|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
17.10.2007 21:23:48   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Kam si zdej zginla user posted image

tukaj. sem se še drugod mal sprehodila.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.10.2007 21:25:57   
Drnula
Jaz bi vam z veseljem rada napisala da v petek pridem pa očitno ne bom mogla user posted image user posted image . Pleha sicer ne bomo montirali, ker bo zvit šele v naslednji torek, bomo pa začeli kar s prekrivanjem, ker kritino bodo pa že pripeljali. No, za začetek bo prišel v petek dopoldne stvari pripravit ta isti tip, ki naj bi montiral pleh, in sem zato na istem .... saj ne da mam kaj za zraven delat, ampak je tip brez izpita in ga moram kot otroka it iskat pa peljat na parcelo delat, pa peljat na kosilo ....   ma mi bo raztreščil cel dan user posted image . Bom pa vmes hodila na kofetka k sosedi, ki jo mam ogledano za varstvo.

Kaj bi to bila kriza če bi se danes še vedno delalo tako kot včasih in bi mogla skoz skrbet za delavce, prehrana itd .user posted image user posted image ... kriza, ni šans.

Mogoče pa le naslednjič user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.10.2007 21:27:57   
N _ B

Punce naša frajla bi skoz jedla - meni pa zize skoraj že do kolen visijo tako so prazne user posted image . Se je zdajle zvečer pri meni najedla (tko kot ponavadi) potem pa še 120ml dodatka slistila user posted image .

a že dolgo dodajaš? pri nas se je sedaj malo umiril. kot sem že napisala v enem od prejšnjih postov, je bila čez vikend kriza. kaj češ, otroc rastejo in rabijo. če bi imela kaj adaptiranega doma, bi mu ga jaz čez vikend tudi sigurno dala, ampak smo zmagal tudi brez tega. zaenkrat. naš je čist divji, ko vidi, da mi jemo. odpira usta, cvili....ne vem, če mi bo ratal, da se bova 6 mesecev le dojila, kot pri niki. nika je bila z mlekom čist zadovoljna, jaka pa je velik bolj konkreten (moški pač user posted image ). bom še počakala ene 14 dni. 29. imava posvetovalnico in bom mal vprašala. če ne drugega, bom kake riževe kosmiče z mojim mlekom mešala. za začetek.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.10.2007 21:28:53   
KT
Enako - meni se že cel dan postelja prikazuje user posted image  s tem, da me kup perila čaka, pa posoda, ki čudežno res ne gre sama v pomivalca (kot mislijo nekateri, beri: user posted image  ), aja pa kopalnica kar kliče po krpi user posted image  - mah, bom kot ena Scarlet O'Hara: "Tomorrow is another day" user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.10.2007 21:29:39   
N _ B

mah, bom kot ena Scarlet O'Hara: "Tomorrow is another day" user posted image .

Jaz to vsak dan rečem. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.10.2007 21:33:51   
KT
N & B večerni dodatek sem uvedla šele pred dvemi dnevi - se mi pozna, da sta oba moja starša pristala na infekcijski, ker sta v neki kvazi dobri gostilni uspešno našla salmonelo user posted image  - oči je že veliko bolje, mami pa je slaba user posted image  - ne morem ji dopovedat, da je treba navkljub bruhanju in diareji včasih kaj pojesti, ker prazna vreča ne stoji sama in po petih dneh je že čas, da sistem počasi ponovno navadi na hranjenje - tko se mi smili, da me kar trga user posted image .  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.10.2007 21:34:16   
N _ B
punce, kam je Neja24062007 poniknila. pa še ene par jih pogrešam.

punceeeeee, kje ste?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
17.10.2007 21:39:52   
N _ B
KT: ja noro. Čimprej naj se pozdravita user posted image .

Meni se je po moje poznalo, da sem imela precej norenja in dirkanja naokrog ter premalo konkretne hrane za mleko. Jaka se je priklopil, parkrat potegnil, potem pa v jok. In to tri dni skupaj. Jest je posledično hotel na vsako uro. Ponoči pa na dve.  S katerim mlekom si pa začela?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
17.10.2007 21:43:19   
N _ B
Drnula: res, dobra si, da ti znese še s tem. Midva sva pred leti stanovanje le prenavljala, pa se mi je skoraj mešalo. Predvsem od "natančnosti" in sposobnosti kao dobri majstrov.

Na koncu mi je moja mami le rekla: "A zdaj veš, zakaj jaz vsakega napaden in oblajam še predno stopi v hišo? Zato, da vsaj približno naredi kot je treba."

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
17.10.2007 21:48:26   
FLASK_A
Ja tole mate pa čvekalni večeruser posted image user posted image user posted image  Še jaz še jaz!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
17.10.2007 21:50:26   
N _ B
nikical: s KT sva ugotovili, da rabiva eno za likat. Dej, ti si sedaj ravno v elementu. A lahko kaj prineseva? Midve bova pa še zate čvekali...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.10.2007 21:50:54   
FLASK_A
Sva uredila garažo za nedeljski garaža party- mize so na svojih mestih, vse pomito, vse se sveti, zunaj sem klopi pobarvala (so ble že ful grozne), naročit kruh (ostalo že mam) in evo- je že dan okrog. Cunje ni šans- sam obesila sem jih pa pometala prejšnje z obešal- jutri bojo na vrsti, je moj dolgo v službi pa bo cajt.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.10.2007 21:50:55   
ANDREJA 75
user posted image user posted image user posted image Ja jaz vas redno spremljam ampak ni časa da bi kaj dolgo vezila tudi trenutno čakam likalnik da se segreje sploh si ne morete predstavljati koliko je perila za 6 člansko družino pralni stroj non stop pereuser posted image  user posted image pravi da bo sam enkrat crknu"""no mi smo preboleli en prehladek cepljeni nismo bili bomo naslednjo sredo tako da nič nevem kolko sta mojauser posted image user posted image velika in težka saj bi dala kakšne slikice ampak neznam drugače kot da jih dam v albumuser posted image user posted image user posted image mi spančakamo ponoči od 19h do 7 zjutraj razen včasih sploh med vikendom nas spi zjutraj od 5 naprej 6 v eni posteljiuser posted image user posted image joj kako nam je toplo!a bo drug teden tudi kakšno srečanje bi  pa mi lahko prišli seveda če bomo zdraviuser posted image user posted image user posted image Junike sem z vami!!!šibam likat !POZDRAVČEK ANDREJAuser posted image user posted image user posted image

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.10.2007 21:51:37   
KT
N & B  - vzela sem pač tistega, ki sem ga imela za vsak slučaj doma - Aptamil AR1 (enkrat avgusta sem ga v Avstriji kupila, ker sem kot popolnoma neizkušena mama mislila, da ima pikica premalo a dajali so jo le krčki hrčki user posted image ). No, vseeno mislim, da ni ravno pravi za našo in bom probala še kakega drugega - Kati81 kako priporočilo?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.10.2007 21:53:32   
KT
ANDREJA75 - če pa vam rata prit, bomo takoj drug teden še eno srečanje zorganizirale ane punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.10.2007 21:54:22   
KT
Lejo nikical - je že nekam kliznila (a je drugje bolj zanimivo, al kaj user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.10.2007 21:55:47   
FLASK_A
Andrejauser posted image user posted image  Me smo pa tko lene, da nam še glave ne stojijo več pokonc za tole kištouser posted image user posted image  Ti pa še likat. Svaka čast! Ja, sej naslednji teden se tut dobimo ane punce!

N&B, jaz tko pridno likam da se je že moj javu, da bo on kdaj zlikaluser posted image user posted image user posted image  Tko da nevem če se splača mene najetuser posted image

KT, uf! Upam, da se kmalu pozdravita tvojadva! Dodajanje: Moj že en teden z usti pa očmi za kozarci pa piškoti gleda, ki jih mami pridno nosi v ustauser posted image  Tako da od danes naprej ima za zajtrk neki pa za večerjo neki, potem pa še dojenje. Ta neki je lahko rižek, jabolček, gresek, pač taka kašica. Danes je jedel rižek od Hippa (se naredi z vodo) in je ful pomlaskaluser posted image user posted image  Zdej pa spi kot dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.10.2007 21:56:32   
KT
Ti nikical - imam pa eno strašno idejo - glej v nedeljo boš imela en kup enih gostov, kaj če mi2 z N & B prineseva najine kupe perila, pa ti še tvoje dodaš, pa naj mal likajo, da jim ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.10.2007 21:57:14   
FLASK_A
KT nč nism kliznila, a me kej vn meče al zakaj tko pravišuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.10.2007 21:58:37   
FLASK_A
KT, super ideja!!! Bom dala unim malim za likat, ko ful radi pomagajo- šestletnica pa petletnik... Bo u nulo zlikanuser posted image user posted image user posted image  Pa mal pržgan.... ampak bo!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.10.2007 21:59:17   
KT
Ampak neje pa res že dolgo ni user posted image  - sem že prejšnji teden pisala oz spraševala o njej - upam, da so vsi uredu?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.10.2007 21:59:59   
FLASK_A
Ja, jaz tudi. Sej je rekla, da pride takrat na srečanje- od takrat pauser posted image user posted image  Neja, upam da ste OK!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.10.2007 22:06:55   
KT
Ti nikical kaj pa, če tisti šestletnici in petletniku rečeš, da naj babice pa tete sabo pripeljejo, pol smo pa s ta hudga ven user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.10.2007 22:08:46   
FLASK_A
Tiste se bojo pa dol s torto basaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.10.2007 22:11:38   
FLASK_A
Ej babnice, morm spat. Moj me postran gledauser posted image user posted image user posted image  Kva pa vem kva ga muči- nezlikanje cunje pa baba za ekranom user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, prazna postla najbržuser posted image  Mu grem delat gužvouser posted image user posted image user posted image  Nočko, pa se tipkamo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.