|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.10.2007 20:38:16   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Jao, jao, punce, meni se bo zrolalo user posted image . Griša je zaprt, ali sploh ne kaka ali pa kaka trdo in boleče... pa to ne en ali dva dni. Vse skupaj se nam vleče že odkar mu dodajam, kakšen dan je malo bolje, potem pa spet vse po starem. Mi je rekla Tanč na MONu, da je možna alergija na KM user posted image Nima nobenih rdečin ali pikic ali česa drugega. Hmm...

Trdo kaka???user posted image
PA si že kaj klicala pediatrinjo? KAj pravi?
JA, bogi Griša in mamica.user posted image

Pravijo pa, da ja, da ni nujno, da ima pikice ali rdečine. KAj pa kri v blatu? Sluz?? Zeleno blato?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.10.2007 20:39:36   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

U Tejč, nova slikica! Lepa!
user posted image user posted image user posted image  Bravo za zobke! Pri nas še čisto nič ne kaže.

Hvala.user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
18.10.2007 20:43:40   
Putka
Punce, hvalauser posted image Ste samo potrdile, da je moja odločitev pravilna. Bambina, sem mu danes ravno to rekla - naj se on z njo pogovori, pa je rekel da niti slučajn neuser posted image . Sem bila čist v šoku, ampak se ne mislim kregat in bom stvari v svoje roke vzela. Itak to ni moja žlahta, se bodo pač na zoprno snaho jezili. Me pa kar malo pogreje, da moj nima tolk jajc.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
18.10.2007 20:44:06   
tejč
Punce, jaz pa v torek začnem z vodno aerobiko!user posted image user posted image user posted image user posted image  Z mojo kolegico. Sem jo pregovorila.user posted image No, ja, ni bilo veliko truda...user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
18.10.2007 20:46:55   
tejč
Punce, mi imamo cepljenje jutri v Domžalah.
Pridite na kavico v Merkator Domžale, a?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
18.10.2007 20:54:22   
Majchi
Bravo tejč za aerobiko! Joj, kdaj se bom pa jaz kaj zmigala pa zorganiziralauser posted image .

Monti mi že ene 2 tedna ne gre več najboljeuser posted image . Vse mi je ratal isto, nimam več idej, ne da se mi kuhat,...user posted image . Teža hvala bogu stagnira, ampak izgubljam pa nič več. Po ta novem zjutraj začnem lepo, potem pa zabluzim do daske. Danes sem za zajtrk muslije+ego+fruktoza, za kosilo segedin, čez eno uro spet segedin, potem mi je blo pa dost, sem pa POŽRLA več kot pol ta velke milke, preostanek smokijev (saj vem, da jih ne bi smela-arašidi, pa touser posted image ), zdele za večerjo pa dva topla sendvičauser posted image . Se počutim kot user posted image . Pa že gledam, če je še kje kaj tazga...

Putka, glede tega, da tvoj noče tega s sestrično speljat. Točno zarad takih stvari sem jaz zadnjič cmerala kle gor, ker je pri nama isto. Ko pride do problema, se on distancira, ga ne zanima, ga ne rešuje, ga sploh ne vidi,..
Npr. za varstvo za Lano se jaz s taščo pogovarjam, čeprov je njegova mama in bi on to lažje speljal (mislim na varstvo, če bi šla jaz mal delat oz. ko bo konec porodniške, al pa če ne bi dobil vrtca).
In če bi se tvoj primer dogajal v naši hiši, bi ga isto reševala jazuser posted image .
Ti kar poč po mizi. Ta grda gor al pa dol. Bo vsaj rešeno na koncu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
18.10.2007 20:54:36   
felicia
A zdej pa kar dva predloga kaj pa če vse to združimo?

Putka- a si našla kavbojke za svojga? A si iskala Carrero? No evo v tej trgovini sem jaz včasih delala pa smo meli te kavbojke mislim da bi jih morali imeti še vedno. Pokliči in vprašaj!

In kako se bomo zdej zmenile za jutri?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.10.2007 20:55:52   
petrinja
madoniš zdej bo pa Matevževa loverka dajala ljubezenske ugrizeuser posted image . superca za zobkeuser posted image user posted image .

Putka jutri bom za ziher prečekirala vse v Ikei, kar dobim, ti pripeljem v ponedeljek na plavanje, prav! Hvala za slikceuser posted image .
Glede ''žlahte'' pa ti povem, da edino ženske znamo kaj rešit, saj hočejo bit desci ko Švica-nič vmešavanja in neopredeljenostuser posted image . Žal. Tvoja situacija se pač vleče predolgo, in bi bilo enostavno fajn, da vi končno zaživite sami, ne pa da snemate nadaljevanje filma You, Me& Dupree!!!  dokler kdo ne bo kej rekel, se ona tud ne bo blazno pretegovala, da bi kaj spremenila, saj je tako ''študentsko'' življenje res blazno fajn in na free. Lahko boš izpadla ko največja coprnica, a je pač tko da se moraš v življenju sam postavit zase, saj se nihče drug ne bo. smo svoji kreatorji življenja, zato se moramo obdati z ljudmi, ki nam večajo energijo, ne pa da nas izžemajo! čas pa itak celi rane, tako da bo tudi ona sčasoma pozabila; če pa ne, je pa njen problem!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.10.2007 20:56:35   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Mah, saj ne boš verjela! Sem ti dons hotla SMS poslat, če bi šla tja na kavo. Torej, jaz z veseljem! Itak bo dež! Kdaj pa bosta gotovi?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.10.2007 20:57:47   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ups, sem kaj spregledala??? Zraven gledam tole politko na POP TV...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.10.2007 20:58:36   
tejč

Mah, saj ne boš verjela! Sem ti dons hotla SMS poslat, če bi šla tja na kavo. Torej, jaz z veseljem! Itak bo dež! Kdaj pa bosta gotovi?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če bo vse po sreči, bova ob 10.00 frej.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.10.2007 20:59:33   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
Glede ''žlahte'' pa ti povem, da edino ženske znamo kaj rešit, saj hočejo bit desci ko Švica-nič vmešavanja in neopredeljenostuser posted image . Žal.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.10.2007 21:00:00   
felicia
petrinja- a te lahko prosim za katalog iz ikee user posted image  prosim

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.10.2007 21:00:46   
Majchi
Tejč, men je kul. Upam, da bo Lana do takrat vstala, jaz bom pa ob 7ihuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.10.2007 21:01:38   
felicia
Putka ma še neke opravke v mestu

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.10.2007 21:01:54   
rožica81
Putka, Majchi je res dobro napisala, ti si pa tudi že stvari v svoje roke vzela. Če vedno poveš tisto, kar misliš, zakaj pa sedaj ne bi? Ker je žlahta?

Bambina, nisem vedela, da je zaprtost tudi lahko simptom za alergijo user posted image  Res upam, da ni alergija na KM in da bo Griša čim prej spet lepo kakal. Ena user posted image  za vaju user posted image

Mi pa še kar čakamo na izvide, zdaj je že 14 dni od testov, pa še nič. Sem pa danes kar pisano pogledala, ker je spet pokakal kri, tokrat malo več kot takrat, ko nisem vedela, kaj mu ne paše. Sem bila takoj tako slabe volje user posted image  Se mi zdi, da vse narobe naredim, da karkoli drugačnega od tistih bednih suhoparnih jedi nesem v usta, je takoj en šmorn user posted image  Včeraj sem samo limonado na Zbiljah spila. Pa pol en ananasov sok. Ja šit no. Mogoče ima pa moja mami prav, ko je rekla, da sem že tako obremenjena s tem, da ne vidim več drugega kot to alergijo... Jah, čudno a ne, ko bi pa vse na tem svetu naredila, da bo moj malček zdrav, da mu še česa ne zaserjem s tem mlekom, pa da čimprej vse preraste. Menda je v Laškem en dermatolog, ki je tudi psiholog ali kako že. Pravi, da me bo kar tja poslala. Ah, dons mi pa res ni nič prav user posted image

Pa še ponoči ga je spet tolk sral mali, midva sva bila že čisto zoprna. Vsaj jaz, pol pa še moj začne smrčat, pa se najbolj glasno obračat in postelja škriplje... Faaaaaaak

Tko, sem se le skašljala.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.10.2007 21:02:13   
Majchi

Ups, sem kaj spregledala??? Zraven gledam tole politko na POP TV...

Aja, Putka je Felicii predlagala jutri okrog 11ih v mestu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.10.2007 21:02:27   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrinja
madoniš zdej bo pa Matevževa loverka dajala ljubezenske ugrizeuser posted image . superca za zobkeuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, a jutri greš v Ikeo? A boste mel vinjeto?user posted image  Ker mi gremo morbit v Celovc v soboto, pa če bo sneg, ne bi lazli čez Ljubelj...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.10.2007 21:03:24   
felicia
rožica- ti se kar skašlji se boš bolš počutla!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.10.2007 21:04:02   
tejč

Tejč, men je kul. Upam, da bo Lana do takrat vstala, jaz bom pa ob 7ihuser posted image .

Fino, fino, fino. Se vidmo. Saj ti ne bo bedno, če bo slučajno še ena kolegica zraven z dojenčico?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.10.2007 21:05:12   
felicia
Fino, fino, fino. Se vidmo. Saj ti ne bo bedno, če bo slučajno še ena kolegica zraven z dojenčico?

lahko sam če je majčica hehehehehehehuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.10.2007 21:05:58   
tejč

junijka pa resuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.10.2007 21:06:39   
felicia

junijka pa resuser posted image

dost blizu lahkouser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.10.2007 21:07:17   
petrinja
tejč super za vodno aerobiko-to mora biti pa res zabavna zadeva!! Jaz imam tudi namreč zelo rada vodo, in v njej naravnost uživam ( le po kom ima ti Matevž, kajuser posted image ) . ma si bomo mogle rezervirat jumbo plakate sred Ljubljane, ko bomo naslednje poletje vse HOT MAME, a ne?user posted image .

Majchi-nič se sekirat, da se grešiš, pač si je to tvoje telo ( in psiha ) zaželelo, in si pač pojedla! Nič hudega!! Itak je to čisto nov način prehranjevanja, tako da se lahko tudi malo pregrešiš, zato bo šlo pa pol naprej lažje, saj ne boš vsak dan hrepenela po sladke, slanem, ... Ni panike, res! jaz sem tudi danes imela vitaminski dan, pa sem pojedla Milko marcipan, ker se mi je total zaluštal, ampak  sem zdej happy, moje telo tud, jutri pa spet lepo po starem. itak zgubljamo na dalši rok in zato tok bolj za ziheruser posted image .
glede receptov, pa ti lahko v ponedeljek prinesem še malo knjigo Vide Petrovčič, ki je tudi hujšala po Montiju, pa malo prečekiraš, prav? se bo mogoče utrnila kakšna super idejauser posted image

Always look on the bright side of life, ... ( ve pa nadaljujte z žvižganjemuser posted image  )

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.10.2007 21:07:32   
felicia
Putka_ si pogledala link? Where are you?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.