|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
19.10.2007 8:07:24   
beyba
Dobro jutro...
Vidim da ste se začele zbujat....

Ja tkole je mene na začetku niso bolele, samo bradavice so me skelele, potem pa me zdej všasih ponoči, ko se prevalim na trebuh zabolijo, ali pa recimo včeraj me je sam v esni na zunanji strani full ene 2 uri pa je potem nehal, zdej je pa spet ok in so občutljive samo če se pritisnem , Sam to en bolijo full...

Aše kero kar naprej zebe? Spim full slabo tko da komaj čakam spet kak dan(upam da med vikendom) ko bom šla ob 10-ih spat pa bom spala do devete naslednji dan. Če malo razmišljam za nazaj sem prvi mesec bla full zaspana predno sem vedla da sem noseča, sem full spala.... Zdej pa kar ne borem. Mogoče so zato rive tablete, moram prav prebrat. Jemljem namreč Elevit (folna kislina +vitamini+ minerali+ želez) posebej za doječe maqme in nosečnice.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.10.2007 8:10:03   
beyba
Rodila bom brez Epiduralne, Ker imam en porod že zasabo. Delala sem splav ko sem bla noseča 22 rednov. Dajo ti umetne popadke,....   Medicinska sestra je rekla, da ima sama 3 otroke, vse je rodila na umetnih popadkih ampak da nič ne boli tako kot to kar se je men zgodil(je bla ona na istem) Je rekla, da lahko brez strahu pridem rodit, ker tko hudo ne bo kot je blo to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.10.2007 8:16:25   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako sta danes? Jaz sem ravnokar vstala, bi sicer še spala, ampak moram nekaj naredit, pa sm kr morala.
Mene tud ful bolijo, mam občutek, da nosim železne modrce.user posted image

Zebe me pa ne. Na začetku, ko še nisem vedela, mi je bilo nenormalno vroče, pa tud zdej - spadam namreč med bolj zmrznjene - mi je kr toplo.

Včeraj sem napisala eno sporočilo o slikci z uz - bi bila vesela, če mi lahko katera razloži, kaj pomenijo tiste oznake.HVALA

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
19.10.2007 8:17:25   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image

Rodila bom jaz kar lepo naravno.  Sej mam visok prag bolečin, pa zato upam, da bo šlo.user posted image

Drugače pa sem danes kar ok, na trebuhu pa ne morem več spat in to mi je najhujše. Joški pa zj. bolijo za znoret. Kakšen dan me sploh ne bolijo.

pa ostale, kako se kaj imate, počutje?

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
19.10.2007 8:24:02   
adeja
Dobro jutro! Tudi jaz sem danes  že boljše volje. Se ne sekiram več toliko, bom delala bolj po svojem instinktu. Hvala tudi vam Lunca14, TamaraJ in kodrana za vaše odg. moje mnenje glede dojenja je tudi takšno-bolj na tej strani, a po nasvetu moje ginekologinje sem bila bolj zmedena. zdaj pa sem se odločila, da bom lepo počasi, pa možno je, da se bo Nika tudi zaradi spr.okusa mleka kar sama počasi odstavila. bom pa na naslednjem uz sigurno ginekologinjo vpr. kakšno je tveganje za drugega otroka.ker počutim se čist ok, seveda pa pazim pri prehrani, tako da jem dovolj in kakovostno. ja, ne vem katera je bila, ena mi je svetovala naj jem železo. Moja gin. je rekla da mi železa v zgodnji nosečnosti ne sme dat, komaj tam nekje po 3 mesecu, ne vem pa zakaj. samo se spomnim, da je bilo tako že v 1user posted image

Pozdravček vsem! pa lep dan in čim manj špikanja! Jaz se pa moram pohvalit, da proti prvi nosečnosti, me nič kaj dosti ne špika, pa tudi slabo mi je samo bolj za vzorec.V začetku mi je bilo fejst, sedaj pa kar nič več. Upam, da bo tako ostalo.sem se pa res razpisala.

Nika je najin sonček.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 430
19.10.2007 8:29:29   
adeja
Nya jaz bi ti z veseljem razložila, pa sama ne vem kaj to pomeni. v prvi user posted image sem tudi vedno vpr.
Jaz še vedno tu pa tam spim na trebuhu, a se bom počasi tudi jaz morala spet prestavit na bok. pa tudi Nika je danes boljše spala. sem šla včeraj spat kar z njo, mislim, da še pred 9 uro in spala do 7ih, tako da sem se res naspal po dolgem času.
rodila pa bom tudi jaz naravno, tako kot 1, a upam, da bo krajše, drugače pa je za zdržat.

Nika je najin sonček.

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 431
19.10.2007 8:45:38   
Anonimen
Joj, punce, danes sem dobila datum za izpit. Upam, da mi bo moja pikica pomagala in mi ne bo slabo, ker je fulll težak. Pa ustni, tko da bi blo fajn, če bi se takrat dobr počutila.
Sej vem, tole ne spada ravno semle, ampak morm mal pojamrat. MOgoč zato, ker me je strah.

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
19.10.2007 8:53:05   
Kaja08
Nya, te čist razumem. Jaz sem bila pred izpiti veeedno tako živčna (še posebi pred ustnimi), da mi je bilo slabo, Sploh si ne predstavljam, da bi imela sedaj izpit - ko mi že tako vsake tolko malo slabo rata... Držim pesti, da bo šlo!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
19.10.2007 8:54:25   
beyba
nya sej bo šlo....Izpit namreč....jst mam danes ob enajstih drug razgovor za službo. So me že drugič povabili tako da uredu kaže..... Čeprav me je po eni strani strah.....

Zdej sem spila 1 mleka pa skutin zavitek, da mi ne bo na razgovoru kaj slabo ratal, pa mi je zdej slab... upam da bo popustilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
19.10.2007 8:55:44   
Anonimen
Beyba in Kaja08 - hvala. Vesta sej mi ne bi bilo take panike, če ne bi bil tole strokovni izpit. Najbrž sta že kaj slišali o strokovcih. In kako kaj drugače?

Danes bo spet sonček, ga je potrebno izkoristit. Pri meni že sije na balkon.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
19.10.2007 8:56:37   
marty5
Dobro jutro user posted image

Jaz sem po konci že od pol šestih zjutraj - me je že 3× to noč zbudil poln mehur in pol nisem več mogla spat user posted image . Hodim stalno na wc - še katera podobne težave?

Drugače pa sem jaz prvič rodila z epiduralno, imela zelo hiter in lep porod, tako da bi ga v drugo kar ponovila user posted image .

Toliko an hitro, delo čaka....

Lep petek in naj čim prej mine user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
19.10.2007 9:17:04   
beyba
Jst sem pa v ljubljani. kjer je megla in mokro, ter mrzlo vreme. Odhajam potem ob 10-ih na razgovor da bom ob enajstih tam in potem še k fantu v bolnico. Upam da bom doma okrog dveh in bom ta gorenjski sonček izkoristila za dilg sprehod.
Z mojim mehurjem je pa tako....Včasih na vsake pol do ene ure, se mi je pa že zgodilo, da mi celo noč ni bilo treba iti na wc.

Kar navadi se....Vedno več boš na WC ju. Mami mi je povedala, da ko je bila noseča z mano je šla v eni noči 36 na wc, ker sem jo vsakič ravno v mehur brcnila.Boga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 437
19.10.2007 9:27:59   
beyba
Kaj bejbe a bomo kaj čvekale....jst mam še 20 min časa....  kateri se da čvekat....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.10.2007 10:01:55   
pikica_30
Dobro jutro, dober dan! Vidim, da ste ratale veliko bolj pridne pri čvekanju! user posted image  Me kakšen dan ni tuki gor, pa imam kar več strani za prebrat.

Ja, da še jaz malo povem svoje stanje: non stop me ful zebe (doma, v službi), imam ledene roke in noge, samo pod odejo se lahko pogrejem ali pa s kaloriferjem.

Prsi zjutraj (ko spremenim lego iz horizontale v vertikalo) bolijo tako, da mislim da mi bodo odpadle, ampak potem je pa ok. Trebuh še vedno vsake toliko časa špikne, na Wc pa ne hodim kaj več kot prej - mislim, da premalo pijem. Koliko vi popijete tekočine na dan?

Sem pa tudi jaz bolj utrujena - zjutraj komaj vstanem, zvečer pa takoj padem dol, pa še popoldne mal zadremam.

Lačna sem pa skoz nekaj, tako da se kar bojim prihajajočih kil.

Pa komaj čakam 1P, čeprav me je malo tud strah  - upam, da bo vse ok (25.10.).

Povedala pa nisva še nikomur (čeprav je GROZNO težko jezik držat za zobmi - sploh meni), čakava na 1P.

Uživajte naprej - saj je petek in vikend pred vrati! Jeeej! user posted image

Aja, še to, ali se kateri pojavlja vrtoglavica? Meni se malo zvrti vsake toliko časa in je res neprijetno. Lp bejbe!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 439
19.10.2007 10:45:24   
kodrana
ojla.

žanka mene tudi ne bolijo prsa enako. enkrat me nehajo, drugič spet bolijo. važno, da so napete. je tudi dr. pušenjak rekel, da to v večini ne pomeni prenehanje nosečnosti.

nya ne vem, kaj pomenijo vse te mere. na moji slikci je vse drugače. tistih 7,4 pa pomeni velikost gestacijske vrečke, a ne? pa držim pesti za izpit. jaz sem že zaklučila z izpiti. še diploma..

marty5, če te en boli in peče, je normalno pogosto uriniranje. saj smo nosečkeuser posted image .

pikica30 meni se tudi vsake toliko zvrti. vse je ok. iamm nižji pritisk in ga nisem navajena. pa tudi, če na hitro vstanem..

beyba, upam da se boš naspala.. jaz problemom s tem nimam. prej nasprotno. včasih sem bila bolj nočni ptič, sedaj med nosečnostjo sem pa ob 22h koma.

vidim, da nas je kar nekaj z negativnimi izkušnjami v preteklosti. nesrečne nosečnsoti. jaz sem imela parcialo-delno molo. sedaj pa upamo na najboljše.

komaj čakam naslednji pregled. sanjam o nejmu. 30.10.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.10.2007 12:11:57   
zp
končno sonček v Lj - jupi! user posted image evo še mojega poročila s pregleda- videla se je majhna GV, kar naj bi pomenilo, da sem zanosila kasneje kot pravijo datumi, drugače pa je bila G z videnim zadovoljna. Za izcedek sem dobila Dabroston, me je pa G tudi pomirila,da virusni infekti tudi tako zgodaj v nosečnosti user posted image ne škodujejo -spet sem namreč na bolniški-zase pa še z mulcem na antibiotikih... Divji so tile vrtčevski začetki, upam, da se nam do prihoda novega član že prekuži...Naslednji pregled, kjer bi se moral videti srčni utrip imam pa šele čez tri tedne..cela večnostuser posted image .. nosečniških znakov, razen pogostih obiskov Wc-ja in nespečnosti, še niti nimam, mi pa tudi v 1.user posted image ni bilo slabo.. vse popoldneve sem prespala, kar pa zdaj žal ni opcija...roditi imam pa namen naravno v Lj porodnišnici, ker  je bila prva izkušnja tako čudovita (no, pa tudi precej hitra in ne prav zelo boleča), da jo z veseljem še enkrat ponovim...

adeja, ti se res najbolj zanesi na svoj instinkt..mama in otrok naj se dojita tako dolgo kot to obema ustreza...če te bo nosečnost in dojenje preveč izčrpavalo, ti bo pa tudi telo samo sporočilo.

beyba- srečno na razgovoru, nya- strokovc bo pa mala malca zate- zdaj imaš čisto posebno motivacijouser posted image ..pa še me + pikica bomo držale pesti zate user posted image

lep dan želim vsem srečkamuser posted image , ja pa vikend tudi.. en tak z veliko crkljanja, da bodo naše pikice hitro rasle...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.10.2007 12:17:16   
nInAzWeRiNa
živjo pupe,no da povem da se jst vedno bolš počutim,tut utrujena sem manj kot na zečetku, ni mi slabo razen če vidim kej gnusnega al pa zavoham pol se mi kr malo obrne, upam da bo tko tudi ostalo, kljub temu da si non stop dopovedujem da bo vse ok je v podzavesti očitno drugače danes sem mela tok grozne sanje da sem začela krvavet pa še tok žive so ble da me je blo kr groza! lp 

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.10.2007 12:24:55   
nInAzWeRiNa
joj vse ste že na 1.pregledu vidle pikice, jst morm pa še tri tedne čakat,ker ma moja g samo ob četrtkih uz pa še takrat bo gužva za popuser posted image mi je že sestra rekla ko me je naročevala "joj kam naj te pa stlačim"itak je pa v tem naročevanju totaln nesmisel zadnjič sem bla naročena ob 15ih s tem da sem bila 15 min prej tam sem bila sprejeta šele tam okoli 15:40...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.10.2007 12:52:20   
pikica_30
nInAzWeRiNa, tud jaz še nisem vidla pikice, imam 1P drug teden v četrtek in se že res prav veselim. user posted image  Ko sem se naročila, je bilo skoraj 3 tedne za čakat in sem bila čisto preč, da jaz pa 3 tedne že ne bom zdržala, no sedaj je pa že manj kot 1 teden. Res komaj čakam, po moje bom šele takrat zares dojela. je namreč 1 user posted image .
Malo me je seveda tudi strah, da kaj ne bi bilo ok, ampak poskušam te misli čimbolj odmislit.

Je pa sedajle tudi pri meni sonček in že komaj čakam, da se začne vikend! Še 3 ure! Jeeej! user posted image   

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 19.10.2007 13:02:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 444
19.10.2007 12:58:13   
nInAzWeRiNa
pikica_30 super!! evo si že blizu, itak da bo vse v redu! tut jst sem 1.user posted image  in za enkrat je krasno! komi čakam da mine te tri tedne kot bi migniluser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 445
19.10.2007 13:04:52   
kodrana
nInAzWeRiNa in pikica_30 jaz sem imela že pregled in je bila g.v. velika 17mm in videl se je rumenjakov mehurček. plodeka še ne. itak se pa plodek vidi nekje, ko je g.v velika 22mm. g. je rekla, da je vse ok. samo glede na to, da sem imela prvič slab izzid, me je strah.. in potem razmišljaš, ali bo vse ok?! ali bo plodek.. vseeno je bolje imeti pregled malo kasneje. težko je dočakat, ja.. samo takrat je pikica že prava pika. vse bo ok punci, bosta videli.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 446
19.10.2007 13:09:46   
pikica_30
nInAzWeRiNa če so pri meni minili te 3 tedni, bodo sigurno tudi pri tebi! user posted image

Kodrana, tebi pa hvala za spodbudne želje!

Vsem nam pa seveda same lepe misli in polhn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečno in zdravo nosečnost!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 447
19.10.2007 14:47:38   
murkica
No punce še jaz se javljam k vam. Danes sem zagledala svoj prvi plusek.

Na RR, mi je sicer izračunalo datum poroda 27.6, ampak ginekologinja mi je pa rekla, da 1.7..
Tako, da če me zaenkrat sprejmete bi bila kar pri vas, ker mislim, da je prvi datum bolj točen.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 448
19.10.2007 15:03:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

No punce še jaz se javljam k vam. Danes sem zagledala svoj prvi plusek.

Na RR, mi je sicer izračunalo datum poroda 27.6, ampak ginekologinja mi je pa rekla, da 1.7..
Tako, da če me zaenkrat sprejmete bi bila kar pri vas, ker mislim, da je prvi datum bolj točen.

Dobrodošla med nami. user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
19.10.2007 15:27:49   
*Mojca*
Dan punce!

Evo, midva sva danes povedala vsem mojim, ful so bili veseli. Bratec je rekel, da me pokliče jutri ko dojame user posted image

Drugače pa imam malo bolj napete joške, drugih znakov nobenih, počutim se super!

Murkica dobrodošla!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?