|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.10.2007 8:28:13   
majrim
dobro jutro babnice!!!!!!!!
danes sem se vsaj naspala do 6 (seveda z vmesnimi pavzamiuser posted image )...zdej pa ona spet sladko spi,jaz pa malo tuuser posted image
trixi...zakaj pa nisi javla,da bi šle na en kafe???...se me bojiš al kaj?? sem bla v giru po mestu in ob morju do 13,30...od 9 zjutraj...tako paše če je lepo vremeuser posted image
KT.......IMAMtaščo v Radečah...pa sem hotla,da me svak pelje v kik v avstrijo,pa ne bo nič od tega...sem pa rekla,da bomo šli v celje malo pokukat če se kaj kje splača?????...povej kje so cene kolkor tolko normalne,ker moja porodniška ne prenese šokov...no ja,mogoče bo kaj tast prispevaluser posted image
stephany.........hehe...pol se bom pa mimo tebe peljala v soboto....kake cene so kaj v pikapolonci
ufffffffffffffffffffff.............si ne predstavljam,da naša ne bi maralla vodeuser posted image ...hvala bogu uživa sto na uro...še ko je imela krče,sem jo samo v vodo dala,pa je blo vsega konec...to je balzam za njeno dušouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.10.2007 8:36:02   
hanna1
DOBRO JUTRO  user posted image

Bo že čas zauser posted image
 user posted image user posted image .
Tele vaše smešne slikice-mislim user posted image user posted image user posted image .Bognedaj,da bi naši malčki,ko malo zresejo,vidli,kaj vse mi nalepimo tule gor-po moje bi bili prepričani,da se je mamicam malo sfrcljalo!!!!user posted image .Ja kaj si pa delala z Zalo julci ta bi potolkla vse rekorde ,pa tvoja tudi mateyka.Ej,kje je pa viator,njo pa res pogrešam,so jo punce zgleda pošteno okupirale.
Pri nas še zaenkrat vreme kar dobro kaže,bo treba iti ven kakšno rido naredit.Jaz še sedaj nisem dala najnovejših slikic na računalnik,pol pa kr neke stare limam-lenoba jaz!!!!user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.10.2007 8:53:33   
natasaom
ne gre me tale kur..ev smajliji  brrrrrruser posted image user posted image .vse sem prov nardila..tud ikonce mam sam ne vem zakaj jih ne morem sem prleptuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.10.2007 9:35:23   
hanna1
A jih maš gor v orodni vrstici?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.10.2007 10:04:19   
viator
Evo mene, Hanna1, ful ste ble pridne...nisem še uspela prebrat vsega! Res so me punce mal okupirale..posebej starejša...je imela probleme s kemijo, pa sva se  učile.

Seznam je super, Moji starejši sta Urška 13 in Lea 10.

Fotke so ful lušne, puce kar dajte jih še limat, jaz jih tako rada gledam. Bom še jaz kako fletno poiskala...

Majrim, a vse štima okrog dojenja?

Mateyka, ful zanimivo mi je brat, kako je kaj na Švedskem - jaz sem bila tam samo enkrat, pa še to na skrajnem jugu (Malmo) - v bisvu smo šli v Kopenhagen, pa nismo tam dobili prenočišča in smo spali na Švedskem. Sem se pa zelo navdušila nad švedskim avtorjem kriminalk Henningom Mankllom - ful dobre detektivske romane piše, jaz jih zadnje čase kar požiram.

Julci - rožice so prekrasne, jaz sem pa tak škis za rože, vse mi pocrkajo, samo kakšen kaktus se obdrži.

Zdejle šibam na sprehod, dokler je še sonce, zvečer po telovadbi si bom pa probala računalnik priborit, pa mal počvekat, tudi jaz sem vas pogrešala. Vsem konzervicam lep pozdravček!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.10.2007 10:06:25   
julci
Jutrouser posted image user posted image že teče.mjamiiii.

Nataasom,če jih maš v orodni vrstici,ga sam enostavno klikneš z levo tipko na miški,pa ti ga samo vrže gr.user posted image

Zalina slikca je pa nastala po kopanju,ker noče iz vode.Takrat je cel halo,če bi jo pusto cel dan v vodi,bi bila čist zadovoljna.Pa verjetno ji frizura ni bla všeč.user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je še ena njena poletna,ko se je hladilauser posted image
Se še pol oglasim,morm šibat papirje urejat.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.10.2007 10:06:31   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

A jih maš gor v orodni vrstici?

da,draga

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.10.2007 10:14:27   
Marogica
Punce, dobronamerni nasvet.. Po tem forumu se sprehajajo tudi pedofili, zato slikice, predvsem golih in pomanjkljivo oblečenih otrok ne "razstavljajate"... Imate možnost zasebnega albuma, na geslo, ki si poveste na ZS (zasebno sporočilo) in si lahko ogledate vse sličice, ki bi jih rade.

Jaz nimam ne svojih ne sličic otrok na RR-ju, razen dve, ki sta zaklenjeni na albumu

Pa brez zamere... smo tukaj gor že marsikaj doživeli...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.10.2007 10:15:46   
natasaom
user posted image user posted image  tole me jezi!!user posted image  včasih sem toooooooook neeeeeeuuuuummmmmmmnaaa! zdj  bom vse živo probala

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 484
18.10.2007 10:17:39   
hanna1
Ne bit huda user posted image ,pol klikneš gor na gumbek,pa bi se moralo odpret polje z smajliji in pol jih maš notri pod različnimi temami-pa klikneš npr. Super Smileeys in pol so še nad smajliji različne variante (Everyday,....) in tistega smajlija,ki ga izbereš samo klikneš z levo tipko in če imaš polje Odgovori odprto,se ti bo slikca takoj pokazala.Jaz sem ravno sedaj spet ene smajlije nalagala,pa sem komaj vse dol zbrisala,ker mi je McAfee SecuritityC. skor popuser posted image u.Sem že nekaj spet staknila,zdej pa pucam s programom-enkrat mi bo zatrokiraluser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 485
18.10.2007 10:24:14   
natasaom
user posted image ej,tole bo men mogu en fizično pokazat.delam tako,kot si mi naročila pa ne gre.zihr sem kaj zaj..... midva mava rač.4mes. prej ga še od bliz vidla nism....****t ga..sej bo...bom šla na tečaj

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.10.2007 10:28:36   
natasaom
 user posted image  user posted image  

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb113_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7921][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 487
18.10.2007 10:32:31   
natasaom
 user posted image  user posted image   juuuuuuuppppiiii! pa le nisem tolk butastauser posted image

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb114_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7922][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 488
18.10.2007 10:37:05   
hanna1
Pa probajva še takole:
ali i maš tako orodno vrstico,da je po vrsti od leve proti desni:

mywebsearch,pol je prazno polje,pa v kvadratku Search nato je  "user posted image Smiley Central"  pa  "Screensavers"  pa  "Cursor Mania"  in  "Fun Cards"  ?

Na medtem sem pa že videla,da si uspela,sam zakaj ti tiste linke spodaj napiše -probaj iti prej na Predogled in nato Nazaj na sporočilo.   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 489
18.10.2007 10:59:15   
natasaom
 user posted image  ej,tolk pametna pa nisem....ZAENKRAT

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb098_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7926][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 490
18.10.2007 11:01:04   
natasaom
ne vem zakaj mi linke napiše-ej tok pametna pa nisemuser posted image  pa zapre mi tud vse-tko,da morem še 1x vse zalaufat..jooooooj kolk je ura...konzerva mora kej rabotkat doma,če ne bo user posted image  pr bajtuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
18.10.2007 11:24:13   
mateyka
julci, hvala za slikco, mi jo kopamo v bajnci, sam bomo probal v umivalniku (da bo not tko ležala k vaša - mogoče bo pa bolj navdušena user posted image
sam ne vem; Marogica, pa sej to so nekajmesečni dojenčki, sej ni kej za videt user posted image to se mi zdi mal paranoično.. a si ziher?..  svašta, noro

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 492
18.10.2007 11:34:46   
hanna1
Praviš,da se ti vse zapre-meni se ob vsakem nalaganju novega programa ali linka avtomatsko zalavfa protivirusni program,je zelo dober in včasih kaj sploh ne morem naložit,ker takoj zazna te spaje,kukije in podobno navlako.Možno je,da tudi kakšnega kukija zraven potegneš,to se ti tako nalima gor,da sploh veš ne.
Probej še tako,ko se ti slikca pokaže,da tisto spodaj zbrišeš in greš na predogled,pa vidiš,če je slikca gor in če je potem je OK.
Mauser posted image na ,zdaj te pa že orgni morim,boga ti,ampak mi ne da miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.10.2007 12:09:43   
mateyka
Možno je,da tudi kakšnega kukija zraven potegneš,to se ti tako nalima gor,da sploh veš ne.

ma kukiji niso noben bavbav - jaz mam na firefoxu (brskalnik) naštiman, da me za vsak kuki posebi vpraša. in popup okna mam izključena (razen izjem, ki jih jaz dovolim). glavno da maš dober firewall imho

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.10.2007 12:16:56   
natasaom
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

o matejka!! ajde da vidmo kaj bo zdj ratal..hana hvala

[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb113_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7921][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.10.2007 12:25:58   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Marogica, pa sej to so nekajmesečni dojenčki, sej ni kej za videt user posted image to se mi zdi mal paranoično.. a si ziher?..  svašta, noro

Žal...ni paranoja...  Sicer pa, vsak mora zase vedeti...Poglejte malo po forumu, pri ta "starih" uporabnicah ne boste našle teh slik... Saj pravim, ni bilo zlonamerno mišljeno, prej obratno.  In seveda govorim o slikicah, kjer so otročki nagi, ne o oblečenih, da ne bo pomote.

R. Tagore

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.10.2007 12:33:16   
hanna1
marogica,hvala za opozorilo,jaz ga bom kar upoštevala (preuser posted image ti izprijenci,jaz nisem še pomislila na to-je pa res,da ne moreš kontrolirat,kdo vse čekira naše poste user posted image )

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.10.2007 13:02:46   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

(preuser posted image ti izprijenci,jaz nisem še pomislila na to-je pa res,da ne moreš kontrolirat,kdo vse čekira naše poste user posted image )

Točno tako. In ti so zelo iznjadljivi, saj vedo, da se na starševskem forumu z veliko verjetnostjo pojavijo slikice otrok, kot na kakšnem avtomobilskem pač avti. Logika. Nekaj časa je hodil na forum tudi "drko", ki se je izdajal za nosečnico, in je imeč ne vem kaj vse zlomljeno, ter hotel, da mu mi opišemo, če smo imeli v nosečnosti kaj zlomljenega...in podobne finte.  Mater jim...

Pedofili so tiho, ti samo gledajo in kopirajo...

R. Tagore

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.10.2007 13:38:37   
majrim
punce...marogica ima še kako prekleto prav...saj je res,da si kot mati srečna in bi rada to srečo delila še s kom,pa vendar bomo morale bit malo bolj previdneuser posted image ..saj lahko damo album na geslo pa jeuser posted image ...pedofil je pedofil...za njega ni ovir..to so zame zločinci prvega ranga!!
...grem kuhat...danes bo krompir na salato in zraven pohane sardele...al pa pečene...direktno iz vode  ponevuser posted image ...pa če se m bo dalo naredit palačinkeuser posted image
..punce,a ve katera če je v city centru v celju DM??????

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.10.2007 13:55:09   
viator

[/quote]

Nekaj časa je hodil na forum tudi "drko", ki se je izdajal za nosečnico, in je imeč ne vem kaj vse zlomljeno, ter hotel, da mu mi opišemo, če smo imeli v nosečnosti kaj zlomljenega...in podobne finte.  Mater jim...

Pedofili so tiho, ti samo gledajo in kopirajo...
[/quote]

Prekluser posted image psihopat, sej ne moreš verjet...mater, to mene tolk zjezi, da bi...uhhhh. Pedofili, to so pa res najhujši zločinci, kar jih je....kazni pa absolutno premile.

Samo nimamo kej, taka je realnost. Dobro, da nas je Marogica opozorila...prav ima Majrim, album na geslo, pa je.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?