sinskaT
|
No, pa mi je uspelo priti sem gor! Cel dan nam je internet štekal, pa tako sem vam želela čimprej sporočit fajno novičko: včeraj na NS pri Pušenjaku sva bla z mojim kar mal zadrogirana od našega bejbija, to je tako lepo videt, nedolžno bitjece, ki se premika v tebi, saj veste... No, rezultati NS so več kot odlični , nosna kost vidna, verjetnost DS okrog 1:7000, nisem se preveč poglabljala v to, nama je bilo dovolj zagotovilo, da je to super. Organi tudi, srček močen, med nogami zaenkrat ni nič videt, kar pomeni, da bo...ne povem!...haha, nama je čisto vseeno... Še opazila nisem, da n )ama sploh ni nič na 3D priklopil, kar itak ni bistvo pregleda, samo da smo zdravi. A, točno, velki smo pa kar 7,3cm, kar dosti za 12t5d in tako imam prestavljen PDP, Tosja, ko boš ravno kej čekirala in posodabljala: 25.april. HVALA! Uf, vse bližje mi postavljajo dan D ! Tudi jaz se veselim,da je prvo tromesečje tako rekoč za mano, kljubtemu da čakam še na biopsijo MV, kar nekako lažje diham. Kot pravite, več energije! Mi je lažje, da delimo svoje strahove in veselje in smo res super ekipa, aprilčice moje! Dajte mi povedat ali je možno, da vseke toliko, ko se uležem na hrbet čutim neke metuljčke v trebuhu, za brcike vem, da je čist prezgodaj, pa je vseeno mogoče, da zaznavam neko gibanje. No, mogoče je samo peristaltika, brezveze . No, uživajte mamike!
|