|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
17.10.2007 23:14:57   
Anonimen
N&B ja bi blo prav fajn vsak dan met en takle čvek, ampak potem me pa moj skalpira. Zdaj veselo smrči, ko se pa zbudi pa boljš da to kišto samo zaprem in bežim user posted image .
Ja današnji čvek je namesto likanja. No jaz sem šele zdej tle gor priletela- je pa seveda trajalo da sem vas sploh ujela.

KT user posted image user posted image user posted image , mislim tebe je pa tolk dobr brat.

Kati a se ne moreš poslovit a ne? Jaz tud ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.10.2007 23:15:20   
Drnula
ej punce, kam norite
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.10.2007 23:16:18   
KT
Pile ne, samo nobeni se ne ljub peglat, pa raje tukej gor visimo.
A ne punce?

Kdo pa še dons pegla - mogoče nikical zdele rjuhe, ker je kar zgnila dol s foruma user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.10.2007 23:17:02   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

N&B ja bi blo prav fajn vsak dan met en takle čvek, ampak potem me pa moj skalpira. Zdaj veselo smrči, ko se pa zbudi pa boljš da to kišto samo zaprem in bežim user posted image .

Sej zato imam pa baby phone. Ko slišim premike (tiste prave, ne lažni alarm) tud boljš da zaprem. Sicer, pa to da nisem normalna že vem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.10.2007 23:18:24   
Anonimen
Hvala za čestitke. No kdo bo naslednji???

A bi to malo na seznam dale? Kaj prviš KT? A se ti da? No Tara, prvi zobek 17.10. Če pa ne pa tud prav.

SREČANJE
- Ej kaj pa na Rudniku v E. Leclercu? No avto pa res ne bi bil pod streho.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.10.2007 23:19:36   
Anonimen
Joj user posted image je nehal smrčat user posted image , upam da se je samo obrnil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.10.2007 23:19:48   
N _ B
Uf, zdele sem se spomnila, da imava z user posted image  jutri obletnico. Kaj nej mu ušpičim? Dajte kak predlog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.10.2007 23:19:56   
KT
Kati81 - ane, da nisi huda user posted image  - jest sem Rustiko, ja sem ja - veš, da ti moram priviščit ta najboljši možen sladoled.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.10.2007 23:21:01   
Drnula
Kati nič ne ovinkar .... ti že veš kje je dober sladoled. 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.10.2007 23:21:50   
KT
N&B ja bi blo prav fajn vsak dan met en takle čvek, ampak potem me pa moj skalpira. Zdaj veselo smrči, ko se pa zbudi pa boljš da to kišto samo zaprem in bežim .

nogica - reč mu, da si prah brisala user posted image to bo sigurno užgalo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.10.2007 23:23:41   
Drnula
N & B .... jajce v čevelj.. ??? Ne vem, KT vpraš user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.10.2007 23:27:36   
N _ B
Lep pozdrav od Jaka.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.10.2007 23:27:46   
Anonimen
No nič ni blo, obrnil se je in zdaj je končno nehal "težit" s tem groznim smrčanjem user posted image . Mene to tolk nervira user posted image . A še katero?
Ko sem bla v porodišnici smo imele eno ki je ful smrčala - groza, raje bi poslušla otroški jok kot to user posted image .

N&B ja moj se premetava po sedežno BP pa imam v spalnici da slišim Taro, tako da za njegovo smrčanje BP sploh ni potreben user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.10.2007 23:28:40   
KT
Punce mene že krivi - grem v miževo deželo!

Lahko noč in mirno noč!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.10.2007 23:29:34   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Lep pozdrav od Jaka.

Jap, ravnokar je priklopljen. Lakom lačen. Po en stran še dobr, da zdajle, da bova šla skupej spat. Drugač bi se pa čez dve uri zbudil.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.10.2007 23:30:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N&B ja bi blo prav fajn vsak dan met en takle čvek, ampak potem me pa moj skalpira. Zdaj veselo smrči, ko se pa zbudi pa boljš da to kišto samo zaprem in bežim .

nogica - reč mu, da si prah brisala user posted image to bo sigurno užgalo!

KT ja najbrž ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.10.2007 23:32:54   
N _ B
Hvala punce za lušten večer. Včasih prav paše dat vse na off.Midva bova tud naredila premik v spalnico v horizontalo.

user posted image  Nočko vsem skupaj. Lepe sanje, če bo kaj časa zanje.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.10.2007 23:33:05   
Anonimen
No prav če nočte več čvekat - JOJ KOLK JE ŽE URA user posted image - grem pa še jaz mojga smrčača pogledat. Pa moji princeska dam enga cmokca in hopa cupa v Pančevo.

NOČKO pa en user posted image vsem vam in vašim user posted image od mene in moje Tare

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.10.2007 23:39:54   
Drnula
No ve spat jaz sem si pa likalno mizo postavila.
Men se nič ne spi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.10.2007 8:26:31   
*ANA*
No, danes sem pa prva user posted image

Sej kaka naj bi pa bila če sem šla včeri spat s kurami- ob 9 uri da se mal naspim s Svitom.
Vse lepo in prav dokler ni prišel spat še user posted image , ko ne vem kaj je delalda je Svita zbudil user posted image in potem je šel moj dolgi spanec k user posted image
No pa sva se ob 22 najedla in šla spat do4 ih pol pa spet jest

Lepo ste se načvekale včeraj user posted image tudi jaz bi se vam pridružila če bi vedela da boste gor, prišle pa ste že ko sem jaz šla v Pančevo user posted image

Tara čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image pa upamo da ni preveč hudo blo ko je  iskal pot ven  Pa še eneuser posted image ti pošilja Svit

KT upam da bo mami kmalu bolje, pa eno user posted image da  gre ta salmonela hitro stran- predobro vem kako je z njo user posted image

Dane sje pa tako turoben dan- pri nas se že za dež pripravlja user posted image

Imam namen h kitajčkom it pogledat če majo kaj lepega za mamo za oblečt user posted image

Če pa se boste pa zvečer pogovarjale pa povejte pa ne bom šla s kurami spat user posted image , OOK?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.10.2007 8:28:58   
N _ B
Dobro jutro.

Še vse spite, a že likate? user posted image

Mi smo pokonci že od šestih. S to razliko, da Jaka spančka drugi krog, mami pa lika. Ravnokar sem dolila vodo, pa se likalnik še segreva user posted image .
Pri nas je že sonček. Ga bo treba izkoristit, ampak ne vem kdaj. Čakam namreč dva serviserja. Za pomivalca in steklokeramično ploščo. Upam, da bosta kaj kmalu prišla.

Evo likalnik kliče.

Lep dan.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.10.2007 8:30:02   
N _ B
Hm, upam, da vam niso boljše polovice po včerajšnjem čvekalnem večeru zaplenile računalnikov.....user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.10.2007 8:59:01   
Kati81
Jaz ga mam e, pa baje da danes dobim prenosnika al pa vsaj jutri. Čakam da vse gor naložijo.

No mi smo se naspali do 8.00 zdej pa po stajci rogovili, mami pa za računalnik. Pol greva pa v špar na kavico, pa v Pikapolonico pogledat če majo tiste copatke kot štumfki sam z gumjastim podplatom.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.10.2007 9:16:53   
KT
Kati81 a v H & M jih nimajo več - jaz sem jih pa ravno v H & M hotla še ene kupit.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.10.2007 9:19:54   
KT
Mi smo pokonci že od šestih. S to razliko, da Jaka spančka drugi krog, mami pa lika. Ravnokar sem dolila vodo, pa se likalnik še segreva .

N & B - izdajalka, kaj bomo pa k nikical v nedeljo nesle user posted image ?

*ANA* kaj poznaš koga, ki je imel salmonelo? Ali morda veš koliko časa traja (približno - saj je vsak človek drugačen, saj vem) okrevanje?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.