Anonimen
|
Mmmmmmm, grem zdejle, ko napišem post puding skuhat! A mislite, da bi lahka naredla puding za Alena iz prilagojenega mleka? Mislim, okus... Ker tega Hippovga mleka naš mali ne mara kej preveč. Sem ga pa dobla veliko škatlo ko sma bila v posvetovalnici. Ga morm porabit, če ne ga nasl. teden morm vržit. Punce hvala za MSN, se bom vpisala dans, če bo slučajno žur! Morm sam geslo najdit, ker moj dragi vsak teden neki briše in inštalira na novo, tak da... Kar se tiče stilskih preobrazb No comment. A sem vam povedla, da sem se sama barvala? Sam mal sm si hotla posvetlit lase, pa sem izpadla ko mavrica Konice so bile rjave, lasje pri korenu pa svetlo rjavi, vmes pa kar hočeš - od rdečkaste, oranž, rjavkaste... Sem pičila naslednje jutro kr po rjavo barvo, pa hiter nazaj. Ne barvam se več doma, ma ni šans!!! Kolumbo kdaj dobiš vrečo za Traxxa? Men je tud poletna ful fajna, topla. Tak da not to worry... Višnjaaa glede hrane za Alena je nekako takole: Zjutraj AD3+ziza, ko mami spije kavo in pozajtrkuje kake kosmiče dobi Alen zraven kej od sadja (kak miks al pa sadje + plazma keksi), pol je kosilo - je kr isto kot midva z atijem, res pa je, da šparam z začimbami. Skuham pa tako, da lahko tudi on je - kak krompirjev golaž, riž z zelenjavo in piščančjim mesom, krompir+špinača, juhica z razno zelenjavo - ko je skor kuhana, dam za Alena še veliko žlico polente not, da je bolj gosto, grez s prilagojenim mlekom + naribano jabolko, al katero koli drugo sadje, še kr jemo tiste žitne kašice ko se mešajo z vodo... Milijon receptov je. Kupljene kašice mamo samo za na pot. Juter bo prvič jedu špagete. Morm si neko omakco zmislit, ker bolognese mu glih ne bi devala. No - probu jo bo ziher kako žličko. Jajco sma tudi jedla - kuhano. Pa kruh obožuje - mu namažem z Ramo! Ma take borbe s kruhom, da moram obvezno sesat po kosilu! Grem zdej tist Msn poiskat!
|