sassy
|
Ojla nosečkice, madonca me nekaj časa ni bilo sem (službena odsotnost), pa ste načvekale skoraj 10 strani. Čveke čvekaste Najprej lep pozdrav vsem novim članicam. Sama sem včeraj prišla domov iz službene poti, tam sem fasala neke prebavne motnje, tako da sem zadnji dan samevala v hotelski sobi in počivala. Takrat se mi je pojavi spet rjavkast izcedek, vendar je čez noč izginil, tako da sem sedaj spet pomirjena. Je pa ful neprijetno, ker se čisto podzavestno sekiraš in obremenjuješ, čeprav se ravno ne bi smel. Ampak moramo kar vrjeti, da bo vse ok. Mislila sem, da bom srečka kar se tiče slabosti, vendar so se mi začele pojavljati kadar sem lačna, tako da moram zdaj pazit, da ful redno jem. Predstavljajte pa si mojo grozo včeraj, ko sem v celem dnevu pojedla samo 3 banane, zaradi driske, in mi je bilo cel dan slabo, pa vsa gužva na letališču, pa dolgo stanje, pa avion,... Sem mislila, da bom kar umrla Drugače imam tudi sama krčke, kot opisujete druge, samo je to res zaradi rasti maternice. Tiste, ki ste pa napihnjene in že pridobivate kile je pa to zaradi zastajanja vode v telesu in napihnjenega črevesa, ker se baje izločanje blata zelo upočasni v nosečnosti. Tako, da ne rabite skrbeti, da so to že realne kile-te šele pridejo Koliko vas je kaj iz Ljubljane? Ali nameravate roditi v LJ ali ne? Sama sem bila pred nosečnostjo ful za Postojno, sedaj pa sem si malo premislila, predvsem zaradi vsakodnevne vožnje mojih dragih tja in nazaj. Misel, da bi se jim kaj zgodilo mi ni ravno prijetna, to pa lahko zminimaliziram tako, da sem v LJ, pa sploh moj dragi, bi imel iz službe čisto blizu. Joj sem se kar razpisala, to je pa tako, če na forum pogledaš enkrat na teden. A ja pa še to. Midva sva povedala staršem, pa njegovemu bratu in moji sestri, ki je ravno tako noseča Ostalim bova pa malo kasneje, vsaj tam po 12 tednu. LP in lep večer še naprej.