MARTINŠČICA
|
Dobro jutro, pupe! Bo katera z mano pila zelenjavni sok, brezkofeinsko kavo, brezalkoholno pivo ...? Vidim, da imamo eno novo Jadrnico na morju. Dobrodošla in naj čas do tvoje hitro mine. Martinščica, Cukica, Reni70 - sestre po postopkih, kako ste kaj danes? Cukica, odženi temne misli stran! Vse te mini rjave krvavitve - izcedki so normalna stvar v začetku nosečnosti. Skupaj bomo pregnale v pekel, kamor spada, me pa bomo ostale v sedmih nebesih. Vidim, da je Kostanj že prisotna in prisebna. Jaz res ne pretiravam. Trebuh imam napihnjen k' pr' norcih, kljub zelo redni prebavi (2x/dan odvajam blato in to konkretno), pa 1,5 kg imam manj kot pri vstopu v postopek IVF. Res mi je čudn. Kolegicam se še v 4. mesecu ni nič poznalo, jaz sem pa že taprava nosečka. Vse spodnjice me tiščijo, zato sedaj nosim spodnjice od mojega srčka. Kdo bi si mislu? Še dobro, da sem doma in nihče ne vidi, da hodim naokrog v "tovornih spodnjicah". Aja, pri nama je pa včeraj on likal. Jaz sem pa zlagala. Reni70 - kaj se dogaja pri tebi? Špelka, jaz sem na bolniški od punkcije do testa. Citrončica, čim manj modric pri špikanju. Sayuri, ti imaš pa res zalogo piva. Boš mogla še ostale punce, ki še čakajo na punkcijo, povabit na pivo, sicer bo rok uporabe potekel . Jaz imam pa neke čudne misli v zvezi s tem pivom in večnjem foliklov. Bojim se namreč, da jih glive kvasovke le napihnejo, jajčnic celic pa ni noter. Ne me kregat. Tako sem jaz malo razmišljala. Upam, da se motim, ampak dejansko nikjer ne najdem kake pametne razlage, zakaj naj bi pivo pripomoglo. Če imam prav, imam pol že rajši eno celico, pa tisto dobro, ne pa 19, pa vse tako-tako. Spidy _rebeca_ uspešno punkcijo in kvalitetne folikle. Sulfinija, kje pa si danes? Ja, to pa tudi mene zanima, ali si le trenutno brez zaposlitve ali si doma gospodinja? Pa se mi zdi, da si enkrat omenila ranč. kaj imata s tvojim kak kmečki turizem? Ženska, še 3 dni do akcije! Verjetno že komaj čakaš, a? Injekcije pa nič ne škodijo morebitni nosečnosti. Če boš zanosila v času špikanja, boš zmagala in ti ne bo treba na IVF. DRžim pesti! Goya in Abra, vaju pa daje zimska utrujenost - kot medvedke. Le naspita se. Martinščica, ti si pa ziher naša nova nosečka Abra, iz tvojih ust v božja ušesa. Saj zdravniki se res trudijo, kakšen bo pa rezultat, pa na koncu vedno bog pove. Tako da, res ne vem, zakaj se RKC vtika v postopke OBMP. Pa še mnenja imajo vsa skavsana in neusklajena. Konina, tebi pa uspešen začetek postopka! Zate velja isto kot za Sulfinijo. Optimizem pri poskusu zanositve po naravni poti je pozitivna stvar. Upam, da tudi tebi uspe pred postopkom. Dajamaja, midva velikokrat pripravljava kosilo za familijo, prijatelje. Tako da ni problem. Imava veliko mizo, ki je pogosto polna zanimivih jedi - vedno nekaj drugega. Zelo rada eksperimentirava s hrano in poskušava nove stvari. Moji tastari sicer zmeri čudno gledajo živobarvne juhe in omake , ampak pojejo pa vse. Po katerih krojih pa šivaš? Burda ali sama krojiš? Praviš, da bo konec tedna likof za streho. V tem primeru se pa lahko me k tebi povabmo na hrano in pijačo, a ne? Toliko zaenkrat. Lep začetek tedna! Martinščica