|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
7.10.2007 12:54:56   
citrončica
Anitka, počivaj!!!!!
upam, da izcedka ni več, da je vse ok zdajuser posted image

GoYa,rdeča je letos res "in",album maš pa zaklemjen, tako da ni komentarjauser posted image

lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.10.2007 14:46:47   
lana38
V albumu imate sliko mojega trebuščka od danes. Lahko si pogledate, če katero zanima, kako se širim.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.10.2007 15:15:39   
GoYa
Citrončica, če želiš dobiš geslo na ZS.

Lana, lep buši user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.10.2007 15:24:04   
Pia73
OOooooo, hiša od GoYe je pa res luda!!! user posted image  Kje pa delata, če ni skrivnost, da sta si takole kučurino postavila? Res lepa hiša! In kmalu bo polna otroškega smeha! user posted image

Anitka držim pesti, da je vse OK. Javi se kaj! user posted image

Mi pa bomo danes imeli prvo praznovanje ( pri nas jih je namreč več) 7. rojstnega dne starejšega sina.

Grem še malo pripravljat,.....

Lepo nedeljo, drage moje! user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.10.2007 15:28:19   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73
Kje pa delata, če ni skrivnost, da sta si takole kučurino postavila?

Jst na banki, kjer denarja itak ne manjka, trezor je vedno poln user posted image user posted image . Moj pa v informatiki. Ti so pa tudi cenjeni.
Sam da ne bo zdej kdo mislil, da imamo res neke bajne plače. Niti ne. Kako gre že tisti rek: zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača. Zlagamo kamenček po kamenčekuser posted image .

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.10.2007 16:26:15   
koala
lana ful lepi buši!!!!!!!! Koliko maš pa obseg če ni skrivnost?

Anitka, upam da si že ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.10.2007 17:39:31   
citrončica
O,Lana, res lep buško je že!!user posted image user posted image
GoYa, ja prosim, sem firbčna....user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.10.2007 19:34:40   
lana38
Obseg 107 cm.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.10.2007 20:34:44   
Anitka
Ojla!

Punce hvala vam. Sedaj sem že bolje, saj ni več sledu o kakšnem izcedku, krvavitvi.Sicer sem precej utrujena, saj sem bila v službi tudi danes tako, da nisem mogla na veliko počivati. Če se mi pa kaj takega ponovi pa sem sklenila, da bom šla direkt do G.

Uživajte in se beremo spet jutri, zdaj pa letim pod tuš in v krtkovo deželo.

Lp,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 284
7.10.2007 21:08:49   
tinkamiška
Anitka sem vesela, da ni več izcedkauser posted image user posted image user posted image Pazi nase in malo pikicouser posted image

Lana 107cm je pa kr lep obseguser posted image sama ga nisem dosegla, no pa še dobro glede na to, da sem bolj mičkena in drobižekuser posted image

Nočko!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.10.2007 10:46:58   
soncek.djukelica
tudi moj je 107!user posted image user posted image user posted image
Anitka, fajn novica! user posted image user posted image user posted image
Tinka, tebi pa pošiljam prav en lep pozdravček! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.10.2007 11:31:25   
GoYa
Jutro, piške miške. Jaz sem danes še doma, ker je mišolina v četrtek spet zbolela user posted image . Ampak gre na bolje.

Jaz si nikoli nisem merila obsega trebuha, tako da si niti ne predstavljam koliko je bil širok. Samo po moje ne dosti, ker sem imela res mičkanega.

Anitka, fajn da ni več izcedkov. Nas pa kar panika zagrabi, ko je kaj nepredvidenega.

Jaz imam jutri 2. UZ in sem že živčna. Strah me je. Po moje bom slabo spala. Držite pesti za jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.10.2007 11:41:21   
lana38
Anitka! Super, da ni več izcedka. Pa ne neprezaj se preveč.

s.d. pa ti iamš 2 user posted image , pa sva na istem obsegu. Jaz se pa kar širim.

V prvi user posted image  si tudi jaz nisem merila obsega. Zdaj pa tam pri decemberkah kar naprej pišejo o obsegih svojih trebuščkov, pa sem že iz radovednosti morala tudi jaz preveriti.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.10.2007 15:04:34   
koala
lana maš malo prednosti, 12 cm, no pa skoraj en mesec, se mi zdi, da te pridno lovimuser posted image .

Anitka, samo da so se izcedki pomirili. Utrujenost pa spad ak nosečnosti, mene je vsako popoldne zmanjkalo.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.10.2007 16:16:57   
Anitka
Ojla!

Lana kako lep trebušček user posted image user posted image , jaz že komaj čakam, da se bo tudi moj začel malce večati. Sicer se malo že je, saj si kar nekaj hlač že s težavo zapnem, amapk jaz čakam večjega user posted image user posted image

GoYa jaz bi tudi rada videla to hiško. Prosim.user posted image

Jaz sem pa že spet malce utrujena prišla iz službe, tako da jo bom verjetno kar malce popihala počivat.

Se beremo še kaj zvečer.

Lp,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.10.2007 20:20:01   
Anonimen
Lana, prečudovit buši imaš. user posted image Anitka, super fino, da so težave minile. Pridno božaj bušija in čuvaj pikico. user posted image

Jaz se bom pa mislim, da morala kmalu mal odklopit od RR, ker spet preveč študiram o user posted image in user posted image in vsem, kar spada zraven. Potem pa sem znova in znova razočarana, ko se prikaže teta Franca user posted image .

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
8.10.2007 20:36:26   
Anitka
Oj MucaMaca jaz te popolnoma razumem in vem, da včasih pridejo dnevi, ko pač moraš malce odklopiti tudi RR-jo. Meni sicer nikoli ni uspelo čisto odklopitiuser posted image , sem vseeno morala vsaj pokukati gor. Jaz ti vsekakor želim, da tvoja punčka prav kmalu dobi družbo user posted image ali morda user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.10.2007 10:31:33   
lana38
Mucamaca, kmalu bo Ana že praznovala svoj prvi rojstni dan. Neverjetno, kako čas beži. Nikar ne odklapljaj RR, ker ti ne bo uspelo. Tudo mene je včasih prijelo, pa nisem zdržala niti en dan. Ko začenš brati, pa te tako še potegne, da kaj napišeš.

Anitka, jaz sem bila v začetku user posted image  pravi zaspanec. Me je kar zmanjkalo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.10.2007 15:24:02   
Špelka
Čao!

Vidim, da se tukaj veselo dogaja! user posted image  Sej sploh ne vem, kje naj začnem.....

RECIMO:

Anitka - najprej čestitke za uspešni UZ! user posted image user posted image user posted image  Potem pa še glede izcedkov in krvavitev. Tudi jaz sem zakrvavela v 9. tednu, sicer le 3 madeži, ampak živo rdeči. No, za 3 dni sem celo pristala v bolnici. O moji psihi takrat raje ne bi... user posted image  No, na srečo se je dobro končalo, diagnoza: počena žilica. In sevede sem morala do konca 12. tedna več ali manj preležat.

Koala - tudi tebi čestitke za velikančka ter da je vse v redu! user posted image user posted image user posted image  Kar se pa tiče lege, je pa moj še v 30. tednu bil z glavico gor. No, ali se je že obrnil, bomo videli naslendji teden, ko mam spet  UZ. Jaz mooočno mooočno upam! user posted image  Ker res ne bi rada rojevala najprej ritke... No, komentar moje gin. je bil, da tudi če se ne bo obrnil, pa pač ne bo prvi, ki se bo najprej pokakal na svet... user posted image

Lana - kakšen lep buši! No, ko se ravno greste user posted image  o obsegih - moj obseg je 111 cm (dopolnjen 33. teden). user posted image  Kako pa to zgleda v sliki, je pa vidno v albumu. user posted image  Aja - Koala - dej še ti kakšno slikco prlimaj!

Mucamaca in Biba77 - jaz vem, da bosta kmalu spet veseli user posted image ! user posted image  ker če je šlo v prvo, bo šlo tudi v drugi, a ne! user posted image

Tinkamiška - lep pozdravček! kako sta ti in tvoja miška? user posted image  Tudi zate držim pestke! user posted image

Goya  - čestitke tudi tukaj za user posted image user posted image !!! Pol te pa tud jaz prsim za geslo, k sem ratala že prou firbčna, kakšna je ta vaša kuča, k jo vse tako hvalijo! proooosimmm! user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa jest še mal odležat! Namreč - moj križ in vedno večja teža terjata svoj davek - in BOOLIII! user posted image  Ampak še teh nekaj tednov ni vrag da ne zdržim! Že tako se je prav presenetljivo dobro držal! user posted image  Drugače so pa priprave na user posted image  skoraj pri kraju! Posteljica že skoraj pobarvana, samo še zložit jo je treba, pa od sorodnikov zvlerčt voziček, jogi, kovterček itd., pak bo!  user posted image user posted image user posted image  Še dobro, ker kukr zdej kaže, bom v zadnjih tednih bolj malo produktivna! user posted image

P.S.: A kej veste kje se Neni skriva - da se ni slučajno že prešvercala v Rim? user posted image

Tolk od mene... lepo se mejte - bye!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.10.2007 16:05:37   
soncek.djukelica
ojla,

Špelka, ti imaš pa še majhnega, glede na naju z lano!user posted image
MucaMaca, verjamem,da boš kmalu zagledala magične črtice user posted image !

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.10.2007 16:08:16   
lana38
Špelka, tudi meni se zdi, da je tvoj trebušček zdaj v 33T manjši od mojega pa sem 4 tedne za tabo.

Tudi jaz pogrešam neni. Morda pa bo res kmalu napisala, da je že mamica.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.10.2007 22:34:50   
Anonimen
Punce, zlate ste, vse po vrsti. Vesela sem, da vas imam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
10.10.2007 9:20:54   
koala
MucaMaca, saj poznaš naš moto, a ne? Pa predamo se tudi nikoli. Naj te že ta mesec presenetita user posted image user posted image ! Mislim nate!

Špelka hvala za čestitke, ja jaz si sicer neizmerno želim naravnega poroda, samo v takšn legi me je na smrt strah zapletov. res upam, da se bo naš korenjak obrnil. Kar se pa slikic tiče, pa se bom potrudla, samo mi nekaj računalnik nagaja.

Saj res, kje pa je neni???? NEEEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.10.2007 10:06:39   
biba77
Dan,

samo, da vas pozdravim.

Se vedno cakam M...

Smo bolani, pa zdravi, pa bolani. Bauc je se najbolj zdrav.

Razen bauca vsi slabo spimo.

Drzim pesti za bodoce nosecke; upajoce - pridruzite se mi...; sedajsnje nosecke cartajte busije - tamali se mogoce ne bodo pustili, tako kot se nas tamali nic kaj nerad carta; mamice: glavo gor - vse prenesemo,  ne?

Evo, malo vzpodbude, ker me cas preganja. Drugic vec...

Pa pa,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.10.2007 10:12:37   
emaa
Živjo biba, le tako naprej in malo več zdravja. 

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!