Erin
|
KAHLO - lepo da si nas prišla pogledat... vidim (oz.bolj berem) da uživaš...držim pesti za jutri , naj ti prvi pregled ostane v lepem spominu...sedaj se bo že videl srček kajne? Jeee... Jaz še kar urejam seznamčke seveda, jih z veseljem, si ne znam pomagat, hehe, pa ime sem si spremenila ja, malo spremembe ne škodi kajne? a LuNa ti jih je pa kar napela.... je faca kajne? Moram it potem pogledat... Se* - mislim nate...danes je dan ko dobita rezultate, kajne...Mislim nate in držim pesti. Oglasi se kaj...te pogrešam-o... talika - hvala za kavico... ...upam da tvoji znaki napovedujejo bebico ...teli znaki so vsak mesec, ampak še vedno opažamo odstopanja od prejšnjih...jaz jih ta mesec tudi...držim pesti za vse, da vas-nas ne bodo zavajali... lunica24 - ravno zadnjič sem nekje brala da se črtice pokažejo en oz dva dni pred dejansko O...čakaj bom poiskala link... http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem evo tukaj... torej imaš še možnost...takoj shelly - zate, da boš kmalu srečka freha - mislim da je bolj vročina tista ki pomori semenčice, lahko pa da antibiotiki tudi vplivajo na to...boš morala kar kakega profija na tem področju vprašat ali pa zdravnika... Upam, da ne bo nič narobe. Verjemi smo vse zbegane kot "ku..." moraš biti že kar dober organizator da vse skupaj popedenaš, kajne? ... Jaz si vedno po O vzamem en teden miru, da malo odpočijem možgančke, telo...no potem pa sledi že obdobje ko se je NE pričakuje...pa smo spet vse nervozne...ni konca kajne... Glede sodelavca pa...če samo razmišljaš mislim da ni panike...samo ne udejanji kakih stvari da jih ne boš obžalovala....upam da si vsaj s srcem 100% pri dragem... spelka - tvoje telo pa ima akcijo ...ti kar slončkaj veselo ja, pa pozdravi se...tvojemu pa reč da te malo zmasira da ne boš napeta tako...hmmm mljask jaz bi tudi ene palačinke s skuto....a zame tudi velja (me je prejšnji mesec obiskala, pa dva meseca nazaj, aja pa 3 tudi....) pikapoka - lepo da si prisotna, tudi to nekaj šteje..sem mislila da si nam ušla...med pa nič povedala A JE KDO SONČKA33 VIDEL???? pin - nena22- je možno, ja...lahko pa je bila tudi v taki blagi obliki da nisi čutila. Si kaj sluz preverjala? Merila BT? murkica - upam da se ti sanje uresničijo in v petek zagledaš ... Držim pesti ledenka - kako veš da bo prišla? Je rezervirala vnaprej...? Ti kar odpovej rezervacijo pa ji reci da pride pomemben gost za 9 mesecev in zahteva hotel Maternica samo zase... kleja - je znak je... , jaz verjamem v žensko intuicijo in se po njej tudi orientiram v življenju...Upam s teboj, da boš čez 9 mesecev že cartala svoje dete, ki bo ležalo med teboj in tvojim in vaju z nagajivimi očki opazoval... matt - ne sme priti, kar povej ji da sem to jaz rekla...bo šla takoj nazaj... ledenka - kar se tiče datumov je pa bolj senostavno če samo preveriš teme na našem forumu, skoraj vsaka objavi da je noseča a svojo novo temo...hvala bogu kajne...malce tam poglej ko prideš pa boš vse vedela, katera je in kdaj je objavila... se strinjaš?