|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
18.10.2007 14:35:18   
Kaja08
Dober dan! Evo, jaz sem pripravljena na čvek in klepet. In, kako ste kaj punce? Jaz sem danes čist neki povožena, komi čakam, da grem domov... Pa še na faksu sem bila dopoldne in so me tam čisto dotolkl...ah, sam še v posteljo bi šla.
A vas že kaj križ boli? Mene je dons neki začel...a ni to mal prekmal user posted image  Mogoče je samo slučajno...upam user posted image  lp

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.10.2007 14:42:22   
Anonimen
Men se pa kolca za pipuser posted image . Že 5 danes.user posted image

Drugače pa jaz kar počivam, ker sem danes imela nek krvav izcedek, tak temno rdeč.user posted image  Samo malo je bilo, pa nočem zganjat panike.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
18.10.2007 14:53:05   
Kaja08
Ja, jaz sem imela tudi krvav izcedek in je rekla G, da moram počivat. Sem bila 1 teden na bolniški, potem pa spet kontrolo. Sedaj ga pa nimam več - trkam na les ko nora in upam, da ga tudi ne bo.
V ponedeljek imam pa spet pregled - komi čakam...se mi že tako vleče... Potem bom pa povedala v službi - sicer bom šele v 9. tednu, ampak naj se ve, da imam mir in mi ni treba skrivati. Sem pa kr mal nervozna, ko bom mogla direktorju povedat, ker imam pogodbo za določen čas in mi julija poteče. Sigurno mi je ne bo podaljšal. Je pa vsaj to dobr, da bom šla na porodniško preden mi pogodba poteče, da bom vsaj dobila 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.10.2007 15:03:41   
beyba
Jst sem tut tolk zaspana, sem spet bla že ob treh ponoč pokonci....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.10.2007 15:05:48   
beyba
Kaja tut če ti ne bojo podaljšal, se ti je full dobro izšlo. Ti pa le pazi nase in svojo pikicio ter se ne sekiraj za brezvezne stvari. Sej veš kaj je trenutno najpomembnejšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.10.2007 15:13:48   
Kaja08
Sm se že nehala sekirat - na začetku sem bila še nervozna, kaj bo rekel, ampak zdej pa že odštevam dneve do porodniške user posted image  Itak me je pa že enkrat vprašal, če sem že noseča in zakaj ne. Samo takrat še nisem bila.... Zdej grem pa domov. Dost mam te službe, bom kr mal skrajšala - še dobr, da mam nadure user posted image  lp

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.10.2007 17:15:02   
sassy
Ojla nosečkice,

madonca me nekaj časa ni bilo sem (službena odsotnost), pa ste načvekale skoraj 10 strani. Čveke čvekaste user posted image

Najprej lep pozdrav vsem novim članicam. Sama sem včeraj prišla domov iz službene poti, tam sem fasala neke prebavne motnje, tako da sem zadnji dan samevala v hotelski sobi in počivala. Takrat se mi je pojavi spet rjavkast izcedek, vendar je čez noč izginil, tako da sem sedaj spet pomirjena. Je pa ful neprijetno, ker se čisto podzavestno sekiraš in obremenjuješ, čeprav se ravno ne bi smel. Ampak moramo kar vrjeti, da bo vse ok.

Mislila sem, da bom srečka kar se tiče slabosti, vendar so se mi začele pojavljati kadar sem lačna, tako da moram zdaj pazit, da ful redno jem.

Predstavljajte pa si mojo grozo včeraj, ko sem v celem dnevu pojedla samo 3 banane, zaradi driske, in mi je bilo cel dan slabo, pa vsa gužva na letališču, pa dolgo stanje, pa avion,... Sem mislila, da bom kar umrla user posted image

Drugače imam tudi sama krčke, kot opisujete druge, samo je to res zaradi rasti maternice. Tiste, ki ste pa napihnjene in že pridobivate kile je pa to zaradi zastajanja vode v telesu in napihnjenega črevesa, ker se baje izločanje blata zelo upočasni v nosečnosti. Tako, da ne rabite skrbeti, da so to že realne kile-te šele pridejo user posted image

Koliko vas je kaj iz Ljubljane? Ali nameravate roditi v LJ ali ne? Sama sem bila pred nosečnostjo ful za Postojno, sedaj pa sem si malo premislila, predvsem zaradi vsakodnevne vožnje mojih dragih tja in nazaj. Misel, da bi se jim kaj zgodilo mi ni ravno prijetna, to pa lahko zminimaliziram tako, da sem v LJ, pa sploh moj dragi, bi imel iz službe čisto blizu.

Joj sem se kar razpisala, to je pa tako, če na forum pogledaš enkrat na teden.

A ja pa še to. Midva sva povedala staršem, pa njegovemu bratu in moji sestri, ki je ravno tako noseča user posted image

Ostalim bova pa malo kasneje, vsaj tam po 12 tednu.

LP in lep večer še naprej.

Junija smo dobili morskega dečka. JUHU

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.10.2007 18:52:22   
*Mojca*
midva sva pa danes povedala moji mami in babici, pa sta bile obe tko flegma...da itak sta vedele user posted image
Jutri bo na vrsti moj oče in bratec, za vikend pa njegovi...bom poročala user posted image

sassy jaz sem iz Lj, ampak nameravam rodit v Postojni, do tja je 25 min z avtom in bodo že preživeli te pol urce vožnje tistih par dni ko bom tam. Ljubljanska porodnišnica mi nekako ni....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.10.2007 19:16:08   
Anonimen
Ojla. Jaz sem ravo dobro iz službe, me tud mal slabosti dajejo, če sem lačna, ampak pol se pa ful napokam. Pa si res ne morm pomagat. Jaz sem povedala samo eni dobri prijateljici, ker smo bili za vikend skupaj, pa da je vedla, kaj se dogaja. Drugače pa me je zaradi prejšnje neuspele user posted image  strah. Ne bi rada razlagala doma, pa bi bli vsi veseli, pol pa, upam sicer na najbolje, če bi kej blo spet razlagat. Malo sem zabluzila, ampak saj razumete, kajne? Zato sva se odločila, da poveva po naslednjem pregledu oz. po ns.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
18.10.2007 19:17:05   
rozica984
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ 2. (1P 8.10.)

2. junij
Kaja 08 1. (P 22.10.)
Anonimna 2. (1P 17.10.)
glen 2. (1.P )
Žanka 2. ( 24.10)

4. junij
Pikica_30 1. (1P 25.10.)

5. junij
Cofijana 1. (1P 22.10.)

10. junij
na_go (1P 26.10.)

12. junij
adeja 2. (1P 16.10.)
nInAzWeRiNa (1P 16.10.)

13. junij
lonapo 2. (1P 8.11.)
rozica984 1. (1P 26.10)
14. junij
Nya 1. (P 12.11.)
Kanta (1.P )
Marty5 (1.P )

15. junij
sassy 1. (1P 30.10.)
Lunca14 3. (1.P 8.11.)
zp (1.P )

17. junij
*Mojca* (1.P 12.11.)
jurka 6 (1.P 8.11.)

19. junij
beyba 2. (1.P 6.11) NS 4.12.
fragola 1. (1.P 26.10 )

????
anonimna thumbs up 3. (1P 26.10.)
anonimna2
fiesta 1. (1P 6.11.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.10.2007 19:36:36   
Anonimen
K je katera za čvekat? Al ste vse popadale v postelje?user posted image

(odgovor članu rozica984)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
18.10.2007 19:49:37   
fragola
Ojla nya jaz sem za čvek?
Kako si kaj?
Jaz sem kar dobro zdaj je špikanje malo popustilo tko, da se boljši počutim pa še popoudne sem šla spat, ker sem bla tako zaspana!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
18.10.2007 19:51:48   
Anonimen
Čao. Jaz nism šla nič spat, ampak je zdej malo bolje, k sm se usedla in počivam. Dokler sem bila v službi, kjer skoz skačem gor dol, levo desno, me je kr mal bolelo. Da se mi je kr pasalo usest.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
18.10.2007 19:58:50   
fragola
Sej pomojem je tot ot, ker tudi jaz sem danes mela kar naporen dan sem skozi neki skkala! Pomojem zato me je tudi bolj špikalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
18.10.2007 20:01:49   
Anonimen
Jaz delam še naslednji tedn, pol mam pa dopust, pa si bom malo odpočila. KOmaj čakam. Da bom lahko čisto neobremenjeno poležavala doma. Sicer mam še en ful hud izpit pred sabo, pa upam, da mi ga uspe naredit. Čakam na datum. Še to dam skozi, pol bom pa 100% uživala v nosečnosti.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
18.10.2007 20:07:09   
fragola
Ti bom držala pesti za izpit, jaz pa komaj čakam da končamo prenavljat hišo, ker zdj je prav groza user posted image je rekel, da še tri tedne potem bo konec! Upam, ker zdaj je ratalo kar mrzlo in mi mamo skozi neke prepihe! Vsaj sobe smo že končali tako, da je vsaj to urejeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.10.2007 20:13:22   
Anonimen
Joj ja to je pa res kriza, je že kr mal zahladilo. Midva pa sploh ne razmišljava še, kam bova dala user posted image . Zaenkrat bo pri nama v spalnici, potem bomo pa že nekaj pogruntal.

Drgač pa, komaj čakam na 2 pregled, da bom vidla kaj več.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
18.10.2007 20:14:49   
fragola
Jaz pa čakam na moj prvi pregled, ki bo točno jutri teden in ti povem da sem prav malček nervozna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.10.2007 20:28:17   
Anonimen
Jaz mam naslednjega šele 12.nov. Do takrat je še več kot tri tedne - joj tko dolg. Drgač pa še zdej ne vem koliko prej se je potrebno naročit na ns. Bom jutri dop poklicala, pa vprašala. Ali naj počakam do drugega pregleda, sej takrat bo še čas, kajne?

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
18.10.2007 21:21:38   
beyba
Ojla sem vas sam mal prišla pozdravt, predno skočim v toplo posteljo. Upam da bom danes spala ko ubita do petih zjutraj.....

Do jutri se imejte lepo, kaj čvekajte, da bom mela ob jutranji kavi kaj prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
18.10.2007 21:25:00   
Anonimen
A mi lahko katera pomaga, ker mam slikco z uz, pa ne vem, kaj kaj pomeni od teh podatkov.

Desno spodaj je 5/1/3, 55/76, 2.1 cm; na slikci fetal growth(campbell), crl 7.4 mm.

Rekel mi je le, da je zaenkrat vse ok.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
18.10.2007 22:14:02   
Anonimen
Aja, pa še to. Danes me je spet začel špikat v levem jajčniku al tam nekje. A je to normalno? Najbrž je, ampak raje vprašam. V glavnem, vidm, da ste šle vse v deželico sanj, pa grem še jaz.

Lahko nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
19.10.2007 7:42:15   
Anonimen
Zakaj so mene nehale bolet prsi?Mislite,da je kaj narobe?Ker od začetka so me tako močno bolele,da nisem mogla spat brez modrčka!

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
19.10.2007 7:59:29   
Kaja08
Dobro jutro! Najprej eno user posted image , da se mal zbudim....A ste ve tudi proti koncu delovnega tedna ful utrujene? Komi čakam jutr, da bom lahko zjutraj spala, pa še cel dan bom s takim veseljem bluzila!!!
Žanka, mene prsi še vedno bolijo, samo je pa res, da me na začetku niso nič. Pa tud zdej me v bistvu bolijo le, če se jih dotaknem ali pa hočem spati na trebuhu.
Midva sva najprej povedala mojim, ki so bili presrečni, prejšnji vikend pa še njegovim staršem. Jaz sem pa povedala še eni sodelavki in eni prijateljici. Samo me tako jezik srbi, da je groza!! Pomoje bom drug teden, če bo na pregledu vse kul, počasi povedala tudi prijateljicam. V službi bom pa itak takoj po pregledu povedala...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.10.2007 8:01:11   
Kaja08
Aja, rodila bom pa v LJ, ker moja G dela v porodnišnici. A pa boste rodile z epiduralno ali brez?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?