|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
22.10.2007 19:45:02   
konina
sulhinija, tudi meni je malo čudno, ampak menda tako bolj kontrolirajo cel postopek.user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.10.2007 19:45:57   
konina
opa, se opravičujem, sulfinija.user posted image  Malo tiskarskega škrata se je prikradlo med moje prste.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 877
22.10.2007 19:50:16   
DaisyE
Abra najprej se mi je kar nasmejalo, ko sem ugotovila, da imama pregled ob 12h, ampak pol sem pa dan u tednu pogledala in je šele ČETRTEK! Mislim, da se mi nič dobrega ne obeta. user posted image user posted image user posted image  Tebi pa kapo dol, da ti je ratalo bit pol ure v ordinaciji!user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, kaj pa veš, mogoče bom pa res kaj naročila pri tebi...

Aja punce, drugače mi je pa kitty na sosednjem forumu odgovorila, da je Reško dobil toliko koncesijskih postopkov zraven, da ne ve, kaj naj z njimi počne. Zdaj sem pa spet hepi. Upam, da bo kerga še zame prišparu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 878
22.10.2007 19:56:07   
DaisyE
konina, sulfinija, nič ni čudno. Pri puncah, ki imajo lastne, normalne ovulacije dajejo suprefact ali diphereline zato da ustvarijo umetno meno. Menstruacijo dobiš zato, ker začneš s tem šele 22. dan v ciklusu in se sluznica pač more odluščit, potem naprej je pa umetna mena več kot zaželjena, to pa zato, da lahko rast foliklov v celoti nadzorujejo od zunaj. Predstavljajta si, da si na umetnih hormonih, potem pa še lastni vskočijo. Tole je potem takoj bolj nepredvidljivo, nastopi lahko spontana ovulacija, ker telo pač nima časa na neko stopko čakat in da že prej komando, naj se jajčeca sprostijo. Pol pa veste kaj je - čau postopek.

Upam, da sem vsaj približno prav razložila, če ne me pa še vprašajta.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 879
22.10.2007 20:01:18   
Abra
Tut četrtek ni tko slab, ima v sredo pavzo. Meni se zdi ključna ura 12. Sej veš, če začne ob 5. zjutri in prideš na vrsto ob 6. zvečer ima že pošteno dost.
Jaz tudi mislim, da boš dobila koncesijski postopek, meni ga je tudi za december obljubljal (avgusta).
Aja, še en hint, maserka mi je rekla, da Reš rad vidi, da tudi user posted image kaj sprašuje, me itak, da ne znamo bit tiho, če pa moški kaj vpraša, je pa čisto druguser posted image user posted image Moj se ponavadi kaj poheca, ko on kako blesavo ven vrže, pa nama pol ni treba celih štorij poslušat

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 880
22.10.2007 20:03:09   
Sulfinija
Konina,sedaj sem zračunala,če maš ti UZ 5.10 pol bom jaz imela 8.10.Točno tri dni boma narezen.Upma,le da še našo citrnčico ujameva in da se vsja enkrat dobimo na user posted image .Punce se vam ne zdi,da bo prva polovica veselega decembra zelo,zelo napeta v klubu trepetak...Konina,citrončica in še katera,ki je v postopku in je nisem omenila zadnji vlak smo zagribale,da bomo naše bušije ujele v letu 2007 plodnem letu prašička.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 881
22.10.2007 20:06:37   
DaisyE
Evo abra, pa glih to jaz zdaj našmu razlagam! Da če bo on vprašu, Reško tud trznu ne bo! Pa si ne da kaj dopovedat. Kaj veš, mogoče se mu pa še fajn zdi, če me Reš nekam pošlje... user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.10.2007 20:08:51   
sonček75
živjo konina
mogoče sva se videli,ampak saj veš koliko nas je bilo danes  tam
Jaz sem bila pri sestri Blanki že pred osmo fraj,potem pa še vpisat in po zdravila,ob pol devetih sem že vse opravila
mogoče se v naslednjh dneh s katero še srečamo in kaj poklepetamo

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 883
22.10.2007 20:22:45   
konina
Sonček75, se pa nisva videli, če si bila tako zgodna. Meni so dali uro 8.30, potem pa sem čakala do nekaj čez 9h. Da sem pa vse opravila, pa sem čakala do 11.00. Groza, danes je  bila resnično norišnica.

Hvala, daisy, sedaj je bolj jasno.

user posted image Jaz tudi upam, da ujamemo zadnji vlak za to leto.user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 884
22.10.2007 20:25:56   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Kaj veš, mogoče se mu pa še fajn zdi, če me Reš nekam pošlje... user posted image

Al pa cvika, da bo še njega user posted image user posted image user posted image

Mojemu se je enkrat tko fajn zdelo, ko je Reš rekel, da preveč kompliciram. "Končno en, ki se strinja z mano"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 885
22.10.2007 20:29:48   
Abra
No zdaj sem pa še ostale poste prebrala.

Martinščica hvala za amulete user posted image

Kostanj user posted image jaz upam, da je test pokvarjen. Pa ne obupat, če ni. Bo pa drugič ratalo, enkrat nam že more.

sonček75 user posted image user posted image za zmrznjenčke, sem danes že ugotavljala, da je zdaj idealen čas zanje

Mandarinca, ne bit žalostna, srčka bijeta. Boš vidla, da bo še vse ok. user posted image user posted image user posted image

_rebeca_ kje si, kako je blo na punkciji danes?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.10.2007 21:00:19   
konina
Tako, prva špika je za mano! Sedaj pa spat, da ne bom preveč tečna. user posted image

Mandarinca, upam, da bo vse v redu s tvojima pikicama. Pogovarjaj se z njima in ju vzpodbujaj. Naslednji teden  bosta že zrastla!

LP, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 887
22.10.2007 21:00:33   
Amelia
Joj punce, blagor vam, ki se že špikate, jaz se začnem drugič špikat šele čez 3 tedne, se mi tolk vleče. Danes sem tolk neučakana, potem pa še razmišljam, joj, če mi menstrucija ne bi zamujala 14 dni, bi se začela že špikat čez 1 teden, ah, saj bo, jaz kar mal jamram v tri krasne...

Drugač pa navijam za vse soborke user posted image user posted image user posted image  dajmo punce!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 888
22.10.2007 21:02:27   
Sulfinija
Konina,jaz se bom pa kar zjutraj špikala ,bom takole cel dan pol prespala.

Ja tudi jaz čakam nestrpno poročilo od naše rebece,ki je imela punkcijo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 889
22.10.2007 21:05:08   
konina
mogoče bo malo smešno vprašanje, ampak ali je normalno, da je na mestu vboda nasatlo tako kot, da me je pičil komar in  malo srbi?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 890
22.10.2007 21:08:33   
MARTINŠČICA
Mehurček je popolnoma normalen pojav. To pomeni, da si se špiknila res pod kožo in ne v maščevje. Super.

200% MAMI

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 891
22.10.2007 21:11:48   
MARTINŠČICA
Le kje je danes naša Cukica? Pa Reni70. Kaj se dogaja z vama?

Kostanj in Žani4 imata pa jutri test. Jupiiii! Komaj čakam na lepe novičke.

200% MAMI

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 892
22.10.2007 21:12:35   
Sulfinija
Konina meni tole vedno takole rata,včsih je cela bunkica.

LPuser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 893
22.10.2007 21:21:30   
konina
Uf, hvala za hitre odgovore. Sem se ustrašila, da sem kaj narobe naredila.

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 894
22.10.2007 21:58:56   
jadrnica
hoj , drage  špikarke user posted image tole se pa prav divje sliši.
no samo toliko, jaz grem jutri k Rešu, da me opremi za november.
bom poročala , kako in kaj je bilo. upam, da ne bo prevelike gužve in za čakat, ker grem med sluzbo, pa ne smem povedat kam user posted image
ceprav me je pa res strah igel. a zelo boli ?user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 22:34:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
22.10.2007 22:39:37   
KOSTANJ
martinščica - ti kr čaki na dobre rezultate mojega testa, ampak po moje ne bo nič iz te moke. Jaz ga bom sicer naredila, ampak ne pričakujem nič drugačnega rezultata.

Nobena mi ni odgovorila, kaj narediš, če ne dobiš M, test je pa negativen. Vem, da pokličeš Reškota. A ti da potem kakšne tablete, da ti sproži M? Se je kateri to že zgodilo? Jaz mam sicer M na vsakih 30-35 dni user posted image
Pa sem mislila, da bom ena od tistih redkih izbrank, ki jim v prvem postopku rata. kdaj je pa Reškota najbolje poklicat, da mu javiš? a takrat ti pove, če je kaj zamrznjenčkov?

Mandarinca- lepo te prosim, ne boj se preveč. Moji kolegici so hoteli že splav dvojčka delat, ker je bil proti drugemu premalo razvit, na koncu sta se pa rodila oba, le da je prvi malce bolj drobne konstrukcije. tako kot so ti rekle ostale - 9 mesecev imata čas zrasti. kar umiri se in pozitivno misli.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
22.10.2007 23:08:00   
Amelia
Kostanj, če ti res ni uspelo ta mesec, boš menstruacijo dobila slej ko prej. Jaz sem imela 3 leta čist redne menstruacije (28-32 dni), pa mi jo je 1. ICSI postopek čist zmešal, mi je drugi ciklus po postopku 14 dni zamujala.

Jaz sem ga takrat klicala zjutraj okrog pol sedmih, ko je še v LJ, tukaj se lažje javi, ker potem gre v PO in tam ima postopke in ga po mojem težje dobiš. Sem mu samo rekla, da ni uspelo, pa je bil ful prijazen, mi je rekel, da naj pridem novembra, glede zamrznjenčkov pa ne vem, jih nisem imela v 1. postopku.

Mene pa to zanima, kako se Reš odloči ali naredi ET 3. ali 5. dan po punkciji? A gleda samo število jajčec? Kolk jih mora biti, da s odloči za 5. dan?

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 898
22.10.2007 23:35:29   
reni70
OJLA PUNCE,jaz se vam res opravičijem,ker sm mela 
mrk,sedaj sm padla iz marsa in sm zopet z vamiuser posted image Hecam se,računalnik je bil kar lep čas v okvari,tko,da smo doma imeli občutek,ko da nam manjka ena oseba.No moje novičke so pa take,....joškice napete,boleće,na vsake toliko časa me mal zvija,bolj v večernih urah,mozolčki so se mi pojavili,skratka vsi predmenstrualni znaki so prisotni.ne vem kaj bo,nimam nobenega občutka.
testa še ne mislim delat...hmm mogoče.10 dan po et bi šla na krvnega,če me ne preseneti user posted image .
MARTINŠČICA ,KOSTANJ,kako pa vidveuser posted image So že kaki znaki.
Kdaj mislite delat test?
Jaz mam en problem in sicer Prometriuma mam še za par dni,tko,da ne vem kaj bom nardila.Sem že na sosednjem forumu napisala,da ga kupim.
Ena punca pa se ne spomnim njenega nicka živi nekje blizu meje in se je nekaj časa nazaj ponudila eni,da ga ji lahko kupi in pošlje.Se mogoče spomnite ve kera je to bila.Če pa je med vami katera tak dobra,da ga ne potrebuje več oz ima viška,bi lepo prosila,če bi mi ga prodala.
Meni ga je Reško predpisal 3x na dan pa gre kot bi reku keks.
Z Reškotom sva zmenjena,če ne bo sedaj uspelo ponovno v postopek januarja.imela pa naj bi ICSI postopek.
No lahko nočko,pa se jutri beremo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 899
23.10.2007 7:22:18   
sayuri
Jutro user posted image

Edino tkole vas prečekiram med tednom - zjutraj pred službo user posted image . Meni se dnevi s tako brzino vrtijo, da komaj sama sebe dohajam user posted image .
Mislim na vse vas in držim pesti za popolnoma vsako od vas - pa četudi tega ne napišem. user posted image

DAnes se vse skupaj tudi pri meni začne user posted image . Po službi bom šla direkt k našemu atu Rešu user posted image . Ko takole razmišljam o teh urah, kdaj smo pri njemu naročene.....jutranji čas je itak po tekočem traku, popoldne pa kakor kdaj. Midva sva bila enkrat ob pol 6 pri njemu, pa si je fuuuul časa vzel in takrat sem ga vzljubilauser posted image . No....enkrat prej me je totalno razočaral, enkrat me je skor v jok spravu, pol se ga pa človek navadi in zdaj mi je smešen, kadar se jezi user posted image . Torej...danes UZ in baje prva špika Diphereline.user posted image  In z današnjim dnem postajam uradna fiksarka user posted image
MAndarinca, nikar ne bodi žalostna. Pri meni je Reš vse do 9t vztrajal in spremljal mojo nosečnost, saj je rekel, da so odstopanja v rasti in razvoju zelo velika. Si komajda na začetku. To, da si slišala srček, je največ vredno. Huje bi bilo, če srča ne bi bilo. Vem, da se ti bo ta teden vlekel, vendar misli pozitvno. Nosečnice se morajo veliko smejat, da imajo potem dobrovoljne otročke. user posted image
Rožca, to sem tud jst slišala, da ima Reš sedaj olala koncesijskih postopkov. No...jst sem itak v drugem postopku, ki je itak zastonj. Si me pa kot vedno nasmejala do solz. user posted image  NAjbolje da se v oklep in čelado naštimaš, ko boš šla k njemu user posted image
Kostanj jst ti žal ne znam odgovorit na vprašanje. Malo še počakaj. Mislim, da ti M ne sprožijo kar tako. Sicer pa....jst imam še kar neko upanje. KAteri test si pa delala?
reni70  malo večkrat se zdaj oglasi, ker te je lepo brat. Pa držim pesti še naprej user posted image
bojana4 oz žani4 - ti lahko že čestitamo? user posted image  Smo te pogrešale user posted image
konina in sonček75, uspešen začetek user posted image
_rebeca_ čestitke, pridna kokoška user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa počivanje in razvajanje.user posted image
Amelia, ti trije tedni bojo en dva tri minili.... Te bomo me kratkočasile user posted image
dajamaja pogreša moje športne podvige. user posted image  Priznam, da jih tud jst user posted image  Vse kar zdaj zase naredim je, da grem na jogo enkrat tedensko za dve uri, pa doma tko kakih 10 minut jogiram. user posted image  Prehlad me je čist izčrpal, sedaj je že 3 tedne, kar sem prehlajena - no se počasi stanje izboljšuje. Sprehodi so zaenkrat nekje v ozadju user posted image . Nikakor mi ne znese. Med vikendom se pa še ura premakne, ponoči pa jst nikamor nočm it...sem raje doma user posted image

Kako so kaj naše nosečke? VSake toliko časa se javijo, kar je zelo lepo user posted image . Bi blo fajn, da se malo reportirate tukile user posted image .

jadrnica D O B R O D O Š L A user posted image  Vidim, da si že orng zaplavala z nami user posted image

Nič...moram jst na delovno mesto k svojim otročkom user posted image . Letos v 1. razredu neizmerno uživam user posted image user posted image user posted image  Joj, so cukri.

Lep dan user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.