|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
21.10.2007 20:23:52   
Anonimen
Ne,jaz sem samo za Taliko sporočilauser posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2007 20:47:18   
abc100
No pa poglejmo, kdo pride v torek v Ljubljano.

Sisy
Talika19
abc100

Kdo še? Predlagejte kje se dobimo.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2007 20:48:06   
abc100
Ste opravle državljansko dolžnost?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2007 21:01:28   
LadyB
jaz bom tud pomoje prišla, sam ne obljubim 100%, ampak imam namen

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.10.2007 21:05:14   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
Predlagejte kje se dobimo.

a se dobimo v Cityparku v slaščičarni Pod vodo?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.10.2007 21:05:35   
Sisy

seveda user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.10.2007 21:11:20   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

A to je nasproti Šparovih blagajn?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.10.2007 21:12:00   
abc100

seveda user posted image

Pridni, mi tud.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.10.2007 21:12:22   
Sisy

ne, to je zgoraj,pri dvigalu-nasproti mehiške...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.10.2007 21:37:20   
pajac
Ojla!!! Čvekce...

Jaz sem pa danes prvič šla laufatuser posted image user posted image user posted image

Peter ni ravno za take špase kot so telovadba, vsaj zaenkrat ne... potrpi 15-20 minut samo razvit na previjalni mizi...

Kdo je spraševal za svečke proti hemeroidom?? Faktu so...user posted image

Jaz pridem v torek ziher, če ne bo kaj resnega prišlo vmes user posted image . Meni je tudi prav pod vodo. Ravno danes smo se tam vsedli, da jaz Petra podojim in je bila tam skupina cca 5 družin s enako starimi malčki..user posted image user posted image user posted image RR??

Sisy bogica... a mu ni preveč hladno za na bike?? Lump Grega, lump!!!

Joj jaz mislim da Petra premalo oblačim.. samo ko se mi res ne zdi da bi ga zeblo. Ponavadi ima body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, hlače plišaste spodaj bomažne žabice, nogavičke, tevice (user posted image - sem se zaljubila v njih in Peter ima prve čevlje...), preko pa za moje pojme ful debelo plišasto jopico s kapuco in kapico... Pajaca mu zaenkrat ne dam gor.. sam je res da sva se bolj noter držala, zunaj pa smo bili le cca pol urce...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.10.2007 21:42:49   
abc100

ne, to je zgoraj,pri dvigalu-nasproti mehiške...

Ah, vas bom že najdla. Ne maram kej preveč v Ljubljano hodit, tko da Cityparka ne poznam .

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.10.2007 21:47:27   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ojla!!! Čvekce...

Jaz sem pa danes prvič šla laufatuser posted image user posted image user posted image

Dobra si!user posted image user posted image  Kdo ti je pa Petra čuvu?

Peter ni ravno za take špase kot so telovadba, vsaj zaenkrat ne... potrpi 15-20 minut samo razvit na previjalni mizi...

Kdo je spraševal za svečke proti hemeroidom?? Faktu so...user posted image

Jaz pridem v torek ziher, če ne bo kaj resnega prišlo vmes user posted image . Meni je tudi prav pod vodo. Ravno danes smo se tam vsedli, da jaz Petra podojim in je bila tam skupina cca 5 družin s enako starimi malčki..user posted image user posted image user posted image RR??

Komaj čakam, da vaju vidim.

Sisy bogica... a mu ni preveč hladno za na bike?? Lump Grega, lump!!!

Joj jaz mislim da Petra premalo oblačim.. samo ko se mi res ne zdi da bi ga zeblo. Ponavadi ima body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, hlače plišaste spodaj bomažne žabice, nogavičke, tevice (user posted image - sem se zaljubila v njih in Peter ima prve čevlje...), preko pa za moje pojme ful debelo plišasto jopico s kapuco in kapico... Pajaca mu zaenkrat ne dam gor.. sam je res da sva se bolj noter držala, zunaj pa smo bili le cca pol urce...

Jest ga mam pa noter oblečenga v body, čez pa majčko. Spodej ma pa tanke hlačke pa štumfke. Ko gremo pa ven, mu pa oblečem še ene hlače, pa jopco. V vozičku ga pa še pokrijem. Pa s sabo mam skoz rezervno dekico, če se mi zdi da mu je hladno. Aja, pa kapico ma tud. A Peter ma pa že kr čevlčke. Kje si pa dobila tok mejhno številko?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.10.2007 22:19:48   
Talika19
Torek - meni je ok ta slaščičarna, sicer ne vem točno kje je ampak bomo že našli. Pa okrog 11h bi tudi meni ustrezalo. A boste ve ta male imele v košarah ali v lupinci? Ker midva imava že vožnje kar nekaj pa se mi ne zdi fajn, da je tolk časa v lupinci. Edino kar je da je košara ful velika.

Pajac - bravo za laufanje. user posted image user posted image user posted image
Jaz se tudi malo matram na stepperju, sem bla že bolj pridna, ta teden sem pa mal štrajkala. user posted image

Državljanska dolžnost - seveda smo jo opravili, še mali je bil zraven.

Sisy - jaz sem tudi nekaj časa hodila na spining, meni je bil ful všeč, ker se ful zgoniš, pa drugih telovadb ala aerobika ne maram.

Oblačenje - jaz mu tudi še ne oblačim bund in zimskega kombinezona. Danes je imel 3 plasti zgoraj (od tega ena debela jaknica) in spodaj 2 plasti pa štumfke in kapico, pa seveda debelo dekico. Pa je bil ful topel. Tud jaz ne vem, če je zadosti, meni se kar zdi user posted image .

Bom pa mogla it za kakšno bundico pogledat v H&M.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.10.2007 22:35:53   
birdy
Evo meneuser posted image  (ziher me mate že prov dostuser posted image )
Malo smo popokal spat, očka v službi, jaz pa na kje drugje kot na RRuser posted image  Jah tko to gre.
Oblačenje- mala je bila danes zunaj in je mela oblečen bodi dolg rokav, flis pulover, hlače, čevlje, kapo seveda, ker je pihal, pa še eno jaknco z kapuco. Pa rokavice sva ji tud na roke namontirala. Bla je pa v vozičku, tam mava pa itak že en mesec zimsko vrečo noter, in je itak ful toplo. Je bla k en povhek. Prov cute punčka.
Državljanska dolžnost- opravljena od mami zjutri, od očija pa bolj popoldne (sva na dveh koncih prijavljena)
Pajac- bravouser posted image user posted image , da se ti da, men se še 20 trebušnjakov ne da narest, sam sej zdej bom kupla Leg magic, pa bouser posted image  Sej bi raj kak sobn kolo gonila, pa je predrag, pa nimam ga kam dat.
Torek- jaz bi prišla, pa to posledično pomeni da tud moj pride. Če vas ne moti en moški v družbi? Pa tud če vas en dec ne bi motu ni nujno, se moram z njim zment, dela takrat glih nočno. Bi vam pa vsem popedenu otroke, če bi jokal, bi ga lohk mele za varuškouser posted image user posted image  Matr sem zlobna, ne mu tega povedatuser posted image
Joj, se moram it stuširat pa se mi tok ne da!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.10.2007 22:41:18   
birdy
Talika, ti kar tukaj odgovorim kako se jaz kopam z malčiko (v skupni banji, seveda). Vode dam normalno, pazim edin na temperaturo, pol pa bebija ubistvu ti držiš, pa mal ji jst dam roko pod hrbet da kao plava mrtvaka, aja, vode je ubistvu tok, da jo lohk tud posedem, pa mam tko eno roko frej, da jo umijem, skratka igram se. Res je užitek, moram rečt. Pa še tako žabico ma k vodo prši, pol je pa res žurka! Fuuullll je dober, vsaj men pa mojmu, je nikol več ne kopava v njeni banji.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.10.2007 22:53:57   
abc100
Se tipkamo jutr. Lahko noč!!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.10.2007 7:10:21   
Petjana
jaz tudi pridem v torek.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 9:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.10.2007 9:15:35   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Pozdravljene, se opravičujem zaradi zaklenjene teme, izgleda, da je prišlo do sistemske napake, temo sem sedaj odklenila.

Hvala za razumevanje, Nalin RR

Sem se že ustrašla, da ne bom več mogla čvekat.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.10.2007 9:23:06   
Antigona
Grrrrrrrrrrrrr... Sem napisala že cel roman in potrdim, pa mi javi da je tema zaklenjena... Zdaj moram pa ponovit vajo. No vmes sem pisala še Nalin, pa nam je temo prijazno že odklenila. Očitno je šlo za sistemsko napako.

No pa začnimo od začetka.

Dobro jutro!

Jaz jutri definitivno pridem in recimo da se torej dobimo ob 11ih v slaščičarn Pod vodo! Sej verjetno ima vsaka že katero telefonsko, če nimate nobene mi lahko pošljete na ZS vašo pa vam jaz pošljem še svojo. Če se slučajno ne bi našli ali kaj podobnega. Upam, da se nam uspe dobiti v čim večjem številu!

Glede oblačneja. Luka je zadnje dni oblečen v bodi brez rokavov in čez bodi z dolgimi rokavi, spodaj pa štumfke in hlačke. Tako je doma. Za ven pa navadne hlačke zamenjam za flis hlačke, zgoraj pa mu oblečem ali flis jopco (če ni tolk hladno) ali pa tako žametno jakno oz. bundico. Do sedaj je bil v vozičku pokrit še z flis dekico, včeraj zvečer pa sem se končno spravila v voziček namontirat zimsko vrečo. Pajaca nimam in ga tud pri Žanu nisem imela. Pogrešala ga nisem prav nič. Za v avtu je itak prevroče (ker se avto pač hitro ogreje), v vozičku mije bla pa vreča bolj fina. Žan je namreč v vozičku skoz spal, in ko sem prišla kam na toplo sem vrečo samo odpela in odpela še bundico, pa mu ni blo prevroče in je spal naprej. Tud kadar sva prišla domov, sem ga lahko odnesla v stanovanje, bundico sem mu po poti odpela in lepo počasi dol snela inje spal v postelji naprej. Zimskega pajaca pa ne bi mogla tko slečt...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.10.2007 9:51:34   
abc100
Mene zanima, če ve svoje user posted image  vsak dan peljete ven. Jest sem bla ta vikend na vikendu in je blo gor mrzlo, pa sneg je padov. Ko pa je nehal snežit sem ga pa fajn oblekla, pa pelala en krog. Sem ugotovila, da doma ne spi tok trdno pa dolg, če ne grevwe nč vn. Spi samo po obrokih po ene 10-15 minut, to ni pa nič.

Dones smo spal od 20.30 pa do 6 zjutrej v kosu. Sem bla ful presenečena, ker se je na vikendu po 2x na noč zbujov. Verjetn je čekeru, če je mamica res zraven, pa drug okolje ga je verjetn zmedu.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.10.2007 9:56:51   
*lenc@*
Dobro jutro!

Mrbit pridem tud jaz jutr(sem zdele vidla da se dobite), bi si mogla kupit kako bundo v CP. Nimam nč tazga za letošnjo zimo. Pa spoznam še kako novo avgustovko ne.

Men se zdijo pa že čist zimske temparature in je kar mraz za bejbije k v vozičkih sam spijo oz so čist pr mir.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.10.2007 10:00:27   
*lenc@*

Mene zanima, če ve svoje user posted image  vsak dan peljete ven. Jest sem bla ta vikend na vikendu in je blo gor mrzlo, pa sneg je padov. Ko pa je nehal snežit sem ga pa fajn oblekla, pa pelala en krog. Sem ugotovila, da doma ne spi tok trdno pa dolg, če ne grevwe nč vn. Spi samo po obrokih po ene 10-15 minut, to ni pa nič.

JAZ JO VSAK DAN PELJEM VEN. TUDI PRI NAS ENAKO ČE NE.

Dones smo spal od 20.30 pa do 6 zjutrej v kosu. Sem bla ful presenečena, ker se je na vikendu po 2x na noč zbujov. Verjetn je čekeru, če je mamica res zraven, pa drug okolje ga je verjetn zmedu.
Kako vam rata?! Naša vsak dan okrog pol11 do 11h zaspi, prej je pa še čist zbujena. Zaspi okrog 8h za urco in je lačna, se zbudi pol pa do spanja v elementu.Pa jo hočm bolj nafutrat na zalogo, pa se ne pusti. Večkrat, pa po malo in to cel dan.Kaj naj?!?!user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.10.2007 10:01:05   
birdy
Mene zanima, če ve svoje vsak dan peljete ven. Jest sem bla ta vikend na vikendu in je blo gor mrzlo, pa sneg je padov. Ko pa je nehal snežit sem ga pa fajn oblekla, pa pelala en krog. Sem ugotovila, da doma ne spi tok trdno pa dolg, če ne grevwe nč vn. Spi samo po obrokih po ene 10-15 minut, to ni pa nič.

Midve greve čist vsak dan na sprehod. Delamo prov kontrolo pred oknom, kdaj neha dež padat in gremo za toliko časa dokler ne začnre spet deževat. Če pa res cel dan dež pada se pa v kak CP al pa kak trgovski center zapelkjemo in šetamo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.10.2007 10:03:13   
birdy
Kako vam rata?! Naša vsak dan okrog pol11 do 11h zaspi, prej je pa še čist zbujena. Zaspi okrog 8h za urco in je lačna, se zbudi pol pa do spanja v elementu.Pa jo hočm bolj nafutrat na zalogo, pa se ne pusti. Večkrat, pa po malo in to cel dan.Kaj naj?!?!

Moja tud papa večkrat po malo. Če dobiš kak nasvet, ki se dejansko obnese mi ga prosim povejuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.