|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
13.10.2007 20:55:06   
neli99
a ja: pri nas totalno ista statistika:

sinko v mižuland ... atija je zmanjkalo pred TV (sej ko pa je cel teden ob 5h vstajal user posted image  ... men se pa ne da gledat TV ... raj tele čveke berem ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.10.2007 21:10:33   
majrim
stephany...dobrodošla...čestitam..nam je uspello iz prve z enim samim jačecem,na petek 13...zdej pa bi še nega po naravniuser posted image ...ampak danes me je našđa tamala spravla skoraj ob živce...taka trma je za spanje,da človek ne bi vejrel..pa sem sem usedla na ležalnik,vžgala cd in sesalc,pa je šla v raj...user posted image
julci!!!!!!...zaradi tebe sem danes prišla sem,da vidim,kako siuser posted image ..čudno,kako se človek lahko naveže na ljudi,pa čeprav jih ne pozna...jokala sem in hudo mi je blo,kot da sva že sto let prijateljice...in to je tisti lep občutek...ker veš,da nisi sam nikoli...da je nekdo ob tebi pa čeprav samo z mislimi...res ste zlate punce!!...in če ti je to kaj v pomoč...mislim nate..user posted image
vilma..ja,mi že karnekaj čas nagaja ta bris...upam,da se v deembru dokončno zmenimo in odločimo kako in kaj,ker ni prijetno,ko ne veš pri čem si...če mi imajo za vzet vse ven,pa naj...samo,da lahko sexam naprejuser posted image ...se malo hecam...
duskamb..čebriček je zakon...jaz se moji tako nasmejem...ona kar vstaja,pa šprica ko nora...pa pije zraven...v glavnem uživauser posted image ...daj slike čimprej!!
...jaz grem tudi na kavč...sem crknjena..po kosilu smo šli po špežo,pol sem na hitro odtajala skrinjo,vmes pa porihtala Nežo za v pojstlo,kar je trajalo uro in pol z jokom skupaj..user posted image zdej pa skočim malo pred tvuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.10.2007 21:48:48   
stephany
Punce, hvala za dobrodošlico! user posted image

Julči, moje sožalje. Hudo mi je, da moraš skozi vse to. Še dobro, da imaš svoja dva sončka, ki ti dajeta moč. Tudi jaz sem na svojo mamo zelo navezana in si ne upam niti pomisliti na čas, ko je enkrat ne bo več...

Danes je moj sonček star že pet mesecev, pa se mi zdi, da sem komaj rodila in dobila malo štručko v roke (no ja, niti ne tako majhne - 4.030 g, 53 cm). V sredo je imel Klemen drugo cepljenje, pa so mi ga še stehtali in izmerili - 8.730 g, 68 cm (je bolj težkokategornik, tako kot mami).  

Stephany

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.10.2007 21:55:48   
natasaom
evo mene spet.sem vse okol prefirbcala pa nč pametnga..najboljš da se spat spravm..me že oči pečejo k tok bulm u ta rač..jutri nas ne bo domatko,da si bom vsaj oči spočila.midve greva po kostanj,ati pa u gmajno drva naštimovat,,ja takle mamo pr nas je ati zlo aktiven.user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.10.2007 22:00:43   
julci

Hvala za vašo sočutje,hvaležna sem da vas imam.Hvaležna sem da sem imela(jo še Imam v user posted image ) tako zlato mamo,ki je živela samo za svojo družino.Vedno je znala prisluhnit,svetovat,nesebično pomagat,......Barbara jo je poznala v bolnici,ko sva rodile.Mene je rodila pri 17 letih,marsikdo je mislil da sva sestri.Bila sem ponosna nanjo.Moj mož je šele pri nas spoznal kaj pomeni družina,tudi sam ni imel kaj prida prej v življenju.Zdaj pa že nekaj časa nima kakšnih stikov z njo.Žalostno.Jaz si tega ne znam predstavljat.
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ljubiti in izgubiti ali nikoli ljubiti ... imeti tako ljubečo mamo in izgubiti ali imeti mamo, na katero ne mores biti ponosen ... hrani svoje lepe spomine v svojem srcu in bodi ponosna nanje ... nimamo vsi take sreče .

Hana ti pa pridi kaj na user posted image .

Majrim zadnjič ko sem prebrala tvoj SMS,sem bila ganjena.Vsaka vaša beseda mi je v uteho.saj čez dan nekot gre,zvečer pa privrejo spomini na plano,takrat je najhuje.Vem da bo čas prinesel tudi manjšo bolečino.
Sem pogledala tvoj album.Zlato princesko maš.Kar se pa tvojih ginekoloških problemov tiče pa ne čakaj,ampak pojdi čimprej naprej.Pravijo bolje lečit,kot prečit.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.10.2007 22:08:09   
natasaom
o julči!spominiti ostanejo za vedno in verjemi mi,da je meni bilo zelo hudo,ko sem šla iz porodnišnice direkt na grob,da sva s hano babici svečko prižgale.

zares te razumem.drži se čas zaceli rane!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.10.2007 23:08:14   
stephany
user posted image

To je pa moj Klemen!

user posted image user posted image user posted image  Uspelo mi je, jupi! Končno znam tudi jaz prilepit sliko!

Lp, Stephany

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 332
14.10.2007 10:38:43   
hanna1
JUTRO PUNCE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj skoraj  user posted image ,ta user posted image sploh ni hotel potegnit,ko sem stisnila "Odgovori".Sem lahko samo prebrala-zato pa sem hitro bila danes zjutraj,kaj se more,sem pač  user posted image .

stephany,en velik user posted image user posted image user posted image pozdravček med nami zate!!!Odlično si ujela tvojega junaka,bodo imele naše punce opravka okrog njega,ko malo zrastejo,saj zdaj je vse kontra,kot je bilo včasih user posted image user posted image .
Sem šla pofirbcat na tvoj profil in sem ugotovila,da imava samo dva dni narazen rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image midve!!!
Pa mimogrede,prehitro se učiš,mi smo nucale morje časa,da smo znale slikce gor spravit,ti pa takoj!!Se hecam,kar pokaži še kak utrinek tvojega Klemna,ko so pa taki user posted image ,pa kar prehitro zrasejo.Pa si imela kaj delat,takšen korenjak že ob rojstvu!!!user posted image user posted image
natasaom,naberi dosti kostanja,men se ga že pošteno lušta,pa da ne boš mislila,ga imamo v hladilniku celo vrečo,samo ni kandidata,ki bi se prostovoljno javil,ga narezal in pol še spekeluser posted image .Mogoče pa res gremo danes k moževemu stricu,kjer je on živel-dokler ni naletel na mene-ima pa hišico ob robu gozda malo v breg-prav idilično.Se bo treba nadihat malo svežega zraka v borovem gozdu user posted image .
Pa končno izvem,da je pri duskamb kopanje uspelo user posted image user posted image .Izgleda,da se res obnese tale čebriček,ker naša tako brca in maha v vodi,da smo mokri z njo vred in se že pripravljam,da jo bomo kopali v tavelki banji-naj uživa user posted image .
Drugače pa,seznamček je postal že seznam,a ne neli99,vedno več se tudi pri nas dogaja in če si en dan stran,komaj uspeš potem vse pokomentirat-kako pa kaj bodoča princeska,je kaj pridna user posted image user posted image ?Kakšni so pa kaj izvidi,si jih že dobila?Joj,pa res hočem stlačit vse v en stavek user posted image .
Ja tole ko se jaz vsake toliko časa razpišem o mojih osebnih "podvigih" pa lahko rečem glede zadnjega,da zdaj gledam na to kot nekakšno pozitivno izkušnjo-človek moraš iti včasi preko kupe kamenja,da najdeš lepo pot-ne gladko,saj potem bi bilo dolgočasno-in vesela sem za to izkušnjo,ker šele sedaj znam cenit kaj imam.Vilma,ti si rekla,da sedaj ne bi mogla ponovno navadit na nekoga drugega in se kar podpišem pod to,saj še pri mojem user posted image kar naprej ugotovim kaj novega po 16 letih,da me včasih kar vrže user posted image .Ampak,če ne bi bilo tako,bi bilo preveč dolgočasno user posted image .Sem pa seveda swdaj bolj odločna in se mu,kot pravi sam,ne pustim.In verjamete ali ne,mu to bolj ustreza kot prej,kot sem se kar naprej cmerila in molčala. user posted image naj razume te moške,jaz jim ne pridem do konca.
majrim,tudi meni je teko,ko praviš,da imaš stalno te težave.Meni so tudi pred leti kar naprej pošiljali domov za dodatne preglede,potem pa sem zamenjala G in se preselila anbulanto bolnice v Sg,tam pa so me pošlihtali in od takrat (trkam na les)nimam več težav z brisom.Je pa res,da to ni isto,kot pri tebi,tako da vztrajaj na temeljitih pregledih,da boš potem bolj mirna.Takšne stvari ti lahko pošteno najedo živce in posledično to čutijo vsi tvoji.Tako da jaz stiskam fige zate,da se ti tole čimprej uredi in bošlahko uspešno štartala (jaj,moja slovnica) v novo user posted image .Ti zeloooooo privoščim!!!
Kaj pa muskulfiber viator,dobra si,da si tako disciplinirana,jaz se še vedno rekreiram samo na tak način,ko kaj spucam user posted image

Kako ste še kaj druge naše KT,potonika , tudi marogica se je malo oglasila,pa zvezda71,trixi in ostale,ki se tipkamo tu gor,ste dobro spale,kako so vaši sončki?'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem ravno sedaj ugotovila ,da sem ostala brez user posted image .

Nazadnje bi pozdravila še tebe, julci,saj si lahko samo predstavljam,kako hudo ti je sedaj.Meni je pred dvema letoma umrl oče,ampak mama je mama.Posebej sem spoštovala tvoj odnos do nje,saj si ji znala tako nesebično pokazati vso ljubezen in verjemi,malo je takih otrok.Še vse prepogosto se zgodi,da se odtujimo od svojih staršev in se šele potem zavemo,kaj smo imeli,ko enega ali oba izgubimo.Dolgo sem razmišljala,pa ne najdem besed,s katerimi bi lahko sedaj omilila tvojo bolečino,lahko ti rečem samo to-tukaj smo in vedno se lahko obrneš na nas-vedno ti bomo na razpolago in vedno ti bomo prisluhnile pa tudi jokale s tabo.Solze niso nič slabega saj pomagajo ublažiti bolečino.Ob vseh,ki so tukaj zapisale svoje misli in sožalje,se pridružujem tudi jaz- zelo mi je žal za tvojo mamo in naj bo srečna sedaj,ker jo bodo vedno spremljale vaše misli-ohranite jo v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat lep dan želim,sedaj grem pa res nauser posted image .

Pa-pa

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.10.2007 10:40:12   
hanna1
Se opravičujem,ampak sem tako dolgo pisala,da je že dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.10.2007 13:16:20   
neli99
dober dan soborke .... user posted image

zunaj lepa nedelja, pri nas smo pa vsi bolj lenobno razpoloženi in bomo danes kar doma. smo zbrali energije samo za en kofe v dolini, pa po mivko smo šli za sinka. še zdaj jo je malo morje od poplav.

upam da uživate kje na sončku ...

moje dete v trebuščku je kar pridno, izvide sem v petek zamudila user posted image , sem prepozno klicala. grem pa itak jutri do zdravnice, moram odpret bolniško za 14 dni.

me pa že nekaj časa spremlja eno tako čudno razpoloženje. tako mam rada tale forum in vsak dan visim tu gor ... samo zdaj pri novembrkah rojevajo tiste, k se kaj komplicira, pa me to spravi v eno čudno stanje ... včasih pomislim da bi blo bolje, da ne berem tega preveč ... včeraj smo zvedele, da je ena rodila dvojčke in po napaki zdravnikov, ki so odreagirali prepozno je bil en otroček nekaj časa brez dihanja in verjetno ima poškodbo možganov (cerebralno paralizo) ... jaz pa v službi delam s tako populacijo in vem kaj to pomeni ... ne vem, malo me jeza , malo  ... kaj pa vem ...

ali je vas kdaj bilo strah, da bo kaj narobe ... ste kdaj pomislile na to ....

pa mislim, da je v drugo to bolj prisotno. v prvo na to niti pomislila nisem, čeprav sem bila obdana z otroki s takimi zgodbami, zdaj pa ... kaj pa vem: kot da čakam iz katere strani se bo tokrat prikazalo ... pri prvem smo se borili z neutolažljivom jokom in dojenjem ... kaj bo pa to rundo?

drugače pa ni tako hudo, da ne boste mislile, da delam celo dramo iz tega ... me pa včasih preleti kaka taka misel...

zdaj pa kaj bolj veselega user posted image

punce a mate vse čebričke ... a ma kera kako slikco? mi smo mel navadno banco, če pa vse pravite da je tak zakon, pa lahko tut to damo v družinski proračun ...

hanna1 tok so mi dobri tvoji smajliji, na katerem naslovu si jih dobila ... jst iščem smajlije po internetu že cel mesec ... našla marsikaj, tok dobrih pa še ne ...user posted image

stephany user posted image  ... še en plavooki bodoči osvajalec ... no pa res niso same punce dojenčice med nami, statistika se že popravlja user posted image .

pozdravček in se še kaj oglasim ... (itak ....) user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.10.2007 21:04:00   
KT
neli99 - uf, kok te razumem, da se ubadaš s takimi mislimi še posebno, če delaš s takimi user posted image . Tudi sama sem se ubadala s takimi mislimi in glodala predvsem sebe (sem namreč človek, ki malokrat razkrije svoje naskritejše strhce in strahove). V naših letih so taka razmišljanja povsem normalna, saj nam možgančki delujejo malce drugače kot pred leti user posted image  (pa naj bo to dobro ali slabo). Veliko zgodb smo videle, še več prebrale, a vedi, da tvoja pikica komaj čaka, da osvoji mamico, očka in malega bratca. Zato možgane na pašo in pozitivne misli v glavo in svet bo vaš user posted image . Vem lahko je nam sedaj govorit, a vedi da nisi osamljena v teh rzamišljanjih in da se je verjetno marsikatera tu borila s takimi mlini na veter. Toliko lepega te čaka, predvsem tisti prvi trenutek, ko stisneš malo štručko k sebi - kot, da se nebesa sklonijo in zakličejo: "uživaj"!   

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.10.2007 21:12:27   
majrim
eh partizanke moje,ste res ene partizankeuser posted image ....nikjer nobene,vse utrujene od vikenda...ko pa se meni klepeta in ko imam čas,pa vse tihouser posted image
neli99...daj ne nori...moraš vedno mislit pozitivno...ko sem jaz šla v ta postopek umetne nisem nikoli pomislila,da bi šlo kaj narobe...sploh po novivi,da je oče zbolel za rakom,sem bila prepričana v to,da nam bo uspelo iz prve...pol,ko je blo samo eno jajčece me je malo panika,ampak sem si vedno rekla,da bo sigurno trmasta po meni in bo preživelauser posted image ...in tako je blo...zdej jo pa imamo to našo rakicouser posted image
...čebriček??zakon je...meni vsaj...hitro opravljeno,pa nimaš straha,da ti kam zdrsne...naša že kar sama sedi in čofotauser posted image ...čaki,bom šla pogledat med slike..evo,je že v obdelaviuser posted image
user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.10.2007 21:15:06   
majrim
aja neli99...če si pa tako v skrbeh...pejdi delat amniocintezo...je pa res,da ni poceni...jaz sem jo ddelal,ker sem imela slabe izvide na THT pa so me klicali iz Lj pod nujno gor...uf,to je šele bil šok...pa še izvide čakaš 3 tedne...ampak je blo vse okuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.10.2007 21:16:38   
majrim
kje pa je hanna1 danes??????????  ostale???????????user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.10.2007 21:26:08   
majrim
bom šla jaz počasi v pojstlo malo počivat...tukaj ni nobene,oz ste na drugih koncihuser posted image ...se čujemo jutri kejuser posted image ...mirno nočuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.10.2007 21:42:49   
neli99
ojla nedeljske čveke ...

punce, res ni tako huudo... sem še presenečena glede na to da delam s prizadetimi. v prvo me je blo samo strah, da sploh ne bom zanosila, ker je mela moja mami s tem probleme in sta čakala na prvo 3 leta ... pol je bil pa pri nas sine takoj na poti user posted image , da ne rečem, da naju je celo malo presenetil ...

v drugo tut takoj ratalo ... pol si pa ne moreš kaj, da ne pomisliš: sej je prelepo da bi blo res ... pa nosečnost vse ok (razen klasičnih in nič usodnih nevšečnosti ...)

ampak res ni panike ... samo mal me prešine. je pa res za enkrat vse ok, pa dete veselo brca, pa prvi porod je bil ok ... tko da vse kaže na to da bo vse ok ...

smo pa že veliko slišale in prebrale .... sploh pa me zdaj matra to, ker je pri naših novembrkah ratalo eno tako vzdušje, da sem si kar rekla, da mogoče bolje, da raje več pri vas klepetam ...user posted image ... če boste ve mamice poslušale tudi moje nosečniške težave ...

majrim ... take zgodbe zdaj rada poslušam ... in mislim da je teh veliko več ... ko se vse srečno izide. sama mislim da življenje velikokrat zmaguje bolj kot sami verjamemo... čeprav včasih tudi zataji (sem se spomnila na julčino mami).

tale čebriček pa fuuul zgledauser posted image ... pa še mala tolk uživa.user posted image ... samo od kdaj pa to lahko upoabljaš .. najbrž čist takoj ne, ker še ne držijo glavice ... ali kako je s tem?

sej bi odprla še kako filozofsko ... danes se mi ful neki klepeta ....

oglasite se še kaj ... sicer pa mirno noč in se beremo jutri ...user posted image  ...

moj dragi že spet zaspal pred TV  user posted image  ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.10.2007 21:50:09   
julci
http://www.Cosgan.de - Smilies to je naslov za te smajlije.
Stephany kolko je Klemen zrastouser posted image .Frajer in pol,bopravi lomilec ženskih srcuser posted image To je pa od Zaleuser posted image .

Neli najboljš da nič ne bereš in se sprostiš,ter uživaš te lepe dneve do konca ko boš stisnila bebiko k sebi.

Kar se čebrička tiče je pa meni bolj všeč fliper,ki ga pritrdiš v banjo in lahko po mili volji brca.Edino kar je pri tem mora otrok že sedet.Meni Zala zdaj v banici vse pošprica,tk da tud razmišljamo o možni rešitvi.Ena je da ji v tuš kad damo tolko vode da bo lahko po mili volji špricala,tako kot je Miha.Bolj je šprico bolj mu je blo fajn.Smo pa glih dans gledali slike kakšen je bil Miha kot dojenček.Ne moreš verjeti kako sta si z Zalo podobna po mesecih.user posted image To je Miha ko je bil star 4 mesece.user posted image To pa Zala.Ko bi enga gledu.
Tako pa je užival Miha v veliki banji pri 6 mesecih.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.10.2007 21:55:15   
julci
Ej Majrim ta čebriček pa dobro zgleda,najlepše pa tisto kar je v njem.Ne vem če ga nemo nabavli.Zgleda ful enostavno.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.10.2007 22:18:40   
hanna1
EVO MENE,SO ME SPUSTILI K RAČUNALNIKU user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih smo se prepirali,kateri program bo kdo gledal na televiziji,sedaj pa,kdo bo prvi pri računalnikuuser posted image user posted image

Imaš prav majrim,včasih smo vse gor,drugič pa nobene user posted image .Mi smo šli pozno popoldne na pico,potem pa domov,pa malo igranja in dremuckanja in že se je bilo treba preoblečt v pižamo.Hano sem dala očiju,da malo pospravim po postelji in ko pridem ponjo je rekel ležerno-usrala se je.Pa še dobro,da nisem preveč hitela s ponovnim previjanjem,ker se je posračkala do vratu user posted image user posted image user posted image .Bi pa res potrebovala tvoj čebriček,jaz imam namreč banjico,zdaj pa mi je skoraj žal,ko vidim kako uživa tvoja  user posted image v vodi.Odličen posnetek!!!!

neli99,jaz te dobro razumem,saj še ni dolgo,ko sem se jaz ubadala s podobnimi strahovi.Kljub temu,da ti zdravnik pove ,da je vse v redu,pridejo trenutki,ko začne domišljija ubirat svoja pota in je enostavno ne moreš več kontrolirat.Tudi jaz sem danes brala pri nosečkah o tistem primeru dvojčkov,ko je punčka v kritičnem stanju.Bilo mi je popolnoma nerazumljivo,da potolikem trudu,ko se mamica pazi,da otročke čimdlje donosi,zaradi prepričanja babic,da ni to nič takega,spravijo v življenjsko nevarnost dve majceni bitjeci,ki nista nič krivi!!Saj mati instiktivno čuti in včasih bi lahko prisluhnili tudi porodnici.Saj niso vse razvajene in samo en slab trenutek babice bo spremenil življenje te mamice,ki se je tako veselila svojih sončkov.
Mogoče se bo zdelo kateri čudno,ampak jaz sem vsak dan zmolila za svoje detece in za mojo G,da bi bila ona pri mojem porodu in vem,da sem bila uslišana,saj kot sem že napisala,je imela takrat zadnji dan službe in moj porod je bila tudi zadnja stvar,ki jo je opravila v SG,preden je odšla drugam.Ti se kar zaupaj svojemu G,vse mu povej,kaj te teži,da še on naredi kakšen zaznamek v materinsko knjižico in to morajo potem upoštevat.Tvoja naloga sedaj je,da čim več čvekaš z nami,daš-kot so rekle druge-možgane na pašo in z svojo umirjenostjo boš največ naredila za svojo punčko,me pa bomo stiskale fige zate.user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede smajlijev -če odkriješ kakšnega zanimivega,stisneš desno tipko miške in se ti izpiše,kam sodi.Jaz sem si naložila Smiley Central v orodno vrstico (vtipkaš v google ali drug iskalnik)injih je potem čisto enostavno kopirat in prilepit ali pa vtipkaš cosgan  in potem samo stisneš smajlija,koda se izpiše spodaj v kvadratku,jo označiš in kopiraš ter prilepiš v prostor "Odgovor".Če greš na predogled se ti pokaže slikca.Uživaj!!user posted image .OK,punce lepo spite,dobro zadekajte svoje user posted image in sladke sanje user posted image

julci in KT,kako sta!Vidve imata trenutno še najbolj težke dneve,vsaka po svoje-mislim na vaju....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.10.2007 22:22:45   
hanna1
Jaz res tako dolgo pišem,da mi ve že vse pobegnete!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.10.2007 22:27:05   
hanna1
julci,pozdravljena.user posted image
Ti si bolj na izi napisala za smajlije,jaz tako zakompliciram,da se noben bog ne spozna ven user posted image user posted image user posted image .Zdaj pa spat!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.10.2007 22:32:46   
Anonimen
a se lahko pridružim, vsaj da vas pozdravim?

Marca rodim pa sem šla na mamino čvekalnico in čvekamo me, ki bomo rodile marca pa z grozo ugotovim, da so večinoma letnik 85 in podobno. Sem hitro dol ušla.

Torej prvi user posted image  - 33 let
Drugi       user posted image -  35 let
tretji        user posted image  - 37 let bom imela ko rodim v marcu 2008

Smo pridni a ne?

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
14.10.2007 22:38:15   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Marca rodim pa sem šla na mamino čvekalnico in čvekamo me, ki bomo rodile marca pa z grozo ugotovim, da so večinoma letnik 85 in podobno.

DIANA5, tudi ti dobrodošla med starimi konzervamiuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.10.2007 23:03:59   
stephany
Dober večer!

Saj ne morem, da ne bi malo pokukala sem gor. Mi je prejšnji vikend crknil računalnik (disk je šel k vragu) in sem ga imela potem dva dni na servisu, pa mi je blazno manjkalo brskanje po netu. Se bojim, da je to že kar znak odvisnosti. user posted image  Se tolažim, da verjetno nisem edina ...

Hanna 1 - da mi je uspelo sliko prilimat se moram pa itak tebi zahvalit, ko si tako fina navodila napisala.
Hvala! user posted image user posted image user posted image   Mi je že Julči na Živi malo pomagala, pa mi ni nič ratalo. Sem že mislila, da sem brezupen primerek.

Imaš kar prav, Klemen me je kar namučil (OG 37,5 cm). Sem pa imela ob sebi krasno babico in svojo G, ki ji itak 100% zaupam.

Julči - ja, Klemen res raste kot goba oz. v zadnjem času se bolj redi kot raste. Sem že slišala od kakšne tete, da je debel. Pa kaj ga čem zdaj stradat al kaj?? Jaz mu dam zizo kadarkoli hoče. Lubčka za Zalo tudi od naju.

Nelli 99 - mislim, da je čisto malo strahu prisotnega v vsaki bodoči mamici, pa če si to prizna ali ne.

Še ena slika. Pod mostom se Klemen kar rad igra oz. v zadnjem času trga igrače dol (mami jih pa nazaj daje).

user posted image

Stephany 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.10.2007 8:38:22   
hanna1
DA VAS POZDRAVIM S TAKO LEPIMI JESENSKIMI BARVAMI KOT SO ZUNAJ!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si grem kuhat kavico,sem morala še tukaj gor pokukat.Sem zelo vesela,da se nam marogica zopet oglašaš,sem te pogrešala user posted image user posted image .

Pol pa vidim še nove slikice od stephany in moram priznat,da je tvoj sine konkurenca marsikateremu starejšemu dojenčku-pravi korenjak,ti verjamem,da si imela kaj delat pri porodu user posted image

Sem pa vesela,ko se na tako sončno,sicer mrzlo,jutro oglasi še kakšna naša "frišna" mamica.DIANA5,en velik,velik user posted image med nami.Sem morala iti pokukat v album,in moram priznati ,da mamica kar cvetiuser posted image user posted image .Pri vas pa niste odmuh,mislim,čestitam za user posted image .Najbrž imaš kar nekaj dela z njimi,pa je sine že pravi frajeruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

a se lahko pridružim, vsaj da vas pozdravim?

Kar večkrat se nam oglasi,pa da slišimo o tvojih dveh junakih in kako se počuti dete vtvojem trebuščku-tudi ti pazi nanj user posted image user posted image .

Punce,kako ste,so vašeuser posted image že pokonci???

Pa-pa

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?