|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
19.10.2007 18:43:07   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

A v Snoviku?

uf v Snoviku je pa tok mrzla voda....user posted image

Ja, sej zato mi je blo čudno.

Če imajo pa tam na ZUIM, je pa kul.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.10.2007 18:43:32   
Jumpy
Sam kar malo drago, a ni?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.10.2007 19:40:04   
Talika19
Punce, ki obvladate handling. Poglejte prosim na tale link, če delate takole.
http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm

Thanks

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 19.10.2007 19:43:19 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.10.2007 19:58:54   
birdy
Ja tako jst delam. Edin kupček podiramo mi v kuža položaju, v tem položaju jo tud dostikrat nosmo. Aja, pa tisto slačenje ne uporabljamo, niti niso rekl, da mormo tako slačit.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.10.2007 20:53:18   
Adriana1
LANLAN je napisala:
še zdaj ne vem,če je katera Zasavćanka tud letošnja avgustovka-a smrdim al kaj?? hehe,lp

No jaz sem Izlačanka imam pa Anžetauser posted image ,a veš kdo sem???
Malo sem pokukala pri vas,se že dooolgo nisem oglasila,vidim,da kar rastete in napredujete.Sem se pa spomnila zadnjič na vas,ko sem vidla Sisy v City parku.Pa Sisy vse najboljše!user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.10.2007 21:07:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Poopsie-sej se mi je zdel da si ti tut tehtnica ker se mi zdi da ful podobn razmišlava user posted image  aja btw-dons sem v H&M ju sem Sari kupila čist enako zimsko kapico kot jo ima Tjaška v tvojem avatarju in je tok CUTE!

Aja pa pozabila sem napisat še glede previjanja ponoči-tko kot Poopsie se tut men moja Sara ponoč ful smili in jo vseen previjem čeprov vem da se ponoči ne pokaka-ampak polulana je pa zmer ful...Tko da pomislm na to kako bi blo men da bi bla 12 ur v polulani plenici-ne hvala...Pa se mi zdi da tko tut pol bolše panča...Se pa k sreč ko jo previjem ne zbudi več ful tko kot se je včasih zato nimam problemov s tem da mi ne bi nazaj zaspala...

ja kaj češ, veliki umi razmišljajo podobnouser posted image !

ja no, a niso te kapce kjutuser posted image user posted image , jst jo imam še v rjavi barvi pa še rokavičke in škorenjčke, ki spadajo zraven in je toolk luštkanuser posted image

ja kar se previjanja tiče..mene je kr stiskal pr src, ko se jo enih parkrat dajala nazaj spat potem sem pa rekla, ma dej ne morem in sem jo začela ponoč previjat in lažje spimuser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.10.2007 21:20:18   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja tako jst delam. Edin kupček podiramo mi v kuža položaju, v tem položaju jo tud dostikrat nosmo. Aja, pa tisto slačenje ne uporabljamo, niti niso rekl, da mormo tako slačit.

Meni ni jasno kako izvedeš dvigovanje, mi ne gre najbolj, moram še malo poskusiti. Če se bomo videli v torek boste imele prezentacijo za nas "nevednice".user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.10.2007 21:29:44   
birdy
Talika, a se ti zdi da maš prekratke roke za dvigatuser posted image user posted image ? Jst sem jih kar neki časa mela.
Komolec porini čist tja v mednožje, pol pa podpri rame in glavo. Jst se si ob prekratkih rokah še s prsti pomagala, sem ji glavo kar s prsti podprlauser posted image  Kaj češ, roke so bile prekratke!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.10.2007 21:31:04   
birdy
Joj, kok malčika dons prdi. To je neverjetn.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.10.2007 21:44:10   
saskija
Glede handlinga uporabljam , slačim pa tako kadar ga ne previjam na previjalni.

Aja razmišlja katera o nakupu blazine za telovadbo (menda se reče airfix? koliko kaj stane 200 eur, manj?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
19.10.2007 21:48:48   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A se je katera odločila, da bo na telovadbo mamic z dojenčki hodila

Blagor se vam. Za naju z Neli pa ta vadba odpadeuser posted image  Sem vprašala, kako je s plavanjem, pa je rekla da naj probamo enkrat. Je pa rekla, da ne bi bilo nič čudnega, če Neli nebi ustrezal, že zarad rokice. Jaz sem si pa tok želela. No sej mogoče bo pa malčiki ful všeč.

Hja tega ne razumem, zakaj telovadba mamic z dojenčki ne bi bila za neli? na tej telovadbi je dojenček ob tebi ali na tebi, delaš pa vse na osnovi handlinga, sploh vejo kaj je to telovadba mamic z dojenčki? gre zato da mamica telovadi ob tem ima dojenčka ob sebi, vmes pa narei še enkaj handling vaj!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
19.10.2007 21:51:46   
birdy
Aja razmišlja katera o nakupu blazine za telovadbo (menda se reče airfix? koliko kaj stane 200 eur, manj?

Misliš Airex? Jaz jo mam, sam sem jo dobila na recept. Na link od blazin http://www.vitacenter.si/sl/blazine/?vitacenter-frontend=ug7admqgknghkba5smaglpsp56
Ma jih pa to Vitacenter.
Sam jst mam kao eno spešl, se je ne dobi v redni prodaji, je pa v RA rekla, da menda stane bivših 70 jurjev, sam se mi zdi mal hudauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
19.10.2007 21:54:33   
birdy
Hja tega ne razumem, zakaj telovadba mamic z dojenčki ne bi bila za neli? na tej telovadbi je dojenček ob tebi ali na tebi, delaš pa vse na osnovi handlinga, sploh vejo kaj je to telovadba mamic z dojenčki? gre zato da mamica telovadi ob tem ima dojenčka ob sebi, vmes pa narei še enkaj handling vaj!

Mislim da zarad tega, ker Neli ne sme vsega delat kot drugi otroci. Drugi dojenčki majo moč v rokah in jim roka ne pade prosto, Neli pa. Je pa tko, da ji roka pod nivo hrbta ne sme past.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
19.10.2007 23:22:45   
*lenc@*
user posted image OO nočka je, kje pa ste?

Naša je zdele zaspala, mal prej in mam čas mal pošnofat.
 Najprej Sissyuser posted image vse najboljše in na zdravje, pa naj brž ga nis velik pila a? Ga boš pa drugo leto...Uživaj naprej srečo s svojima sončkoma in ostani zdrava!!!

Mamo kar še dopust glede krčev, kar je odlično!!!user posted image user posted image

Odkrial je rokice, zavrešči včas in se zelo rada pogovarja, skratka vsak dan je boljš.Ja, pa slini se in joka med odjenjem tak, da smo na podobnem, kar je normalno in ok!

Punce dobro jutro (če berete zjutraj) in user posted image .

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
19.10.2007 23:27:25   
mony5
SISY VSE NAJBOLJŠE.....

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
19.10.2007 23:39:33   
mony5
Zoja 2.mesec: 5850 g; 60,5 cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
19.10.2007 23:40:39   
mony5
Jst jo tud ponoči kar previjem ker se mi smili k vidim kok ma polno plenico. Res pa je da nimamo težav zaspati nazaj!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.10.2007 7:40:20   
chips
Dan.A vaši user posted image že dvignejo glavico ko so na hrbtu.Naš je še ne.Jo kr nazaj tišči.Ko pa ga dam na trebušček jo pa tako močno nazaj  dviguje.Joj mnda jo bo ja kmali dvignil.Pa delama tiste vaje (handling).

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.10.2007 8:42:18   
Talika19
Sisy a nisi še zadnjič razlagala, da se ponoči dojita na 3 do 4h. A zdej pa spi že 12h in jo samo enkrat vmes dojiš? Kako ti je pa to ratalo? Super!!!user posted image user posted image

Mi bi tudi, a maš kakšen recept user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.10.2007 9:34:18   
Sisy
jutro

Talika-nauš verjela eno noč je kar sama prespalauser posted image  Dala sva jo spat kot običajno samo da se tisto noč do petih ni zbudila-da sem jst kr sama od sebe vstala ker se mi je čudn zdel da sm neki preveč naspana user posted image  In od takrat je skos tko...Pa še tko je da ponoč začne samo cmokat pa jo dvignem pa podojim...Mony se recimo bolš znajde-ko začne cmokat ji da dudo pa tamala spi naprej....Sam pr nas na žalost duda ni aktualna...user posted image

Včeraj je recimo zaspala ob 22.00 pa zdele še spi...(z očijem vreduser posted image ) Dojila sem jo pa sam ob 4.00...Je kr uspeh ja... ker tist na 4 ure me je že tok moril...Nimam pa nobega posebnga recepta..Edin mogoče da sem jo za ponoč začela v pižamco oblačt user posted image  sam ne verjamem da je to to...

Adriana-kako si me pa v CP-ju prepoznala?user posted image Verjetn je mela Sara spet svojo "arijo" takrat pa itak vsi vame buljo user posted image Ja morm priznat da sem dostkrat tam ker se mi ne da kuhat pol gremo pa kej pojest pa pol v H&M ropatuser posted image  Drugič me pa za rokav pocuki...user posted image  Drgač mam pa jst žlahto iz Izlak-majo avtoličarstvo pa tm ob glavni cesti živijo-mal naprej od bazena...

Lenča-ne, na žalost letos svojga RD-ja ne bom zapila,bom pa drug let... (sej smo itak v letih prej tok zapil da mamo za naprej še dost bonusauser posted image ) Sem kolege kr dons v lokalni kafič dopoldne na drinko povabla-hehe žur podnev-to je za nas neki novga user posted image

Birdy-a veš da jst tut tamale ne znam pravilno dvignt...Pa se trudim pa mi ne gre...Tole z boka mi je ful čudn,mam tut filing kt da mam prekratke roke user posted image  A veš kaj me še zanima-kako to da vidve tokrat hodita v RA? Midve sva ble včeraj,naslednjič sva naročene pa šele decembra? user posted image

Saksija-ja una blazina za telovadbo je ful draga-baje jo (vsaj za LJ to velja) dobimo me ki hodimo v RA kar na naročilnico...Sam morm jih spomnt user posted image
Mony-bravo za Zojino kilažo user posted image  

Poopsie-jst sem pa hotla tut rokavičke za zravn kupt pa ste že vse ta prave številke pokupile user posted image

A veste kaj me zanima-a boste za svoje user posted image  za pozimi kupile bundice al pajacke? Pa če boste pajacke a boste kupile une z nogicami al kot vrečo?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.10.2007 9:36:16 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.10.2007 10:33:33   
mony5
Jutro!

Kaj a vse še spite? No mi smo danes spali od 22.30 do 8.30 v kosu pa moja Zoja bi še spala ampak je mami imela take joške, da so skoraj počile in sem jo kar zbudila in potem smo jedli ampak se je kar skoz nekaj igrala in bolj slabo vlekla! Men včeraj zvečer ni hotla jest na joški, ko sem ji pa dala flaško pa je vse spila???!!! Opazila sem, da mi cel dan lepo je, potem zvečer pa kot da ne bi več mleka imela in kar noče več pri meni jest! Kok pa naj bi naši user posted image  dojenčki zdaj že pojedli? a tam ene 150 ml?

No naša je pa zdej malo zaspala v svojemu igralniku-šotorčku in bo mami lahko še kaj doma naredila! Ja jst pa na RR-ju visim! Dobr da mojga ni doma!
Upam, da bomo šli popoldne malo v CP malo zapravljati!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.10.2007 10:36:37   
mony5
Sisy pa da ne boš nažgana domov prišla!!! A Grega bo pa Saro čuval?! Nas najverjetneje ne bo boš pa dala za pivo kdaj drugič!

Včeraj zvečer sem spila pivo Union in sem imela občutek kot da sem malo nažgana! Joj kje so časi ko smo jih spili malo morje?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.10.2007 11:18:10   
Talika19
A ima slučajno katera še čiščo? Meni se je že končala zdej jo pa spet imam že ene 10 dni. V bistvu je malo izcedka in to skoraj črn user posted image . Lahko bi se že nehalo ali kako?user posted image  Menstruacija pa mojem ne more biti.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.10.2007 12:52:08   
birdy
Birdy-a veš da jst tut tamale ne znam pravilno dvignt...Pa se trudim pa mi ne gre...Tole z boka mi je ful čudn,mam tut filing kt da mam prekratke roke A veš kaj me še zanima-kako to da vidve tokrat hodita v RA? Midve sva ble včeraj,naslednjič sva naročene pa šele decembra?

Dviganje ti bi kmal zalaufal. Sej boš kmal ugotovila, da nimaš prekratkih rok. Res čim bolj med nogice daj komolec, pa bo, počasi in z vajouser posted image
Midva sva mele zdej na en mesec RA. Zdej je pa rekla, da naj bo dva mesca vmes, da se zares vidi razlika, če je. Tako da mave zdej šele decembra.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.10.2007 12:54:10   
birdy
A veste kaj me zanima-a boste za svoje za pozimi kupile bundice al pajacke? Pa če boste pajacke a boste kupile une z nogicami al kot vrečo?

Jst sem že prej kupila pajkacek na nogice. Je bil v BC glih znižan. Sem pa kupla 68 številko, pa upam da vsaj do konca ta hudga mraza ne bo prerasla. Zaenkrat ma še jaknco na seb.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.