yennika
|
Alora, lepe pozdrave od mene...ma, zelo ste pridne čvekice, super ste res! Jaz pa moram priznati, da sem se izgubila v gužvi.Tiste, ki ste v službi tako veste kaj govorim.Dan je prekratek za kako urco, čeprav zvečer komaj čakam, da gremo v posteljo. No, danes sem slamnata, zato me čaka kup perila za likanje, ravno sem obesila še eno žehto, si posušila lase,pa še nek obrazec morem izpolnit in dokazila o vseh šolanjih poiskat in priložit za na ministrstvo-Tanyka, ti itak veš o čem govorim.Namreč vsi zdravstveni delavci moramo poslati vlogo za pridobitev licence za opravljanje našega poklica. Jutri imamo pa v vrtcu kostanjev piknik, spoznavanje z starši,jeeeej. Tevža, sedež od nanie smo mi nabavli kot drug avtosedež, zgolj zaradi tega da ga ne prestavljama iz enga avtomobila v drugega.Bil je v akciji v BC, mislim da za okoli 40 €.Smo kar zadovoljni, čeprav ga z MC ne gre primerjati.Je bolj za kratke ture, zaspal bi bolj težko, ker se ne da položit in bi mu glavica visela na prsih. Ko ravno čvekate o kašlju, tudi mi ga imamo ampak samo zjutraj, ko se zbudi, takega konkretnega.Včeraj mi je celo bruhal zaradi kašlja in pobruhal sam sekret, je bil často zabasan po dihalih.Mu pa tudi jaz pred spanjem dam na prsi maslo in kamilice, zelo zadovoljna.Btw, ravno danes mi je ena vraževerna gospa povedala, da se masla ne sme dajati punčkam na prsi, ker potem zize ne rastejo. Še sreča, da imam dedca, se ne rabim obremenjevati s tem. Jemo mislim da kar pestro hrano, kot vse ostale-mere:čez 11 kil, pa velik čez 80 cm).Pred vrtcem flašo čokija 260 ml, zajtrk, malica, kosilo v vrtcu, še 1x kosilo z nama, malica popoldan kak jogurt s kruhkom, sadje, skutica, kekseki....večerja pa isto z nama, na vrh pa še čokija 260 ml in koma spat.Danes že ob 19ih.Smo pa zjutraj auf nekaj minut pred budilko, torej okoli pol šestih. Kaj ste še čvekala.....inča, ma si me nasmejala z tvojimi ženitnimi ponudbami....pa fotka, zakon. Srečanje-jutri ne bi mogla zaradi piknika v vrtcu...tudi sicer ne bi imela energije...no, mogoče pa mi pride. Tejča se zmeniva kako in kaj.Super si! Toše, no coment, sem še danes čisto depresivna. nočko...
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|