nana35
|
Pozdravljene! Meni ni prav nič več,ne samo plašček,zato pozimi ne bom kaj preveč ven hodila,bolj se bom vozila,ko jakna ne rabi bit zaprta. No,nekaj se bo že našlo.Danes imam pregled pri gin.pa me zanima kaj se je zgodilo z mojo posteljico,ali se je dvignila ali ne.Sploh pa sem se že navadila na misel,da se ne bo,tako da ne bom nič presenečena ali žalostna,če se stanje ni spremenilo. Za otročka pa vedno znova dobivam neka oblačilca,tako da zdaj res več ne smem nič kupiti,ker ne bo mogel niti nositi vsega.Pa še vse je tako lepo ohranjeno,kar pa ni bilo,pa je šlo drugam. Jaz sicer imam risarske sposobnosti,ampak risala nisem že od pamtiveka,tako da na naših stenah se sigurno ne bo nič takega znašlo.Mogoče kdaj kasneje,zdaj si ne upam,da ne bi vsega pokvarila.Sicer sem v Baby centru videla nalepke in še neke drugačne slikice za na steno,pa bom videla,če jih bom kupila.Morda kasneje. Glede službe in bolniške pa tako;jaz sem skoz na bolniški,pa se sploh ne sekiram,ker sem se malo preveč trudila za mojega otročka,da ga dobim,zato se ne obremenjujem z nobenim delom po nepotrebnem.Ne razmišljam več tako kot nekoč,ko je bilo pomembno,da imam službo,pa stanovanje,pa...potem pa otroček.Zdaj je najbolj važen otroček,služba pa pride po porodniški.Zdaj pa če kdo od mojih delodajalcev tega ne razume,mi je vseeno,imam poklic s katerim si lahko zaslužim tudi če nisem v službi in mi dol visi... Saj vem,da pa pri vseh ni tako,ampak da pa bi se obremenjevala,kaj bo,ko me ne bo??S tem naj se obremenjujejo šefi,mene zanima samo eno.Zato S.Morning :odmisli take "težave",ki to niso in se sprosti,začni uživat,povej kaj ti leži na duši in ni vrag,da ne bi razumeli.Ne jezi se,tvoje "nadomestilo"se bo pa že znašlo,ko bo potrebno. Pa lep pozdrav!
|