|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
4.10.2007 22:06:39   
sončnica13
Se mi ne da user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 23:03:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
5.10.2007 14:03:59   
TODI
No bambina kako kaj tvoja služba??

Se po dolgem času spet malo oglašam, smo bili ta teden v toplicah in je bilo prav fajn.

Ups se slišmo kasneje!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3453
5.10.2007 14:24:07   
TODI
Sem se spomnila da imam v stroju še perilo za obesit user posted image , ma me že zapušča pamet.

No torej: Po novem imamo 8 zob, lahko rečem da že hodimo, tam cca 2-3m, smo še bolj ziheraši in nam je puzanje ljubše.
Skos bi bila v vodi in čofotala, tako da sem jo komaj spravila ven.
Še vedno domauser posted image , sorry beba ti nisem nič fouš, mi kar paše čeprav bi šla malo med ljudi tam za en mesec, potem pa spet doma user posted image .

Z uvajanjem začnemo 15. upam da bo šlo gladko.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 13:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.10.2007 14:47:03   
goda13
Mi po novem tako gledamo risankeuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
   [Brisano sporočilo]
6.10.2007 14:51:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.10.2007 8:34:56   
beba76
Kimi je pa facauser posted image  Da bi naša tak sedela pred TV??? Kje pa! Spleza na vsak mali stolček, ki je pri hiši in če je prilika, je ža na mizi...
Drugače špa imamo po novem 3 zobke!user posted image  Ja, saj vem, da jih mate že vsi več user posted image  Zdaj je pokukala zgornja dvojkica na plano, ma pa ful vse napeto, tak da menda zdaj bo nekaj.
Nič, nimam več cajta, ker me papirplogija spet čaka, popoldan pa služba, pa od najstarešega k sošolcu še moram danes, ker zbirajo v šoli star papir in majo ga oni ful doma, pa smo se starši zorganizirali in vsak nekaj odpelje do šole.

Lepo bodite, vas pridem spet kaj pokukat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.10.2007 22:43:07   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image Kimi - kakšen frajer, me je prov nasmejal.  No sam, da sn nas potegnila s četrte straniuser posted image
grem zdaj spat-upam, da bom danes kaj več, ker Niku zobki nagajajo in je user posted image , To noč je blo noro dokler mu nisem okol štirih ponovno namazala dlesni s Calgelom.
beba-user posted image user posted image user posted image za tretji zobek.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
9.10.2007 9:31:39   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Oooo ima svoj kavček. A risanke rad gleda?

Sta mu ga dale sestrične. Risanke je pa prvič gledal in to sam eno minuto, ker je sedel v kavču, pol pa spet akcija user posted image

Bebauser posted image  za tri zobke

Bogi Nik, upam, da mu kmalu zraste ta zob, da boste lepo spali.

Jaz sem danes frajuser posted image . Sva s Kimijem pokonci že od osmih, sva pospravla že celo stanovanje, sam še kopalnico spucava, pol je pa vse.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3460
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 9:36:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
9.10.2007 9:50:05   
goda13
user posted image  za računalnik bambina. A Maša hodi za 4 ure v vrtec? Sm ti pozabila povedat, da od vzadnjič, ko smo se videli, Kimi sploh ne zna več hodit, ampak samo teče, po moje se je navadil od Mašeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 9:57:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
9.10.2007 15:04:26   
TODI
Sem morala deliti z vami, naša pupa je danes stara ravno 1 leto, 1mesec 1teden in 1dan user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
9.10.2007 20:28:37   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Sem morala deliti z vami, naša pupa je danes stara ravno 1 leto, 1mesec 1teden in 1dan user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

Naš mali se je danes spet naučil novo besedo. To je Pica, zdaj govori pa sam touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
9.10.2007 21:19:46   
beba76
Sončnica, mi se tudi zbujamo zaradi zob - mam Calgel kar na poti do sobe pripravljen, da je hitreje fertik.

Bambina, vi ste že pri štiricah, mi pa mamo samo še dve enki in eno dvojko user posted image user posted image

Todi user posted image user posted image user posted image user posted image

Goda, naša pica še ne zna rečt, zna pa jo prav fajn jest user posted image

Nič, grem še malo pobrskat, kaj se dogaja, ko mam lih cajt oz. sem si ga vzelauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
9.10.2007 21:24:21   
goda13
Se naš tut ful obožuje pico, pol jo je pa dans user posted image  prinesel za kosilo, pa sem malemu razlagala, da bo pica in je ponavljal za mano in šel proti vhodnim vratom čakat očka, da prideuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 9:15:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
10.10.2007 10:50:15   
beba76
GODA, a Kimi že kar pred vrati čaka?user posted image user posted image user posted image user posted image  Naša ko je in so usta prazna, govori: mem, mem, mem...user posted image

Bambina, če maš kaj preveč za naložit, ti pošljem moj TRR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 14:19:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
10.10.2007 18:32:07   
lampica
Ojla babnice!

Na hitro se malo oglasim, da ne boste mislile, da sem kam zginla.

Saj nimam več kaj časa za RR. V službi norišnica, ko  pa pridem domov, je paspet kaj za nardit in še s tamalim sem mal, pa mine dan.

Drgač je vse po starem. Mali je prava trma. Ko ga prime, se začne dret ali pa butat z glavo ob nekaj trdega. In to fejst, tako da kar bobni po hiši. Pol ko se pa na buta, se začne pa dret. Jz ne vem vveč kako ga naj odvadima te neumnosti.

Že tri dni me boli glava za znoret. Verjetno bi rabila kako sprostitev. samo ne vem še kaj bi to bilo.

No tako živa sem še in zaenkrat toliko.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3471
10.10.2007 21:41:08   
beba76
LAMPICA, malo bo treba va lajfuser posted image  Butanje z glavo ga bo pa minilo. Saj bo hitro zaštekal, da to boli.

BAMBINA, če pa praviš, da nalagaš. Kaj pa pol nalagaš - minus, kot jaz?user posted image

Kaj ve najdete doma vse pošlihtano in pospravljeno, ko se vrnete iz službe? Moje otroke ma popoldan po navadi mama, ker moj malokdaj pride domov pred mano, odide pa že zjutraj (dela po 12 ur, da ša tiste moje 4 notri naredi user posted image user posted image user posted image user posted image ). In če mojega še ni doma, me otroci pričakajo še čisto neumiti, treba jim je dati večerjo... Doma sem ob 18.30 in začne se akcija. Mala dva pod tuš, pol oblečt, pol najest in pol gre Tia spat, Gal pa še bluzi gor in dol. Večja dva se seveda že vse sama porihtata, pa tudi večerjo si po navadi naredita sama. Najdem pa seveda kako igračo tu, kako tam, kake cunje na nepravem mestu....skratka, dela, da se ti zmeša. In ko vse pospravim, moram še po tleh pobrisati, ker drugače nisem zdrava in ne moram spati. Tak je moj večer po vrnitvi iz službe.
In če je slučajno praznik in se moj vrne pred mano, so otroci že umiti ali pa še "v delu" in jimpol samo še večerjo pripraviva. Ne vem, kak to, da pa on nobene igrače in nobene cunje, ki je na nepravem mestu ne vidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A se vašim tudi to dogaja. Pa da je po tleh vse zaflekano, tudi ne opaziuser posted image . Nič, ga bom kar k okulistu naročila user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.10.2007 14:56:49   
sončnica13
Če  pohitiš...

user posted image

BO  HITRO PETEK........

Plača  je kot menstruacija:
krvavo jo zaslužiš,
dobiš jo enkrat mesečno,  
traja 5,6 dni
in
potem se lahko jebeš do naslednje  plače.........

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 20:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 20:47:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?