|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.10.2007 13:55:58   
viator
Na evo, še citirat ne znam, boljš da se smajlijev sploh ne lotimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.10.2007 13:59:52   
Anonimen
Vidim, da ste postale prave čveke!!!!

Mi smo bili včeraj 1. v posvetovalnici in tu je rezultat. 4.630 g in 56 cm.user posted image
Smo pa dobili AD3 kapljice in zjutraj sem mu dala 1. Začela bom postopoma, da vidim če se bo spremenil v user posted image  in dobil krče.

Dokončat moram kosilo - več kasneje!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
18.10.2007 14:19:24   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image super napredujete.
Upam, da ne bo krčev, pri nas so še aktualni, pa smo že en teden čez 3. mesece - kdaj bo tega konec!!! Sem že kar malo obupana, mala se mi smili, ker se tolk matrauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.10.2007 14:47:26   
Anonimen
Joj viator, ker vedno poste na hitro prebiram, vedno preberem tvoje ime VIBRATOR, tako da moram vedno dvakrat pogledati kaj piše user posted image

drugače pa jaz po tej amniocintezi kar skačem, vem, pretiravam kot vedno, morala bi počivati pa nimam neke volje za to. Pol bom pa nastradala, sej vem, vse za mano pride ko je najmanj treba

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
18.10.2007 14:57:29   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Mi smo bili včeraj 1. v posvetovalnici in tu je rezultat. 4.630 g in 56 cm.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.10.2007 15:30:10   
mateyka
no ja, sej mamo vseen lahko smešne slikce našin tamalih zraven seznama (tiste k jim ni bed) - sam oblečene. mislm, kok smešnih zadev se jim zgodi itak čez dan, brez da računaš kopanje zraven user posted image
bom kmalu pofotkala našo tamalo v "metal" outfitu k ji je oči kupu - črn body in črnobele hlačke. bote vidle, ful cute user posted image (ja, oči je mal metalc (basist) in mora bit kdaj tud v stilu z očijem user posted image )

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.10.2007 15:46:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

drugače pa jaz po tej amniocintezi kar skačem, vem, pretiravam kot vedno, morala bi počivati pa nimam neke volje za to. Pol bom pa nastradala, sej vem, vse za mano pride ko je najmanj treba

NOČEM TE PRESTRAŠIT!

Ne vem kako je v LJ, ampak mene so pri AC v MB dobro prestrašili, da lahko začne skozi luknjico odtekat plodovnica in se sproži splav in sem dva dni res strogo počivala, en teden pa sem imela bolniške.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
18.10.2007 15:57:16   
mateyka
DIANA 5
res, posluši duskamb - počivaj vsaj 5 dni. jest sem čutila ta vbod vsaj tok časa. ne se zezat s tem, sej veš kok procentov je, da gre kej narobe..
bod pridna in ubogi mamice tuki user posted image

p.s. aja, preber kako dobro knjigo - če nimaš idej, predlagam Scott Peck, Ljubezen in duhovna rast user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.10.2007 16:15:32   
neli99
dan  user posted image ...

jst sem si najprej skuhala še popoldansko user posted image  ... zdej pa počasi bo. današnji dan je tko nekamuser posted image ... najprej zjutrej nisem pa nisem zalaufala, popoldne sva s sinom oba spala, zdej pa zuni dežuje user posted image  user posted image  ... še sreča da ni tko mraz. torej zime danes še ne bo ...

hanna1 ... pri taki učiteljici ... kaj ne bomo razturale s temi smajliji ... jst se tut zmeri smejim tvojim postom ... zdaj pa glej še to natasoom ....user posted image  user posted image  user posted image  ...

na srečo otročje konzervice nismo zanimive za une manijake ... me je pa kar malo stisnilo tole s temi pedofili ... res je, tole je v javno uporabo celemu svetu ... madončič ...

sine ma kako ... bom pol še kaj napisala ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.10.2007 16:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

DIANA 5
res, posluši duskamb - počivaj vsaj 5 dni. jest sem čutila ta vbod vsaj tok časa. ne se zezat s tem, sej veš kok procentov je, da gre kej narobe..
bod pridna in ubogi mamice tuki user posted image

p.s. aja, preber kako dobro knjigo - če nimaš idej, predlagam Scott Peck, Ljubezen in duhovna rast user posted image

poskusi TRIJE V POSTELJI - ne spomnim se več kdo je napisal. Brala sem jo na morju in sem se zraven na glas smejala.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
18.10.2007 16:31:37   
natasaom
 user posted image  pssssssssst jest se švercam...moram pazit,da me moj ne dobi s temi sajliji da ne bo  user posted image   user posted image    juuuuuuppppiiiiiii!lep dan vam želim..moram vlagat zelanjavo-ker sem odrasla ženska in dobra žena user posted image   user posted image   user posted image  

povdarek je na odrasla!!user posted image

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb113_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7921][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.10.2007 17:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
18.10.2007 18:41:51   
viator
Haha, VIBRATOR - ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Diana5 - POČIVAJ! Pa se pusti malo pedenat - no pa tele variante s knjigami, to tud ni slabo.

Natasaomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na pa že moram it, nahranit, pol pa telovadba. Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.10.2007 18:52:31   
majrim
ajojjjjjjjjjjjjj...kolko smo me stare??????????' 15 let al manj???
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.10.2007 18:55:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
 pssssssssst jest se švercam...moram pazit,da me moj ne dobi s temi sajliji da ne bo  user posted image   user posted image    juuuuuuppppiiiiiii!lep dan vam želim..moram vlagat zelanjavo-ker sem odrasla ženska in dobra žena user posted image   user posted image   user posted image  

Kako pa kaj zelenjava in kaj si sploh vlagalauser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.10.2007 20:06:07   
neli99
STALNE  rožice  user posted image    konzervice  user posted image   in partizanke  user posted image ...

hanna1  (37) -     12l  Blaž,  4m Hana
julči (32) -           11l Miha, 4m Zala
viator (42) -        13l Urška, 10l Lea, 3m 
Lara
KT (36) -               4m  Alina
majrim (36) -       3m  Neža
mateyka (36) -     2,5m  Inara
natasaom (35) -   3l Hana
trixi (40) -            18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-      6,5l  Bor
3l Brin 

stephany (36) -    5m  Klemen  
duskamb (35) -     9l Žana,7l Jure1m Matija 

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -         10m Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) -    2,5l Alex, 1l Nina , user posted image  (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (35) -        1l Peter , user posted image (november 07 user posted image )

ostale pa trenutno user posted image ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 516
18.10.2007 20:10:42   
natasaom
imela sem še par paprik pa feferonov v vrtu.. user posted image  

ampak tale mi je najboljši..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej mi še ne gre prov dobr s temi user posted image   user posted image  ..jah bom že..sem zdj še sestro zastrupla..

men itak vsak prav,da mam največ 25!haha
[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb097_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7925][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.10.2007 20:20:46   
natasaom
no,zdaj pa neki resnega...mi 3je imamo danes en tak praznik-kokr drugi roj.dan..točno pred enim letom je moj BIVŠI brat hotel zažgati nas in našo hišco.. moj dragi je to prepreču in sem mu hvaležna za to,a sva midve sploh žive...v glavnem.imamo roj.dan in jutri peljem moje2 sončka na pico!
pa nč me pomilovat-smo čist ok!sodišče bo pa naredu,kar bo pač naredu....enkrat v tem stoletju...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.10.2007 20:23:37   
Marogica
U madona, saj to ne morem verjeti....user posted image

Lepo se imejte jutri, pa dober tek...bi ti kar jaz pico častilauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.10.2007 20:30:02   
natasaom
sej jo lahko user posted image user posted image user posted image ..dons sem pa res dobre volje..teli smeškoti!!!lahko noč konzervice...jutri me ne bo,ker grem delat!user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.10.2007 20:31:35   
Marogica
Dobiš jagodno pico, ki je specialiteta moje picerije... Da se malo posladkate...Pa iz MB morate biti, drugače bo bolj dolga pot...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.10.2007 20:34:16   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Dobiš jagodno pico, ki je specialiteta moje picerije... Da se malo posladkate...Pa iz MB morate biti, drugače bo bolj dolga pot...user posted image

se bomo pa v mb prpelal 1x zihr!smo pa iz oklica lj

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.10.2007 20:35:35   
Marogica
Ni problema, samo sporoči...

R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.10.2007 20:37:25   
hanna1
Jej natasaom,ti si pa res pogumna punca,kapo dol user posted image user posted image user posted image ,marsikdo bi ob takih stvareh izgubil živce-to pa sploh ni taka nedolžna,vsakdanja reč,ko jo boš že jutri človek pozabil.Stiskam fige,da se bo vse uredilo v vaše dobro in da boste srečna in zadovoljna družina,saj si  to zaslužite-še posebej zaradi tvoje user posted image .Lepo praznujte jutri!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.10.2007 20:39:58   
KT
natasaom KKAAAAAAAAAAJJJJJ?  - ne morem verjet, uf, si carica, da maš take živce - uživajte jutri, pa ne pozabite svečk na user posted image  pihnit!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?