|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
22.10.2007 8:40:24   
Laubica
Dobro jutro-Tantra hvala za kavico(jaz sicer pijem mlekouser posted image želim ti vse dobro na pregledu.Jaz se pa iz dneva v dan slabše počutim ,vlečem se kot megla,noge me grozno bolijo,zatekat so mi začele -tega do zdaj ni bilo in nasploh sem sama sebi že grozno tečna-kako šele mojima dvema.Sin mi sigurno 5x dnevno reče -daj idi že rodit nouser posted image .Trebuh imam tudi tako napet da bom vsak čas počila,spustil se mi je že tudi,tako da ko hodim mi že pošteno dol pritiska,pa umirjen je zdaj zadnja dva dni.Včerej sem pa tako živo sanjala da sem dojila in sem bila v strahu če že imam mleko ker je otrok prišel prej,no potem sva pa kupčka podilala pa mu ni šlo tako kot prvi je tudi imel z tem probleme,potem pa ga je skozi šraufalo,no kako ste pa kaj ve?Jaz še imam 14dni

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.10.2007 9:00:43   
tintin
Jutro sonosečke, eno user posted image za vsako!
no mene je danes zjutraj spet nekaj zvijalo, pa se je potem pomirilo. Občutek je bil kot menstrualne bolečine... Hm, očitno se bliža dan d...user posted image Kaj pa vem...včeraj sem imela non stop trd trebuh, cel dan, pa špikanje v nekje v nožnici/mat. vratu, na veliko potrebo tudi hodim pogosteje, tako da mogoče pa še kaj kmalu rodimo. No, na srečo imam porodnišnico blizu. Bomo videli.
Lepo bodite v tem mrzlem dnevuuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.10.2007 9:09:08   
barika
Punce, a tale hoja na veliko potrebo je slučajno kak znak???user posted image user posted image  ker jaz tudi kr naprej tam na tistem koncu stanovanja visimuser posted image , pa je vse tak mehko, da meji že skor na driskouser posted image , pa slabo mi je neki, pa tudi mene so noge bolele zadnje par dni (tak kot da bi naredila ne vem koliko kilometrov)

joooj.....sami problemi

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.10.2007 9:09:31   
naraščaj
Dobro jutro še od mene.

Tantra držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image

Barika tut jaz mam manjši obseg kot pred mesecem dni (se je tut trebuh spustil in poslednično je obseg manjši) ampak vsaj me ne tišči več tak v želodcu, ko jem. Upam, da se ti ne ponovi več tvoja kalvarija. Men se je na začetku user posted image  dogajalo, da se mi je ob umimanju zob dvigovalo, pol sem pa zamenjala ene par zobnih past in je blo boljš.

Jaz se tako zlama zbudim, kot da me je ker pretepel user posted image user posted image user posted image . Ko pa vstanem me pa tako špika v nožnici/mat. vrat, da bi se kr sesedla. Sicer po kaki slabi minuti popusti.
Zvečer pa mi je spet bilo slabo ko user posted image . kar se pa prebave tiče pa se je men poslabšala, saj hodim zdaj na dva dni user posted image user posted image user posted image  in mi to ni čist nič všeč. Je blo prej dost boljš pa tut če sem kdaj šla 2-3.
Nč grem jest. Se berremo

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.10.2007 9:10:44   
tintin
Barika, bojda driska pomeni natur čiščenje pred porodom.No, jaz sem danes že pred 6.uro visela na wc-ju...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.10.2007 9:17:52   
Laubica
Jaz imam tudi zelooo fajn prebavo sem šla zvečer in danes zjutraj že tudi-no upam upam da bo kmalu,ker noge me nenormalno bolijo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.10.2007 9:23:11   
nicolina
Dobro jutro,
Tantra hvala za kavico, držim ti pesti,da bo vse ok na pregledu user posted image user posted image .
Ja, jaz sem tudi slišala, da pogosto odvajanje blata pomeni naravno pripravljanje telesa na porod. Ja, kaj čmo punce, naš čas se bliža. user posted image

Barika, meni je tudi prej kakšna od past kar dvigovala, sem jih tudi kar nekaj zamenjala.  

Kaj boste kaj počele danes, pri nas je tako grdo vreme, piha, dežuje, sploh ni za nikamor. Jaz bom verejtno kar cel dan doma. user posted image

Se tipkamo...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.10.2007 9:27:52   
Laubica
Jaz pa grem počasi kuhat pol pa v službo še 3x in sem zaključila.Kaj boste kuhale?Jaz bom samo špinačo in pire -si je sin to zaželel

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.10.2007 9:32:40   
barika
uf, ne verjamem da mi je od paste slabo,... to že po "difoltu" zjutraj ko vidim ščetko mi gre kr goruser posted image , pa to zdej, kakšen mesec, na začetku nosečnosti pa itaq, sam vidla sem kakšno stvar pa sem mela glavo v školjkiuser posted image

že 35, ti si pa pridna, najprej kuhanje kosila potem pa še v službo, a delaš popoldan???

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.10.2007 9:39:20   
Laubica
Ja ob 12h začnemuser posted image saj mi več ni pa moram -tak je to če delaš za sebeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.10.2007 9:41:51   
Ilije
Ojla!

Nič kaj razveseljivo ni brat vaše poste, ker vidim da imate vse neke težave... Upam, da se vam stanje kmalu normalizira in nikar vse še ne pobegnite v P, saj še ni november!

TANTRA dobro zrihtaj na pregledu.

Kaj boste kaj počele danes, pri nas je tako grdo vreme, piha, dežuje, sploh ni za nikamor. Jaz bom verejtno kar cel dan doma.

Jaz moram it v laboratorij lulat, ker imam jutri pregled. Potem pa grem z mojim lubijem k ortopedu. Popoldne proti večeru imam pa še dva sestanka, čeprav smo hkrati povabljeni na obisk in se še odločam, kam bi rajši šla. Mi pa takšno vreme prav nič ne odgovarja. Se spomnem, da smo tri leta nazaj tak čas prišle z Iris domov iz P in da ni bilo pol tako hladno, je bila prav takšna luštna jesen, idealna za sprehode. Sedaj pa kot vse kaže, da je jesen že mimo in bo kar zimauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.10.2007 9:45:43   
Laubica
Ja to vreme je grozno-mogoče se bo pa še kaj spremenilo da bomo tudi me lahko šle z našimiuser posted image ven,močno upam da bo tako

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.10.2007 9:49:00   
naraščaj
Ja, že35 ti si pa res že pridna.
Jaz še nisem nič nardila.
Danse mam v planu sčistit vsa vrata, štoke, pa omare od kopalnice in od spalnice, da pol to not postavmo. user posted image  pa se mora popoldne lotit še bveljenja spalnice. Dans že lahk notr hodimo, saje parket suh, treba je še sam lajšne napontrirat, ko se zbelijo stene.
Če bo zneslo na kak sprehod do mame na kafe. Kosilo pa še ne vem kje in kak. Še ene dva dni ne bi rada kuhala, dok se cot ne losma iz dnevne (da ne bodo smrdele). Bo treba mamco aktivirat al pa pizzerijo. user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.10.2007 9:52:54   
Laubica
Naraščaj-kolk vidim nič ne zaostajaš v delu za mano če te še vse to čaka,moj je ze v začetku mesca vse poštrihal tak da imamo vse perajd-kosilo pa je res mala malcauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.10.2007 9:59:03   
scubadiver
Dobro jutro, dober dan vsem! Ne, ne, nisem šele vstala, sem pokonc od osmih, sam sem klepetala z mojim, pila kavico in uživala. Zdej sem ga pa nagnala v službo user posted image .

Tantra najlepša hvala za kavico. Od 12h naprej držim pesti zate!!!

Jaz ful pogosto hodim na veliko potrebo že enih 14 dni. Grem sigurno 3 krat na dan. Vreme je pa res turobno, čeprav v Lj. še ne pada. Je pa res grdo tko da bom jaz verjetno tud cel dan kar doma. Se mi nikamor ne da. Jutri pa imam še zadnjič materinsko šolo potem pa tud jaz zaključim. Mi je že kar mal odveč tja hodit pa čeprav je ful zanimivo.
Se je pa očitno zdej tud pri meni začelo nočno obiskovanje WC-ja. Do sedaj se nisem zbujala zaradi tega in tud če sem se zbudila mi ni bilo treba it lulat. Dons pa 2x. jah zgleda se je tud naša pupa spustila in pritisnila na mehur. Imam pa danes še točno mesec do PDP-ja. Kar ne morem verjeti da bi morala biti še vedno v službi če ne bi prosila za bolniško.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.10.2007 10:02:27   
naraščaj
Že35, jaz pač mam vse to z zamikom. Na srečo mam zadnji teden ful energije (upam, da je to gnezditveni), ker prej od mene ni blo nič. No skor nič. Kolkr lahk nardim sama, če ne pa dragi, včeraj mal kolegica. Mamco pa šparam za kuhno ( user posted image user posted image user posted image ).
Kr nekam velik energije sem dobila, ker so se začele stvari premikat v pravo smer. Sicer pa mam kr naprej pavze in traja zato dlje. Pa me nič ne briga, sam da je.
No tut kosilo ni mala stvar (jaz kr dost pojem user posted image ) pol pa še služba user posted image . Si skor ne predstavljam tam sedet 8 ur in poslušat kak mi gnjavijo.

Skratka, vse smo pridne ne glede nato kaj počnemo. Pridne že zato,ker pazimo na naše user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.10.2007 10:16:25   
ajtak
alina_alin, kdaj pa imas ti rok?? Ker jaz sem cisto na koncu novembra in ce bo nasmu sineku lustno pri mamici bom celo decemberka user posted image .

Tantra vso sreco na pregledu!

Ostale pa bodite na toplem, cartajte se s svojimi (ce ima katera to sreco, da je doma) in malo lenarite, danes mate moje dovoljenje user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.10.2007 10:26:56   
sonchek
Dobro jutro...
...pri nas je tudi tako turobno vreme, da bi se najraj kr nazaj v posteljo vrnila in ne bo šal ven do popoldneva...sam pol sem pa še bolj polomljena..tko da to ni najboljša varjanta...
no, mogoče se pa zbudim še...grem najprej pod tuš...

Tantra držim pesti za današnji pregled...naj bo čim boljši za vse vas!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Nič kaj razveseljivo ni brat vaše poste, ker vidim da imate vse neke težave... Upam, da se vam stanje kmalu normalizira in nikar vse še ne pobegnite v P, saj še ni november!

Ilije...jaz pa niti nimam kakšnih velikih težav..No ne bom se preveč hvalila, da pa ne bodo še nastale...sicer je pa res, da imam še kar nekaj do PDP-ja...ene so pa res že čisto blizu!!!!

no naj bo dan vseeno lep, pa kokr koli že...papa
...se beremo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.10.2007 10:28:18   
scubadiver
Hahaha Ajtak, velja. Če se mi ne bo danes spet nič dalo se bom izgovorila na tvoje dovoljenje za lenarjenje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.10.2007 10:34:29   
Laubica
Ajtak-jaz tudiuser posted image -bravo in hvalauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.10.2007 10:41:48   
Tanayya29
Jutro!

No,jaz pa sem ravno vstala...
jaz sem pa en tak zaspancuser posted image user posted image ...
no,moje težave proti koncu...edin špika me,prebava zaenkrat bolj ne kot ja,lulanje obvezno,drugače pa nič kj velik..ja pa hrana obvezno...no,ne bom se prav full hvalila,mam danes pregled pa bomo videli.
Sicer,pa je tudi moj še full živahen...

Jutri grem še enkrat k anasteziologu v Kranj vprašat še za Ultivo/sicer ni treba,ampak je rekel,da če me full zanima pa naj pridem/,sem nekje prebrala,da ne pomaga glih dost,sploh če prvič rodiš,ko nimaš fellinga kako je...user posted image user posted image ko,vsaj ne bi tok brala..
bom videla,če ne pa pride EA....

Tantra srečno danes na pregledu,in tudi vsem drugim(vključno z mano)..

Barika ufff...samo,da se je vse srečno končalo...meni tudi krvavijo dlesni..ampak jaz na srečo obožujem zobno pasto v nosečnosti...mal sm čudna...

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.10.2007 10:54:10   
jooly
Evo mene. Nisem še nikamor šla, ampak sem po počutju tko zanič, da se mi tud na netu ne da viset. Cele noči ne spim, tko da edin dopoldan mal nadoknadim spanje. Noge mi tko zatekajo, da ne morem več nič obut, prste imam kot čevape, vezi me tko bolijo, da se na trenutke ne morem niti s fotelja dvignit... skratka za nikamor - edin za v porodnišnico user posted image .

Žirafca... zmeraj trdim, da naklučja ne obstajajo in da se vsaka stvar zgodi z namenom. In trdno sem prepričana, da se je tudi v Sofijinem primeru zgodilo tako. Verjamem, da sta oba z možkom dovolj zrela, da bosta šla skoz to. Včasih na žalost tudi na tisoče dobrih misli ni dovolj, ampak kot sem že napisala, nekje je pač tako že bilo zapisano. V ta post ne bom limala "jokcov" in "stokcov". Dejstvo je, da nam je vsem hudo, ampak čez take stvari je enostavno treba iti pokončno in močno. Če boš karkoli rabila (četudi se "ne poznamo"), pa veš, kje nas najdeš.

ajtak... tale tvoj trebuh me je pa čist vrgu...user posted image  jst mam po moje pol manjšega, pa imam sam še 20 dni do konca. In prov vesela sem, da se me strije zaenkrat izogibajo

že35... a ti še kar v službo hodiš???? user posted image user posted image  ok, razumem, če maš svoj s.p. al pa kej tazga, ampak da bi pa kšnmu tečnmu šefu od rit odnašala... to pa ne!!! - aha, zdej vidm, da delaš za sebe - to pa razumem user posted image

Grem zdej spet mal počivat ponoč nisem skor nič user posted image ), pa brez panike, mam od Scube telefon in takoj ko me navije,  boste obveščene user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 272
22.10.2007 11:01:30   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Evo mene. Nisem še nikamor šla, ampak sem po počutju tko zanič, da se mi tud na netu ne da viset. Cele noči ne spim, tko da edin dopoldan mal nadoknadim spanje. Noge mi tko zatekajo, da ne morem več nič obut, prste imam kot čevape, vezi me tko bolijo, da se na trenutke ne morem niti s fotelja dvignit... skratka za nikamor - edin za v porodnišnico user posted image

Jaz se pa danes takoj pod tole podpisem!!
Me boli kriz, medenica v "ta mali" me skoz neki spika, noge mi grozno zatekajo ze kak teden, ponoci pa jih sploh ne morem imet namiru kar je glavni razlog, da ne spim. Stalno sem na wc-ju in stalno zejna. Danes pa imam po vrhu vsega se trd trebuh in popolnoma mravljincaste roke in noge user posted image

Skratka pocutim se kot bi me vlak povozil...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 273
22.10.2007 11:07:40   
naraščaj
oj, jooly lepo, da si še z nami. Saj bo. Vsem že počas nekaj nagaja. Zdrši še mal.

Ajtak, saj bo boljš. Ti še maš kr neki do dan D. Jaz mam še 24dni, pa se mi že ful vleče. Saj bo.
Drgač pa tut mene hrbtenica boli, pa še neki me hoče glava bolet, v noge me zebe, ker sedim ko kup nesreče. Od mojih danšnjih planov še ni nič realizirano. user posted image user posted image
Sam tle gor visim, pa na gmailu klepetam. user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.10.2007 11:08:06   
barika
Punce, v petek je polna luna....a vas je že kej strah???user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?