mojca345
|
živ žav ! Danes je 13.10 moje tetke pa od nikjer. Včeraj sem si računala še enkrat in štela ene 5 krat, pa sem seštela, da bi jo mogla že včeri dobit. HMM ? Pol sem šla še enkrat delat un hrvaški koledarček, k piše da jo moram dobit danes. jest sem že čist zmedena od teh datumov, kdaj nej bi bil pol pravi M DAN. A se ne šteje prvi dan menstruacije, pa pol na toliko dni k jo imaš ? Mal mi menstra tudi skače. Prejšnji mesec je bila točna, dva meseca nazaj sem jo pa šele 38 dan dobla, drgač jo imam na 34 dni. Počutim se pa UTRUJENO. Danes smo imeli babičin rojstni dan, nekje 2 urci, in sem precej utrujena ratala. Mrzle roke dobila. Ponavad me BOLI trebuh in jajčniki že pred tetko, zdej pa še kr nič. HMM? Ko pomislim, me začne bolet, sam mislim, da je to bolj kakšna tesnoba in strah. Prejle sem si šla kupit tester. Kdaj bi bilo najbolj pametno da ga naredim ? Zjutri ? Pa koliko dni od pričakovane ? Te testerji so tok dragi, mislim kosil za eno osebo. Jutri se vračam v službo, še vedno kašljam. Amak je res prav zoprno imet dve službi, kjer v eni dobiš bolniško, v drugi pa ne smeš niti 1 uro manjkat, ker se vse podere, če me ni.Zato k vse na men stoji. Imate lepe pozdrave od moje Rozike, k se zdele pr men greje v naročju. Če sam pomislim, da bi bla mogoče ..... si niti predstavljat ne morem kakšen bi bil moj dnevni urnik, k je že tko ful nabasan. Punce kaj ve mislite o tem kaj vam govorim ? Imam kej možnosti ? Aja, pa to me je zanimal. Večkrat berem, kako je vse špikal prej, pa me zanima, če iamte nasplošno tudi močne menstruacije. Razmišljam, da mogoče tiste, k vas špika, imate blage menstruacije, tiste, k jih pa ne, jih pa ne špika, pol k so nosečke ? Boh, ne vem. Razmišljam, če je to tako, čeprav je itak vsaka ženska čist rožica za sebe.
|