|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.10.2007 21:08:11   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

A smo bile ista zasedba kot prvič ko smo se dobile v Čolnarni? Samo Putka je takrat manjkala, pa bi bile povsem ista ekipa. A imam prav? Samo brez trebuščkov in z malčki/malčicami v vozkih user posted image  Ponovimo, a ne.

Rožca, kaj ga sviraš user posted image  Še juniroka je bila. Sorry, se mi je zdelo, da nekaj ne štima, pa sem rabila kar nekaj časa, da se je pripeljalo user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.10.2007 21:10:16   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Menda je v Laškem en dermatolog, ki je tudi psiholog ali kako že. Pravi, da me bo kar tja poslala. Ah, dons mi pa res ni nič prav user posted image

user posted image  Ja, dr.Vujasinovič! Sem ga službeno obiskovala zaradi, saj veste no, Uriage in Mustelauser posted image . Mal poseben, ampak zelo dobra in topla oseba! Meni je razlagal, da ima eno punco, s katero sodeluje, in svoje paciente pošilja k njej. Veliko alergij in dermatoloških težav je baje povezanih s psiho. Vse svoje paciente obravnava zelo osebno in tudi z mano se je dobro razumel. Sva šla večkrat na kavo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.10.2007 21:11:59   
tejč

Ja, Majchi, čeprav si zdajle malo down, ker si se pregrešila, nič zato. Glavo pokonci. Mogoče si rabila. Jaz vem, da če sem pod stresom, da takrat zihr kej zabelim in se pregrešim-pol se pa še izgovarjam na stres. Ampak jutri je nov dan-Egota v žep, če boš lačna, pa bo!user posted image  

Knjigo gospe Vide bi pa tudi jaz pogledala.

MAjchi, dans sem tud jaz grešila: pečen fižol s sirom in jajčkom in rukolo. Njami!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.10.2007 21:13:57   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Veliko alergij in dermatoloških težav je baje povezanih s psiho. 

zanimivo, nisem vedela 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.10.2007 21:15:36   
rožica81
Aja, juniroka, pa hvala za link user posted image  Sem ga že pred nekaj časa našla, recepte sem pa tudi že sprintala in dala v mapco user posted image

Majchi, menda je res ful v redu, ja. Samo jaz mislim, da nimam take krize, da je samo danes tak dan - beden in deževen. Pa ves čas sama. Pa sej se mi bo še zrolal. user posted image

Petrinja, jutri pa le pridno evrčke zapravte v Ikei user posted image

Jaz si grem pa spet kaj na kruh namazat. Nikol nimam dost.

Pa pa

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.10.2007 21:15:43   
Majchi
Uf, ste prijazneuser posted image ! Petrinja, hvala, ti kar prinesi knjigo, da mal pokukamo.

Tejč, nič me ne moti, če je še kakšna junijka zraven. Več nas je, bolj je lušno.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.10.2007 21:18:28   
Majchi
Rožica, ti pa zdele mal z nami počvekaj, potem greš pa samo še pod tuš in spančkat in jutri bo že nov dan! Saj vem, včasih je za ****, te čist razumem. Nekaj pa ziher drži: vse mine, pa bo tud tale smotan danuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.10.2007 21:19:06   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Rožica, ti pa zdele mal z nami počvekaj, potem greš pa samo še pod tuš in spančkat in jutri bo že nov dan! Saj vem, včasih je za ****, te čist razumem. Nekaj pa ziher drži: vse mine, pa bo tud tale smotan danuser posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.10.2007 21:19:10   
petrinja
ja ja  jutri šibamo v Ikeo! Felicia, a to je kakšen debel katalog? In ga lahko kar vzameš, al je treba kaj plačat? ker če k meni pride ker prodajalec in začne kaj nemško šrehat, je isto kot da bi mi govoril v svahilijuuser posted image . Sem prejšnjič, ko sem bila v Ikei, hotla kupit še neko lutko, ki sem jo vidla, in sem mislila da je tak povšter, je pa pol una tetka na blagajni vztrajno razlagala, da je to rastavni eksponat in da ni za prodajo. Ajoj kera sramotauser posted image . Verjetn so si uni za mano mislil, ej ti slovenčki čoroviuser posted image . Pa nimaš kej, vsaj mal folk nasmeješ, pa kaj pol!

bom ti prinesla ni panike!

tejč, a se vinjeta ne nalepi na šipo gor? in kero soboto pa greste v Celovec?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.10.2007 21:19:48   
Majchi
Zdaj me pa moj dol meče, mora it avto.net počekiratuser posted image . Grem jaz pod tuš, pol ga bom pa jaz dol ruknlauser posted image , da hitr pregledam, če je kaj novega.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.10.2007 21:25:57   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
tejč, a se vinjeta ne nalepi na šipo gor? in kero soboto pa greste v Celovec?

B???? Ne vem (ve katera?). Nismo še kupovali vinjete, ker smo šli vedno čez Ljubelj...TO soboto gremo. Aja, šit, to bo pa mal težka...Škoda.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.10.2007 21:29:21   
petrinja
rožica ja pišuka, ti pa se zdejle malo pocartaj če Nace spančka, pa si vzemi kakšno dobro knjigico, poglej kakšno fajn nadaljevanko, kakšen film-po možnosti komedijo, urejaj album s slikcami tvojega malega lumpa, piši dnevnik, poslušaj kakšno fajn glasbo, stuširaj se, in si zraven prižgi kakšne dišeče svečke in si naredi svoj mini spa, pokliči koga, ali pa si kaj dobrega privošči za pod zobuser posted image , ...
Nace je imel zdajle reakcijo, jutri bo pa že bolje, pojutrišnjem pa še bolje. Še malo pa bo Nace že tok velik, da bojo tudi te alergije lahko izzvenele, in takrat te bo pobožal in ti rekel koooooooooook te ima rad, in boš vedela da se je splačalo sedaj malo trpet.

27.4.2007

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.10.2007 21:30:44   
felicia
vinjeto dobiš dol tako da shraniš tisti del na kateri je bila nalepljena in potem s tistim delom jo nazaj napopaš, se mizdi, ker mojmu jo je ratal dol dat nepoškodovano, sva jo tudi naprej posredovala.

petrinja- ja katalog je debelejši pa nič za plačat vsaj pred enim letom ni bilo treba je pa tako nakupu en na drugem, jih je več, sej če boš našla če ne pa nič aja pa hvala!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.10.2007 21:31:39   
felicia
drugač pa se jo mora nalepit gor na šipo ja

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.10.2007 21:32:55   
petrinja
evo zdej sem pa čist not padla, sej me moj dragi tud že pisan gledauser posted image , ampak to sem pa še pozabila napisat!

Bambina, a Griši daješ tud že kakšen sokec? ker kadar je Matevž zaprt, mu dam Hippov sokec rdečih plodov, ali pa Frutek sokec višnja pa še neki, in ga malo požene. Probaj.
A je na slikcah Griša tisti lušten fantič ki tako sladko spančka, in ima Disney majčko?

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.10.2007 21:40:13   
tejč
zdej morm pa res nehat, moj dragi že piha tlele zraven...user posted image
se vidmo jutri ob 10.00

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.10.2007 21:41:23   
felicia
no jaz grem tudi spat!

aja Putka lahko te poberem v mestu pa greva skuoi v domžale če želiš? javi mi

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.10.2007 21:44:36   
felicia
preberte si tole mislim kr neki

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.10.2007 21:45:43   
felicia
no zdej pa res grem spat ajdi lahko noč pa se vidimo upam!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.10.2007 22:11:48   
rožica81
Punce, hvala za vzpodbudne besede user posted image

Najedla sem se tegale kruha, zdej še čajčka spijem in grem pod tuš, pa spat. Moj je končno prišel, tudi čist gotov. Nace je imel že prvo budnico, pa je dobil eno sladko kapljico, pa zdej pridno pančka naprej (ga jabolček napenja al kajuser posted image ).

Lep večer, jutri je pa nov dan, imaš prav, Majchi user posted image

Nočka
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.10.2007 23:03:14   
ancka1
Jao, babe...en dan ne pogledam gor, pa je že tolk novega. Samo, sem danes že čisto out; se vam jutri posvetim. Sploh, če bo slabo vreme. user posted image

Nočko.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.10.2007 23:55:56   
tejč
Hiihihihihi.

No, jaz pa pred spanjem še hitr prečekiram, da bom na tekočem jutri zjutraj.user posted image
Noooč.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
19.10.2007 7:03:52   
tejč
Jutro,
mi pa dons nismo skor nič spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da zaradi zob. Da ne bi Maša slučajno mislila, da bi tole postala ustaljena praksa. Sem taka, kot da me je vlak povozil.user posted image
In ob pol 6 še Ajša! user posted image

Možek pa je spal kot klada. No, vsaj eden-za vse!user posted image

Zdajle je Maša omagala. Zrihtam se in cote dam sušit, stanovanjce povrh pospravim in gas k P, potem pa v Pirata.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.10.2007 7:05:34   
tejč
user posted image
Takole je naša Ajša v vrtcu tekla kros-drugi naravnost naprej, ona pa vsepovsod naokoli (vijolična jaknica)user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.10.2007 9:44:40   
rogljicek
Vinjeta- mi jo včasih prpopamo, včasih ne. Še nikol nismo bli ustavljeni, zato mislim, da ni treba komplicirat. Če te pa slučaaaajno ustavijo, pa rečeš, da nisi hotela packat šipe. Tole lepit gor je itak mal mimo.

Rožica al pa Anči, gre katera dons popoldan na kafe?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.