yennika
|
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara Nobena noče nič napisati! Zdaj se gremo pa razvajati k babici in še potem kolegice, tako da ve pa kaj lepega napišite, če boste utegnile. A pri vas sneži? Baje kar v dostih krajih sneži, prav tako sem sedaj izvedela, da tudi na Pohorju (malo nad Bistrico), kamor gremo. Ga bomo šli pa iskati, če ga tukaj še ni - sneg mislim! Lep vikend Hej, ja tukaj pri nas snežiiiiiiiiiiii.Fuj, pa mrzlo je zelo.Sma kar notri. Lump spi popoldanca, jaz sem pa zraven njega zadremala za kako urco.Zdaj pa sem zlezla izpod tople oddeje in me kar ima, da grem nazaj.Pa se morem lotit diplome....sem slamnatna in morem izkoristit tišino. Moj predragi me ne da iz rok, če je doma.Pravi, boš že takrat kaj delala, ko bota sama in bom v službi. Če verjameš, takrat mam jaz rezervirano RR. Sma imela danes čudovito kosilo.Sem naredila tetsenine z zelenjavno, mesno, smetanovo omakco.Zraven pa rdečo peso-Klemen jo obožuje. Tevža-jaz oblečem malega za vrtec kot drugače, majčka, hlače.Le redko je v trenirkici.Tisto ima bolj za doma, kot mami.Prvo, ko pridem domov iz službe skočim vanjo.Sicer se zelo umaže, sploh če so v peskovniku.Pa kaj, se vse lepo opere.Itak pa ima tam v omarici še najmanj 2 kompletka, da ga lahko vedno preoblečejo. Srečanje-bom verjetno opravičilo napisala. Iz službe prišibam namreč okoli 16ih, skuham, pojemo, pospravim, je ura že čez pet.Spijema kavico, gremo na sprehod, v trgovino in to je to.Kopanje, večerja, spanje.Lahko noč. Sem koma že ob osmih.Skoraj sede zaspim pred tv.Mi je pa zeloooooo žal. Ajne-lepa je tvoja pupa. Dalin-ste ok? Tanyka-kako tvoja kozica? Tejcha, si prisotna, ampak kje? Grem kuhat , da se malo k sebi spravim. Lep snežni in deževni pozdrav.
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|