rožica81
|
Putka, Majchi je res dobro napisala, ti si pa tudi že stvari v svoje roke vzela. Če vedno poveš tisto, kar misliš, zakaj pa sedaj ne bi? Ker je žlahta? Bambina, nisem vedela, da je zaprtost tudi lahko simptom za alergijo Res upam, da ni alergija na KM in da bo Griša čim prej spet lepo kakal. Ena za vaju Mi pa še kar čakamo na izvide, zdaj je že 14 dni od testov, pa še nič. Sem pa danes kar pisano pogledala, ker je spet pokakal kri, tokrat malo več kot takrat, ko nisem vedela, kaj mu ne paše. Sem bila takoj tako slabe volje Se mi zdi, da vse narobe naredim, da karkoli drugačnega od tistih bednih suhoparnih jedi nesem v usta, je takoj en šmorn Včeraj sem samo limonado na Zbiljah spila. Pa pol en ananasov sok. Ja šit no. Mogoče ima pa moja mami prav, ko je rekla, da sem že tako obremenjena s tem, da ne vidim več drugega kot to alergijo... Jah, čudno a ne, ko bi pa vse na tem svetu naredila, da bo moj malček zdrav, da mu še česa ne zaserjem s tem mlekom, pa da čimprej vse preraste. Menda je v Laškem en dermatolog, ki je tudi psiholog ali kako že. Pravi, da me bo kar tja poslala. Ah, dons mi pa res ni nič prav Pa še ponoči ga je spet tolk sral mali, midva sva bila že čisto zoprna. Vsaj jaz, pol pa še moj začne smrčat, pa se najbolj glasno obračat in postelja škriplje... Faaaaaaak Tko, sem se le skašljala.
|