|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
15.10.2007 19:41:10   
katee
Sunny morning: res se  mi smiliš zarad zabitega šefa. Ti se mu  kar po robu postavi, če ti bo pa še naprej nalagal toliko dela, pa pojdi na polno bolniško. Res ne razumem ljudi.

zasanjana: upam, da se s pikico - taveliko kmalu pozdravita.

Tudi jaz sem imela norišnico v službi. nisem imela časa vas spremljati na forumu. Popoldne sem šla na sprehod s user posted image  pa me je tok križ bolel, da sem komaj domov prišla. Ne vem, kako bom zdržala še dva tedna v službi. No, bom stisnila zobe, pa bo.

Zdaj grem pa počivat, sem tok utrujena.
Lep večer vam želim!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.10.2007 0:12:30   
muzika
Lusa: ogledala sem si tvoje slike in ne morem verjet!!!! Neverjetna mojstrica si. Pridi še k namuser posted image .

Sunny Morning: ne se jim pustit. Moji kolegici je g rekla: idite v bolniško, delali boste še celo življenje, zdaj pa počivajte in skrbite, da se bo vaše dete rodilo zdravo . Imej izjavo pametne g v mislih, ko greš do šefa. Saj stres tudi slabo vpliva na našeuser posted image .

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.10.2007 6:28:08   
TRIŠ
SUNNY NE SEKIRAJ SE ZARADI SLUŽBEuser posted image .TO JE ZADNJA STVAR NA SVETUuser posted image .KER KO NE MOREŠ VEČ DELAT NISI VEČ VREDEN NIČ user posted image PA ČEPRAV SI PREJ PREMIKAL GORE.PROSIM MISLI NA SVOJO LEPO PIKICOuser posted image V TREBUŠČKU KER ČE JE TEBI HUDO JE TUDI ONA ŽALOSTNAuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.10.2007 8:01:51   
Ketrin24
Jutro!

Sunny m.
jaz bi na tvojem mestu šla na bolniško, zdaj sta pomemba ti in tvoj user posted image
Jaz se sploh nebi sekirala za službo. Sama sem že od 2.meseca na bolniški in bo tako tudi ostalo vse od konca.

No včeraj sem bila pri mojem g. me je pregledal rekel, da je vse ok, baby pridno raste. Zmeril mi je tudi matrnični vrat, sam o merah ni komentiral, sama se pa tudi nisem spomnila, da bi ga vprašala, ker sva se preveč začvekala user posted image Tok sva čvekala, da sem pozabila vprašati za MŠ, tko da moram sedaj poklicat pa se pozanimat.

Drugače sem pa s prehladom malo boljše, čeprav kašljam še kar in bom verjetno še kar nekaj časa, saj kašelj se ne pozdravi tako hitro.

Uglavnem tok boljše sem, da gremo danes z mami  v Celje v H&M in v Baby center, moram. Je rekla, da želi nabavit še par stvari za svojga prvega vnukeca. Naslednji teden gremo pa še s taščo. Sploh nevem kaj jim naj rečem da mi kupijo, ko pa imava še vse.

Uživajte, bye

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.10.2007 8:18:16   
ursulina
pozdravljene!

jooooj, ste se razpisale, da sploh ne vem, kje odgovarjat :) in kaj pokomentirat! imam tudi gužvo v službi (sem pa sama sebi šef in si nekako ne morem določit, kdaj nehat...user posted image , tako da dokler bo šlo, bom vztrajala)

sunny m., zavzemi se zase in ne vleči iz težav šefa, če se ni prej pobrigal za zamenjavo... pomembna sta res samo ti in tvoj user posted image ! bodo že kako ali pa ne bodo... saj so si sami krivi, ne?
muzika, to pa je zelo zelo pametna G! user posted image

ketrin in zasanjana, upam da se prozdravita čimprej!
kako je potem to s cepljenjem? sem tudi jaz mislila, da se ne sme, saj sem imela že kot nenosečka pomisleke in se nisem nikoli šla cepit. bom tudi mojega G vprašala, imam v četrtek kontrolo...

v petek pa 3D, jupiiii! martinca, mislim, da si ti napisala, da ne delajho po 24. tednu 3D. v dravljah prov poudarijo, kose naročaš, da se 3D pri jih dela od 25. do 29. tedna! jaz bom v petek ravno začetek 29. tedna, naju že tako zelo zanima, kako bo tole videti. upam, da se bo mali športnik obrnil tako, da se bomo lepo spoznali :) vsak dan tako brca, da bo vse športne dneve OŠ predelal že v trebuhu user posted image

joj, ste pa ene res umetnice... jaz pa sem za v sobico (ker nisem ravno risarski tip) razmišljala kar o tistih gigantskih nalepkah, ki se jih dobi, mislim, da v bušiju, imajo tudi medvedka puja, ki je meni najlepša disneyeva risanka... še posebej tiggr je faca user posted image

no, zdaj pa nazaj na delo, uživajte in lepo se oblecite, je mraz... ste si kupile jaknice za nosečke? ker meni kar naenkrat plašček ni več prov...user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.10.2007 8:38:58   
Magi*
Sunny morning, a se lahko uštulim? sem decemberka. delala do pred parimi dnevi na polno, kot ti. se sekirala kako bo to, kako bo ono, delo domov vlačila... no, pa je G na pregledu ugotovil, da sem se začela odpirat in me dal nepreklicno in takoj na bolniško. meni pa solze po licih zato, ker sem najprej pomislila kdo bo vse tisto naredil, kako bomo uredili... a ti povem nekaj: čisto ama nič se nihče ni sekiral. sem jim še ponudila pomoč preko mejla, telefona... oni se pa ne sekirajo prav nič. nekako bodo že skupaj spackali, kar ni najbolj nujno (valjda je prej bilo hudo nujno) sploh ne bodo naredili...

nauk te zgodbe: ne se preveč gnat, ker ti zato nihče ne bo hvaležen. še opazili ne bodo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.10.2007 8:40:04   
nana35
Pozdravljene!

Meni ni prav nič več,ne samo plašček,zato pozimi ne bom kaj preveč ven hodila,bolj se bom vozila,ko jakna ne rabi bit zaprta.user posted image No,nekaj se bo že našlo.Danes imam pregled pri gin.pa me zanima kaj se je zgodilo z mojo posteljico,ali se je dvignila ali ne.Sploh pa sem se že navadila na misel,da se ne bo,tako da ne bom nič presenečena ali žalostna,če se stanje ni spremenilo.
Za otročka pa vedno znova dobivam neka oblačilca,tako da zdaj res več ne smem nič kupiti,ker ne bo mogel niti nositi vsega.Pa še vse je tako lepo ohranjeno,kar pa ni bilo,pa je šlo drugam.

Jaz sicer imam risarske sposobnosti,ampak risala nisem že od pamtiveka,tako da na naših stenah se sigurno ne bo nič takega znašlo.Mogoče kdaj kasneje,zdaj si ne upam,da ne bi vsega pokvarila.Sicer sem v Baby centru videla nalepke in še neke drugačne slikice za na steno,pa bom videla,če jih bom kupila.Morda kasneje.

Glede službe in bolniške pa tako;jaz sem skoz na bolniški,pa se sploh ne sekiram,ker sem se malo preveč trudila za mojega otročka,da ga dobim,zato se ne obremenjujem z nobenim delom po nepotrebnem.Ne razmišljam več tako kot nekoč,ko je bilo pomembno,da imam službo,pa stanovanje,pa...potem pa otroček.Zdaj je najbolj važen otroček,služba pa pride po porodniški.Zdaj pa če kdo od mojih delodajalcev tega ne razume,mi je vseeno,imam poklic s katerim si lahko zaslužim tudi če nisem v službi in mi dol visi...

Saj vem,da pa pri vseh ni tako,ampak da pa bi se obremenjevala,kaj bo,ko me ne bo??S tem naj se obremenjujejo šefi,mene zanima samo eno.Zato S.Morning :odmisli take "težave",ki to niso in se sprosti,začni uživat,povej kaj ti leži na duši in ni vrag,da ne bi razumeli.Ne jezi se,tvoje "nadomestilo"se bo pa že znašlo,ko bo potrebno.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.10.2007 8:48:01   
Ketrin24
ursulina  moj g. dela tudi 3D po 25 tednu, je rekel kasneje prideš lepše se vidi. Očitno imajo vsi g. drugačna mnenja tko da...
Mene je naročil 13.11., takrat  bom ravno v 30 tednu.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.10.2007 9:11:14   
mml
Jutro,

vidim, da ste že čisto budne in v čvekalni formi user posted image

Pri nas kakšnih hudih dekoracij sobe zaenkrat ne bo...Manca se bo izselila iz spalnice v otroško sobo (ki smo jo včeraj uspešno naročili in vplačali, sedaj pa 6 tednov čakanja), mali m pride pa v posteljico v spalnico. Za Manco sva polepila steno in stranico omare pri previjalni mizi z nalepkami Medvedek Pu & Co, ki sva jih kupila v BC, pa ene slikice sva kupila v IKEA-i, tako da bova verjetno zadevo sedaj na nek način ponovila. Moram pa videti, kako bo sploh izpadla opremljena otroška soba, po tem bo lažje...

sunny jaz bi na tvojem mestu tudi lepo spremenila 4 urno bolniško v 8 urno in bi pozabila na službo, ker res ni vredno, da se po službi še sekiraš in živciraš zaradi čudaškega šefa user posted image ...kako se bodo pa znašli je pa njihov problem, saj ti si povedala zadosti zgodaj...

nana jaz sem prav zaradi nosečnosti prihranila en razvlečen zimski pulover, tako da bom imela kaj obleči. Prejšnjič mi je sicer celo nosečnost prav en kratek plašč, samo tokrat s tem ne računam, ker se mi zdi, da imam precej večji trebuh,...user posted image

ketrin lepo zapravljaj z mamo in taščo, pa pazi nase, da se čim hitreje pozdraviš user posted image

TONČI kako si uredila z bolniško in službo? Upam, da se je zadeva dobro uredila user posted image

katee a že delaš vaje za globoko trebušno mišico? T omenda še najbolj pomaga pri nosečniških bolečinah v kružu. Sicer pa samo še 8x v službo in boš doma user posted image

ursulina določena cepljenja so dovoljena tudi v nosečnosti. Večinoma se pa z načrtovanimi cepljenji rajši pač počaka, ampak če je tveganje, da zboliš in da gre kaj narobe v nosečnosti večje, kot tveganje, za stranske učinke po cepljenju, pa ni nobenega razloga, da nosečnic ne bi cepili. Na žalost je pares, da večina slovenskih ginekologov ne pozna svetovnih priporočil glede cepljenja proti gripi in zato tega user posted image  tudi ne svetuje...user posted image . Jaz se bom cepila enkrat konec novembra ali v začetku decembra...odvisno kdaj bo cepivo na voljo

Grem nazaj delat, če ste doma, si privoščite še kakšno kava in posedanje na soncu v mojem imenu

p.s. danes sem slišala, da bo menda letošnja zima blaga in suha....jim nič ne verjamem, ker so tudi za jesen rekli, da bomo imeli indijansko poletje....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.10.2007 9:17:20   
Lunca1
Mene je danes tud skor kap. Bodo zaposlili eno namesto mene preko ene firme za zaposlovanje. In v pogodbi piše, da imajo časa 21-30 dni. Halooo. Jaz bi morala začet uvajat čez 14 dni, ne pa čez en mesec. user posted image  Pa še slabe volje sem, ker sem se zafrknila in sem preden je ta punca, ki jo jaz nadomeščam dala odpoved, enemu od vodilnih povedala, da imam čez dobri 2 leti možnost dobit eno službo bližje domu. Zdaj so se pa v to zapičili in mi po možnosti ne bodo podaljšali.user posted image user posted image  Pol me pa še sodelavka mori, da zakaj sem povedala. Ja halo, če pa nisem vedela, da bo dala odpoved.user posted image

Mi izgleda res ni usojeno dobit eno službo za nedoločen čas.user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.10.2007 9:20:55   
nussy
Dobro jutro punce!

Končno lahko še jaz kaj napišem. V službi mam nooooro. Ta teden delam skoraj vsak dan še zvečer, v soboto po 3. uri pa do ene osmih, pa v nedeljo cel dan. Res preveč. Ko mine ta teden, bom pa res ful bolj na easy.

No, da vam sporočim, z nama je sedaj precej bolje, upam, da bo trajalo in da so minili tisti krizni dnevi. user posted image

Pa še nekaj: drug teden greva za en teden v Tunizijo! Sva se vseeno odločla. Vsaj nekaj dobrega.user posted image  
G mi bo morala dati potrdilo, da lahko letim in pa mal sem zamenjala datume za dobit Rhogam injekcijo. V ponedeljek zjutraj moram it kar na Zavod za transfuzijo, pol bodo po faxu poslali izvid in v torek popoldan me špiknejo.user posted image  V sredo zjutraj pa že letiva!

Moja miška ful brca, vedno in povsod. Tudi ponoči, ko ne morem spati, ma tamala žurke v trebuhu.

Sunny Morning, jaz mam podobno situacijo. Pri meni je morda še malo slabše. Smo že zbrali pripravnika, itak se jih je ful mal javlo, prejšnji teden je cel teden delal in sem se že ful ukvarjal z njim, in pol so šefi ugotovil, da ni OK. Pa ne kar se dela tiče, to itak sam jaz vem, kako je delal, ker je bil ves čas pri meni, čist zarad drugih stvari. No in zdaj sem spet sama, dela pa ful. Sploh ne vem, če bom dobila koga predvsem pa ne vem kdaj. Ne vem kaj bodo, če naenkrat ostanem doma. Ampak jaz se ne bom sekirala. Že tako ali tako bi bila lahko ves čas na bolniški, pa delam, tko da če bo treba, bom sigurno ostala doma že prej.user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.10.2007 9:25:00   
Lusa
Nalin-kakšno pa imaš geslo za žanovo sobico?

Sunny-ti se samo izpovej ,vem kako je ,ko vas čaka ISO ,ker takrat tudi moj nori 100/h.Ima tud zahtevno delo kot ti.Upam ,da ti bo čimprej kaj lažje ,drugač pa boš temu morala naredit konec in it na bolniško.Ne igraj se ,otrok je bolj pomemben.

Tinča-lep košek imaš ,trebuh pa imaš  majhen in lep al se mi pa samo zdi.Glede odločbe ,pa mi ni nič jasno kaj se gredo v tem zdravstvu.Verjetno je res prišlo do pomote.

Zasanjana-čimprej se pozdravita!

Muzika-ni problema že hitim k vamuser posted image

Ursulina-tudi nalepke so krasne ,če ne bi znala risat ,bi jih zagotovo kupila.Drugače se pa tud jaz sprašujem ,kaj si bom oblekla čez mene ,zdaj še gre ,ko lahko dam tri puloverje v zimi ,ko bom pa pripeljala malo v vrtec pa me bodo čudno gledali s puloverji.Sicer imam eno budno ,ki je pa že kar nekaj let stara ,ampak to leto bo morala bit na meni.

Magi-lepo ,da tudi ti kaj poveš naši Sunny

Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.10.2007 9:48:25   
Lunca1
No jaz imam za zimo na srečo eno preveliko jakno, ki sem jo enkrat kupila. Pa mi bo zdaj prav prišla, drugače pa bom morala očija fehtat, ker moj mož ni ravno pri velikih in močnih.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.10.2007 9:49:38   
Lunca1
Saj res, a imate ene še tolk doputsa, da delate samo še en teden. Ker jaz imam rok 7.1., pa bom morala delat še cel november, pa mogoče prve dni decembra.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 9:56:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.10.2007 10:46:12   
Lusa
Nalin-čudovite omare.Uauuuu ,ful mi je dobra.Si imela to kakšne stare omare?Jaz sem lušine omare ,ki so tud modre ,kar s samolepilnimi folijami prevlekla. Kaj ti zdaj prideš v četrtek v mb?Ob kateri uri pa?

Nussy-me veseli ,da sta porihtala ,pa itak sem vedla ,da bosta ,zdaj naši hormoni delajo 100/h ,jaz sem tud precej nervozna v tej nosečnosti(ker se bojim za user posted image ) in vsaka čast možu ,da me prenaša.Pa lepo se imejta in mislita kaj na nas!

Lunca-hudič je ko se zaupaš kakšni sodelavki ,potem pa vse ven raztrobi ,Saj je vsepovsod to isto ,zato pa jaz več nič ne govorim sodelavkam kaj se dogaja v moji glavi .Glede dopusta niti ne vem koliko ga imam.Bom videla ,če se bo lahko prenesel ,drugače pa bom ga koristila pred PDP-jem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.10.2007 10:54:42   
Lunca1
Lusa, saj v bistvu je to eden od direktorjev, sva se pač pogovarjala, kakšne imam načrte za naprej, pa sem mu rekla, da imam možnost, zdaj se je pa glavni direktor v to zapičil. Saj po svoje ga razumem, samo jaz bi pa tud rada imela službo.

No sicer imam pa zavod za zaposlovanje že v malem prstu, ker sem skoz nadomeščala porodniške ali imela službe za krajši delovni čas.  Ma bomo že nekako. na srečo ima moj dobro plačo in bo zdaj manjši problem kot po prvi nosečnosti, ko nisem imela nobenega dohodka.

Se bom pa res mogla očtno navadit, da vse načrte in zasebne stvari zadržim zase, ker me drugače potem tepe po glavi.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 11:04:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.10.2007 12:35:11   
sani1
Pozdravljene ženske!
Vidim, da ste pridne z klepetom...
Sem vse lepo prebrala in res morem rečt, da imaste ideje za sobe in risanje. Pri nas bo to očka naredil ampak šele v začetku decembra. tako sva se zmenila...
Drugače pa sem dobro. Zdej se bom odpravla na telovadbo user posted image grem se malo razmigat... Potem k tašči na kosilo in nato malo po trgovinah...
Lepo se imejte in pazite nase in božajte trebuščke...
lep dan vsem!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.10.2007 13:33:05   
maja&m
Zdravo punce!

Malce pozno pa vseeno. Tudi jaz sem januarčica in sicer imam PDP 24.1.08, kaj bo še ne vemo. Ciljamo na punčko.Enega pobalinčka že imamo,ki bo marca star 3 leta. To je moja tretja nosečnost in drugi otrok. Bilo je načrtovano. Stara pa sem 27 let.
Moram pa še povedati, da bo v naši hiši leta 08 dvojno veselje. Moje januarja in sestrino maja.Juhej.

Bodite srečne,božajte bušije in se cartajte,ker januar bo še prehitro tu.

Lp

Maja

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.10.2007 13:41:56   
Lunca1
maja&m dobrodošla med nami

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.10.2007 13:48:05   
mml
maja&m in triš (sem včeraj pozabila...sorry) dobrodošli in obema lepo in mirno nosečnost user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.10.2007 14:17:37   
Lunca1
A sem spet eno sfalila.user posted image

Triš tudi ti dobrodošla.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.10.2007 14:23:57   
Alfabeta
Triš, sem sedaj ugotovila, da imava PDP zelo blizu in da se zna zgoditi da se bova kje v porodnišnici srečale, če boš res rodila v NM.user posted image Moj PDP je namreč 23.1.08, NM

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.10.2007 14:55:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
nauk te zgodbe: ne se preveč gnat, ker ti zato nihče ne bo hvaležen. še opazili ne bodo. user posted image

To pa že prav dobro vem.

Sem pa šla danes do šefa in prosila za uro za sestanek v četrtek. Uglavnem tip se je tako zasekiral kaj bom jaz zdaj njemu povedala, da sem mu celo pokvarila malico.user posted image  On se že sekira, samo nikakor se ni organiziral, pa mislim, da je še kar mislil, da to ni res. Na hitro sem mu potem omenila, da se punca vsega kar oni pričakujejo ne bo niti slučajno naučila v dobrem mesecu. Excel je treba full obvladat, midve se pa učiva vnašat formule in prepisovat besedilo.user posted image  Kje je še vse ostalo. Mislim, da se šele sedaj zavedajo kaj vse počnem. Da oddajamo vsak mesec poročila Banki Slovenije sploh ne vejo. No, saj je vseeno, jaz sem se včeraj pomirila, danes sem bila kot nova in tudi v službi nisem bila čisto nič živčna. Bom delala dokler bom, naredila bom kar bom in baš me boli briga. Od 1.12. naprej pa sploh nočem slišat za njih. Naj kar uredijo sami, saj so samo pomožna dela v administraciji, to pa ja vsak bedak zna.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?