hanna1
|
DOBER DAAAANNNN!!! Servis poklicala (ga bova popravljala kar tam,ko sva ga kupila,sam morma malo počakat,ker majo vse nadomestne avte na terenu PSC RO-SO-Celje,sva ful zadovoljna z njimi) ,kavico spila,Hano dala v mižule,zdaj pa rabim malo vaše vzpodbude,da se lotim temeljitega čiščenja kopalnice (ploščice,...) .Punce,jaz mam toliko dela,sam vidim ga ne ,se kar tolažim,da je jutri še en dan-in tako minejo meseci....Dons sem jaz bolj za simpl čvekanje in vas kar vse,vse toplo pozdravljam!!!!! julci,kake lepe rožice,bog ne daj,da vidi to moja mama,se je ne znebiš,dokler te ne bi nafehtala za par čebulic Maš kar dosti dela z vrtičkom. Jej,matejka,pa saj to je kot bi se zaletel v eno big govedo-groza!!Aja,plis!!!A mi poveš za te linke limat,a obstaja kakšen poseben sistem,al ga tja prekopiraš,samo napišeš,jaz o tem nimam pojma in ne bi ga nekaj sračkala tule notri,ve bi se pa valjale od smeha.se mi tok fajn zdi,ko samo stisneš gor in se ti odpre,jaz pa tega še ne znam !!!!!!! duskamb,držim fige,da tudi v bodoče ne bo krčev,ker poznam razliko med imeti in neimeti krče.Sine je bil tok bogi,ko se je prejokal in zvijal,Hana pa sedaj(trkam na les) nima teh težav in se joka samo ko je zaspana,posrana ali lačna Se še tipkamo,grem ploščice drgnit,sploh ne vem,kdaj sem jih nazadnje!!! Pa-pa