|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.10.2007 19:42:57   
cukica
Sam na hitro vas pozdravim pri men se je včeraj pokazal rjav izcedek in ne vem kaj bo počivam pol bom pa vidla.Danes ga sicer ni ampak me je vse en strah.

Lep večer

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.10.2007 20:03:41   
Sulfinija
Cukica,nikar ne izgubi upanja.Dokler ni M je vedno upanje.Držim pesti zate.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.10.2007 20:05:24   
siskamiska
Pija76 ZS imaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 828
21.10.2007 20:07:51   
citrončica
Bety,user posted image user posted image ,
to pa je novica!!user posted image
Uživaj max., vso srečo ti želim!!!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.10.2007 20:14:12   
citrončica
m.rudovic,
dobrodošla med nas,pa pozdravi se!!

sulfinija,
na srečo imam eno modrico,ki je že zelena..., od prvega špikanja, pa eno polovičnouser posted image ,izgleda,da sem eno žilico zadela in je pikica ostala, sicer za enkrat vse pod kontrolo!!
user posted image  vsem puncam...lep pozdravček,držim pesti za vse skupaj in vsako posebej.....saj imam Sayurin seznam, sicer pojma nebi imela,kaj se dogajauser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
21.10.2007 21:45:51   
DaisyE
Dragice, počemu takšno zatišje?

A so vas volitve zdelale? user posted image user posted image user posted image

GoYči ne glede na to, kako daleč je 14. 11. še vedno je en dan prej kot moje srečanje z Reškom. user posted image user posted image user posted image  Otroc bodo fenomenalni. Nč bat.

Pa še vedno mi niste odgovorlile. A katera sploh plačuje pri Rešu v tem trenutku?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 831
21.10.2007 21:49:28   
DaisyE
Kostanjček, kako se mi držiš? Vse pod kontrolo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 832
21.10.2007 21:57:40   
DaisyE
Lahko noč čebele...

Sladko sanjajte
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 833
21.10.2007 22:05:47   
KOSTANJ
Živjo drage moje. Saj sem že zjutraj mal prebirala , ampak pisati pa nisem imela časa. Se cel adn po malem user posted image . Imam občutek, da bolj ko likam, večji je kup. Pa danes je bilo tako lepo vreme, da sem tri stroje oprala in posušila. Potem je pa tko. No zdaj mam mir ene dva dni.

Sayuri - a maš ti namen izvažati svoja jajčka, da si tolk piva kupila??user posted image user posted image
Cati - bravo nova nosečka.user posted image user posted image  Zdaj pa lepo grej svojega piščančka. Zakaj so ti pa svetovali enega?
Daisy - hvala za pojasnilo. meni se je tudi zdelo, da ne more biti enako, če ti delajo ET 3. ali 5. dan. Pa že pri 1. nosečnosti so celo večnost rabili, da so ugotovili, da nimam ciste, ampak sem noseča. Ma zdaj se z vsem živim tolažim...
Sulfinija - ti si pa tok pozitivna oseba! Čez 4 dni bom mislila nate ful! Aja, to sem te ža zadnjič hotela vprašati: a ne hodip v službo sploh, ali trenutno ne?
Mandarinca - Javi, kako je bilo na UZ. To bo ful lepa predstava!
Martinščica - pri meni ne dogaja nič novega. Kot stalno - pikanje v trebuhu in prsi občutljive na pritisk. pa čist nč drugega. Aja pa to, da bi skoz sladkarije jedla. Pa zakisana sem..user posted image   Po mojem tvoj napet trebuh ni nič groznega. Sigurno za 5. mesec ni. Ta bi bla pa vseen prehuda.user posted image  Je pa tudi mene nekaj dni nazaj napenjalo in mi pelo po trebuhu. Pa gleda na to, da sva po ET nekaj dni narazen, bi lahko bilo enako. JAZ TI POVEM, NEKAJ SE DOGAJA V TVOJEM TREBUHU user posted image ..
Dajamaja- sej bom še pobožna ratala! Ko bi te vsaj uslišal tisti tam gori in bi tvoje besede postale resnica! Glede na to, ali boš videla srčka, se pa nič ne sekiraj. Če bi bilo karkoli narobe, bi te grozno bolel trebuh, ker bi telo začelo zavračati zarodek. Torej, ti se dobro počutiš in nimaš kaj skrbeti. user posted image user posted image
Rebeca - Jutri imaš potem ET? javi kako je šlo in že vnaprej - dobrodošla med nosečkami!!user posted image user posted image
Špelka - jaz sem imela bolniško od pnkcije in še en teden po ETju.
Čukica - ne obupaj. Tudi meni se je pred nekaj dnevi pojavil mini košček krvi, potem pa popolnoma nič. tako kot so rekle sotrpinke meni - morda je ugnezditvena krvavitev. Baje se zarodek šele 7-8 dan po ETju ugnezdi v maternico. To sem zadnjič prebrala. Torej brez skrbi. jaz ful mislim nate in na Martinščico - kot bi bile sestre.

Neposredna povezava do sporočila: 834
21.10.2007 22:27:03   
jadrnica
hojla, se še jaz malo pofočkam na mojem novem forumu:
v novembru greva namrec na previ ICSI - upam, da sem prav napisala.
najini plavalci so bolj svoh (pravzaprav zelo svoh), pa tudi klomifen ni pomagal, imam tudi PCO,  ostalo je pa nekako ok  in so naju dali na OBMP.
upam, da bova tako zanosilauser posted image user posted image user posted image no pa saj če vas berem, vidim, da se da, morda ne prvic, ampak se da :)

no toliko za sedaj, drugace sva pri Rešu v Dravljah, čeprav imam sama mešane občutke o tem zdravniku....kaj pa vem...

držim pa pesti za vse nas , da bomo kmalu veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.10.2007 7:04:55   
KOSTANJ
Jutro! No ja - še nočuser posted image
Danes sem pa očitno jaz prva tukaj. Sayuri evo prehitela sem te.

Jadrnica - dobrodošla!!!user posted image  Želim ti da čim prej postaneš nosečka. Za Reša imamo pa po mojem vse malo čudne občutke. Ti ga kar malo čez prste poglej. Včasih zna bit hudičevo nesrmen in zajedljiv, ampak v bistvu mislim da je kar vredu človek in kar je najvažnejše - velik strokovnjak.

Maja 24 - jutri bova pa ena na drugi mislili. Jaz bom na tvoje sončke, ki bodo prišli ka mamici, ti daj pa na moje sončke, da so preživeli. Ti boš postala nosečka, jaz pa upam, da bom to ostala.

Martinščica, Čukica, Reni 70 - kako se kaj počutite. Šibate za mano - še mal pa delate teste user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikica26 - tudi ti lepo grej otročke, da bodo tam ostali.user posted image

Nosečke - maksimalno uživajte v svojem stanju!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.10.2007 7:48:03   
Abra
Dobro jutro! Kostanj, si me prehitela. Pa sem mislila, da bom prva danes. Sem bla pri Rešu, drugače bi še itak spala. Torej moje poročilo - v petek transfer. Zdaj punce pa jaz rabim pestke, pikapolonice in ne vem kaj še, da mi moja zmrznjenčka preživela. Sej je tko mraz, da najbrž ne bosta občutla gli kake razlike user posted image user posted image

jadrnica dobrodošla med nami user posted image Za Reša se pa ne sekiraj, kot ti je Kostanj že napisala, je res strokovnjak. To, pa je najbolj pomembno. Je pa definitivno največkrat omenjena oseba tuki na tem forumu, včasih se nanj jezimo, velikokrat pa na njegov račun prav fino nasmejemo.

Daisy mislim, da zdej nobena pri Rešu ne plačuje, razen tistih, ki so že porabile vse postopke na zavarovalnico. Jaz sem bila avgusta prvič in mi je takrat rekel, če grem avgusta v postopek in ne rata, grem lahko spet decembra - obakrat na zavarovalnico. In še to, da mi drugo leto najbrž tega ne bo mogel ponuditi. Če bi šla v septembru, pa bi potem prišla na vrsto šele januarja ... ne vem natančno, koliko dodatnih postopkov je dobil in kako uspešen je pri izvajanju. Kako je z novim letom pa tudi ne vem, ali so bili ti dodatni samo za letos ai tudi za naprej. user posted image

Lep dan

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.10.2007 8:12:01   
MARTINŠČICA
Dobro jutro, pupe!

Bo katera z mano pila zelenjavni sok, brezkofeinsko kavo, brezalkoholno pivo ...?

Vidim, da imamo eno novo Jadrnico na morju. Dobrodošla in naj čas do tvoje user posted image  hitro mine.

Martinščica, Cukica, Reni70 - sestre po postopkih, kako ste kaj danes?

Cukica, odženi temne misli stran! Vse te mini rjave krvavitve - izcedki so normalna stvar v začetku nosečnosti. Skupaj bomo pregnale user posted image  v pekel, kamor spada, me pa bomo ostale v sedmih nebesih.

Vidim, da je Kostanj že prisotna in prisebna. Jaz res ne pretiravam. Trebuh imam napihnjen k' pr' norcih, kljub zelo redni prebavi (2x/dan odvajam blato in to konkretno), pa 1,5 kg imam manj kot pri vstopu v postopek IVF. Res mi je čudn. Kolegicam se še v 4. mesecu ni nič poznalo, jaz sem pa že taprava nosečka. Vse spodnjice me tiščijo, zato sedaj nosim spodnjice od mojega srčka. user posted image  Kdo bi si mislu? Še dobro, da sem doma in nihče ne vidi, da hodim naokrog v "tovornih spodnjicah".
Aja, pri nama je pa včeraj on likal. Jaz sem pa zlagala.

Reni70 - kaj se dogaja pri tebi?

Špelka, jaz sem na bolniški od punkcije do testa.

Citrončica, čim manj modric pri špikanju.

Sayuri, ti imaš pa res zalogo piva. Boš mogla še ostale punce, ki še čakajo na punkcijo, povabit na pivo, sicer bo rok uporabe potekel user posted image .
Jaz imam pa neke čudne misli v zvezi s tem pivom in večnjem foliklov. Bojim se namreč, da jih glive kvasovke le napihnejo, jajčnic celic pa ni noter. Ne me kregat. Tako sem jaz malo razmišljala. Upam, da se motim, ampak dejansko nikjer ne najdem kake pametne razlage, zakaj naj bi pivo pripomoglo. Če imam prav, imam pol že rajši eno celico, pa tisto dobro, ne pa 19, pa vse tako-tako.

Spidy _rebeca_ uspešno punkcijo in kvalitetne folikle.

Sulfinija, kje pa si danes?
Ja, to pa tudi mene zanima, ali si le trenutno brez zaposlitve ali si doma gospodinja? Pa se mi zdi, da si enkrat omenila ranč. kaj imata s tvojim kak kmečki turizem?
Ženska, še 3 dni do akcije! Verjetno že komaj čakaš, a? Injekcije pa nič ne škodijo morebitni nosečnosti. Če boš zanosila v času špikanja, boš zmagala in ti ne bo treba na IVF. DRžim pesti!

Goya in Abra, vaju pa daje zimska utrujenost - kot medvedke. Le naspita se.

Martinščica, ti si pa ziher naša nova nosečka

Abra, iz tvojih ust v božja ušesa. Saj zdravniki se res trudijo, kakšen bo pa rezultat, pa na koncu vedno bog pove. Tako da, res ne vem, zakaj se RKC vtika v postopke OBMP. Pa še mnenja imajo vsa skavsana in neusklajena.

Konina, tebi pa uspešen začetek postopka! Zate velja isto kot za Sulfinijo. Optimizem pri poskusu zanositve po naravni poti je pozitivna stvar. Upam, da tudi tebi uspe pred postopkom.

Dajamaja, midva velikokrat pripravljava kosilo za familijo, prijatelje. Tako da ni problem. Imava veliko mizo, ki je pogosto polna zanimivih jedi - vedno nekaj drugega. Zelo rada eksperimentirava s hrano in poskušava nove stvari. Moji tastari sicer zmeri čudno gledajo živobarvne juhe in omake user posted image , ampak pojejo pa vse.
Po katerih krojih pa šivaš? Burda ali sama krojiš?
Praviš, da bo konec tedna likof za streho. V tem primeru se pa lahko me k tebi povabmo na hrano in pijačo, a  ne?

Toliko zaenkrat.
Lep začetek tedna!
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.10.2007 8:20:32   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Torej moje poročilo - v petek transfer. Zdaj punce pa jaz rabim pestke, pikapolonice in ne vem kaj še, da mi moja zmrznjenčka preživela. Sej je tko mraz, da najbrž ne bosta občutla gli kake razlike user posted image user posted image

Seveda bosta preživela. Tole so pa tvoji amuleti: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image !

200% MAMI

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.10.2007 8:31:38   
Sulfinija
Dobro jutro!

Vidim,da ste danes že kar precej pisale tlele gor na forum in me tudi pogrešale.

No punce malo dlje sem spala,sedaj lepo v miru spila prvo jutranjo user posted image ,in gledala čez okno kaki veter je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrzlo mora biti ko en user posted image .
Sedaj se bom lepo oblekla,poštimala skupaj pobrala cunje,ene ven obesila nato pa šla v mesto k fotografu morem naročiti slike zraven od taščine 60.letnice.

Kostanj lepo vidim da si že danes aktivna.Kak je kaj tvoje stanje a ni tvoj datum za tets jutri?

Pa naša Martinščiča naša nova srečka user posted image -bodoča kak si ti kaj?

Kostanj in Martinščica ne jaz sedaj trenutno sploh ne delam,vendar to še ne pommeni da nekdaj ne bom delala.
Ko sem se začela zdraviti sem bila zaposlena pogodbeno vendar saj veste kaj se je dogajalo ne rabim niti govorit in zato sma se z mojim dragim odločila,ko bo vse za mano grem takoj v akcijo za službo do takrat pa sem lepo doma.
Ja samo,da ne boste mislile,da nič sedaj ne delam user posted image .Ukvarjam se z oljinimi bučami,pa eno par rr vprašajte kako kvaliteto sem letos pridella bučnega olja celo medaljo je dobilo jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.In prodajam eno naravno kozmtiko imam pod sabo veliko ljudi že in še za eno firmo prodajam dodatke k prehrani,.....Torej trenutno se z tem vsem bavim tkole da mi ni nič dolgčas.
Pozneje ob 12 uri ko odprejo sistem pa naročujem robo za novi mesec jupiiii mam ful naročil,zato bom še kasneje mogla ksupaj sklanfati,da česa ne izpustim slučajno.Če bo katera slučajno kaj rabila od teh dveh stvari,ki jih jaz prodajam sedaj veste kam selahko obnete.

Takole punce na kratko o meni,nama.

Ja,ja le še tri dni in akcija pri meni se začenja.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.10.2007 9:17:20   
cati
Cati - bravo nova nosečka. Zdaj pa lepo grej svojega piščančka. Zakaj so ti pa svetovali enega?

Zdravnica mi je rekla da so moje možnosti zanositve pri tej kakovosti enake da zanosim pri vstavljenem enem ali pa dveh. Pa v MB če so vredu zarodki ponavadi svetujejo 1
V naši skupini včeraj so samo eni vstavili dva in to po njihovem svetovanju, vsem ostalim pa po ena
In punce kako kaj??

Neposredna povezava do sporočila: 841
22.10.2007 9:34:04   
Pikica26
Martinščica, pa sva že dve k sva napihnjeni balončici user posted image . Jaz sem mela do punkcije ploski trebuh, po punkciji se je pa začelo in od ET-ja naprej sploh ne uplahne, tako da moram bit zelo izvirna pri oblačilih user posted image . Sicer mi je pa Reš pri punkciji rekel, da bom napihnjena, ampak nisem si mislila, da tako močno in tolik časa...hm no če bi bla zdej devet mesecev, ne bi imela nič proti user posted image .

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.10.2007 9:53:53   
MARTINŠČICA
Prej sem pozabila napisat, da mi zadnje 3 dni vsaj 2x dnevno piska v ušesih - kot bi šla s hribov ali pod vodo in bi pritisk nagajal. In to kar z ljubega miru. Kar naenkrat. Traja pa največ 15 min.

200% MAMI

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.10.2007 9:57:39   
MARTINŠČICA
Sem šla nazaj na seznam gledat. Čisto sem pozabila na našo novo sestrico - Pikico 26. No, me veseli, da nisem le jaz blowup. A ti hodiš delat? Tole z oblačili je res noro. Meni, če bo šlo tako naprej, ne bo nič prav, ko bom šla po praznikih v službo ?!?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 844
22.10.2007 10:42:58   
Sulfinija
Martinščica,kje si sedaj,da bi spile eno dobro user posted image .

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 845
22.10.2007 10:56:39   
MARTINŠČICA
Evo mene. Kakšno kavico pa boš?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 846
22.10.2007 10:59:36   
Sulfinija
Martinščica,kavico brez kofeina in brez sladkorja.
Kak se mi kaj počutiš?Imate kaj snega na Gorenjskem?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
22.10.2007 11:07:39   
MARTINŠČICA
Pojdiva čvekat na Vsakodnevno kofetkanje in čvekanje. Da ne bo kaj narobe.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 848
22.10.2007 11:14:33   
žani4
Živio punce,

Najprej se opravičujem, ker se nisem toliko časa javila. Imela sem probleme s prijavo na forum.

Sporočam vam, da imam jutri test. Doma nisem delala nobenega, ker se nisem upala.  Za tiste, ki ste bile na GK v Ljubljani na testu imam vprašanje.  Koliko časa traja, da izveš rezultat?

Vsem nosečkam lepo nosečnost, trepetalkam, da bi ugledale +, špikicam pa, da bi čimprej prišele do punkcije in transfera.

Lep dan še naprej.  Bojana 4

Neposredna povezava do sporočila: 849
22.10.2007 11:25:39   
MARTINŠČICA
Hojla, Bojana4. Super. Držim pesti, da jutri zagledaš user posted image user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu žani4)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.