|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
20.10.2007 23:17:58   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

k bi vsaj bil...bi vsaj kej zaslužil od tega user posted image  ne pa sam eno božje amatersko kolesarjenje z nič haska za naju z Saro user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Moj ima zdej pri ta tretjem prepoved, pa je tudi prej dosti kolesaril. Ampak solo, brez družbe. Bo že zdržal teh nekaj mesecev brez.......... ........ kolesarjenja mislim.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.10.2007 10:10:50   
saskija
Pajac-pri nas se je Jaka vedno odrval z nogicami in zvijal ko je bilo preveč mleka in ne premalo. Trenutno se doji bolj mirno, ker je že večji in ga tako ne moti naval mleka, sedaj celo že zaspi na zizi prej ni bilo šans ker je teklo in teklo. Brez panike sigurno imaš dovolj mlekauser posted image

Birdy- jutri grem v akcijo za to blazino, verjetno bom kupila malo manjšo, ker bi jo rada stlačila v dnevno sobo ob sedežno ( debelino pa seveda isto). Hvala še enkrat za informacije o blazini.

Mony- mi smo šli tudi včeraj na izlet na črno jezero, pa sem kar bivakirala z malim v avtu je bilo -2 stopinji in pravi snežni metež.

Jumpy- moja "sotrpinka" meni pa so všeč tvoji samogovori se vsaj vidi da si kljub trem malčkom še vedno polna energijeuser posted image .

Lepo nedeljo vam želim kljub kislemu in hladnemu vremenu? Aja jim že oblačite bundice, pajacke in ostalo zimsko šaro??

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.10.2007 10:10:55   
Talika19
Katero številko Pampers sedaj uporabljate?
Jaz sem imela do sedaj Pampers 2 (3-6kg; nemške ta nove z raztegljivimi trakovi). Kupila sem 3 (4-7kg) pa mu je že drugo noč lulanje skozi prišlo.
A to pomeni, da so mu še prevelike ali kaj? Pri 2 nam že dolgo ponoči ni skozi prišlo. Ima pa sedaj že cca. 5,5kg.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.10.2007 10:30:44   
Anonimen
Mah zgleda da bom spet doktorat nardila o planicah.Zdj ne vem a so ji od 3-6 res tko prevelke.Ker pri stegenčku sploh ne objame lepo...skoz samo preoblačim.Do sedaj so mi DM-jeve enka lepo držale,zdej je pa še pri teh čist premočena.
Talika-za ta teden se lahko zmenivauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.10.2007 11:02:37   
LadyB
Aja jim že oblačite bundice, pajacke in ostalo zimsko šaro??

Jaz mu ze oblečem bundo, morva se kombinezonček kupt. Sej jre ze full mraz odzuni , še jaz sama nosm bundo.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.10.2007 11:41:52   
*lenc@*
Ja, zun je res mraz, se sstrinjam z lady.

Glede plenic-men so pamperske do zdaj največji drek od kar sem imela. Probala pa tud nisem dost no. Fixies, mal bolj in zdaj mam od Alane iz DMa, eko plenice, te so mi še najbolj, pride čez pa glih tako če se orng pokaka, za lulanje so pa super vpojne.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.10.2007 11:50:12   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Talika-za ta teden se lahko zmenivauser posted image

Sem za. A ti nameravaš priti v Ljubljano, če se bomo zmenili z ostalimi? Ena ideja je bila za torek pa ne vem, če je še aktualna. Drugače se pa midve lahko zmeniva v Kranju. Jest sem itak ugotovila, da mi je doma že kar dolgčas. Malemu pa tudi paše, če hodiva naokrog. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.10.2007 12:25:09   
Anonimen
Bi se kar v Kranju zmenile,ker jaz nimam prevoza do Lj.

Jaz ji že dajem zimski pajacek.Do sedaj sem jo malo manj oblekla spodaj,zdaj je pa že bolj mraz pritisnil,bo pa še kakšen puloverček spodaj.

Ena je zadnjič spraševala o rumenem polivanju.A se že ve zakaj take barve,ker Tisa Lana ima tudi včasih rumeno od polivanja.Verjetno se včasim mlek tako obarva al kaj???

Enkrat ste omenjale ene svečke za hemeroide.Pa ne Modulex ampak ene druge.Pismo sem jih staknilauser posted image Boli ko sto mater

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.10.2007 14:34:20   
Petjana
abc100....vidim da si prijavlena.  a ima  Janez še  zamašen  nos.Petja še zmeraj...že en mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.10.2007 15:27:22   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Kakšna telovadba? Me zanima...

Lenča78
Jaz vem, da je v Pilu (Brezje) telovadba za mamice z dojenčki. Je pa za user posted image  od 8 tedna naprej. Mislim, da je v sredo ob 10h.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.10.2007 16:45:10   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

abc100....vidim da si prijavlena.  a ima  Janez še  zamašen  nos.Petja še zmeraj...že en mesecuser posted image

Ja še zmeri je prehlajen, ampak je že dost bolš. Nosek se mu zamaši samo takrat ko je najmanj treba, se pravi ponoči ko spi. Upam pa, da ne bo tok časa trajal kot ti praviš, da traja pri vas.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.10.2007 17:35:02   
April
Lenča 78, tukaj sem najdla nekaj. Bom še poklicala, da vidim kok morajo bit otročki stari.

http://www.zavod-tamala.si/

a bi ti hodila?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.10.2007 18:18:53   
LadyB
Jaz sem dons čist povožena, zgleda da se me en fajn prehlad loteva user posted image user posted image , me fajn grlo boli. A lahko vzamem lekadol, čeprav dojim???? Sm čist pozabila kva lahko.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.10.2007 19:00:11   
Talika19
Lekadol brez problema vzameš, men ga je predlagala patronažna zaradi šivov.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.10.2007 19:05:20   
tikca
Lekadol po moje lahko, ker so ga men tut v porodnišnici dal za domov. Meni so še zarad Amoksiklava rekli, da ni panike zarad dojenja, čeprav...sem raj prekinila, ker se mi di, da je imel ful več krčkov.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.10.2007 19:10:22   
*lenc@*
SRursa, hvala za podatke. Pa veš kok stane?

April, sama hodim na trebušne, pa bi še s tamalo kam hodila. Ti boš?

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.10.2007 19:11:00   
*lenc@*
Ja, april tud teb hvala za link. moram razmislit...me mika...

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.10.2007 19:12:27   
*lenc@*
****, si ti zame javla porod ne? Ne zamert, sam vedno sem mešala tebe z eno mišolinko al neki tazga.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.10.2007 19:13:46   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ena je zadnjič spraševala o rumenem polivanju.A se že ve zakaj take barve,ker Tisa Lana ima tudi včasih rumeno od polivanja.Verjetno se včasim mlek tako obarva al kaj???

Jaz sem to omenjala. Pa je blo, pa je kar minil.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.10.2007 19:14:57   
*lenc@*
Lahko lekadol! Men so v P celo dal naklofen za šive.user posted image

R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.10.2007 19:30:03   
Sisy
Jst sem se pa odločila da začnem po dolgem času spet na spinning hodit...Imajo v našem fitnesu tut neko kao telovadbo z dojenčki pa mislim da naša Sara glih ni tok potrpežljive sorte da bi midve hodile...Si ne predstaulam da bi mi tm jokat začela-kva pa pol? Jst nč od telovadbe ne bi imela...Tko da če se grem miganje se grem zaresuser posted image   Pa še oči mi je za RD kupu karto za fitnes-le kaj mi je hotu s tem povedat? user posted image

Kaj pol,a se kej vidmo v tork? Pijačka na moj račun-še na konto RD-ja user posted image  Ampak men bi utrezal šele tm okol enajste,pol dvanajste dopoldne ker mamo glih enkrat takrat drugo rundo dojenja....Sam predlagam da se kje not dobimo če ne bomo zmrznle...brrrr....user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.10.2007 19:30:32   
saskija
Sama hodim na telovadbo mamic z dojenčki v mb, ki ga izvaja zavod tamala in je fajn- sama se malo razmigam, poklepetamo, jaka pa tudi ima nekaj od tega saj je nekaj vaj z njim. drugače pa je zame to bolj taka telovadba - bolj druženje kot kaj drugega. Oblikovale se samo s to telovadbo ravno ne bomouser posted image .

Glede zdravil je seveda lekadol dovoljen in še kup drugih zdravil, tako da je dojenje vedno mogoče in celo zaželjeno. Najslabše je če mama preneha z dojenjem. Z dojenjem namreč daje otroku protitelesa, da otroček ne zboli za takšno boleznijo kot ona sama. Krčkov je res malo več ampak se splača potrudit.

Res pa je, da dosti zdravnikov sploh ni na čistem katera zdravila se lahko predpisujejo doječi materi je treba malo tečnarit pa se tudi zdravniki potrudijo, kaj preberejo in potelefonirajo.

< Sporočilo je popravil saskija -- 21.10.2007 21:39:06 >

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.10.2007 19:36:38   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Jst sem se pa odločila da začnem po dolgem času spet na spinning hodit...Imajo v našem fitnesu tut neko kao telovadbo z dojenčki pa mislim da naša Sara glih ni tok potrpežljive sorte da bi midve hodile...Si ne predstaulam da bi mi tm jokat začela-kva pa pol? Jst nč od telovadbe ne bi imela...Tko da če se grem miganje se grem zaresuser posted image   Pa še oči mi je za RD kupu karto za fitnes-le kaj mi je hotu s tem povedat? user posted image

Kaj pol,a se kej vidmo v tork? Pijačka na moj račun-še na konto RD-ja user posted image  Ampak men bi utrezal šele tm okol enajste,pol dvanajste dopoldne ker mamo glih enkrat takrat drugo rundo dojenja....Sam predlagam da se kje not dobimo če ne bomo zmrznle...brrrr....user posted image

Jest bi se dobila v Ljubljani. Pa dobr bi blo, da bi nas blo mal več.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.10.2007 19:40:31   
Talika19
Midva bova tudi najbrž v torek prišla v Ljubljano. Da se spoznamo in še v živo počvekamo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.10.2007 19:41:55   
srursa
Lenča78 jaz sem samo slišala za to telovadno. Verjetno je to to kar paravi April:  http://www.zavod-tamala.si/.

Ne verjamem, da bi bile dve različne tevadbe ? Je pa za previrt.
Meni se zdi malo veliko 8 €/h.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.