atena777
|
A se kera spomni, k sm rekla, da imava en pregled oz.ceplejnje že navsezgodi zjutri in bi se potem lahko dobile?? Jooook brate, cel dan sva bila hospitalizirana v Pediatrični kliniki danes od 7.30. Jest sem bla ko mesečnik. Davidu se je mešal od pregledov, pikov v rit, prste, vsepovsod... Skratka prišla sva nazaj! Kako olajšanje! A se kera spomni, ko sem enkrat napisala, da važno, da so zdravi?! Eeee drage moje, takrat še nisem tako dobro zavedala kot se danes zavedam kaj to veliko pomeni, da so naši otroci zdravi! Kaj vse tam vidiš, da ne govorim. Jaz sem tako hvaležna res, da je otrok zdrav (dobro prehlad gor dol). Včasih mora človek videti kaj lahko izgubi, da zna ceniti kaj ima, kajne? Novice: - DObili smo vrtec! Jupiii. In to 200m od moje službe, 1 km od našega doma, 100m od naše babi, mislim kaj češ lepšega? - Leva zg. dvojkica je že skoraj zunaj, pomojem bo jutri! - David ni alrgičen na cepivo in cepljenje pri njem ni kontraindicirano! 3. cepjenje je normalno prestal! - Morda kmalu dobimo obroč za quinny speedy. - mami fentala Pepeny-a, ati je vsakič slabe volje ko ga vidi (no ja malo je ukrivljen, mene baš boli izgled,če je pa še funkcionalen,..) - škatla kondomov je na sti gladini (Dragi v Črni Gori, varno pristal, upam, da se bo tudi varno vrnil) - jutri greva na razvojno, vloge za podaljšanje porodniške niti ne bom vlgala, ker grem januarja kar v službo. Brrr hitro bo. Sedaj jaz kršim pravilo o tisti besedici, ampak zadeva je jasna. Ok. do 1.decembra sem čisto tiho, ok? - sredino srečanje kaže bolj tako tako, ker greva podpisat pogodbo za vrtec - skenslala sem trebušne plese dokončno, sedaj je v igri Pilatrs na celi črti, po vadbi me vse boli . - itn...
|