Anonimen
|
Čaoo punce! Kako smo kaj? Zunaj deževno, mrzlo... Upam, da je vaše razpoloženje boljše! Nič kej ne pišete, morm vas kregat!!! no, pa sej js tud nisem nč boljša IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Mene je pred dvemi dnevi spet tako v križu usekalo, da sem samo obležala. Še dobro, da ste prestavile Čateške in upam, da se sestavim do takrat. Sedaj Davida spet vahtajo tašče in mame,jaz pa stokam od bolečin. Danes je končno prišla pomočnica. ALELUJA! Hvala enako! Me je tako zvilo, da celo noč nisem spala, no včeraj je bilo malo bolje, smo seveda šli Alenu iskat bundo - posledice pa so spet bolečine v križu in neprespana noč. Mater me boli! Je zdejle šel moj po mleko, ker smo ga učeri pozabli kupit, pa men po en pulover, ko sm ga gledala. Upam, da ve katerega sem mu povedala No, včeri smo prelaufali celo Celje, pa ni n obene take bunde, ko bi nam bila všeč. Ati noče zelene, js pa nočem modre. Tak da ostane bež al pa rjava... Neki takega. Je bla ena taka ful frajerska iz rjavega žameta, ampak nekako kratka pri hrbtu, poleg tega pa ful ozka. Pa številka 86. Sem mu probala na en body+pulover, pa sem mu jo komi zaprla. Škoda! Atena in Kolumbo za avtosedeže. Drugače pa tudi mene moti to omahovanje glavice naprej, ko otrok zaspi. Čeprav se je pri nas to zgodilo ene 2-krat. Drugače kr lepo spi. Sam me pa skrbi, če bi bog ne daj (trk,trk,trk) prišlo do kake nesreče - kako bi šele pol glavica omahnila??? Kolumbo a mate nastavljen sedež na počivalni položaj? Pri nas je skoz v počivalnem. Glede slezovega sirupa sem jaz tudi slišala isto - preprečuje sluzi, ki se je nabrala vc pljučkah, da bi prišla s kašljem ven. Pa ne vem, kje sem to slišala oz. prebrala. Sem se zdekj spomnila, ko sem višnjo brala! Višnja za spanec!!! Ribicau a ti daješ Evi mandarine? Ker dojiš itak ne več? Evo, Alen mi bo tipkovnico razturu - sem jo že pobirala s tal Se slišimo, pa babeee izklopte msn-je!!! RR VIVE!!!
|