hanna1
|
JUTRO PUNCE!!!! Jaz sem včeraj skoraj ,ta sploh ni hotel potegnit,ko sem stisnila "Odgovori".Sem lahko samo prebrala-zato pa sem hitro bila danes zjutraj,kaj se more,sem pač . stephany,en velik pozdravček med nami zate!!!Odlično si ujela tvojega junaka,bodo imele naše punce opravka okrog njega,ko malo zrastejo,saj zdaj je vse kontra,kot je bilo včasih . Sem šla pofirbcat na tvoj profil in sem ugotovila,da imava samo dva dni narazen rojstni dan!!! midve!!! Pa mimogrede,prehitro se učiš,mi smo nucale morje časa,da smo znale slikce gor spravit,ti pa takoj!!Se hecam,kar pokaži še kak utrinek tvojega Klemna,ko so pa taki ,pa kar prehitro zrasejo.Pa si imela kaj delat,takšen korenjak že ob rojstvu!!! natasaom,naberi dosti kostanja,men se ga že pošteno lušta,pa da ne boš mislila,ga imamo v hladilniku celo vrečo,samo ni kandidata,ki bi se prostovoljno javil,ga narezal in pol še spekel .Mogoče pa res gremo danes k moževemu stricu,kjer je on živel-dokler ni naletel na mene-ima pa hišico ob robu gozda malo v breg-prav idilično.Se bo treba nadihat malo svežega zraka v borovem gozdu . Pa končno izvem,da je pri duskamb kopanje uspelo .Izgleda,da se res obnese tale čebriček,ker naša tako brca in maha v vodi,da smo mokri z njo vred in se že pripravljam,da jo bomo kopali v tavelki banji-naj uživa . Drugače pa,seznamček je postal že seznam,a ne neli99,vedno več se tudi pri nas dogaja in če si en dan stran,komaj uspeš potem vse pokomentirat-kako pa kaj bodoča princeska,je kaj pridna ?Kakšni so pa kaj izvidi,si jih že dobila?Joj,pa res hočem stlačit vse v en stavek . Ja tole ko se jaz vsake toliko časa razpišem o mojih osebnih "podvigih" pa lahko rečem glede zadnjega,da zdaj gledam na to kot nekakšno pozitivno izkušnjo-človek moraš iti včasi preko kupe kamenja,da najdeš lepo pot-ne gladko,saj potem bi bilo dolgočasno-in vesela sem za to izkušnjo,ker šele sedaj znam cenit kaj imam.Vilma,ti si rekla,da sedaj ne bi mogla ponovno navadit na nekoga drugega in se kar podpišem pod to,saj še pri mojem kar naprej ugotovim kaj novega po 16 letih,da me včasih kar vrže .Ampak,če ne bi bilo tako,bi bilo preveč dolgočasno .Sem pa seveda swdaj bolj odločna in se mu,kot pravi sam,ne pustim.In verjamete ali ne,mu to bolj ustreza kot prej,kot sem se kar naprej cmerila in molčala. naj razume te moške,jaz jim ne pridem do konca. majrim,tudi meni je teko,ko praviš,da imaš stalno te težave.Meni so tudi pred leti kar naprej pošiljali domov za dodatne preglede,potem pa sem zamenjala G in se preselila anbulanto bolnice v Sg,tam pa so me pošlihtali in od takrat (trkam na les)nimam več težav z brisom.Je pa res,da to ni isto,kot pri tebi,tako da vztrajaj na temeljitih pregledih,da boš potem bolj mirna.Takšne stvari ti lahko pošteno najedo živce in posledično to čutijo vsi tvoji.Tako da jaz stiskam fige zate,da se ti tole čimprej uredi in bošlahko uspešno štartala (jaj,moja slovnica) v novo .Ti zeloooooo privoščim!!! Kaj pa muskulfiber viator,dobra si,da si tako disciplinirana,jaz se še vedno rekreiram samo na tak način,ko kaj spucam Kako ste še kaj druge naše KT,potonika , tudi marogica se je malo oglasila,pa zvezda71,trixi in ostale,ki se tipkamo tu gor,ste dobro spale,kako so vaši sončki?' . Jaz sem ravno sedaj ugotovila ,da sem ostala brez . Nazadnje bi pozdravila še tebe, julci,saj si lahko samo predstavljam,kako hudo ti je sedaj.Meni je pred dvema letoma umrl oče,ampak mama je mama.Posebej sem spoštovala tvoj odnos do nje,saj si ji znala tako nesebično pokazati vso ljubezen in verjemi,malo je takih otrok.Še vse prepogosto se zgodi,da se odtujimo od svojih staršev in se šele potem zavemo,kaj smo imeli,ko enega ali oba izgubimo.Dolgo sem razmišljala,pa ne najdem besed,s katerimi bi lahko sedaj omilila tvojo bolečino,lahko ti rečem samo to-tukaj smo in vedno se lahko obrneš na nas-vedno ti bomo na razpolago in vedno ti bomo prisluhnile pa tudi jokale s tabo.Solze niso nič slabega saj pomagajo ublažiti bolečino.Ob vseh,ki so tukaj zapisale svoje misli in sožalje,se pridružujem tudi jaz- zelo mi je žal za tvojo mamo in naj bo srečna sedaj,ker jo bodo vedno spremljale vaše misli-ohranite jo v lepem spominu Še enkrat lep dan želim,sedaj grem pa res na . Pa-pa