|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
17.10.2007 13:32:44   
simvir
Čao punce!

Sva bila z malim že zunaj na sončku. Moram rečt, da je prav toplo. No saj zdaj že prihajajo hladnejši dnevi, tako da moramo danes še izkoristiti sonce.
Prejle pa sta prišla na obisk moja babica in dedek, sem ju bila ful vesela, mali pa tudi. Babi je spet prinesla celo košaro domačih vloženih stvari, zdaj imam v kleti že celo ozimnico. Ja, ni ga čez domače sadje in zelenjavouser posted image .

Čestitke vsem za dobro opravlene preglede in NS, še malo pa bomo vse čakale na morfologijo. user posted image  tudi vsem za brcike, tudi meni se je včeraj zvečer zazdelo, da nekaj čutim, ampak mogoče to še ni bilo to.

Tejč29 - a user posted image  ima pa že kar 17 cm, ta pa sigurno vodi med namiuser posted image .
Tosja user posted image  za frizerja. Jaz se bom tudi počasi mogla naročit. A se vse barvate? Jaz sem nazadnje dala sam pramena, sem takrat ravno izvedela da sem user posted image .

Sasy20 upam, da boš kmalu bolje. Kar malo odleži, pa domača zdravila, pa boš videla da se boš bolje počutila.

Ketrin, ja s trebuhom se bova pa že našliuser posted image . Se že veselim. No pa tudi z ostalimi se bomo lahko kaj dobileuser posted image .

Imejte se kar se da lepo

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.10.2007 14:40:09   
sinskaT
No, pa mi je uspelo priti sem gor! Cel dan nam je internet štekal, pa tako sem vam želela čimprej sporočit fajno novičko: včeraj na NS pri Pušenjaku sva bla z mojim kar mal zadrogirana od našega bejbija, to je tako lepo videt, nedolžno bitjece, ki se premika v tebi, saj veste...
No, rezultati NS so več kot odlični user posted image , nosna kost vidna, verjetnost DS okrog 1:7000, nisem se preveč poglabljala v to, nama je bilo dovolj zagotovilo, da je to super. Organi tudi, srček močen, med nogami zaenkrat ni nič videt, kar pomeni, da bo...ne povem!...haha, nama je čisto vseeno... Še opazila nisem, da n )ama sploh ni nič na 3D priklopil, kar itak ni bistvo pregleda, samo da smo zdravi. A, točno, velki smo pa kar 7,3cm, kar dosti za 12t5d in tako imam prestavljen PDP, Tosja, ko boš ravno kej čekirala in posodabljala: 25.april.  HVALA!
Uf, vse bližje mi postavljajo dan D user posted image user posted image user posted image !

Tudi jaz se veselim,da je prvo tromesečje tako rekoč za mano, kljubtemu da čakam še na biopsijo MV, kar nekako lažje diham. Kot pravite, več energije! Mi je lažje, da delimo svoje strahove in veselje in smo res super ekipa, aprilčice moje! user posted image

Dajte mi povedat ali je možno, da vseke toliko, ko se uležem na hrbet čutim neke metuljčke v trebuhu, za brcike vem, da je čist prezgodaj, pa je vseeno mogoče, da zaznavam neko gibanje. No, mogoče je samo peristaltika, brezveze user posted image .
No, uživajte mamike!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.10.2007 14:44:28   
tasyo
Ojla, punce...
Mene se je tudi lotil prehlad, smrkam in kiham, tako da se crkljam pod odejo, vmes pa še kaj operem. Likanje bo pa moralo malo počakat.... Pa tako sem se veselila, da bom danes izkoristila še zadnji topel dan! Včeraj popoldan sva bila z mojim na sprehodu v gozdu, pa sem našla nekaj jurčkov, tako da me potem skoraj ni dobil ven user posted image  - zdaj pa imam... Delo z gobami in prehlad.

Joj, se mi zdi, da je še tako zgodaj, nekatere pa že uživate v prvih brcikah! No, sej vem, da sem bolj s konca seznama, pa vendar - jaz tudi komaj čakam!!!!

Čestitke vsem za lepe novičke iz NS in G, tiste, ki ste na vrsti danes pa - user posted image user posted image user posted image ! Držim pesti.

Joj, jutri ima moj možek RD, pa bi mu mogla kej spečt za v službo, pa pripravit za kakšne obiske, jaz pa vsa povožena. Imate kak pameten predlog?

Nič, grem še mal pred tv poležavat, mi glih sonček notr sije, tako da je zelo prijetno. Božajte trebuščke!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.10.2007 16:17:50   
tejč29
Simvir, če bo user posted image  vzel po očku im mamici bo zagotovo velik...tudi moja g. je rekla da je kar dolg - ta bo zihr maneken user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.10.2007 19:01:02   
Jo@n
SinskaT, ane da je Stanko faca? No, nama je dal včeraj tudi na 3d, in sva dva filmčka na CD odnesla s seboj, sicer slikce od včeraj nimam nobene. Mi je pa čudno, da meni ni nič PDPja prestavljal, imam 12t3d in smo bili veliki 75 mm...

Ah, kakorkoli, user posted image  bo prišel na svet, ko se odloči. Čestitke za rezulat, a je tebi tudi rekel, da se na DHT ob dobrem rezultatu ne splača hodit?

Drugače smo se pa verjetno srečali, če se ne motim si imela termin enkrat za nama, ker se je vse zavleklo sva bila midva notri okrog 19h...

Ker pravijo, da ni neumnih vprašanj, a so user posted image kavbojke samo taki modeli ala farmerke, ali so tut z normalnim nosečniškim pasom? Pa a se dobi fine hlače tut na rob, al to pri user posted image ne gre zaradi kroja?
Če imate kakšna priporočila, prosim svetujte, počasi moram v nabavo vsaj dveh parov hlač. V trenirnki menda ne morem v službo hodit... user posted image

Pozdravček vsem souser posted image !

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.10.2007 19:35:25   
sinskaT
Jo@n, skor ziher smo se vidli, morda se spomniš ene (malček od strahu in sikerancije) blede bjonde, ki se je skoraj ves čas naslanjala na svojega možatega dedca user posted image , to sem bila jaz. Ja, Stanko je prav fejst, je tudi nama rekel, da nimava več kej praskat okrog NS, zaenkrat je bp in ne bom še tle iskala dlake v jajcu.

Za kavbojke: imaš vse sorte, men so všeč navadne, s elastičnim materialom okrog pasu. V celjskem H&M-u sem jih gledala za cca. 40 eur. Pa tudi žametke in ta fine so imeli.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.10.2007 20:10:07   
pikica030407
pozdravljene aprilčice!

Vsem čestitam za vesele novičke od NS user posted image

Mene pa zanima, ce je bila oz. ima izkušnje pri  Kseniji Ogrizek Pelkič. Jaz mam NS drug teden, a bi rada slisala kaksno mnenje.
Lepo bodite v user posted image
papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.10.2007 21:24:08   
kekec in mojca
Jaz sem bila pri njej in je bila res vredu. Povedala je veliko stvari, tudi posneli smo DVD (pazi, katerega neseš tja, ker se mi zdi, da snema samo na DVD -R). Edino to pazi, da jo res spomniš na snemanje pred samim pregledom, ker mora nastavit DVD.

Drugače pa je sam izvid tudi zelo lepo razložila.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.10.2007 21:34:31   
pikica030407
kekec in mojca: Hvala za tvoj odgovor. Zanima me, ce lahko gre partner zraven na pregled, ker t nisem posebaj sprasevala.

lepo bodiuser posted image
papa

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.10.2007 22:14:24   
scorpiogirl
helow user posted image

danes je za nami spet en fullllllll naporen danuser posted image po NS (ki je, mimogredeuser posted image superuser posted image user posted image ) hitr peljatuser posted image v službo, potem pa spet v Lj na faks. Posledično čist utrujena, pa totalno navdušenauser posted image
Naše dete je sramežljivo skrivalo, kaj ima med nogami, tako da je to še vedno skrivnostuser posted image
veliki smo že 72,9 mm, srček pa bije 161/minuser posted image navdušenauser posted image

čestitke tudi ostalim za fajne rezultateuser posted image (pa priznam, da nisem še nič prebralauser posted image ) pa veliiiiiiiiikuser posted image user posted image user posted image tistim, ki vas čaka NS ali GPuser posted image

en krasen večeruser posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
17.10.2007 22:39:20   
scorpiogirl
še tole ... pozabila, itakuser posted image ... PDP po novem 24. 4. 08
zdej pa res počivatuser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.10.2007 7:03:47   
kekec in mojca
Partner je lahko zraven. Pregled ni vaginalen, ampak s sondo preko trebuha. In vse se lepo vidi, njen UZ je res dober. Ne bo ti žal. 

Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.10.2007 7:06:54   
resnično srečna
dobro jutro đezeri..ups....napačen film....nošečnice...

jaz sem včeraj imela dolgo, žensko debato z dr. brezigarjevo....mimogrede ona je genetičarka, ki bo naš genski material pregledovala, če se tako odločimo (upam, da nam ne bo otroka klonirala he he)...

in po vsem skupaj sem še malo bolj v dvomih...rezultati skupaj z dvojnim hormonskim so lepi...tveganje pri AC nam je tud znano ( 0,8 % splavov)...tako da sva zdaj samo mi2 z najdražjim tista, ki se morava odločit...in odločitev je res težka...ne mislim zaradi financ...ampak zaradi same etične odgovornosti in posledic, ki jih taka odločitev prinese...

pa se mi je včasih zdelo, da je kaka druga odločitev bila težka...in sedaj šele vidim, da težjega kot odločanje o tem ali si kockar in greš rodit brez AC ali pa daš skozi AC in potem izgubiš otroka...je v bistvu odločitev o življenju in za življenje....in kakorkoli obrneš si na istem...vedno je spet ČE...

ampak očitno pri teh letih nekdo zgoraj misli, da sem že dovolj pametna in racionalna, da se znam odločit...in nikakor mu ne morem dopovedat, da leta niso stvarno merilo...in da pri nekaterih stvareh sem tudi jaz še otrok...pa me noče poslušat in mi stalno postavlja neke izzive...

no ja...ne veva še kaj bova naredila...morda bova rekla " raz par baraba čik "...in kar bo pač bo...kockanje za življenje...

vam želim, da se vam ne bo treba odločati v tej meri...predvsem, ker je rezultat lahko v obeh primerih poguben...in upam, da bo vsaj na koncu toliko sreče, da bo rezultat enak ena...in bom v aprilu res imela v rokah malo štruco...ki bo imela vse in še več....tisto več bosta dva res presrečna starša...

kakorkoli...vzemite vsak trenutek in uživajte v njem...saj veste...tedni bežijo in še malo pa bomo na polovički...zato...hitro preč s skrbmi in v veselo pričakovanje...

by the potka...moja vaga spet manj kaže...očitno sem včeraj bila preveč živčna in premalo zmetala v želodček...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.10.2007 7:42:06   
Tejcha
Jutro!

Čestitke vsem za lepe rezultate in user posted image za vse, ki še čakate nanje!

Resnično srečna, zagotovo se bosta odločila tako, da bo prav (in tako bo edino prav!!!), nobena od nas si pa trenutno ne želi biti v tvoji koži. Drži se!!!user posted image

Mala biba pridno raste in z njo tudi trebušček - normalne hleč razen trenirk sem tako že spakirala, ker ne vem, zakaj bi me moralo nekaj tiščati, če pa so hlače iz prve runde še vedno doma in aktualne, :) Zaenkrat sem jim dodala kavbojke (niso farmerke, ampak z elastičnim vstavkom). Ne vem, vendar meni nosečnišče hlače, pri katerih se nastavlja obseg nekak ne potegnejo. Res se nisem dobro počutila, ko sem jih probala. V teh (z elastičnim vstavkom) pa bi lahko še spala, tako so udobne.

Slabosti počasi minevajo in tudi počutje se izboljšuje. Vsak dan smo zunaj, čeprav se bo to verjetno v naslednjih dneh malo zreduciralo glede na slabo napoved.

Uff.... "taveliki tamali" je očitno nafilal pleničko, zato šibam.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
18.10.2007 8:55:07   
Ketrin
Dobro jutro user posted image !

Ketrin tukaj, če se spet kaj zalomi... user posted image

Resnično srečna, kaj pa je svetovala tale genetičarka? Se ni nič nagibala h kockanju ali AC? Jaz verjamem v vaju in v vajinega user posted image  in sem prepričana, da bo vse BP. In aprila (no, al pa maja) bomo skupaj z vozički hodile na sprehode....user posted image  

Tasyo, za prehlad pomaga med in limona.... sem na prejšnji strani napisala. Probaj, res pomaga! Pa merkaj se in počivaj!

Jo@an, ja obstajajo kavbojke z elastičnim pasom... Niso samo farmerke. Jaz grem naslednji teden najbrž v AU in bom tam kaj kupila.... Po moje bi lahko obstajale tudi hlače na rob.... Saj rob se ustavi pred trebuščkom in po moje je tam komot elastika.... Ni vrag, da bomo v službo še vedno hodile urejene in zrihtane... Sicer pa imam jaz trenutno isti problem kot ti.... Za v službo nimam prov nič pametnega za obleč... Počasi me vse malo zateguje, tko da bo treba nujno v šoping.

Drugače pa so meni tudi takoooo udobne tele nosečniške hlače z elastiko. Pa tko fino ledvica pokrijejo. Jaz bi jih kar skoz nosila... Pameten kroj, ni kaj! user posted image

Punce moje drage, čestitam vse za NS!!!!! user posted image

Kje pa je kaj naša Urška (u04111976)? user posted image Kako je  z rezultati toxe?????

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
18.10.2007 9:19:25   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

15.10.2007

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    matejchykam - NS user posted image user posted image user posted image
user posted image   malamalinca - NS user posted image  user posted image user posted image

16.10.2007

user posted image    aisha84 - GPuser posted image
user posted image   Jo@n - NS user posted image user posted image user posted image
user posted image    sinskaT - NS user posted image user posted image user posted image
user posted image   sky77 - GPuser posted image  

17.10.2007

user posted image     scorpiogirl  - NS user posted image user posted image user posted image

18.10.2007

user posted image     malecka24 - NSuser posted image

19.10.2007

user posted image   zolika - NSuser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
18.10.2007 9:37:15   
maja24-2
Ojla punce a ma še katera probleme z glavoboli, mene že 2 dni tako boli da si danes nisem mogla več drugače pomagat kot z Lekadolom, pa saj sploh ne vem a sem preveč utrujena ali kaj, ko sem tri ure v čakalnici mi začne v glavi razbijat, včeri smo bli na pokopališču 2 uri in ko smo prišli domol sem šla samo še v posteljo, no danes zjutraj pa spet pa še nič nisem počela.
Hormoni pa so mi ponoreli mislm da še nikoli nesem bila tako grozno mazolasta kot sedaj in to po vratu tako da se tud dotaknit ne morm k me vse tako boli, ima mogoče katera kakšen naraven recept ki bi pomagal proti aknam al naj grem kar v lekarno.
lep pozdravček še malo pa bom v 16 t user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
18.10.2007 9:38:47   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica; PDP 02.04. - GP 30.10.  NS user posted image

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.morfologija 04.12.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 26.10. NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04.
NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04. - GP 08.11. UZ 04.12.
NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 06.11.
NS user posted image  LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 06.11.
morfologija 05.12. NS user posted image   LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 15.11. NS user posted image  Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 06.11. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. NS user posted image

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. morfologija 28.11.
NS user posted image  
LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image   LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. -
GP 24.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 07.11.
 NS user posted image    LJ

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 24.10. NS user posted image  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04.  NS user posted image  CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
morfologija 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 05.11. 
NS user posted image   LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS user posted image

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. NS 19.10 MB

scorpiogirl (26 let): PDP24.04. - GP 07.11.
NS  
KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04.
- GP 16.11. UZ 19.12.
NS user posted image PO

sinskaT (26 let): PDP 25.04.  NS user posted image PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 06.11. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS 18.10.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04. - GP 25.10. NS 24.10. 

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
65 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 2
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 2
14.04. 5
15.04. 5
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 3
26.04. 4
27.04.
28.04.
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

nikica18
eminak

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.10.2007 9:50:02   
Ketrin
Maja24-2, meni je G. rekla, da če me bo dajal glavobol (zaenkrat me ne), naj pijem veliko tekočine (no, saj bi jo itak moraleuser posted image ). Veliko krvi imamo v sebi in morda so to tudi posledice. Poskusi čimbolj počivati in veliko piti... Drugega ne znam prdlagat.

Za mazoljčke, pa tudi nimam pojma... Mogoče malo pobrskeš na netu, ali pa res kar v lekarni vprašaj kaj predlagajo....

A nisi že v 16. tednu? Sem gledala tvoj PDP, a ni 9.4? No, to je sam moj firbecuser posted image user posted image najbrž ti že veš! user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.10.2007 9:56:54   
u04111976
Se vam javljam. Ketrin hvala za skrb, saj vas vsak dan večkrat preberem, pa ne morem kaj napisat, čakam na rezultat. Res skoz mislim na to da bo OK, pa tud če ne bo, grem v Lj na zdravljenje, pa pol pride obvezno AC, ampak ... Berem resnično srečno in jo čist razumem. Je to ena loterija, ce kup velikih ČE-jev. Pol pa še druge stvari...

Če ne prej, se javim ko bodo rezultati.

LP, Urška

Ketrin ti si primorka, ne? Se mi tak zdi po načinu pisanja, mogoče si že kje kdaj napisala... Mam tak fajn prijatlco Katarino z Vipave. Ko te berem se vedno spomnim na njo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.10.2007 9:58:07   
sasy20
Dan!

Jaz sem še kar prehlajena, se filam z medom in limno pa z čaji. Najbolj mi iz oči teče tko da komi gledam user posted image . Kako ste vi kaj?

Resnično srečna res ne bi bila v tvoji koži pred tako težko odločitvijo, samo vem da se bosta prav odločila. Veliko sreče user posted image .

Maja 24-2 mene boli glava samo vem da je to od prehlada. Že dva dni ampak jaz kar počivam v temni sobi ker me svetloba moti pa je potem malo bolje. Lekadola še nisem vzela. Se kar izmikam kot se le da tabletam. Upam da bo kmalu bolje, je pa res da si imela sedaj zelo naporne dni tako da je lahko to posledica tega glavobola in utrujenosti. user posted image

Ostale pupe pa uživajte pa user posted image  za vse ki imate NS ali GP.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.10.2007 10:01:57   
Ketrin
No, kaka telepatija.... Že par dni mislim nate, da se nič ne oglasiš! Pa evo te! user posted image user posted image

Joj, punce, vam čist verjamem tole s ČEji... To je grozno! Ampak jaz verjamem, vse bo OK! user posted image

Hja, primorka praviš!? user posted image user posted image  Drži, da imam nono in sem imela nonota. No onadva sta in goriških brd. Moj oči in mami (sta se odločila da bosta nona in nonouser posted image user posted image ), posedično moj braz in jaz pa smo vsi iz LJ.... Tko da: imam korenine, ja! In imam rada primorsko... user posted image

Javi se še kaj, pa držim pestke!!! user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.10.2007 10:31:32   
tasyo
Ojla, punce!
Še vedno prehlajena, počivam, pridno papcam med z limono in sirup iz smrekovih vršičkov - upam, da bo kmalu bolje... Mi je samo zato tako hudo, ker sem hotela mojemu dragemu pripravit kej okusnega za pod zob ob RD, pa ne bo šlo... Za službo sva pa tako rešila, da sva pripravila dva narezka s pršutom, domačo salamo, kozjim sirom, olivami in kaprami ter tatarca in toast. Upam, da bo ok... Sladkega pa nisem uspela naredit, ker me vse tako preklemano boli, da komaj stojim.

Resnično srečna, res je tale nosečnost ena velika preiskušnja zate! Ampak tudi jaz verjamem v vašega borca in držim pesti, da se čimlažje odločiš... Urša, tudi zate velja enako, pa le sporoči, kaj se dogaja!

Sasy20, bogica, jaz te popolnoma razumem! Upam da se boš kmalu pozdravila. Se pa tudi jaz izogibam tabletom, bom že nekako preživela. Dokler ni vročine, ne vzamem nič. Pa ne pozabi pit veliko tekočine!

No, še malo, pa bo konec z novičkami iz nuhalne... In potem čakenje na morfologijo! In spet veselje! Pridne bodite in božajte trebuščke!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.10.2007 12:21:11   
simvir
Živjo!
Danes sem pa jaz napolnila 15t in stopam v 16tuser posted image . Kako hitro mineva čas, sploh ne morem verjeti.

Upam da se punce, ki ste prehlajene, kmalu pozdraviteuser posted image . Res je, da z domačimi zdravili traja dalj časa. Jaz se zaenkrat še uspešno izogibam prehladom in upam da tako tudi ostane.

Tasyo - a tvoj user posted image  ima danes rojstni dan, no jaz ga imam pa jutri. Saj sta super pripravila za v službo. A imajo tako navado, da ful postrežejo?
Jaz se tudi pripravljam na praznovanje čez vikend za kolege in starše. Sem se odločila da pripravim kar Okus azije (mislim da od PP), kjer je že vse pripravljeno samo stresem v vok, zraven pa riž in kitajski rezanciuser posted image . Samo tako, če še rabiš kakšno idejo.

Spet berem lepe novičke z NSuser posted image , srečno vsem ki vas to še čaka.
Resnično srečna in u04111976 vama pa želim, da bi se res vse dobro izteklo, ter da bosta aprila pestovali zdrava user posted image . user posted image   user posted image

Za vikend napovedujejo ohladitve in morda celo prvi letošnji sneg. A se kaj veselite ali imate raje toplo vreme?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.10.2007 13:49:29   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Za vikend napovedujejo ohladitve in morda celo prvi letošnji sneg. A se kaj veselite ali imate raje toplo vreme?

user posted image Raje imam sonce... so mi vsi letni časi lepi - vsak ima svojega aduta user posted image Najraje imam jesen user posted image in to takšno, ki je bila do včeraj - sonce in prelivajoče barve, vonj po pečenem kostanju... user posted image

Bomo pa morali tud skoz to vreme, ki nam ni ravno najblj všeč user posted image Vsak dan si moramo naredit lep - potem tud vreme ne bo imelo takšnega vpliva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......