dalin
|
Jaz sem pa tako žalostna .Žan ima vročino .Je bil cel popoldan nekaj sitkan,zvečer pa vročina.Cel popoldan imam že itak uničen,z večerom skupaj,.... Me je popoldan klicala mamica od Domnove in Davidove sošolke in rekla,da je njihova punca že parkrat potožila,da jo Domen tepe.Sem še zdaj šokirana,sploh zato,ker je Domen tako punčkast,še muhi ne bi nič naredil.Pa ne da ga zagovarjam,ker je moj sin,res je tak.Ne rečem za Davida,on bi se s hudičem stepel . Sem mu cel popoldan "možgane prala",on je pa vztrajno zatrjeval,da jo je samo enkrat udaril,ker ga je spotaknila.In še povedal,da je zafnana,da samo tožari,..... Sem tudi učiteljico domov klicala in njen prvi odziv je bil:"TO PA NI RES!" Se bo jutri pogovorila z obema,mislim pa da punčka malo privija resnico.Sem potem še enkrat njeno mamico klicala in ji rekla,da naj hčer,v prvi vrsti,nauči,da se bo znala postaviti zase.Pa mi je rekla,da ona njej zeeeeeelooooo verjame in da hčer sploh ni pustila,da bi me mami poklicala .Mislim,da to že nekaj pove.Kaj menite.Šest let sta bila skupaj v vrtcu in nikoli ni bilo med njima nobenih konfliktov,zdaj pa kar naenkrat,.... Aja,mi je pa še rekla,da če se ne bo nehalo,bo sina do psihologinje peljala .Takrat mi je pa pokrovko z glave odneslo.Sem ji tako nazaj povedala,da jo je verjetno pribilo.Ona z mojim otrokom ne bo nikoder hodila.Ima svojega,pa naj ga "štima". Se vam pa opravičujem,ampak sem se morala malo oddahniti.Vem,da bi morala pisati o Žanu,ampak me je to res iz tira vrglo. In kot da ne bi bilo že to dovolj,mi še Žan zboli .Ma,sem čist zamorjena .Sem zmučena,fizično in psihično. Pa da vseeno malo pohvalim Žana.Nataši tudi Žan spi od cca.19.00-19.30 zvečer,do 7.30-8.00 zjutraj.Je res priden,edino zdaj ga ta kašelj ponoči zbuja.