|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
16.10.2007 15:04:42   
Sunny Morning
Lunca1 in nussy vidim, da smo skoraj v podobni situaciji. Saj bomo uredile - to naj bo naš novi moto.user posted image

Važno, da mene moj user posted image 31.10. pelje v Graz.user posted image

martinca upam, da ne boš jezna, če kupim enak voziček, tudi rdeč.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.10.2007 15:05:23   
klepetka
živjo

uh ,vse sem prebrala in ker je tolk vsega, pozabila ,kar sem imel a za odgovorit.Pa nič zato ,se bom pa kasneje spomnila.

Najprej  dobrodošla maja&m

glede bund ;men ini  čisto nobena prav .Zmanjka enih 15 cm čez trebuh za zapet ,medtem ko mi je v ramah prav.Tak o da nekaj bom rabila.

mml,tud ijaz resno razmišljam o cepljenju ,čeprav sem bila še en mesec nazaj proti

luša in nalin ,pa ve ste čiste umetnice user posted image user posted image .Talent na kvadrat ,resnično.Jaz se pa ne bi upala to niti začet ,čeprav bi rada znala.Bi risala s strahom da trajno kaj uničimuser posted image .Mogoče bi me mogel kdo sam o v rit brcnit ,pa bi šlo.Tak o,da če boste kaj hodile po našem koncu ,toplo vabljene za inštruktorici.

sunny morning ,ne sekiraj se preveč zaradi službe .Je že tak oponavadi ,da dokler delaš ,s ioh in sploh ,potem ko pa ne gre več ,pa hitro pozabijo na nas.Sem v pribl. istem položaju jaz ,čeprav vseeno malo lažjem.Pa sem se sekirala še dva meseca nazaj do nezavesti ,zdaj se pa res čisto nič ,ker vidim ,da ni vredno.Zato ena user posted image samo za tebe in za   tiste  v podobni situaciji.

nussy,uživajta v Tuniziji.Ker vem da se tam da uživat ,sva bila na poročnem potovanjuuser posted image .

Drugače pa jaz se še kar smilim sama sebi ;sem še zmeraj ful prehlajena.Ampak bo menda kdaj kaj bolje.

Lep o bodite ,uživajte še zadnje sončne žarke ;glih prej mi je rekel svak ,da bo v prihajajoćih dneh dež in tud nekaj snega za vzorecuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   RE: Januarčice 08
16.10.2007 19:20:43   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica Ljubljane, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Maja&m dobrodošla med januarčicami in seveda čestitke user posted image user posted image user posted image

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 80 user posted image   user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 20 user posted image  in 19 user posted image   Spet so v majhni prednosti user posted image ! Pri 5 user posted image   pa je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 50 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Še vedno pa čakamo, da nam sporočite imena svojih malčkov, ki nas bodo razveseljevali na koncu ali v začetku leta!

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.10.2007 19:25:18   
mala pikica
Maja še enkrat dobrodošla in čestitam še tukaj user posted image user posted image user posted image

Sunny upam, da čimprej uspeš porihtat težave, jaz bi tudi na tvojem mestu šla takoj v polno bolniško. Zdaj sta najbolj pomembna ti in tvoj user posted image

mml kakšne so te vaje za trebuh, ki pomagajo pri težavah s križem? Pri meni sicer ne gre za bolečine v križu, dosti močnejše so bolečine nižje v medenici, verjetno so težave s kakšnim živcem, tako da vprašanje, če bodo kakršnekoli vaje pomagale user posted image

nalin in lusa vidve pa sta res umetnici user posted image Jaz se niti ne upam lotiti tega sama, tako da bomo morali uporabiti nalepke iz trgovine. Pa saj so tudi kar luškane user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.10.2007 20:48:53   
butara
Pozdravljene januarčice! Še kratko poročilo od mene, ki se ne oglašam prav pogosto.
Danes sem bila na pregledu in je na srečo videti vse v redu (po 2-tedenskem mirovanju zaradi krvavitve). Ampak ... v službo pa očitno ne bom šla več!! Sem kar šokirana, ker nisem imela časa v službi vseh stvari "pospraviti". Res je tako na hitro prišla ta moja bolniška user posted image Ampak tako pač je - ker se gre za mojo pupo, bom pač mirovala, kolikor se le da!!

Vsem januarčicam želim vse najbolje, da pritečemo do cilja in povijemo zdrave otročke.

Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.10.2007 21:41:18   
koala
Čer sonosečke!

Uf, ste bile pridne, da sem vse samo površno preletela.

mala pikica, se mi je zdelo, da ste bili na tem kmečkem turizmu, moja familija većkrat kaj praznuje tam.

mml(saj si ti pisala o cepljenju,ne?) hvala za informacijo, mislim, da se bom letos kar cepila.

Midva pa imava tak kaos da sploh ne vem, kje se me glava drži. Dragi je namreč dobil (nepričakovan) a zelo zaželjen dopust in zadj renoviava na polno, gips plošče, pa barvanje,... kamorkoli se obrnem je gužvauser posted image user posted image user posted image , eh bo že,bo pa po koncu toliko lepše.

Da ne pozabim imamo novo januarčico maja&m (če se ne motim) dobrodošla in dobro počutje med nami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.10.2007 22:01:13   
muzika
Pozdravljeni in dobrodošli obe novi januarčici tudi z moje strani.

Nalin, zate velja enako kot za Luso. Neverjetni sta!

Kar se jakne tiče, bom tudi jaz letos v bolj mrzlih dnevih očitno bolj doma kot kje drugje.

Sunny Morning: tako se govori in hodi v službo! Sedaj moraš to še samo izpeljat. Bodi samozavestna in ne pusti se mu.

Sedaj pa še ena prošnja: nekje nazaj sem nekaj prebrala o vnetju (ali je bilo govora samo o izcedku), pa se ne spomnim točno kaj. Je bilo nekaj v zvezi z jogurtom in tamponom? Dajte mi prosim osvežit spomin, ker se mi zdi, da se me loteva vnetje.

lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.10.2007 22:19:44   
vaney
zgleda, da je povsod v službi isto sranjeuser posted image  jaz sem prišla po 1 mesecu bolniške delat za 4 ure (po odločbi iz komisije) in na mojem delovnem mestu (vzgojiteljica) polovični delovni čas pomeni 3.15h. šefica je sicer zgledala kar happy, da ji bom malo olajšala kadrovsko stisko, nekatere vzg., predvsem pa pomočnice so pa začele s komentarji (za mojim hrbtom, seveda), kaj sem sploh prišla na uro gledat za 3 ure, da bi blo bolš, da ostanem doma. ni prav, če si doma, ni prav, če se trudiš delat....katastrofa. kot da sem jaz kriva, da mi je komisija določila tak delavnik. nikomur nič nočem, delam ko in kar je treba, potem te pa vlačijo po zobeh, ko sploh nisi nič kriv. user posted image  to me je kar malo prizadelo, sploh zdaj, ko mi ni treba dost, pa že user posted image . pa saj....najbrž nisem edina, ne? bo že.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.10.2007 22:45:39   
butara
vaney, jaz sem se že v prvi nosečnosti "utrdila" in zdaj prenesem vse user posted image Ugotovila sem, da ženska, ko ji začne rasti trebuh, za šefe itak postane na pol debilna, potem je pa eno leto odsotna, in pride nazaj čisto neumna. Tako si mislijo. Pa naj si...glavno da so otročki zdravi, a ne? user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.10.2007 23:55:13   
klaja
Hojla, po dolgem času!

Pozdrav obema novima sonosečkama!

Nikakor nisem uspela, da bi se kaj javila, saj bi rada še čimbolj izkoristila te lepe dneve, za čiščenje hiše in okolice (kolikor je pač v mojih zmožnostih), potem je pa tu še Julija, ki postaja pravi mali nagajivček, tako da je ponavadi dan prekratek.

Uspela sem malo pogledat vaše albume (oblačila, bušije in sobice) in sem navdušena nad vsemi fotkami. Bom se tudi jaz v prihodnje potrudila in malo poslikala sobico in cotike.

Konec prejšnjega tedna smo dobili omaro in predalnik, tako da se bom pa sedaj res lahko počasi spravla nad cotike. Pa vsake toliko časa mojemu zatežim, da bi mi že počasi lahko sestavil zibelko. Narediti si moram še tudi seznam, kaj moram dokupit. Sem pa že danes malo pokukala med stvari in sem ugotovila, da imam ful dosti plišastih pajackov velikosti 62. Tako da bom očitno morala dokupit samo kake bodije in zoknčke ter štramplčke. Sem pa imela vse te stvari zložene v teh vrečkah (ko so delali reklamo, da izsesaš zrak iz njih, ne vem kako se jim reče) pa so oblačila ful zmečkana, tako da bo potrebno vse likat. Kaj pa vem, ni mi glih do tega, da bi jih še enkrat prala, saj so bila lepo zapakirana in je le manj kot leto dni od tega, ko jih je Julija nosila. Bom se še odločla.

Moram pa it počasi v nakup za kakimi hlačami oz. če se mi bodo zdele predrage razmišljam, da bi si ene zašila, tako bom še najceneje skozi prišla. Glede na to, da nisem v službi in jih ne bom rabla oblečt vsak dan, mi je kar malo kriza, da bi dala 40 evrov za njih.

Tiste, ki ste v službi in se spopadate s težavami okoli vaše zamenjave, se mi kar smilite. Predvsem mislite nase in na drobcena bitja pod vašimi srčki, ki vas rabijo, zato se ne sekirajte zaradi šefov in zamenjav, bo že nekako!!!

Ste se že kaj pozanimale, če boste dobile kako denarno nagrado ali pa darilo od občine ob rojstvu? Pri nas (občina Pesnica pri Mb) ne da nič, nekateri dobijo vsaj knjigo, pri nas pa čisto nič. Me jezijo take stvari. Sem jim že pri prvi hčerkici zatežila na občino, pa jim ni mar za take stvari. Ko pa je treba kaki krožni promet naredit, takrat pa ni problemauser posted image ! Upam, da je pri ostalih kaj boljše stanje in boste kaj dobile! Jaz se tolažim edino s tem, da bom vsaj od zavarovalnice Mb nekaj dobila.

Lepo bodite!

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 7:13:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja&m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.10.2007 9:10:40   
Katrin
Ojla, po dolgem času user posted image

Sem OK, utrujena, prehlajena... drugae pa OK. V službi zdržim še do jesenskih počitnic, potem bom pa ostala doma, ker se moram spočit user posted image

Samo eno vprašanje mala pikica user posted image : vidim, da si pri meni naredila modri črtici user posted image  Sem se s čim izdala ??? Saj ne vem spola... Modra me ne moti, ker mislim, da je prav, pa vseeno me zanima, ali sem kje kaj bleknila, al kaj user posted image  Ti kar pusti user posted image

Imejte se, uživajte, počivajte in se razvajajte user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.10.2007 9:11:14   
Lusa
Spet jaz!user posted image Ta noč je bila katastrofa ,ker sve komaj včeraj uspele it z mamo sadit rožice Ajši in me je tako križ bolel ,da sem se morala vsega oprijet ,da sem prišla do spalnice.Danes je seveda že boljše.Zdaj pa še vam kaj napišem ,potem pa krenem peš k frizerki ,ki je v naši vasi.Me je prej strigla vedno moja kolegica/sodelavka ,ampak si je hrbtenico poškodovala ,tako ,da nekomu moram it.Sem si pa danes še polno dela zadala ,pa itak vem ,da ne bom vsega nardila ,ker sem obsedenka z RR.

Nalin-si res prišla ugodno skozi s sobico.Kaj zdaj sračkaš s prihodom.Jaz pa imam že pripravljen med na pultu ,da ga ne pozabim.Kaj pa ostale ,se vseeno dobimo?Je mogoče katera druga ljubiteljica medu?

Maja-dobrodošla z nami!

Sunny-lepo ,da si se šla pomenit s šefom ,ker tako ne gre ,saj sama vidiš

klepetka-samo volja je potrebna ,pač poskušiš s svinčnikom in sproti dol brišeš ,1x bo ratalo.Pa pozdravi se!

Butara.je že boljše ,da si doma ,kot pa da pride kaj nepredvidljivega.

Koala-da se ne boš preveč pretegnilauser posted image

Muzika-glede jogurta sem jaz že dooolgo nazaj pisala.Jaz sem si vsakokrat vstavila navaden lca jogurt s tisto palčko ,ki jo dobiš poleg  vaginalne kreme canesten ,kar precej po vsakem kopanju ,tako sem preprečila ,da bi se glivice nardile in meni skoraj vedno pomaga.Je pa tako ,da ,ko komaj začutiš kakšno srbenje ali pa opaziš izcedek ,si takoj iztisni jogurt.Ene namakajo v tampon ,samo se meni zdi ,da je pol tega jogurta premalo za vso uničenje.

Vaney-žal se najdejo tudi takšne ,ki imajo neumestne komentarje.Še toliko slabše ,če jih slišiš.Jaz moje sodelavke nič ne sprašujem ,kaj se govori o meni in tud ne bom ,ker sem potem preveč potrta.Kaj šele o meni govorijo ,ko sem v treh letih na tej firmi ,delala samo eno letouser posted image Pa še pogodba mi gre ven ,ampak veš kaj ti bom rekla-BRIGA ME.Moja Daša je sedaj najpomembnejša.

Klaja-pri nas v GR tud niso radodarni z denarjem ,na žalost.Zakaj pa boš dobila  denar od mb zavarovalnice?Nisi že pri Juliji?Ker jaz sem pri Triglavu sedaj komaj za Lušo dala noter ,ker prej nisem vedela ,da dobiš nek denar in sedaj čakam ,da vidim kaj bo iz tega ,ker je že kar nekaj let nazaj.Bo mogla dat od Ajša ,ampak sem rekla ,če je pa umrla in je ta mamina znanka čist pozabila na smrt moje male princeske in potem ji je bilo tako nerodno ,jaz pa sem kar lepo sproščeno dalje govorila ,da še ni bila v hujši zadregi.Aja ,dobimo pa samo za enega otroka ,ti dobiš za vsakega?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.10.2007 9:15:48   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

user posted image  lusa (28),Gor.Rad.,user posted image +user posted image +user posted image  ,Mur.Sob.,user posted image Daša

16.1.
user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica Ljubljane, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Maja&m dobrodošla med januarčicami in seveda čestitke user posted image user posted image user posted image

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 80 user posted image   user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 20 user posted image  in 19 user posted image   Spet so v majhni prednosti user posted image ! Pri 5 user posted image   pa je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 50 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Še vedno pa čakamo, da nam sporočite imena svojih malčkov, ki nas bodo razveseljevali na koncu ali v začetku leta!

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.10.2007 9:16:32   
nana35
Pozdravljene!
Klaja!Glede "nagrade"ob rojstvu-v MB da občina 100 evrov za rojstvo,to se moraš potem sam spomniti in oddati neko kot prošnjo ali obvestilo njim oz.te spomni patronažna sestra in potem to narediš.Ne vem kako je drugje,se mi zdi da če me spomin ne vara sem enkrat pri nas Januarčicah prebrala,da pa občina Ruše da celo 150 evrov.No,saj ni veliko,nekaj pa le je,kajne?In vse bo nam prav prišlo.

Zanima me kaj mislite o plenicah,ki so pralne,saj veste kaj mislim,tiste od Štorklje,izgledajo pa tako kot npr.Pampers plenice?Sicer so precej drage,ampak jaz sem jih dobila pribl.10 kom,mogoče kako več,pa me zanima če je že katera kdaj ali misli povijati tudi v take plenice.Jaz se samo na te ravno ne bi osredotočila,če pa bi bile dobre,bi jih uporabljala vsaj za ponoči.

Včeraj sem imela pregled,kot sem že pisala,da grem.Vse je ok,čudež s posteljico,da bi se dvignila se ni uresničil,pravi pa da se še vedno lahko in da to sploh ne bi bil čudež,da to se dogaja.Naj se ne obremenjujem s tem,ker nima pomena in da bo vse še dobro.Da sem tip za rodit,ker je moj mat.vrat mehek...no ja,nisem vedela,da obstajajo tipi za rodit in za ne rodit.Tudi prav. Seveda sva pogledala na UZ posteljico in sem videla tudi najinega malega fantiča,pokazal mi je lulčeka in ga še povečal,tako da ni dvoma.Že v četrto so mi potrdili,da je fant.Seveda pa sem se na to misel že privadila in bi me malo stisnilo,če bi se kaj spremenilo.Seveda je spet večji,kakor vedno,zdaj je velik za 29 tednov,jaz pa sem uradno po zadnji M noseča 27t3dni.Po UZ pa bi bil PDP kar 1.1.08.Ampak Mala pikica,nič mi ne spreminjaj PDP,naj kar tako ostane,jaz bolj zaupam prvim datumom,če pa se prej zgodi,pa tudi prav.

Za tampon z jogurtom-ne vem katera že sprašuje-namoči ga v navadni jogurt in si ga daj noter,pol pa po potrebi in občutku menjaj.Upam,da bo kaj pomagalo.Ostanite zdrave in pridne,pazite nase,vse ki pa imate težave s službo:saj bo kmalu mimo!!Nič skrbet,mislite na svoje otročke in nase,pa boste takoj boljše volje,do konca ni več tako daleč.

Lep pozdrav,N.

Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.10.2007 9:18:24   
Lusa
Mala pikica-ne zameri user posted image ,da se štulim v tvoj seznam ,ki je zelo lep ,ampak sem si  uradni pdp premaknila za en dan ,pa sem scitirala.Boš že ti pripravla do konca.Za mene je že to dosežek ,da nisem pozabila scitirat.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.10.2007 9:28:52   
mml
Jutro,

takšno bolj sivo sicer, ampak upam, da je vseeno dobro user posted image

Jaz imam danes v službi malo bolj izi dan in prav paše po dveh dnevih norišnice, pa še šef mi je ponudil, da sem lahko v četrtek ali petek doma, pa ne vem ali bi res bila, ker to pomeni, da bi bilo treba decembra en dan dalj delat, jaz pa komaj čakam, da bo konec službe...

Včeraj sem se spravila na telovadbo in je prav pasalo, sicer sem očitno naredila en napačen gib in me je po tem še 3 ure doma bolela desna noga, ampak je minilo. Skratka sem skelnila, da bom pridna in bom do nadaljnega hodila na miganje...naslednji teden sicer samo enkrat, po tem novembra pa 2x tedensko. V prejšnji nosečnosti sem hodila na aerobiko čisto do konca...no še par dni po PDP, ker se Manci ni nič mudilo na ta svet  user posted image

mala pikica vaje za globoko trebušno mišico delaš leže na hrbtu ali na boku, odvisno kaj ti bolj paše, po tem pa stisneš trebušne mišice tako kto da bi želela prilepit popek na hrbtenico. Obstajajo varinate na temo izvajanja vaje...lahko delaš na p"polno" in nekaj sekund  zadržiš napete mišice, ob tem moraš pa normalno dihati in ne zadrževati sape, lahko delaš "stopenjsko", se pravi da v 3 stopnjah stopnjuješ stisk in po tem spustiš ali pa najprej max stisneš mišice in po tem po stopnjah popuščaš, lahko delaš tudi takšne čisto blage in kratke stiske, ki jih hitro ponavljaš...
...upam, da je vsaj približno razumljivo napisano, ker je takole na daljavo kar težko razložit user posted image . Skratka vaje pomagajo tako za krepitev trebušnih mišic, ki jih potrebuješ pri porodu (za iztis) in za stabilizacijo hrbtenice, kar preprečuje bolečine v križu

butara glavno, da se je krvavitev ustavila in da sta oba z user posted image  OK. Si pa predstavljam, da te je vse skupaj spravilo iz tira...pazi nase user posted image

koala mene čaka renoviranje decembra...sicer ne bo tako hudo kot pri tebi, ampak me že kar malo skrbi, glede na to, da bom iemla že kar nekaj trebuha...bom verjetno bolj za napoto kot korist. Upam, samo da bo že user posted image  doma (ker bo koenc novembra in začetek decembra 3 tedne službeno v Avstriji), ker sicer ne vem, kako bo šlo...

muzika v jogurt namočen tampon pomaga pri glivičnih vnetjih nožnice, izcedek je pač lahko znak vnetja, lahko je pa čisto normalno prisoten, za nosčenice je tako ali tako značilno, da imamo praviloma več izcedka zaradi hormonskih sprememb

vaney nikar se ne obremenjuj z opravljivkami v službi, ni vredno. Meni tudi posredno sodelavci zbujajo slabo vest...ker se ne ve, kdo bo od decembra dalje delal nekaj na enem projektu, ki ga sedaj delam jaz in smo ga začeli poleti. Kljub temu, da nas je na seznamu skoraj 30, smo za to (po šefovem mnenju) usposobljeni samo 3 ali 4 user posted image  (čeprav imamo vsi enako izobrazbo, da ne bo pomote). Ampak se absolutno ne obremenjujem s tem...točno vem, da me bodo v službi pogrešali prva 2 meseca, po tem se bodo pa čisto navadili, da me ni user posted image  (je bilo tako tudi prejšnjič)

klaja jaz bom vsa stara oblačila sigurno oprala in polikala, tako kot tudi nova, čeprav so bila spravljena v vrečah in zaprta v plastični škatli...kaj pa vem, se mi zdi, da je lepo, če oblačilca dišijo po svežem user posted image . Danes je mama pripeljala obe škatli, tako da se moram popoldan lotit sortiranja...me prav zanima koliko bom lahko porabila...

Nalin  upam, da bo Žan kmalu zdrav user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3392
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 9:58:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.10.2007 10:18:51   
puri
Oj!

Pri meni nič novega. V ponedeljek sem imela pregled za sladkor. Kako se mi je vlekla tista ura.

Drugače se pa počutim kar dobro. Ampak zvečer se, pa ob 8-ih že tako zaspana, da grem včasih kar spat, ker se mi ne da matrat. Filma mi nobenega več ne rata pogledat do koncauser posted image

Vidim, da ste vse zares zelo pridne z nakupi. Jaz bom počakala do sedmega meseca, potem bom pa začela, ker sem vedno začela okrog sedmega meseca. No, včeraj me je mami poklicala in rekla, da mi je kupila eno dekco, ki sem jo zadnjič že sama gledala v Tušu in mi ni šla iz glave, ker mi je bila res všeč, pa zelo topla je bila. Sem jo hotela že kupit, pa je moj rekel, da je še čas, da bom še kakšno boljšo videlauser posted image . No sedaj jo pa le imam, ker mi je res všečuser posted image .

Glede imena še vedno ne veva,...Trina mi je lepše, samo se mi pa Lana veliko lepše izgovori. Rada bi se čim prej dokončno odločila, pa kar ne morem.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.10.2007 10:21:02   
mml
puri kaj pa če počakaš in vidiš svojo princesko in boš takrat videla ali je bolj Trina ali bolj Lana user posted image . Meni je bolj všeč Trina, ker je Lan že toliko, je pa res, da se lažje izgovori user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.10.2007 10:21:32   
puri
Aja, pa še to! Ali imate tudi ve sporočila na forumih napisana navzdol samo ob desni strani, ali se da kje to popravit, ker mi gre res na čivce, da je vse pisano v stolpcih??????

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.10.2007 10:27:58   
puri
MML,....tudi to sem že pomislila, samo bi se zelo rada odločila že prej, da bi našo pikico lahko že omenjali po imenu. Pri prejšnjem smo se že zelo kmalu odločili, da bo Maj in ko je prišel iz trebuščka, mu je to ime tako pasalouser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.10.2007 10:30:08   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
da pa občina Ruše da celo 150 evrov.No,saj ni veliko,nekaj pa le je,kajne?In vse bo nam prav prišlo.

To pa žal verjetno ne bo držalo...pred dvema letoma je vsaka mamica dobila 15.000 SIT + kapico + copatke (ki jih moj mali nikoli ni imel oblečene, ker je bilo...grdo, pa še trakec za zavezat kapico se je odtrgal takoj, ko sem jo prijela v roke).

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.10.2007 10:35:38   
martinca
pozdravljene souser posted image !

sem zdaj komaj prebrala vse za nazaj tolko ste napisale. ste bile zelo pridne.

no če se še spomnite sem napisala da imam v ponedeljek UZ. no uglavnim, G je rekla da je plodovnice dovolj, kar sem jaz zvedela že na samoplačniškem UZ. user posted image je težki 1077g. to mi gre malo navzkriž z težo pri drugi G, ker je tam na izvidu pisalo 1305g. pač user posted image se lepo normalno razvija, tako da mam zdaj po UZ PDP 5.1.se mi to za vsak spremeni ko mi UZ naredijo.a se vam tudi to dogaja?

nalinRR, si zdaj toliko stvari napisala da maš za user posted image , da sem se kar stopila. mislim da hormoni res delajo svoje v user posted image . jaz sem na cajte tako "mehkužna", bi se kar zjokala od sreče ker pričakujemo našo prvo user posted image . jaz že tudi imam nekaj cotik za user posted image , sem jih dobila od kolegice, dobim pa jih še od moje sestre, ker pravi da jih ne bo več rabla (že ma doma tri navihančke), bom kako sliko dala gor v album.

ketrin24, a ni to luštno kot ena babica nekaj kupi za malega pa druga babica, in vidiš da ga majo že zdaj vsi radi in se ga  veselijo.

ursulina, ja jaz sem spraševala do kdaj delajo 3D UZ. pa je ena napisala da samo do 24. tedna. ja super da boš šla. a boš kake slike dala pol v album?

maja&m, dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image

sunny morning, kaj bom te jezna. saj zato jih pa imajo da jih prodajajo. sem pa zadnjič dobila domov reklamo od BC in sem vidla da majo bež barve Quinnya Freestyla za 300 eurov.

muzika, jaz sem nekj pisala o vnetju nožnice. mi je nana35 in G svetovala da si naj kupim navaden jogurt in tampon pol vanj pomočim in si ga dam v nožnico za čez noč. baje bi naj to pomagalo. meni je že malo boljše, ampak mi bo moja G v sredo še vseeno bris vzela.

srečanje januarčic v mariboru, jaz sem še zmeraj za to. tak da lusa, na mene lahko računaš.

Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.10.2007 10:37:49   
Ketrin24
Dan čvekice!

Vidim, da ste že kar lepo aktivne. Jaz sem ravno od zdravnika prišla. Smo šli malo pljuča pokazat ko tako grdo kašljam. Pravi, da je vse v mejah normale in da ni razloga za skrb, pač sem staknila virozo kot vsi ostali. Nič hudega. Piti je potrebno veliko čajčeka in počivati.

Včeraj smo bile z mami v Celju pa zase prav nič nisem kupila, za bebico sem nabavila dve posteljnini za oblečt pa čisto nič ker je vil Celjski H&M čisto "oropan" prav nič pametnega ni bilo.

V Manofakturi sem se zaljubila v plačst iz bruženega žameta, tko je bil lep, pa cena je bila solidna 115 Eur, sam ko ga nisem mogla zapet. user posted image user posted image   Nobene jakne ne morem več zapet, edino smučarska bunda mi je prav, sam mi je za bundo še malo prehitro da bi jo nosila, ko jo bo pa treba bo pa ta tudi premajhna. Sem se odločila, da bom kar od mami nosila, itaq v službo ne hodim ko sem na bolniški, ven pa tudi bolj malo, če gremo pa v shoping grem pa itaq v City center v Celje ali pa LJ tko da za tam notri pa itaq ne rabim bunde, grem pa kar v puloverju user posted image user posted image

Lunca 1
včasih je bolje, kar se službe tiče da zase obdžiš, ker lahko hitro kaj obžaluješ. Pri meni se je isto naredilo, ampak ponovilo se ne bo več, ker gre osel samo enkrat na led.

Nussy uživaj v Tuniziji. Upam, da bosta mela lepo vreme. Moj brat je bil 14 dni v Hamamedu pa je mel bolj kot ne slabo vreme, tri dni je prav po cele dneve deževalo, potem je blo pa bolj kot ne oblačno, 3 dni je bilo pa tko da je bil bolj kot ne lepo vreme.

NalinRR luškana sobica ni kej, upam da jo bo meni tudi rato urediti predno pride nov družinski član, čeprav močno dvomim, ker ponavadi ko hočiš kaj na hitro narediti se vse podre, vasj pri meni je tako.

maja&m ter triš dobrodošli in čestitke obema. Mamo približno enako rok, jaz ga imam 24.1. mogoče se pa še srečamo, če bo katera rodila v LJ.

Butara super, da si ok. Glede službe se pa ne sekiraj preveč, zato so pa drugi tam, da bojo poštimali zadeve, ki jih tebi ni uspelo. Ti samo poskrbi, da bo s teboj in s svojim user posted image vse v najlepšem redu.

uživajte in pazite na user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?