Lusa
|
Oh koliko napisanega.Sem bila ves teden naspidirana.V soboto sem ves dan barvala in porisala nov prostor v taščinem bifeju(seveda zaradi možeka) zvečer sem se pa komaj premikala in vso noč me je vse bolelo.Sem pretiravala!Včeraj pa dopoldansko čiščenje ,potem očimov roj.dan ,peka kostanjev ,še zadnjič in potem kopanje in spat. Zdaj pa grem lepo po vrsti ,kjer sem na zadnje ostala mml-,ravno danes gremo(mami ,Luša) k Ajši ,ji gremo grobek uredit.Rožice pa še ima ,tako ,da bom naslednjič Ajši prišepnila ,da ji ti pošiljaš rožico.Luša vedno reče ,da Ajša vseeeee otroke čuva najbolj pa mene.Tako ,da tudi tvoja Manca je vmes .Drugače pa zanimivo ,kako so ljudje"štorasti".Moja Luša tud ni imela dosti laskov in še ,ko sem ji oblekla oblekico so me vsi spraševali v mestu ,če je fantek in govorili v moškem spolu.Sem se vedno samo nasmejala. Nalin-če prideš 18v mb ,zagotovo medek prispe z mano ,ampak spomni še me en dan prej tukaj.Mene že včasih tud glava boli ,ko pomislim ,da bosta januarja dve punci.Luša bo hodila v vrtec ,bo jo ati vozil ,domov pa bom nonstop morala nekoga prosit -mamo en teden in bratovo punco.Nekako bo že!Glede sobice in ločitev od žana ,te čist razumem ,tudi meni je bilo hudo ,ko je Luša začela sama spat v sobici ,sedaj pa se spet carta z menoj v postelji ,je mala razvajenka.Bo pa januarja zagotovo spala v svoji sobi ,malo se bo ati vlegel z njo dokler ne bo zaspala(max.5minut)potem pa sama in bomo videli ,kako bo.Se je zelo razvadla ,ker sem jaz bila ogromno odsotna po kliničnem in pediatriji ,je ati seveda šel z njo spat.Malo smo jo morali razvadit .Nalin ,tudi jaz sem vse sama pobarvala ,jedilnico ,dnevno otroško ,hodnik ,pa Lušino igralnico.Mam slike noter pod moje ustvarjanje ,meni se zdi ,da so tam.Geslo pa je pikica.Kaj ti imaš kakšne slike? Triš-dobrodošla!!!Pa čimmanj težav!! Zasanjana-lepo ,da si se javila.Tudi mene so vso noč grabili takšni krči po vsej nogi.To je neverjetno ,kako je bolelo.To se še mi ni pri nobeni nosečnosti v takšni hudi obliki pojavilo. Vaney-tudi jaz sem že za zajtrk pojedla čokolino ,mnjami.Kakšen likalnik to misliš ,ko še ima kotliček?Jaz ga imam že 4leta in je fenomenalno.Likam samo na dva tri tedne,pa še to zlikam v dveh urcah.Res gre hitro in se splača kupit. Muzika-lepo ,da si se oglasila.Tudi jaz tako pogrešam spanje na trebuhu in potem se čudim zakaj ne morem spat. Mala pikica-vse slike so čudovite ,ti kot nosečnica ,poroka ,pa cotike ,mnajmi kakšni lušti ,bi spet nekaj moji Daši kupila.Jaz rišem manjše motive z dipiji ,večje -Lušino sobico pa sem risala z jupolgold ,ki so že skupaj zmešane ,konstantna rumena ,oranžna ,rdeča,... Puri-meni sta obe imeni všeč ,ampak trina malce prevldauje ,ker poznam že ogromno Lan . Sunny-sve istega mnenja pri Puri.Drugač pa sem si tud jaz sedaj šla kupit donat in bomo videeli kaj bo s krči. Klepetka-tudi mene bolijo grooozno kolki ,se vidi ,da sve istih tež,oblin ,pa še tretjega otročka pričakujeve. Tako ,pa sem vas končno uspela prebrat in kaj napisat.
|