sayuri
|
Jutro Edino tkole vas prečekiram med tednom - zjutraj pred službo . Meni se dnevi s tako brzino vrtijo, da komaj sama sebe dohajam . Mislim na vse vas in držim pesti za popolnoma vsako od vas - pa četudi tega ne napišem. DAnes se vse skupaj tudi pri meni začne . Po službi bom šla direkt k našemu atu Rešu . Ko takole razmišljam o teh urah, kdaj smo pri njemu naročene.....jutranji čas je itak po tekočem traku, popoldne pa kakor kdaj. Midva sva bila enkrat ob pol 6 pri njemu, pa si je fuuuul časa vzel in takrat sem ga vzljubila . No....enkrat prej me je totalno razočaral, enkrat me je skor v jok spravu, pol se ga pa človek navadi in zdaj mi je smešen, kadar se jezi . Torej...danes UZ in baje prva špika Diphereline. In z današnjim dnem postajam uradna fiksarka MAndarinca, nikar ne bodi žalostna. Pri meni je Reš vse do 9t vztrajal in spremljal mojo nosečnost, saj je rekel, da so odstopanja v rasti in razvoju zelo velika. Si komajda na začetku. To, da si slišala srček, je največ vredno. Huje bi bilo, če srča ne bi bilo. Vem, da se ti bo ta teden vlekel, vendar misli pozitvno. Nosečnice se morajo veliko smejat, da imajo potem dobrovoljne otročke. Rožca, to sem tud jst slišala, da ima Reš sedaj olala koncesijskih postopkov. No...jst sem itak v drugem postopku, ki je itak zastonj. Si me pa kot vedno nasmejala do solz. NAjbolje da se v oklep in čelado naštimaš, ko boš šla k njemu Kostanj jst ti žal ne znam odgovorit na vprašanje. Malo še počakaj. Mislim, da ti M ne sprožijo kar tako. Sicer pa....jst imam še kar neko upanje. KAteri test si pa delala? reni70 malo večkrat se zdaj oglasi, ker te je lepo brat. Pa držim pesti še naprej bojana4 oz žani4 - ti lahko že čestitamo? Smo te pogrešale konina in sonček75, uspešen začetek _rebeca_ čestitke, pridna kokoška . Sedaj pa počivanje in razvajanje. Amelia, ti trije tedni bojo en dva tri minili.... Te bomo me kratkočasile dajamaja pogreša moje športne podvige. Priznam, da jih tud jst Vse kar zdaj zase naredim je, da grem na jogo enkrat tedensko za dve uri, pa doma tko kakih 10 minut jogiram. Prehlad me je čist izčrpal, sedaj je že 3 tedne, kar sem prehlajena - no se počasi stanje izboljšuje. Sprehodi so zaenkrat nekje v ozadju . Nikakor mi ne znese. Med vikendom se pa še ura premakne, ponoči pa jst nikamor nočm it...sem raje doma Kako so kaj naše nosečke? VSake toliko časa se javijo, kar je zelo lepo . Bi blo fajn, da se malo reportirate tukile . jadrnica D O B R O D O Š L A Vidim, da si že orng zaplavala z nami Nič...moram jst na delovno mesto k svojim otročkom . Letos v 1. razredu neizmerno uživam Joj, so cukri. Lep dan
|