|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
17.10.2007 22:12:41   
KT
Ne, ne, ne - vse skrij, pa reč, da bo torta na koncu, ko bo vse narejeno - brez dela ni jela - razen pri naši user posted image , ki bi samo jedla - delala pa nič - pa tok mamo krav in ovac doma - kdo jih bo pa pasel user posted image ?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.10.2007 22:14:25   
KT
Ah, nikical kaj boš zdej v postlo hodila, tam že vse poznaš user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.10.2007 22:15:19   
N _ B

Nazaj. Sem skočila pod tuš, dala user posted image  spat in pokrila otroka.
Andreja: user posted image user posted image user posted image  in še enkrat user posted image . Dobra si, da čisto sama vse zrihtaš.

Perilo: mi smo štirje pa nam stroj non stop pere. Naša Nika je kar se tega tiče res en ekstra pujsek. Npr. samo danes imam njenih cunj za pol stroja: dve majčki dolg rokav in ena kratek rokav (se ji je uspelo v vrtcu polit in se je preoblekla. tudi druga ni ostala čista, potem je imela še plesne in ji je bilo tako vroče, da je dala kratek rokav gor), hlače, pulover, flis in sp. perilo. user posted image  Jaka je bil danes še priden. Je bil od zjutraj v enih cunjah. Meni v bistvu sploh ni problem likat, ko se postopim. Ne morem pa sprot. To mi ne gre. Se mi nabere par strojev cunj in ko sem pri volji se postopim, zlikam in to je to. Ne morem se navadit, da bi sproti, kar bi bilo mnogo hitreje.

nikica: ti si tudi že začela dodajat?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.10.2007 22:17:08   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ne, ne, ne - vse skrij, pa reč, da bo torta na koncu, ko bo vse narejeno - brez dela ni jela - razen pri naši user posted image , ki bi samo jedla - delala pa nič - pa tok mamo krav in ovac doma - kdo jih bo pa pasel user posted image ?

KT, zdajle sem se pa do solz nasmejala.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.10.2007 22:19:09   
KT
N & B pol je pa tvoja Nika tako kot jest - že, če samo vodo pijem sem full usrana, pa sploh ne vem kako mi to rata saj od vode naj človek ne bi bil popackan user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.10.2007 22:19:49   
N _ B
nikica: moj se je pa že navadil. Me ne gleda več postran. Če ima kaj za povedat glede tega, mu samo rečem, da bom že naredila. Če koga mot, naj kar sam. Sicer se pa z aviona ne vid, ladja pa bliz ne more.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.10.2007 22:22:25   
KT
Če koga mot, naj kar sam. Sicer se pa z aviona ne vid, ladja pa bliz ne more.
user posted image user posted image user posted image  bingo! Ta je originalna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.10.2007 22:26:56   
N _ B

Če koga mot, naj kar sam. Sicer se pa z aviona ne vid, ladja pa bliz ne more.
user posted image user posted image user posted image  bingo! Ta je originalna user posted image user posted image user posted image

A mogoče ni res? Počaka tako in tako mene. Edina stvar, ki me res moti je pa prah po tleh. Mislim na tiste kosmiče po kotih. Problem je ravno sedaj čez zimo, ko je centralna, pa likam in še sonce zjutraj tako fino noter posvet, da ja takoj letim po sesalec. Trenutno vmes ne manjka mojih las. Če kdo posluša, kolikokrat sesam, misli, da sem psiho. Že moj se kar križa, ko me vid s sesalcem, potem pa malo bolj pogleda (ko mu pokažem, sam ne vidi) in mi da prav.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.10.2007 22:31:16   
N _ B
KT, nikical: po moje smo priklicale Nejo. Sem ravno nekaj gledala na novorojenček/dojenček in sem vidla, da je gor.

Nejaaaaaaa................. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.10.2007 22:33:38   
KT
N & B - a tebi tudi tako lasje izpadajo - ma, to so celi šopi, me kar zvije, ko si perem lase user posted image . A morda veš za kak čudežni zvarek, da si ga na glavo zlijem? Itak že razne čarovnije izvajam doma, da bi imela več mleka, če še kaj novega zmešam sploh ne bo sosedom čudno - so že vsega hudega vajeni (tale sezamov napitek namreč tako ogabno smrdi, no tudi okus ni nič boljši user posted image , da samo čakam sosede, da pridejo mrtve iskat v naše stanovanje user posted image ).

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.10.2007 22:38:51   
Anonimen
O čveke. Ma vas sploh ne ujamem, sem šele na 47. strani in upam da bo še katera tle ko pridem do konca user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.10.2007 22:42:02   
N _ B
KT: ravno prejšnji teden sem bila pri frizerju in je bila kar zgrožen, koliko las mi je izpadlo. Me je navajena s ful gostimi, zdaj je pa rekla, da jih imam sigurno 30-40% manj. Sicer se vidi, da se mi že počas obnavljajo. Sem naročila pri njej en šampon in ampule proti izpadanju in za krepitev lasnih korenin. Šampon sem že dobila, ampak ga še nisem sprobala. Ampule še čakam. Obstajajo tudi neki obliži, vendar jih jaz nisem hotela, ker dojim. Enako je bilo po porodu Nike. Takrat se mi je izpadanje ustavilo nekje pri šestih mesecih.

Drugače je pa ravno po tv-ju reklama za fitoval ali nekaj podobnega. Isto proti izpadanju. Mi vedno Nika reče: "Glej mami, to morš imet ti, ker ti izpadajo laski". Ma non stop me hoče frizirat, pa ji sedaj ravno ne pustim, ker drugače, vse frči naokrog.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.10.2007 22:42:48   
KT
nogica - no, pa vendarle ne bom sama ostala - vse nekaj v horizontalo vleče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.10.2007 22:44:03   
N _ B

Se pravi Rustika, petek 19.10.2007, ob 11h:

--> Kati81
--> N & B    99%
--> nikical
--> KT 

Punce, sem skopirala na tekočo stran, če se nam še katera pridruži.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.10.2007 22:46:32   
Kati81
KT priporočam ti novalac, ker je res najboljši vsaj za našo se je izkazal super, pa smo kar precej okrog mleka študirali. Veš drugače se ga dobi samo v lekarnah, jaz ga pa kupujem v trgovini dimedias, zraven tehničnih v BTC-ju kjer mi dajo 10% popust, tko da pol pridem na isto ceno kot je recimo aptamil, pa tko fino je pakiran.

No saj ti v petek kaj več povem.

Sam ste pa res ene čvekice, mi smo bili vsi trije na bowlingu, medve sva pa v mes skočile še v H&M po nogavičke in v dm po frutke, ampak tiste sokce ji sedaj za kosilo polovičko razredčim z vodo, samo sam za kosilo ne prej ne potem, takrat nima mleka zraven, pa seveda al sadna al pa zelenjavna kašica. Naša obožuje papajo, je čist zmešana ko ji jo dam bi pojedla pomoje en velik krožnik.

LP K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.10.2007 22:46:40   
KT
N & B - bojš, da nisi obliže vzela - kako jih boš pa z glave spravla user posted image user posted image user posted image  - se mi že en majčkeno meša, se vidi, da je pozno, pa še naporen dan sem imela!

Ampak moram ti pa povedat, da sem ti full hvaležna, ker sva počvekale - da sem dala malo živčke na pašo, ker drugače vseskozi o mami razmišljam - res hvala!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.10.2007 22:48:17   
KT
Kati81 tole me pa malo skrbi - a spet nogavičke? - kaj pa vi delate z njimi user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.10.2007 22:49:31   
N _ B

N & B - bojš, da nisi obliže vzela - kako jih boš pa z glave spravla user posted image user posted image user posted image  - se mi že en majčkeno meša, se vidi, da je pozno, pa še naporen dan sem imela!

Ampak moram ti pa povedat, da sem ti full hvaležna, ker sva počvekale - da sem dala malo živčke na pašo, ker drugače vseskozi o mami razmišljam - res hvala!

Ni problema. Edino en paket robčkov si mi dolžna, k sem se nasmejala do solz, da jih sprot brisat nisem mogla. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.10.2007 22:50:24   
Kati81
Ma to je bil sam izgovor za mojga, pa saj veš da takrat ni bilo glih izbire, sem ji sedaj kupila še tiste s pikicami spodaj, pa men se ne da vsak dan prat, tko da rabimo kar nekaj nogavičk. Pa saj veš da vse ne pašejo k vsem hlačam, hahaha.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.10.2007 22:51:54   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ma to je bil sam izgovor za mojga, pa saj veš da takrat ni bilo glih izbire, sem ji sedaj kupila še tiste s pikicami spodaj, pa men se ne da vsak dan prat, tko da rabimo kar nekaj nogavičk. Pa saj veš da vse ne pašejo k vsem hlačam, hahaha.

Hvala bogu, da ne kompliciram samo jaz.

Moj bi otroke obleku kot papige, če mu ne bi pripravila, kadar jih on oblači.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.10.2007 22:52:01   
Drnula
Kaj, kje ... še jaz bi se prijavla za zllikat ....nikical, kam dostavim?
Zdajle moram par cujn za jutri zlikat, ostalo pa lahko dostavim saj grem jutri dopoldne v LJ user posted image .

KT - ojoj, tole ni prijetno s starši. Upam, da bo tudi mami kmalu bolje. Nesi ji kak kaki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.10.2007 22:52:40   
Anonimen
KT evo me, sem vas ujela. ma ste pa res čvekale danesuser posted image . Sem user posted image obljubila da danes pa ne bo nič neta in da se izključno njemu posvetim pa ni šlo. Pa še ene dogovre sem imela ker kupujem nekaj rabljenih stvari in se moram zmenit za termine.

Najprej naj povem veselo novičko da je naši Tari včeraj pribibal prvi zobek user posted image user posted image user posted image . No najbrž je zaradi tega ponoči malo štrajkala in tudi vse ostale nemirne noči so bile najbrž povezane s tem.

Ja mene tud zanima kje je Neja, pa melaverde, pa janapan pa.... ful nas je malo ostalo a se vam ne zdi?

Aja a čvekate že za petek user posted image ? No jaz se mogoče pridružim, če bo pa res slabo vreme, kakšna poledica ali celo sneg potem pa me ne bo iz naših rovt user posted image , nimam glih briljantnih gum, čakam da zamenjam na zimske ker gredo potem tele na odpad.

No da vidi če nisem zdaj jaz sama tle?

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.10.2007 22:54:29   
Kati81
Likanje .......... jaz tudi tudi, mam cel kup, pa še se bodo mal prale tko da mam za cel prtljažnik cunj, ma saj ti jih lohk kar s šajtrgo dostavim k si tko blizu a ne Nikica.

Jaz likanje sovražim, vse drugo je lažje, sam likanje mi pa res ni všeč. Tko da potencialne kandidatke za likanje javite se.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.10.2007 22:55:55   
KT
Drnula - neče vraga nič jest, ker pravi, da potem vseskozi bruha in hodi na stranišče - ne mormo ji dopovedat, da se bo vse skupaj prej ali slej uravnalo. Ma tko je trmasta, po drugi strani se mi pa tko smili, da je za znoret. Popolnoma je bila dehidrirana, brez moči, tudi stat ni mogla, ampak v bolnico pa ne user posted image  pa če prekle dol frčijo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.10.2007 22:56:02   
Kati81
Nogica poledice ob 11h sigurno ne bo več tko da ti kar pridi da vidimo Tarin zobek. PA tvojo Taro, ki je tak cukrček.

LPK

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.