mogoče narobe vidiuser posted image ... ona pa...joj ko bi mene vidla jaz sem bila taaakkkaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 306
22.10.2007 14:46:18   
tintin
Juhej, Debeluška, sem ful vesela, da staviš nameuser posted image Bi bilo kar lepo. Saj ne, da se mi kam mudi (tudi občasni moji mini krči pridejo in grejo....), ampak bi že tako cartalaaaa svoje deteceuser posted image
Mogoče dam še jaz moj trebuh v albumuser posted image , ko pride možek domov, ker nimam pojma kje ima slike....Da vidite še mojo žogico...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 307
22.10.2007 14:48:09   
scubadiver
Vem da sem mal sitna, ampak nobena mi ni odgovorila za tisto spodnjo črto na CTG izvidu če so to merjeni popadki al sem jaz kaj zamešala?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 308
22.10.2007 15:21:22   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

...sneži?

Kje pa si doma, sonchek?

okolica Velikih Lašč...je pa nekje okoli nas že kr fajn pobeljeno...

Tintin...jojjjj tole pa more bit grozno za tvojo šefico....sploh si ne predstavljam kako hudo...res grozno....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika
tale november je zaklet, jaz vam rečem...sami problemi vsepovsod...pa kr neke žalosten zadeve se dogajajo..

sej je šele oktober...malo preskakuješ...za nas bo november gotovo najlepši mesec v življenju...nič zaklet!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Vem da sem mal sitna, ampak nobena mi ni odgovorila za tisto spodnjo črto na CTG izvidu če so to merjeni popadki al sem jaz kaj zamešala?

kokr jaz vem kaže spodnja črta popadke, ampak zagotovo ti pa res ne znam povedat...
Edino če ti lahko kako pomagam je to, da primerjaj s mojim pa povej če je kakšna razlika...drugač pa res ne vem...
http://sonchek.moj-album.com/album/9725931/?os=9844924
upam da sem ti bila vsaj v kakšno pomoč...user posted image

no zdej grem pa mal jest...hihiiii spet..neki sladkega mi je zapasalo (spet)user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 309
22.10.2007 15:21:33   
nemrak
user posted image user posted image ,
skuba, ja spodnja črta prikazuje popadke.
Zgornja pa user posted image  utrip srca.

Neposredna povezava do sporočila: 310
22.10.2007 15:23:56   
nemrak
user posted image user posted image ,
aja, če je črta ravna ni zaznalo popadkov, če pa so hribčki, pa naj bi bili prisotni popadki.
Meni jih v prvi nosečnosti ni zaznalo, pa sem čez 6 ur rodilauser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 311
22.10.2007 15:27:21   
scubadiver
Zdej mi je pa mal bolj jasno zakaj so razmišljali o tem da bi me zadnjič kr obdržali noter. V 20 minutah sem torej imela 3 popadke do 80 pri prvem mirjenju, pri drugem pa so me priklopili ravno na popadku, potem se je pa umirilo in je od takrat naprej spet 20 minut čist ravna črta. Torej ni bil problem samo otročičkov prenizek utrip ampak tudi moji popadki user posted image  Ampak jest nisem nič čutila...

Sonchek vidim pa da se je pri tebi tudi nekaj dogajalo.. A pol je to normalno? No sej me ni prestrašilo zdej ko vem, sam hecno mi je...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 312
22.10.2007 15:29:29   
Tanayya29
živjo!
ja spodnja črta kaže popadke..morajo biti full valovi,če so popadki(sem ravnokar z ctg-ja,pa mi je sestra mal povedala).zgornja črta otrokov utrip..moj se je danes full umikal od unih elektrod,pol sm se pa na križ vlegala je blo pa bolje...drugače fulll brca..utrip je tam okol 150,vsaj pri meni,...(otrokov).drugače je pri meni vse uredu,ni popadkov.

tintin ufff..žalostno za šefico,pa tako pri rutinski operaciji..

barika luškan trebuhuser posted image user posted image

no,jst mam kr eno kg več od prejšnjega tednauser posted image user posted image ..men full šiba gor,pa skoz nekaj jemuser posted image user posted image ...

zdj pa ne vem full sm utrujena,bi šla mal na kavč,ali pa v knjižnico?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.10.2007 15:32:52   
Tanayya29
problem samo otročičkov prenizek utrip

kok pa maš otrokov utrip?jst npr. danes ,ko nisem prav ležala(se je moj oddaljeval),pa ga ni zaznal,takrat je bil utrip npr. okol 110-120,ko sm se pa na križ obrnla,je bil utrip pa 150-160...

je pa baje pri fantkih višji utrip(to sem nekje brala,ampak ne me za besedo držat,lahko da sem tud sanjalauser posted image ).

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.10.2007 15:34:38   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

...sneži?

Kje pa si doma, sonchek?

okolica Velikih Lašč...je pa nekje okoli nas že kr fajn pobeljeno...

Sonchek, pol sva pa medve skoraj sosedi! Sam da pri nas ni nič snežilo...pa tud nč belega ne vidim  okrog sebe user posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 315
22.10.2007 15:37:16   
sonchek

Sonchek, pol sva pa medve skoraj sosedi! Sam da pri nas ni nič snežilo...pa tud nč belega ne vidim  okrog sebe user posted image .

kako sva pa pol lohk sosedi,če pri vas ni nič snežilo user posted image user posted image user posted image ...Če veš kje je Retje, pol ti povem da je tam že čisto belo...sem šla prej v Ribnico v Špara...
...iz kje pa si ti?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 316
22.10.2007 15:42:00   
sonchek
Sonchek vidim pa da se je pri tebi tudi nekaj dogajalo.. A pol je to normalno? No sej me ni prestrašilo zdej ko vem, sam hecno mi je...

Očitno je že normalno, če so me spustili domov user posted image user posted image user posted image
...sej če mojga pogledaš je tudi malo nižji utrip od 130-150...ampak to ni nobene panike...ker je pač SPALA...hihiiiiii...dokler se po 15min ni malo zbudila in pobrcala...in takrat je tudi na spodnji črti šlo gor...tko da je pomoje to kej povezan...ne vem no glih, če je bil to popadek...hihihi

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 317
22.10.2007 15:45:11   
martita
Sonchek,

Jaz sem priseljena v Male Lašče. Pri nas že cel dan dežuje...sem na Osovnik pogledala, če je kaj bel, pa nič.

Retje...znano mi je kouser posted image , sam zdej ne bi vedla točno kje...nisem še najbolj domača...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 318
22.10.2007 15:48:02   
sonchek

Sonchek,

Jaz sem priseljena v Male Lašče. Pri nas že cel dan dežuje...sem na Osovnik pogledala, če je kaj bel, pa nič.

Retje...znano mi je kouser posted image , sam zdej ne bi vedla točno kje...nisem še najbolj domača...

no sej jaz sem tud priseljena...madona pol sva pa res bliz...jaz sem pa 2km od Rašce, proti Robu...
...pa kako pol nisi vidla snega zjutraj...aja bog vedi do kdaj si spala...hihiiiiuser posted image  a, ne????
..ne na Osolniku pa res ni pobeljeno je pobeljeno bl proti Ribnici,...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 319
22.10.2007 15:55:27   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

kok pa maš otrokov utrip?jst npr. danes ,ko nisem prav ležala(se je moj oddaljeval),pa ga ni zaznal,takrat je bil utrip npr. okol 110-120,ko sm se pa na križ obrnla,je bil utrip pa 150-160...

je pa baje pri fantkih višji utrip(to sem nekje brala,ampak ne me za besedo držat,lahko da sem tud sanjalauser posted image ).

Mah bolj kot gledam tele CTG manj mi je jasno. Najboljš da pospravim in dam mir. Takrat mi je bilo rečeno da je otrokov utrip nizek, ker je pač spala. in nič o kakšnih popadkih. In naj bi bil utrip razlog za paniko.  
No zdej pa gledam tele krivulje in je bil utrip na prvem med 140 in 160 in nekaj popadkov (če je to to) na drugem pa (po čokoladi) je bil utrip med 120 in 140 in brez "popadkov" Sem bla takrat tko znervirana da nisem nič gledala teh izvidov da bi lahko vprašala. No ja, sej je vseeno, sem doma, vse je mirno, vsaj jaz nič ne čutim, v petek imam pa itak spet pregled.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 320
22.10.2007 16:02:59   
martita
Sonchek, ta je pa dobra. Sej pol te jaz mogoče celo vidim tle z našga hriba dol! user posted image Ponavadi mam tam mojo pot za rolat...od Raščce do Karlovce in nazaj. A to pomeni, da bosta najina user posted image user posted image sošolca? O jutranjem vstajanju pa ne bi....spim ko polh po 10 ur. Danes sem bila pokonci komaj ob 10h! Mogoče se je pa do takrat že vse stopilo?! user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.10.2007 16:13:50   
kanarka
Sploh ne vem, kje začeti, ker sem včeraj RR prešpricala.
Hvala za razlago o otrdevanju. Torej meni še nič ne otrdeva. Edino čutim podobne bolečine kot pred menstruacijo. Tiste neprijetne. Pa ponoči vsake 2 uri na WC in na veliko potrebo parkrat na dan. Drugač pa počutje odlično.

Žirafa, tudi jaz ti želim, da boste skupaj še močnejši. In se strinjam (ne vem katera je že napisala), da naključij ni in vse se zgodi z namenom, pa sprva zgleda še tako kruto.

Jaz imam pa 29.10 prvi CTG. Moja se je ful umirila, pa imam še 4 tedne. Se mi zdi, da jo tako nizko čutim, pa se mi zdi, da je tako majhna. Imam pa tudi apetit od včeraj ogromen. Prej skor nč nisem mogla jest, zdej pa samo mečem vase.

Aja, jaz sem tudi kupila neko pumpico tuki, ampak a sem prav razumela, da niso vse ok in da to, ki ste jo vi nabavile je super. Mi lahko poveste kje se jo da naročiti? Bom rajši potem še to kupila.

Pri nas pa sonce nabija na 30C. In sem že prav izčrpana od te vročine. Nikoli v življenju mi še ni bilo tako vroče. Ponoči bi se najrajš na led ulegla.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.10.2007 16:23:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Aja, jaz sem tudi kupila neko pumpico tuki, ampak a sem prav razumela, da niso vse ok in da to, ki ste jo vi nabavile je super. Mi lahko poveste kje se jo da naročiti? Bom rajši potem še to kupila.

Pri nas pa sonce nabija na 30C. In sem že prav izčrpana od te vročine. Nikoli v življenju mi še ni bilo tako vroče. Ponoči bi se najrajš na led ulegla.

Kanarka..jaz sem jo kr preko Rije...tukaj poglej:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1930107

jojjjj kako ti zavidam tole vročino...jaz bi tuuuuuuuuuuddddddddddd!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.10.2007 16:38:17   
naraščaj
Ojla punce.
Vse se tok pogovarjate o CTgju. Jaz ga pa še nisem mela. No mogoč bo pa v sredo, ko mam pregled. Rekla sicer ni nič. Bomo vidli. Zadnjič je itak bil ekspres pregled (pogovor). mogoč bo zdaj kaj bolj prečekirala. No upam, da bom vsaj prbližn vedla kok je naš user posted image  velik in težek. Se mi niti sanja ne.

Punce mene pa tok napenja in tišči pa trebuh otrdeva, da bom pouser posted image . Pa sem jedla pizzo in ponavadi s tem nisem mela težav. user posted image user posted image

Pr nas ni ne duha in ne sluha o kakem snegu (razen na Rogli, katero gledam), je prav mrzlo in mal dež rosi.
Kanarka jaz bi tuuuuuut mela mal vašga sonca in temparatur. Sem tok zmržene narave, da mi zima ni nič všeč. Upam, da bo pol kaj boljš.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.10.2007 16:45:32   
potepinka

No jaz sem nazaj otrokov srčni utrip vredu,ja so pa tudi pri meni zaznani popadki 3x sem imela do 100 2x pa do 80 in mi je G rekla da so blagi popadki prisotni in da se počasi vse pripravlja,moram si pa od zdaj naprej pisat gibe v petek pa ponovno CTG.
Scubadiver upam da sem ti kaj pomagala,me pa skoz neki šravfa kot pred M

Tintin-res groza tole s tvojo šefico,boga reva najbolj pa otročeki

No v glavnem da je pri meni vse ok in da sem paniko delala za brezveze.user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?