|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
17.10.2007 9:36:33   
nena22
pinuser posted image user posted image  držim pesti za naslednji krog!!!!

mene pa zanima drage punce ali je možno da sploh nisem imela O vedno jo čutim celi teden se zvijam, zdaj pa nič?! vseeno sva user posted image redno samo se bojim da bom tudi sama korakala proti četrtemu krogu?!

papa

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.10.2007 9:39:06   
talika81
po mojem je možno. jaz sem tud mela mal čudno situacijo ta mesec. sluzi ni bilo nobene - no, nekaj malega, kar pa ni nič v primerjavi s preteklima mesecema. so pa bile bolečine v jajčnikih prisotne v času, ko naj bi imela O.

midva tud redno user posted image na 2 dni, tak da upam, da je meni in tebi uspelo, nena22.

držim pesti za obe.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.10.2007 10:30:18   
Linda25
Pozdravljene,

jaz jo tudi ne pričakujem nekje do petka, 19.10.07.
Ta ciklus mi je ful čudno, da ne čutim nobenih bolečih prsi. POnavadi pred user posted image , nekje en teden, čutim napetost in bolečino. zdaj pa nič. a je to normalno' Ponavadi so me prsi bolele vse od O do user posted image . mogoče pa ta ciklus nisem imela O. Kaj vi menite?

Lp

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.10.2007 10:31:29   
murkica
No pa da se še jaz malo javim.

Danes sem si spet malo privoščila in sem kar dolgo spala. Zdele pa sem najprej pozajtrkovala in sem rekla, da najprej v miru preberem vse kar ste načvekale.

No jaz sem danes sanjala, da sem nosečka in bo fantek. In od kar sem se zbudila imam v trebuhu metuljčke in sem čisto živčna, le kaj bo iz tega. No v petek naj nebi prišla, upam, da je res ne bo in bova res ta mesec uspela.
Imejte se skrajno lepo, upam, da bo danes kakšna nova nosečka, ki nas bo razveselila s svojo novičko.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.10.2007 10:40:25   
ledenka
vidim, da me pogrešate user posted image  to je vedno lepo slišat!

poskušam sicer malce odklopit RR, kar mi uspeva, ker mam preveč dela... doma pa nisem ravno dosti user posted image  

moja M ne daje nobenih znakov, ampak itak vem, da bo prišla jutri ali v petek, ker... eh, ne bom ponavljalauser posted image  ampak tile dedci... no comment. sicer pa nisem imela izrazite sluzi med O, tako da... ne vem. morda je bila, morda ne.

ta teden pa nobenih rozik... kaj je zaj to, punce? tko pa ne gre!!! user posted image  dejmo dejmo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.10.2007 10:51:28   
pikapoka2
oj, ledenka.
Lepo da se oglasiš! user posted image

aja, ledenka, kanta in fragola sta novi roziki iz tega tedna, oz dva dni nazaj (če se ne motim) sta zagledali plusek!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.10.2007 11:17:09   
~Biba~
 hali halo vsem....user posted image
..bo danes spet kaj novih user posted image  ?

..sama sem v napol budnem stanju zadnjič čutila, da ob naju z dragim v postelji na sredini leži še user posted image  ....če to ni znak, pol pa tudi ne vemuser posted image user posted image

vas redno berem, pa držim pesti da bo nam čim večim uspelo, po drugi strani pa sme žalostna za vsako ki jo je obiskala user posted image

toj toj tojuser posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.10.2007 11:20:11   
matt
jaz pa mam full občutek, da bom kmal dobila user posted image , čeprav je napovedana enkrat drug teden (tečnoba me daje , pa j.. do Koroške, pa sam spala bi) ...user posted image user posted image user posted image .. bomo vidli.

No, kje je še kakšna rozika danes, da polepša dan....  

Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.10.2007 11:34:39   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - midvaxy - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*- srečka nosečka user posted image

xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1

xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Taly - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnicauser posted image user posted image v nove boje
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shellyuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22user posted image user posted image v nove boje
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner -srečka nosečka user posted image
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984- srečka nosečka user posted image
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10user posted image user posted image v nove boje
08.10. - jurka6 - srečka nosečka user posted image
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta - srečka nosečka user posted image
09.10. - Endriuser posted image user posted image v nove boje
09.10. - beyba - srečka nosečka user posted image
09.10. - Blacky30user posted image user posted image v nove boje
10.10. - leonida
10.10. - ninčyuser posted image user posted image v nove boje
10.10. - spelka12user posted image user posted image v nove boje

10.10. - yasmine23user posted image user posted image v nove boje
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity user posted image  user posted image v nove boje
11.10. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - Yasminkauser posted image user posted image v nove boje
12.10. - daga11user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.10. - fragola - srečka  nosečkauser posted image
13.10. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
14.10. - sonček33
14.10. - osa3user posted image user posted image v nove boje
15.10. - zabca34user posted image user posted image v nove boje
15.10. - pinuser posted image user posted image v nove boje
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36user posted image user posted image v nove boje
15.10. - detece
16.10. - janneyuser posted image user posted image v nove boje
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - RMRM
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka

21.10.- Mojca 78
22.10. - Efi
22.10. - rendi
22.10. - najsi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - Erin
26.10. - anonimna user posted image

28.10. - kleja
29.10. - shelly
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21
- lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
          user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.10.2007 11:37:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

kanta in fragola sta novi roziki iz tega tedna, oz dva dni nazaj (če se ne motim) sta zagledali plusek!user posted image

e, to je, ker ne spremljam tako natančno user posted image  samo seznam pogledam. Erin (btw, ful dobro ime!) - mogoče bi se lahko datum, ko punce sporočijo, tud pisal na seznam user posted image  (če ni preveč)? ali pa tudi ne... itak vemo, da tiste, ki so rozike, so naredile test par dni po nepričakujoči user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.10.2007 12:16:06   
Erin
KAHLO - lepo da si nas prišla pogledat...user posted image vidim (oz.bolj berem) da uživaš...držim pesti za jutriuser posted image , naj ti prvi pregled ostane v lepem spominu...sedaj se bo že videl srček kajne? Jeee...user posted image user posted image user posted image Jaz še kar urejam seznamčke seveda, jih z veseljem, si ne znam pomagat, hehe, pa ime sem si spremenila ja, malo spremembe ne škodi kajne?user posted image a LuNa ti jih je pa kar napela....user posted image je faca kajne?
Moram it potem pogledat...

Se* - mislim nate...danes je dan ko dobita rezultate, kajne...Mislim nate in držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oglasi se kaj...te pogrešam-o...user posted image

talika - hvala za kavico...user posted image ...upam da tvoji znaki napovedujejo bebicouser posted image ...teli znaki so vsak mesec,  ampak še vedno opažamo odstopanja od prejšnjih...jaz jih ta mesec tudi...držim pesti za vse, da vas-nas ne bodo zavajali...user posted image

lunica24 - ravno zadnjič sem nekje brala da se črtice pokažejo en oz dva dni pred dejansko O...čakaj bom poiskala link...
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/index.php?topic=naravnem

evo tukaj... torej imaš še možnost...takoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shelly - user posted image user posted image user posted image zate, da boš kmalu srečka user posted image

freha - mislim da je bolj vročina tista ki pomori semenčice, lahko pa da antibiotiki tudi vplivajo na to...boš morala kar kakega profija na tem področju vprašat ali pa zdravnika... Upam, da ne bo nič narobe. Verjemi smo vse zbegane kot "ku..." moraš biti že kar dober organizator da vse skupaj popedenaš, kajne?user posted image user posted image user posted image ... Jaz si vedno po O vzamem en teden miru, da malo odpočijem možgančke, telo...no potem pa sledi že obdobje ko se je NE pričakuje...pa smo spet vse nervozne...ni konca kajne...user posted image
Glede sodelavca pa...če samo razmišljaš mislim da ni panike...samo ne udejanji kakih stvari da jih ne boš obžalovala....upam da si vsaj s srcem 100% pri dragem...

spelka - tvoje telo pa ima akcijouser posted image user posted image user posted image ...ti kar slončkaj veselo ja, pa pozdravi se...tvojemu pa reč da te malo zmasira da ne boš napeta tako...hmmm mljask jaz bi tudi ene palačinke s skuto....a zame tudi velja (me je user posted image prejšnji mesec obiskala, pa dva meseca nazaj, aja pa 3 tudi....)user posted image user posted image

pikapoka - lepo da si prisotna, tudi to nekaj šteje..sem mislila da si nam ušla...med user posted image pa nič povedalauser posted image

A JE KDO SONČKA33 VIDEL????user posted image user posted image user posted image user posted image

pin - user posted image user posted image user posted image

nena22- je možno, ja...lahko pa je bila tudi v taki blagi obliki da nisi čutila. Si kaj sluz preverjala? Merila BT?

murkica - upam da se ti sanje uresničijo in v petek zagledaš user posted image user posted image user posted image ... Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

ledenka - kako veš da bo prišla? Je rezervirala vnaprej...? Ti kar odpovej rezervacijo pa ji reci da pride pomemben gost za 9 mesecev in zahteva hotel Maternica samo zase...user posted image

kleja - je znak je...user posted image user posted image user posted image , jaz verjamem v žensko intuicijo in se po njej tudi orientiram v življenju...Upam s teboj, da boš čez 9 mesecev že cartala svoje dete, ki bo ležalo med teboj in tvojim in vaju z nagajivimi očki opazoval...user posted image

mattuser posted image ne sme priti, kar povej ji da sem to jaz rekla...bo šla takoj nazaj...user posted image

ledenka - kar se tiče datumov je pa bolj senostavno če samo preveriš teme na našem forumu, skoraj vsaka objavi da je noseča a svojo novo temo...hvala bogu kajne...malce tam poglej ko prideš pa boš vse vedela, katera je in kdaj je objavila... se strinjaš?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.10.2007 12:25:09   
murkica
Erin hvala za lepe želje. No ne vem kaj bo iz tega. Zdele me je začel ful neki zvijat v jajčnikih, tako, da mislim, da se bom šla kar malo ulešt, ker me res ful špika.

No pa še utrujenost je tako velika, da ko sva šle s kužo na sprehod, sem pol doma skoraj  dol padla ker sem bila tako utrujena. Res ne razumem. Mogoče se me pa smao nekaj loteva. BOmo vidlei kaj bo.

Erin kaj pa ti, kakšni novi znaki?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.10.2007 12:30:45   
slovenka
punce zdravo,

vidim, da vas je kar nekaj, ki je ne pričakujete jutri ali v petek, jaz tudi, ampak nimam nobenih znakov, ne za user posted image , ne za user posted image . Me nič ne zvija, tako da si mislim, da bo vseeno ta prvo - speeeet. user posted image  Sem se že pripravila na to. Sicer pa prejšnji mesec sem imela pa menda vse možne znake, pa tudi nič ni bilo, tako da kar lepo čakajmo, ne?
Lepo bodite!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.10.2007 12:32:47   
Erin
Ja od sebe pa res nisem nič povedala kajne?user posted image

Znakov novih ni, bolečin je konec, malo me ledvica bolijo, pa noge so še vedno malo šibke...joške ne bolijo, trbuh ni napihnjem, okusa čudnega ni...ne vem...bomo videli čez en teden...user posted image user posted image

Jesen se je začela, faks tudi, tako da me ob petkih in sobotah ne bo kaj veliko tukaj,user posted image ... sedaj pa mam tako bombo v stanovanju da sploh ne vem kje naj začnem...še mačka me čudno gleda kaj sem tako lena...ja, v akcijo bo treba...pospravit malo...

moram skočit v uniforno gospodinje...user posted image user posted image user posted image ..pa pridem potem nazaj...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.10.2007 12:37:23   
oktavija
Halo vsem!!!!!! Jaz nazal s poti....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Full sem žalostna!!!!!
1.) Umrel je moj ljubljenček TOŠE, jaz pa sem se ravno včeraj še vozila po tej prokleti avtocesti... grozen občutek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  celi dan že jokam in kar vse gre narobe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2.) Očitno bom tudi jaz mogla it v seznam za november, saj nima nobenih znakov kot srečke user posted image , ampak samo znake ki jih imam vsak mesec pred gospouser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3.) Vidim, da me tukaj niste pogrešali preveč.... še en razlog za žalost....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nekaj časa se bom poslovila.... ko pa bom boljše volje s kako lepo novico pa vas kaj obiščem, da vas razveselim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo vas imam radauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa vsem čim več user posted image  user posted image , lepih user posted image , in predvsem pa zdrave user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image

LP, Oktavija

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.10.2007 12:47:53   
nf
Zivjo punce!!!!!
Evo mene po enem mescu spet na svojem mestu pripravljena na boj za user posted image ! Namibija je bila res enkratna in se bom sigurno se velikrat vrnila. Si ne upam prevec razpisati, da ne bo spet ogenj v hisi.

Vidim, da je bilo ful enih sprememb v tem mescu, si bom zvecer vzela ene 5 ur, da nadoknadim. user posted image  Btw septembra seveda ni bilo nic z user posted image , tko da me pliz dejte na seznam za to soboto (20.10. se mi zdi). Erin = Teejaa?? Upam, da nas ni nasa Teejaa zapustila!
Uzivajte!

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.10.2007 12:55:38   
KAHLO
Erin ja Luna je opasna....res je prava TRŠICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res da uživam in hvala za pesti za jutri......bodo sigurno prav prišle....ja punce pravijo da se pri 8 tednih že vidi utrip in bebekauser posted image ena k je pa v 10 tednu pa je tud že vidla kako jih maha..............joj se mi zdi da od kar sem bila borka pa do zdaj, da se vozimo na vlakecu čustev gor pa dol pa gor pa dol....ampak vse samo da bomo srečne mamiceuser posted image

držte se punce in držim pest za vseeeeeeee vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.10.2007 12:59:08   
nf
Kahlo, jooooooojjjj blagggggooooorrrrr user posted image  Želim ti vse naj naj in da bo jutri lep razgled v trebušček. Poročaj kaj vse boš videla, ok? Da bomo lahko vse me fouš do konca user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.10.2007 13:34:23   
KAHLO
 nf hvala za vse želje, upam da bo res vse vredu, drgače pa nč bit faušuser posted image možno da boš kaj kmalu na mojem mestu.....mam občutek da ni nikoli več miru...user posted image razen ko ti v narojčje dajo zdravo bebouser posted image pol pa so verjetno spet nove skrbiuser posted image , me babnce smo res prave borke....morbmo se borit od a do žžžžžžžžžžuser posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.10.2007 14:17:58   
bumbum
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kje je Se* in sonček? pa Pikapoka, ledenka, bumbum, špelka...joj vas je tolkuser posted image ..u glavnem vse punce...kje ste..??user posted image
Aja, saj res, jesen pa stiskanje sta tu...user posted image user posted image

No, je pa res lepo videt, da te nekdo pogreša.user posted image Jaz vas skoz spremljam in stiskam pesti, pišem pa bolj malo user posted image . Vesela sem vseh novih nosečk in navijam za ostali.....zdaj pa grem malo med noveberke pogledat.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.10.2007 14:18:10   
nf
kahlo hvala, upam da res!!! Bi že prou z veseljem težkala miniMe ali pa miniHim user posted image  Pomoje mora bit pa to res noro lep občutek. Že zadnjič sem bila čist raznežena, ko sva na monitorju gledala njegove tamale kako švigajo gor pa dol. user posted image  Ufff bi imela enga! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.10.2007 14:33:55   
MP30
LP prav vsem skupaj. Potem pa seveda user posted image  novim srečkam user posted image !
Tiste, ke pa ste še na seznamčku in je ne čakate pa user posted image . Sama sem ta mesec med navijačicami, ampak sva mogoče ujela kakšen pravi dan. Bomo videli. Upanje umre zadnje, kajneda?

Erin kateri fax pa delaš?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.10.2007 14:43:54   
beyba
OKTAVIJA seveda smo te pogrešale. Ne bot tko žalostna, boš še sončka utopila pol nas bo pa zeblo....

Sem prišla pogledat, če je kaka nova nosečka?

KAHL
O želimti da bi blo vse ql jutri, tako kot mora biti in da nebi skrbela, te pa popolnoma razumem. Vedno je v ozadju nek črviček z imenom dvom in strah, ki vsaketoliko časa naredi kako luknjico in pogleda na plano pa te prestraši, če ne drugače si zaželiš praženih mandeljnev, pa takoj črviček reče(kaj pa če je kaj okuženo).....

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.10.2007 14:53:47   
fragola
Punce tudi jaz sem prišla pogledat če je kaka nosečka?

Držim pesti, da bo do konca meseca seznam zelo obarvan!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.10.2007 14:54:17   
KAHLO
 Beyba  pa kako res je to kar si napisalauser posted image user posted image user posted image hvala.

No vidim da se lunca73 ni še nič olgasila, tako da jo pustim prav posebaj lepo  pozdravit user posted image upam da uživa na štajerskem

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?