tejč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka ... ker tile € mi gredo ful hitro. In ker zdaj veliko sadja in zelenjave pojem, se pa kar pozna. MENI TUDI! Tako da tejč, v Lidlu je baje sadje in zelenjava, pa še par zadev (ne poznam, ker še nisem bila not) veliko ceneje. Npr. cela glava cvetače 1€, ne glede na velikost, bom kar pred plavanjem hodila, tiste pol ure prej. Nametala za cel teden v avto pa je. Saj rada kupim domače pri branjevki, ampak tist kar kuham bom pa pri avstrijcih/nemcih! Pa še Hofer imamo v Šiški, bom šla tudi pogledat. Ker veliko slabši jogurti pa ne morejo bit. PUTKA, JAZ SEM PA BLA 2KRAT V LIDLU IN KUPILA SEM JAJČEVEC IN GA PUSTILA 3 TEDNE V HLADILNIKU-BIL JE NESPREMENJEN!!!GROZA!!! NE VEM, KJE JE ZRASEL...PA SEVEDA TUDI BREZ OKUSA...nE VEM, JAZ SE BOM TEŽKO NAVADLA NA LIDL. Še eno vašo pomoč rabim: Ene že veste, da imamo že od lanskega decembra "gostjo". Fantova sestrična namreč že od takrat nima več deca, prej je pri njemu živela. In tako vsaj 2x tedensko prespri pri nas (na kavču, ker nimamo rezervne postelje, brez posteljnine ). Saj se ponudi, da kdaj otroke pazi ali Vesni pravljico prebere (2x mesečno), ampak ponavadi nima časa, ker ima odbojko, kino, badminton,... Ima redno službo, stara je tolk kot midva (31), starše na Koroškem, nima svojega stanovanja (ali najema..), pač doma pri starših sobo. Denarja ne rabim, se je ponudila. Kdaj kupi hrano (hrenovke, kruh). Moj je obljubil njeni mami in babici, da je ne bo na cesto vrgel . Ampak tole mi zadnje čase precej najeda. Imamo eno fraj sobo, kjer je sušilnica, likalnika, računalnik, tam bi si lahko uredila svoj kotiček (očitno ji ni do tega, če kar na kavču spi). Moj dragi ji noče nič omeniti, kdaj in kaj bo šla na svoje. Jaz pa zadnje tedne vse bolj . Nič ne rečem, mi prav pride občasna pomoč. Ponavadi je niti ne vidim, pride ponoči, gre pred 7. zjutraj (kje se ji ljubi vsak dan ). Tiste, ki me poznate, veste da ne šparam jezika. In ji mislim nekaj pogojem postavit, če že zastonj pri nama v hotelu stanuje. 1. pomaga naj s pospravljanjem, dobila bo za likat, kopalnico spucat 2. to sva že zmenjeni, enkrat tedensko bom šla na aerobiko, ona otroke čuva 3. naj si v določenem roku (npr.pol leta) najde stanovanje ali gre domov Ker čez par mesecev me služba čaka, takrat bo še manj časa. Pa bom prišla domov utrujena in se ne bom mogla v mordcu na kavč zvalit Hvala lepa. DOBRA SI, DA JO TOLERIRAŠ...JAZ JO BI NAGNALA, PARDON, AMPAK NEKAK V CELOFAN BI ZAVILA IN SERVIRALA. PAČ! PRIZNAM.
|